• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
Tommy Carruthers از بهترین اساتید فعلی جون فان جیت کان دو هستند. ایشان جیت کان دو را زیر نظر Ted Wong (مهمترین و تاثیرگذارترین استاد جیت کان دو پس از مرگ لی) آموزش دیدند.

جون فان جیت کان دو:

Tommy Carruthers

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان میخواستم یه توضیح کوتاهی در مورد رشته هاپکیدو بگید و اینکه واسه خانوم ها مناسبه؟

باتشکر

سلام
خوش اومدین کلا سبک های دفاع شخصی برای خانم ها میتونه مفید باشه و همچنین سبک هایی مثل ووشو و تکواندو و سبک هایی که انعطاف بدنی بالایی میخواد
هاپکیدو هم یک سبک برمبنای دفاع شخصی یعنی دفاع در برابر ضربات دست و پا و سلاح سرد هست، که با یادگیری انواع ضربات پا(به سبک تکواندو) فنون پرتابی و گلاویزی (به سبک جودو) فنون قفل کردن حریف از طریق گرفتن دست و پا وهمچنین ضربه به نقاط حساس ( به سبک ایکیدو و جوجیتسو) ادغام شده بانوان ایران در سبک های جوجیتسو ، ایکیدو و هاپکیدو فعالیت های خوبی دارند...در کل حتما ورزش رو ادامه بدین که بخصوص در شمال زیبا و سرسبز که شما زندگی میکنید آرامش و لذت دوچندانی خواهد داشت

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
Tommy Carruthers از بهترین اساتید فعلی جون فان جیت کان دو هستند. ایشان جیت کان دو را زیر نظر Ted Wong (مهمترین و تاثیرگذارترین استاد جیت کان دو پس از مرگ لی) آموزش دیدند.

جون فان جیت کان دو:

Tommy Carruthers

بسیار عالی بود استادآبتین
من این ویدئو رو دانلود کردم به نظرم باید چیزای زیادی رو ازش یاد بگیرم اگه باز هم از این استاد کلیپ هایی رو بزارید ممنون میشم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود

دوستان شاید این سوالم تکراری باشه ولی خوب نمیشه بشینی این تاپیک به این طویلی را بخونی تا به جواب برسی

میخواستم ببینم ادم اگه بخواد خودش را واس دعوا اماده بکنه بهترین ورزش چیـــــه؟یچیزی که کامل بدن را بیاره روی پا و اماده کنه واس مبارزه!!!

میدونم در کل نباید دعوا کنی و دیه خیلی بالایی داره ولی یوقته دیگه ادم مجبور میشه:دی

ممنون

با سلام به تاپیک هنرهای رزمی خوش آمدی

نکته یک : من بارها گفتم هیچ گاه سوال نکنید کدام روش و سبک و........ بهتراست یا.... چرا که اگرکسی به شما بگوید فلان روش خوب است خوب است خیانت به شما شده شما ابتدا مطالعه کن بعد از همین تاپیک هم میتونی سوال کنی بعد انتخواب کن بعد در اینجا در مورد انتخواب مشورت کنید

2. اگر به دنبال ورزش رزمی هستی چیزی که شما گفتی باید بگم نه . چرا که ورزش رزمی با هنر رزمی و مکتب جنگی رزمی همه این ها با هم فرق داره

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بوریوکو

استراتژی در روش های رزمی

ddf.jpg
مهمترین چیز در روش ها و هنرهای رزمی استفاده از استراتژی دقیق و صحیح هست. استراتژی باید در مکان و زمان هماهنگ باهم عمل کنند

یک رزمی کار خوب زمانی میتواند یک استراتژی خوبی داشته باشد که در بازه زمانی و مکانی بهترین تاکتیک و تکنیک رو اجرا کنه .

در اصل به زمان و مکان غلبه کنه (اصل ذن)

غلبه به زمان ومکان نیاز به تمرین روحی و جسمی داره تا هماهنگ با زمان و مکان شد.

