• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کلیپ جالبی بود
تو چند تا کلیپ دیگه هم که دیدم (یکیش مال دوست بروسلی و همبازیش تو فیلما بود) واقعا نمیشد حرکات دست رو دید
به اعتقاد من هم درگیری خیابانی یکی از موضوعات مورد توجه بروس بود که تو کتابای آموزشی و عکسای خود بروس تو کتابا مشخصه
هر چند که صرفا به فکر مبارزه خیابانی نبود
بروس یک محقق ورزشهای رزمی بود و کتابخونه شخصی کتابهای رزمیش با بیش از 2000 جلد کتاب یک مجموعه بی نظیره

تریان عزیز که در مورد رشته من پرسیدی من قبلا (20 سال پیش!-متواد خرداد 1362) زیر نظر سرهنگ سلامی توآ کار میکردم که بنا به مشکلات ول کردم...
بعدش با یکی از دوستام که قهرمان بوکس بود (شهر ما-خوی- یه موقع چند تا ملی پوش داشت، طوری که مربی ما یه مدت سرمربی تیم ملی شد) بوکس کار میکردم که اونهم....

بعدتر به صورت خود آموز جیت کان دو کار میکردم که اونهم.....
در خلال این مدت هم روی بدنسازی تحقیق و تمرین می کردم (5 سال تحقیق) که اونهم....

الان 4 ساله از ورزش دورم و چون 2 ساله که تنها خارج شهر زندگی میکنم (داریم یه کشتارگاه میزنیم و منتظر وامش هستیم!!!) گاها تمرین می کنم و بیشتر دارم به صورت ذهنی مبارزه می کنم و روی استراتژی و هنر جنگ تمرکز می کنم (با کمک از دو سال تجربه نیروی زمینی ارتش)

این جا سه تا سگ دارم که میشه گفت منبع آموزشی خوبی هستش!
مخصوصا وقتی گرگ یا روباه میاد یا دعواهای دسته جمعی..

آموزش سگ مادر به توله هاش هم خیلی جالبه و نکات زیادی داره
ولی دو بار روباه اومده و توله ها رو برده که حتی سگ های تیز ما هم نفهمیدن و همش دور یه دایره می چرخیدن

و الان منتظر فرصت هستم تا کارا ردیف شه و تمرین جدی رو شروع کنم، در ضمن سابقه تمرین ژیمناستیک خیلی به من کمک کرد طوری که علیرغم وزن زیادم مشکلی در 180 درجه یا چسبوندن پیشانی به زانوها ( از تمرینات بروس) ندارم!

در آخر اگر اینو تا انتها خوندید خوشحالم که خواستید بیشتر با این دوستتون آشنا بشید

Salute

ممنون از توضیحاتتون
معلومه که گذشته ورزشی داشتین انشالا در کار و ورزش موفق باشید از آشنایی با شما خوشحالم:)

Salute

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خیلی دوست دارن مبارزه بین جیت کان دو با یک رشته دیگه رو بعد از مرگ بروس لی ببینم

شما که کلا مبارزه و درگیری رو دوست دارید;)
اما خدایی من هم همین طور ،البته حمل بر بی ادبی نباشه اما خیلی دوست دارم با یک جیت کاندو کار در سطح آمادگی مثل خودم تمرینی رو برای مقایسه داشته باشم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
خیلی دوست دارن مبارزه بین جیت کان دو با یک رشته دیگه رو بعد از مرگ بروس لی ببینم

این نوع از مقایسات شدیدا مورد علاقه من هم هست ولی...

برای نتیجه نزدیک به واقعیت آزمایشات زیادی لازمه
چون میبینی در رقابت ( حالا هر ورزشی) بین دو نفر هم وزن و هم رده که با هم برای یک مسابقه معتبر آماده شدن و هر دو در آمادگی کامل هستن
نتایج همیشه مثل هم نیست

ولی خیلی خوب میشه چنین مبارزاتی برگزار بشه، چون در مسابقات سبک آزاد فعلی سبک های اصیل حضور ندارن

پ.ن: آدم حرصش میگیره کشتی برای المپیک باید با رشته ای مثل بیسبال و سافت بال رقابت کنه
فروش بلیط و حق پخش تلویزیونی و ... درسته مهم هستن
ولی یرای یک رشته مثل کشتی که جزو رشته های اصلی از 700 قبل از میلاده نباید با دید اقتصادی نگاه کرد
کاش حداقل ووشو بیاد که به درخواست چین با دلیل یک میلیارد بیننده باالقوه مطرح شده

