natars
کاربر تازه وارد
آیکیدو بدرد خانم ها میخوره
دوستان میخواستم یه توضیح کوتاهی در مورد رشته هاپکیدو بگید و اینکه واسه خانوم ها مناسبه؟
باتشکر
Tommy Carruthers از بهترین اساتید فعلی جون فان جیت کان دو هستند. ایشان جیت کان دو را زیر نظر Ted Wong (مهمترین و تاثیرگذارترین استاد جیت کان دو پس از مرگ لی) آموزش دیدند.
جون فان جیت کان دو:
Tommy Carruthers
درود
دوستان شاید این سوالم تکراری باشه ولی خوب نمیشه بشینی این تاپیک به این طویلی را بخونی تا به جواب برسی
میخواستم ببینم ادم اگه بخواد خودش را واس دعوا اماده بکنه بهترین ورزش چیـــــه؟یچیزی که کامل بدن را بیاره روی پا و اماده کنه واس مبارزه!!!
میدونم در کل نباید دعوا کنی و دیه خیلی بالایی داره ولی یوقته دیگه ادم مجبور میشه:دی
ممنون
اگر ناراحت نمیشید میشه قبلش بپرسم
چرا همیشه اسم خانوم ها به بلا-ناز-جون-...ختم میشه
واقعا نمیدونم!
سلام
خوش اومدین کلا سبک های دفاع شخصی برای خانم ها میتونه مفید باشه و همچنین سبک هایی مثل ووشو و تکواندو و سبک هایی که انعطاف بدنی بالایی میخواد
هاپکیدو هم یک سبک برمبنای دفاع شخصی یعنی دفاع در برابر ضربات دست و پا و سلاح سرد هست، که با یادگیری انواع ضربات پا(به سبک تکواندو) فنون پرتابی و گلاویزی (به سبک جودو) فنون قفل کردن حریف از طریق گرفتن دست و پا وهمچنین ضربه به نقاط حساس ( به سبک ایکیدو و جوجیتسو) ادغام شده بانوان ایران در سبک های جوجیتسو ، ایکیدو و هاپکیدو فعالیت های خوبی دارند...در کل حتما ورزش رو ادامه بدین که بخصوص در شمال زیبا و سرسبز که شما زندگی میکنید آرامش و لذت دوچندانی خواهد داشت
من نظرم روی آیکیدو هست
دلیل اتون بر چه مبناست؟
واقعا از راهنمایی اتون ممنونم.
من خودم ورزشکار بودم ولی به دلایل درسی یه چند سالی ازش فاصله گرفتم.حالا به نظر شما هاپکیدو یا ایکیدو؟
شما که صاحب نظر هستید چی پیشنهاد میدین!
بوریوکو
استراتژی در روش های رزمی
مشاهده پیوست 300143
مهمترین چیز در روش ها و هنرهای رزمی استفاده از استراتژی دقیق و صحیح هست. استراتژی باید در مکان و زمان هماهنگ باهم عمل کنند
یک رزمی کار خوب زمانی میتواند یک استراتژی خوبی داشته باشد که در بازه زمانی و مکانی بهترین تاکتیک و تکنیک رو اجرا کنه .
در اصل به زمان و مکان غلبه کنه (اصل ذن)
غلبه به زمان ومکان نیاز به تمرین روحی و جسمی داره تا هماهنگ با زمان و مکان شد.
استراتژی اولین عاملیست برای یک نبرد مرگ بار
ممنون از حسن توجه شما
بسیار عالی بود استادآبتین
من این ویدئو رو دانلود کردم به نظرم باید چیزای زیادی رو ازش یاد بگیرم اگه باز هم از این استاد کلیپ هایی رو بزارید ممنون میشم
ممنونم که تماشا کردید ترین گرامی.
احیانا نکته ی خاصی در این ویدئو توجه تان را جلب کرد؟ چیزی که برایتان تازگی داشته باشد؟
خواهش میکنم استادآبتین
بله کلیپ بسیار خوبی بود برام جالب بود که از ضربات نرم و سبک به همراه ضربات قوی با هم استفاده میشد یعنی از پشت دست و کف دست تمام بدن.. به صورت سبک به همراه ضربه قوی استفاده میکردند کاربرد گارد پای راست جلو به خوبی در سرعت زدن ضربه نشون دادند . نحوه زدن ضربه مشت با اون چیزی که من در کونگ فو و ساندا تجربه کرده بودم فرق داشت .
پیش بینی حرکات برام جالب بود یعنی وقتی این استاد ضربه پا میزد با پیش بینی واکنش حریف سر به جلو اقدام بلافاصله به زدن ضربه ترکیبی دست میکرد از تمام نقاط بدن حریف به همراه ضربه به نقاط حساس مثل ب..ه استفاده میشد در کل تمام این اقدامات باعث به وجود سرعت عمل بسیار زیاد شده بود واقعا سبک جیت کاندو سبک بینظیری هست البته من باید کلیپ رو باز ببینم تا ضربات رو بهتر بفهمم و ممنون میشم شما در این زمینه من رو راهنمایی کنید
بسیار ممنونم. علت سوالم این بود که شما و من در تجربیات رزمی اشتراکاتی داریم. ضمن اینکه شما اهل دقت و توجه هستید.
مواردی که اشاره کردید کاملا صحیحند. در جیت کان دو کمتر از بوکس یا کیک بوکس از دست و پای عقبی استفاده می شود. حتی استنس بسیار مایل جیت کان دو کمی امکان استفاده از دست و پای عقبی را محدود می کند. اما چرا این طور است؟ به این دلیل که جیت کان دو کار تمایلی به مبارزه در فاصله نزدیک ندارد و اصولا مبارزه را در فواصل متوسط و دور مدیریت می کند (یعنی یک روش medium - to long - range). در فاصله متوسط و دور دست و پای عقب کارایی کمتری دارند. ما نیاز داریم به ابزاری بلند و سریع و قوی که همان دست و پای جلویی هستند. دست و پای جلویی کمترین فاصله را با هدف دارند.
اما جیت کان دو در close range چطور عمل می کند؟ بسیار سریع! در واقع دلیل اجتناب ما از قرار گیری در رنج نزدیک و فاصله کم، ناتوانی ما نیست. مساله اینجاست که قرارگیری در این فاصله آخرین اتفاقی است که در جیت کان دو می افتد. حالا با توجه این مطلب ویدئو را مجددا بررسی کنید ترین گرامی. احتمالا با بنده موافق باشید.
باز هم ممنونم.