استراتژی اولین عاملیست برای یک نبرد مرگ بار

ممنون از حسن توجه شما

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
اگر ناراحت نمیشید میشه قبلش بپرسم
چرا همیشه اسم خانوم ها به بلا-ناز-جون-...ختم میشه

واقعا نمیدونم!

این اسم کاربری قسمتی از شخصیت و علایق من هستش.

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
سلام
خوش اومدین کلا سبک های دفاع شخصی برای خانم ها میتونه مفید باشه و همچنین سبک هایی مثل ووشو و تکواندو و سبک هایی که انعطاف بدنی بالایی میخواد
هاپکیدو هم یک سبک برمبنای دفاع شخصی یعنی دفاع در برابر ضربات دست و پا و سلاح سرد هست، که با یادگیری انواع ضربات پا(به سبک تکواندو) فنون پرتابی و گلاویزی (به سبک جودو) فنون قفل کردن حریف از طریق گرفتن دست و پا وهمچنین ضربه به نقاط حساس ( به سبک ایکیدو و جوجیتسو) ادغام شده بانوان ایران در سبک های جوجیتسو ، ایکیدو و هاپکیدو فعالیت های خوبی دارند...در کل حتما ورزش رو ادامه بدین که بخصوص در شمال زیبا و سرسبز که شما زندگی میکنید آرامش و لذت دوچندانی خواهد داشت

واقعا از راهنمایی اتون ممنونم.

من خودم ورزشکار بودم ولی به دلایل درسی یه چند سالی ازش فاصله گرفتم.حالا به نظر شما هاپکیدو یا ایکیدو؟

شما که صاحب نظر هستید چی پیشنهاد میدین!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دلیل اتون بر چه مبناست؟

شما بعنوان یک دختر اگر در هاپکیدو صدمه ببینید مدت زیادی باید صرف استراحت برای خوب شدن کنید
ولی در آیکیدو سنجیده تمرین داده میشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
واقعا از راهنمایی اتون ممنونم.

من خودم ورزشکار بودم ولی به دلایل درسی یه چند سالی ازش فاصله گرفتم.حالا به نظر شما هاپکیدو یا ایکیدو؟

شما که صاحب نظر هستید چی پیشنهاد میدین!

خواهش میکنم
در توضیح مطالب دوست همرزمم natars گرامی.. ببینید اینکه شما کدوم سبک رو انتخاب کنید بستگی به علاقه شخصی خودتون و همچنین میزان مهارت و علم و دانش استاد محل زندگیتون که این بسیار مهمه
به طور کلی در هاپکیدو بر خلاف ایکیدو از تکنیک های ضربات پا و دست هم استفاده میشه اما ایکیدو دفاع شخصی مبتنی بر حرکات قفل مفصل و فنون پرتابی هست ایکیدو سبک محبوبی و از جمله در بانوان هست علتش شاید استفاده از قدرت حمله حریف بر علیه خود اوست که بر همین اساس طبیعیه که قدرت چندانی در این سبک نیاز نیست شاید یکی از علتهاش هم این باشه که استاد سبک ایکیدو مدت زمان بسیاری رو به فراگیری جودو و جوجیتسو پرداخته و از این فنون با تغییراتی به خوبی استفاده کرده ....یکی از علت های دیگه عدم محدودیت تکنیکی در این سبک هست ... در این سبک بخش مبارزه وجود نداره و مسابقات در اون به صورت نمایشی برگزار میشه طبیعیه که تکنیکهای اون هم محدودیت مسابقه و مبارزه رو نداره و فنون قفل مفصل و پرتابی در اون بسیار گسترده است

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بوریوکو

استراتژی در روش های رزمی

مشاهده پیوست 300143
مهمترین چیز در روش ها و هنرهای رزمی استفاده از استراتژی دقیق و صحیح هست. استراتژی باید در مکان و زمان هماهنگ باهم عمل کنند

یک رزمی کار خوب زمانی میتواند یک استراتژی خوبی داشته باشد که در بازه زمانی و مکانی بهترین تاکتیک و تکنیک رو اجرا کنه .