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
منم خیلی دوست دارم مبارزه یک ایکیدو کار رو با یک کیک بوکس کار حرفه ای ببینم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
راستی دوستان سلاح های مورد علاقه تون و اونی که بیشتر روش مهارت دارید کدومه؟

من با نانچکو راحت ترم و با نیزه متوسط هم میتونم کار کنم، ولی خیلی دوست دارم کار کردن با سای رو یاد بگیرم
و عاشق کاتانا هستم، روزی که یه اصلیشو پیدا کردم خودمو وقفش می کنم!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
داشتم شبکه مستند ایتالیا رو نگاه میکنم یک سامورایی رو نشون دادن از یک توپ یک عدد قرص شلیک شد و این سامورایی با شمشیر قرص رو از وسط دو نیم کرد

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

من با نانچکو راحت ترم و با نیزه متوسط هم میتونم کار کنم، ولی خیلی دوست دارم کار کردن با سای رو یاد بگیرم

نانچیکو دوبل -نانچیکو تکی -نانچیکو دوسر چاقو یه زمان خودم رو وقف اینا کرده بودم انواع و اقسامش رو هم داشتم:rolleyes:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
داشتم شبکه مستند ایتالیا رو نگاه میکنم یک سامورایی رو نشون دادن از یک توپ یک عدد قرص شلیک شد و این سامورایی با شمشیر قرص رو از وسط دو نیم کرد

ضربه اویاما به شاخ گاو رو دیدی؟
پرت میشه بین جمعیت

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون استاد میلاد شما مطالب مربوط به جنگاوری رو آموزش میدین که بسیاز فراتر از ورزش رزمیست
این مطالب میتونه در مبارزه و مخصوصا در مبارزه با چند نفر بسیار آموزنده باشه خب طبیعیه که همه ما در باشگاه تجربه مبارزه رو داشتیم و نقطه ضعف ها و قوت خومون رو تا حدودی میدونیم اما مبارزه با چند نفر تفاوتهای زیادی داره این که مبارزه در محیط محدود باشه یا وسیع جنگل باشه یا دشت دسترسی به سلاحی برای دفاع داشته باشیم یا نه مهاجمین سلاح سرد به همراه دارند یا نه خب در اینگونه موارد دیگه بحث از استفاده فن و ضربه خارج میشه و باید به فکر استفاده از روش ها و تاکتیک مختلف بود که به قول شما باید یک جنگجو بود که استفاده از تاکتیک های مختلف رو در شرایط متفاوت بلده و تمرین کرده...آمادگی ذهنی استفاده از تمام وسائل و امکانات پیرامون خود ثابت نبودن ، قرار نگرفتن در محاصره حریف استفاده از بهترین زمان برای ضربه خیلی از موارد دیگه که شما به خوبی به اون اشاره کردین خوشحال میشیم باز هم از مطالب خوب شما استفاده کنیم
ممنون

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلاح مورد علاقه من سنگ و چوب هست

اما با شوریکن (تیغه های پرتابی یا ستاره نینجا ) ، بوکن (شمشیر چوبی) . کاتانا . ناگی ناتا . کونای. کوساری فوندو . کوساری کاما . کوساری . بو (چوب) . فوکی باری ( تفنگ بادی ساخته شده از چوب بامبو ) . نانچوکو . سای . هوجو . تانتو (چاقو)

با همه این ها به خوبی تمرین کردم و هنوز هم تمرین میکنم ، و تقریبا در پرتاب شوریکن و چاقو وسنگ و برش تاندون ها باشمشیر تخصص دارم .

کلکسیونی از انواع سلاح های سرد سنتی دارم و دست ساز اصیل :cool:

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

بله ایشون جناب آیسو ماچی هستن (البته نوع تلفظ به نام ژاپنی)

240px-Isao_Machii.jpg
ایشون استاد iaido هستن از مدرسه شوشین ریو

که روکورهای جهانی رو تو شمشیر داره مال خودش میکنه . البته این نوع رکورد گیری تو ژاپن سوگیری میگن

که میگن گلوله رو با سرعت 700 کیلومتر در ساعت با شمشیر برش میده

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

سلاح مورد علاقه منم که مشخصه :D کاتانا :blush: ولی خب نمیتونم بگم روش مهارت دارم :)
اگه تا این حد عاشق کاتانا هستید، کار باهاش رو شروع کنید. وقف کردن خودتون به شرط پیدا کردن کاتانای اصل شاید شرطی باشه که سالها شما رو از خواسته تون عقب بندازه. طبق تجربه شخصی خودم این مطلبو گفتم :blush:

و اما ایسائو ماچیی :rolleyes: از این سامورایی واقعاً خوشم میاد :D
بهترین رکوردش از نظر من، اونجایی هست که تامشیگیری به دفعات مختلف انجام میده ولی نه تامشیگیری معمولی که هممون دیدیم :f34r:
حصیر بدون هیچ پایه محکمی همینطوری روی زمین قرار گرفته، و انقدر سرعت و قدرت برش فوق العاده است که توی چندین برش متوالی این حصیر زمین نمیوفته :specool:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یک نکته خیلی مهم در اجرای دقیق برش کنترل تنفس هست.

تنفس هماهنگ با استایل دقیق بدن و حرکت دست . برش رو تراشیده میکنه.

در کن جوتسو ، تنفس تمرینیست برای کن

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلاح مورد علاقه منم که مشخصه :D کاتانا :blush: ولی خب نمیتونم بگم روش مهارت دارم :)
اگه تا این حد عاشق کاتانا هستید، کار باهاش رو شروع کنید. وقف کردن خودتون به شرط پیدا کردن کاتانای اصل شاید شرطی باشه که سالها شما رو از خواسته تون عقب بندازه. طبق تجربه شخصی خودم این مطلبو گفتم :blush:

و اما ایسائو ماچیی :rolleyes: از این سامورایی واقعاً خوشم میاد :D
بهترین رکوردش از نظر من، اونجایی هست که تامشیگیری به دفعات مختلف انجام میده ولی نه تامشیگیری معمولی که هممون دیدیم :f34r:
حصیر بدون هیچ پایه محکمی همینطوری روی زمین قرار گرفته، و انقدر سرعت و قدرت برش فوق العاده است که توی چندین برش متوالی این حصیر زمین نمیوفته :specool:

بله فرد بخصوصی هست. اما یک نکته اینجا هست و آن هم این که سرعت در هنگام برش منشا قدرت فراوانی میخواد.
در تاماشیگیری به این نحو سرعت بسیار بالایی نیاز داره که مجموع کشش و ایجاد یک رزونانس انرژی تو تمام ماهیچه ها برای قدرت و تبدیل شدن به سرعت هست. و سرعت در شمشیر نیاز به خط سیر دقیق ( بدون لبه) نیاز داره.
پس من فکر میکنم ایشون قدرت دستانش انفجاری هست.

جای تفکر داره

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
این آقای isao machii باعث می شه که داستان های عجیب و خارق العاده ای که راجع به مهارت سامورایی ها گفته شده، باورپذیر تر از قبل هم بشه ...

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ازتون ممنونم بسیار استفاده بردم شما در صحبتاتون به اصول اصلی مبارزه و درگیری هم اشاره کردین که این برام جالب بود حق با شماست در کل این کلیپ نحوه مبارزه در فواصل و موقعیت های مختلف رو همچنین نحوه قرار گیری پا و بدن در جیت کاندو رو به خوبی آموزش میده که در هر سه فاصله دور . متوسط و همچنین بسته به علت نزدیکی دست و پای قوی بسیار سریع هست در فاصله بسته فقط از ضربات مشت استفاده نمی کرد بلکه از انواع حرکت های بدن استفاده میشد که این ضربات رو سریع تر میکرد استفاده از این روش در حرکت پا و گارد برای فاصله گرفتن و ضربه به حریف که از اصول اولیه یک مبارزه و درگیری هست به خوبی دیده میشد به نظر میرسه که بروسلی سبک جیت کاندو رو بر مبنای مبارزه های خیابانی بنا نهاده ، اگه اشتباهاتی دارم ممنون میشم همچنین در کامل تر کردن مطالب من رو راهنمایی کنید
بسیار ممنونم

نه خواهش میکنم. من هم از شما می آموزم.
در فاصله نزدیک، تکنیک های جیت کان دو می توانند به وینگ چون نزدیک تر و شبیه تر شوند. مثلا در همین ویدئو، یکسری حرکات ترپ مانند (trap) ملاحظه می کنید. برای مثال استفاده از پاک سائو و لاپ سائو. البته این تکنیکها شبیه هستند به تکنیک های وینگ چون، ولی با آنها تفاوت دارند.

گاهی جیت کان دو را یک “Sophisticated Form Of Street Fighting” معرفی می کنند که نادرست هم نیست، اما در واقع بروس لی به دنبال مبارزه در کلی ترین معنایش بود که طبیعتا شامل درگیری خیابانی هم میشود.