در اصل به زمان و مکان غلبه کنه (اصل ذن)

غلبه به زمان ومکان نیاز به تمرین روحی و جسمی داره تا هماهنگ با زمان و مکان شد.

استراتژی اولین عاملیست برای یک نبرد مرگ بار

ممنون از حسن توجه شما

ممنون استاد میلاد شما مطالب مربوط به جنگاوری رو آموزش میدین که بسیاز فراتر از ورزش رزمیست
این مطالب میتونه در مبارزه و مخصوصا در مبارزه با چند نفر بسیار آموزنده باشه خب طبیعیه که همه ما در باشگاه تجربه مبارزه رو داشتیم و نقطه ضعف ها و قوت خومون رو تا حدودی میدونیم اما مبارزه با چند نفر تفاوتهای زیادی داره این که مبارزه در محیط محدود باشه یا وسیع جنگل باشه یا دشت دسترسی به سلاحی برای دفاع داشته باشیم یا نه مهاجمین سلاح سرد به همراه دارند یا نه خب در اینگونه موارد دیگه بحث از استفاده فن و ضربه خارج میشه و باید به فکر استفاده از روش ها و تاکتیک مختلف بود که به قول شما باید یک جنگجو بود که استفاده از تاکتیک های مختلف رو در شرایط متفاوت بلده و تمرین کرده...آمادگی ذهنی استفاده از تمام وسائل و امکانات پیرامون خود ثابت نبودن ، قرار نگرفتن در محاصره حریف استفاده از بهترین زمان برای ضربه خیلی از موارد دیگه که شما به خوبی به اون اشاره کردین خوشحال میشیم باز هم از مطالب خوب شما استفاده کنیم
ممنون

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بسیار عالی بود استادآبتین
من این ویدئو رو دانلود کردم به نظرم باید چیزای زیادی رو ازش یاد بگیرم اگه باز هم از این استاد کلیپ هایی رو بزارید ممنون میشم

ممنونم که تماشا کردید ترین گرامی.
احیانا نکته ی خاصی در این ویدئو توجه تان را جلب کرد؟ چیزی که برایتان تازگی داشته باشد؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنونم که تماشا کردید ترین گرامی.
احیانا نکته ی خاصی در این ویدئو توجه تان را جلب کرد؟ چیزی که برایتان تازگی داشته باشد؟

خواهش میکنم استادآبتین
بله کلیپ بسیار خوبی بود برام جالب بود که از ضربات نرم و سبک به همراه ضربات قوی با هم استفاده میشد یعنی از پشت دست و کف دست تمام بدن.. به صورت سبک به همراه ضربه قوی استفاده میکردند کاربرد گارد پای راست جلو به خوبی در سرعت زدن ضربه نشون دادند . نحوه زدن ضربه مشت با اون چیزی که من در کونگ فو و ساندا تجربه کرده بودم فرق داشت .
پیش بینی حرکات برام جالب بود یعنی وقتی این استاد ضربه پا میزد با پیش بینی واکنش حریف سر به جلو اقدام بلافاصله به زدن ضربه ترکیبی دست میکرد از تمام نقاط بدن حریف به همراه ضربه به نقاط حساس مثل ب..ه استفاده میشد در کل تمام این اقدامات باعث به وجود سرعت عمل بسیار زیاد شده بود واقعا سبک جیت کاندو سبک بینظیری هست البته من باید کلیپ رو باز ببینم تا ضربات رو بهتر بفهمم و ممنون میشم شما در این زمینه من رو راهنمایی کنید