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
بله فرد بخصوصی هست. اما یک نکته اینجا هست و آن هم این که سرعت در هنگام برش منشا قدرت فراوانی میخواد.
در تاماشیگیری به این نحو سرعت بسیار بالایی نیاز داره که مجموع کشش و ایجاد یک رزونانس انرژی تو تمام ماهیچه ها برای قدرت و تبدیل شدن به سرعت هست. و سرعت در شمشیر نیاز به خط سیر دقیق ( بدون لبه) نیاز داره.
پس من فکر میکنم ایشون قدرت دستانش انفجاری هست.

جای تفکر داره

ممنون از توضیحاتتون آقا میلاد عزیز و با دو جمله آخر کاملاً موافقم. :f34r:
البته در یکی از ویدئو ها من دیدم که توضیحاتی در مورد خود حصیری که استفاده میشه هم داده شده بود که باید استاندارد باشه. که طبق گفته اون شخص باید قطرش 9 سانت و طولش 90 سانت باشه. یه نمونه خوب و استاندارد ژاپنی :happy:

راستی به چیبوری ش دقت کردید؟ :rolleyes: عاشق این نوع چیبوری هستم :D شبیه اون چیبوری هست که در کاتوری شینتو ریو میبینیم... کایدِن چیبوری! (Kaiden Chiburi) :f34r:

این آقای isao machii باعث می شه که داستان های عجیب و خارق العاده ای که راجع به مهارت سامورایی ها گفته شده، باورپذیر تر از قبل هم بشه ...

بله آبتین عزیز، کاتانای فوق العاده به دست سامورایی با مهارت... همچین نتیجه خارق العاده ای داره :rolleyes:

برای دوستان عزیزی که دسترسی به یوتیوب ندارن، این فایلها رو از ایسائو ماچیی آپ کردم :

تامشیگیری با گل رز :eek:
حجم : 2.67MB

یک تامشیگیری نرم و فوق العاده :happy:
حجم : 3.78MB

رکورد 7 برش متوالی با حصیر بدون پایه :rolleyes:
حجم : 15.97MB

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنون از توضیحاتتون آقا میلاد عزیز و با دو جمله آخر کاملاً موافقم. :f34r:
البته در یکی از ویدئو ها من دیدم که توضیحاتی در مورد خود حصیری که استفاده میشه هم داده شده بود که باید استاندارد باشه. که طبق گفته اون شخص باید قطرش 9 سانت و طولش 90 سانت باشه. یه نمونه خوب و استاندارد ژاپنی :happy:

راستی به چیبوری ش دقت کردید؟ :rolleyes: عاشق این نوع چیبوری هستم :D شبیه اون چیبوری هست که در کاتوری شینتو ریو میبینیم... کایدِن چیبوری! (Kaiden Chiburi) :f34r:

بله آبتین عزیز، کاتانای فوق العاده به دست سامورایی با مهارت... همچین نتیجه خارق العاده ای داره :rolleyes:

برای دوستان عزیزی که دسترسی به یوتیوب ندارن، این فایلها رو از ایسائو ماچیی آپ کردم :

تامشیگیری با گل رز :eek:
حجم : 2.67MB

یک تامشیگیری نرم و فوق العاده :happy:
حجم : 3.78MB

رکورد 7 برش متوالی با حصیر بدون پایه :rolleyes:
حجم : 15.97MB

ممنون از کلیپ هاتون بخصوص اون آخریه خیلی جالب بود...حیف شد اون برش حصیره یکی دیگه جا داشت:happy:نصف کردن خیار و ضربه به توپ بدمینتون عالی بود

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
ممنون از کلیپ هاتون بخصوص اون آخریه خیلی جالب بود...حیف شد اون برش حصیره یکی دیگه جا داشت:happy:نصف کردن خیار و ضربه به توپ بدمینتون عالی بود

خواهش میکنم دوست من :happy:
شاید بعده ها بازم رکوردی بزنه و برشهای بیشتری انجام بده :lol:

به عکس جالبی برخوردم، از پولیش دادن واکیزاشی زنگ زده :ph34r2:

.Before and after pictures of a 22 1/2" wakizashi signed Banshu Tegarayama Fujiwara Ujishiro, dated to the 1780's

و یه کاتانا :

.This 27 1/2" osruiage blade signed Echizen Kuni ju Kaneyoshi with double grooves on both sides polished in a sashikomi style

Japanese Sword Polishing Traditional Polisher David Hofhine

بالا