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
اگر كسي از دوستان آرشيو ويدئوي رزمي ( مسابقات - آموزشي و غيره ...) داره و مايل به تبادل است به من پيام بده . ممنون .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خواهش میکنم استادآبتین
بله کلیپ بسیار خوبی بود برام جالب بود که از ضربات نرم و سبک به همراه ضربات قوی با هم استفاده میشد یعنی از پشت دست و کف دست تمام بدن.. به صورت سبک به همراه ضربه قوی استفاده میکردند کاربرد گارد پای راست جلو به خوبی در سرعت زدن ضربه نشون دادند . نحوه زدن ضربه مشت با اون چیزی که من در کونگ فو و ساندا تجربه کرده بودم فرق داشت .
پیش بینی حرکات برام جالب بود یعنی وقتی این استاد ضربه پا میزد با پیش بینی واکنش حریف سر به جلو اقدام بلافاصله به زدن ضربه ترکیبی دست میکرد از تمام نقاط بدن حریف به همراه ضربه به نقاط حساس مثل ب..ه استفاده میشد در کل تمام این اقدامات باعث به وجود سرعت عمل بسیار زیاد شده بود واقعا سبک جیت کاندو سبک بینظیری هست البته من باید کلیپ رو باز ببینم تا ضربات رو بهتر بفهمم و ممنون میشم شما در این زمینه من رو راهنمایی کنید

بسیار ممنونم. علت سوالم این بود که شما و من در تجربیات رزمی اشتراکاتی داریم. ضمن اینکه شما اهل دقت و توجه هستید.

مواردی که اشاره کردید کاملا صحیحند. در جیت کان دو کمتر از بوکس یا کیک بوکس از دست و پای عقبی استفاده می شود. حتی استنس بسیار مایل جیت کان دو کمی امکان استفاده از دست و پای عقبی را محدود می کند. اما چرا این طور است؟ به این دلیل که جیت کان دو کار تمایلی به مبارزه در فاصله نزدیک ندارد و اصولا مبارزه را در فواصل متوسط و دور مدیریت می کند (یعنی یک روش medium - to long - range). در فاصله متوسط و دور دست و پای عقب کارایی کمتری دارند. ما نیاز داریم به ابزاری بلند و سریع و قوی که همان دست و پای جلویی هستند. دست و پای جلویی کمترین فاصله را با هدف دارند.

اما جیت کان دو در close range چطور عمل می کند؟ بسیار سریع! در واقع دلیل اجتناب ما از قرار گیری در رنج نزدیک و فاصله کم، ناتوانی ما نیست. مساله اینجاست که قرارگیری در این فاصله آخرین اتفاقی است که در جیت کان دو می افتد. حالا با توجه این مطلب ویدئو را مجددا بررسی کنید ترین گرامی. احتمالا با بنده موافق باشید.

باز هم ممنونم.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بسیار ممنونم. علت سوالم این بود که شما و من در تجربیات رزمی اشتراکاتی داریم. ضمن اینکه شما اهل دقت و توجه هستید.

مواردی که اشاره کردید کاملا صحیحند. در جیت کان دو کمتر از بوکس یا کیک بوکس از دست و پای عقبی استفاده می شود. حتی استنس بسیار مایل جیت کان دو کمی امکان استفاده از دست و پای عقبی را محدود می کند. اما چرا این طور است؟ به این دلیل که جیت کان دو کار تمایلی به مبارزه در فاصله نزدیک ندارد و اصولا مبارزه را در فواصل متوسط و دور مدیریت می کند (یعنی یک روش medium - to long - range). در فاصله متوسط و دور دست و پای عقب کارایی کمتری دارند. ما نیاز داریم به ابزاری بلند و سریع و قوی که همان دست و پای جلویی هستند. دست و پای جلویی کمترین فاصله را با هدف دارند.

اما جیت کان دو در close range چطور عمل می کند؟ بسیار سریع! در واقع دلیل اجتناب ما از قرار گیری در رنج نزدیک و فاصله کم، ناتوانی ما نیست. مساله اینجاست که قرارگیری در این فاصله آخرین اتفاقی است که در جیت کان دو می افتد. حالا با توجه این مطلب ویدئو را مجددا بررسی کنید ترین گرامی. احتمالا با بنده موافق باشید.

باز هم ممنونم.

ازتون ممنونم بسیار استفاده بردم شما در صحبتاتون به اصول اصلی مبارزه و درگیری هم اشاره کردین که این برام جالب بود حق با شماست در کل این کلیپ نحوه مبارزه در فواصل و موقعیت های مختلف رو همچنین نحوه قرار گیری پا و بدن در جیت کاندو رو به خوبی آموزش میده که در هر سه فاصله دور . متوسط و همچنین بسته به علت نزدیکی دست و پای قوی بسیار سریع هست در فاصله بسته فقط از ضربات مشت استفاده نمی کرد بلکه از انواع حرکت های بدن استفاده میشد که این ضربات رو سریع تر میکرد استفاده از این روش در حرکت پا و گارد برای فاصله گرفتن و ضربه به حریف که از اصول اولیه یک مبارزه و درگیری هست به خوبی دیده میشد به نظر میرسه که بروسلی سبک جیت کاندو رو بر مبنای مبارزه های خیابانی بنا نهاده ، اگه اشتباهاتی دارم ممنون میشم همچنین در کامل تر کردن مطالب من رو راهنمایی کنید
بسیار ممنونم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
کلیپ جالبی بود
تو چند تا کلیپ دیگه هم که دیدم (یکیش مال دوست بروسلی و همبازیش تو فیلما بود) واقعا نمیشد حرکات دست رو دید
به اعتقاد من هم درگیری خیابانی یکی از موضوعات مورد توجه بروس بود که تو کتابای آموزشی و عکسای خود بروس تو کتابا مشخصه
هر چند که صرفا به فکر مبارزه خیابانی نبود
بروس یک محقق ورزشهای رزمی بود و کتابخونه شخصی کتابهای رزمیش با بیش از 2000 جلد کتاب یک مجموعه بی نظیره

تریان عزیز که در مورد رشته من پرسیدی من قبلا (20 سال پیش!-متواد خرداد 1362) زیر نظر سرهنگ سلامی توآ کار میکردم که بنا به مشکلات ول کردم...
بعدش با یکی از دوستام که قهرمان بوکس بود (شهر ما-خوی- یه موقع چند تا ملی پوش داشت، طوری که مربی ما یه مدت سرمربی تیم ملی شد) بوکس کار میکردم که اونهم....

بعدتر به صورت خود آموز جیت کان دو کار میکردم که اونهم.....
در خلال این مدت هم روی بدنسازی تحقیق و تمرین می کردم (5 سال تحقیق) که اونهم....

الان 4 ساله از ورزش دورم و چون 2 ساله که تنها خارج شهر زندگی میکنم (داریم یه کشتارگاه میزنیم و منتظر وامش هستیم!!!) گاها تمرین می کنم و بیشتر دارم به صورت ذهنی مبارزه می کنم و روی استراتژی و هنر جنگ تمرکز می کنم (با کمک از دو سال تجربه نیروی زمینی ارتش)

این جا سه تا سگ دارم که میشه گفت منبع آموزشی خوبی هستش!
مخصوصا وقتی گرگ یا روباه میاد یا دعواهای دسته جمعی..

آموزش سگ مادر به توله هاش هم خیلی جالبه و نکات زیادی داره
ولی دو بار روباه اومده و توله ها رو برده که حتی سگ های تیز ما هم نفهمیدن و همش دور یه دایره می چرخیدن

و الان منتظر فرصت هستم تا کارا ردیف شه و تمرین جدی رو شروع کنم، در ضمن سابقه تمرین ژیمناستیک خیلی به من کمک کرد طوری که علیرغم وزن زیادم مشکلی در 180 درجه یا چسبوندن پیشانی به زانوها ( از تمرینات بروس) ندارم!

در آخر اگر اینو تا انتها خوندید خوشحالم که خواستید بیشتر با این دوستتون آشنا بشید

Salute

بالا