trian
Registered User
- نوشتهها
- 2,086
- لایکها
- 2,885
کلیپ جالبی بود
تو چند تا کلیپ دیگه هم که دیدم (یکیش مال دوست بروسلی و همبازیش تو فیلما بود) واقعا نمیشد حرکات دست رو دید
به اعتقاد من هم درگیری خیابانی یکی از موضوعات مورد توجه بروس بود که تو کتابای آموزشی و عکسای خود بروس تو کتابا مشخصه
هر چند که صرفا به فکر مبارزه خیابانی نبود
بروس یک محقق ورزشهای رزمی بود و کتابخونه شخصی کتابهای رزمیش با بیش از 2000 جلد کتاب یک مجموعه بی نظیره
تریان عزیز که در مورد رشته من پرسیدی من قبلا (20 سال پیش!-متواد خرداد 1362) زیر نظر سرهنگ سلامی توآ کار میکردم که بنا به مشکلات ول کردم...
بعدش با یکی از دوستام که قهرمان بوکس بود (شهر ما-خوی- یه موقع چند تا ملی پوش داشت، طوری که مربی ما یه مدت سرمربی تیم ملی شد) بوکس کار میکردم که اونهم....
بعدتر به صورت خود آموز جیت کان دو کار میکردم که اونهم.....
در خلال این مدت هم روی بدنسازی تحقیق و تمرین می کردم (5 سال تحقیق) که اونهم....
الان 4 ساله از ورزش دورم و چون 2 ساله که تنها خارج شهر زندگی میکنم (داریم یه کشتارگاه میزنیم و منتظر وامش هستیم!!!) گاها تمرین می کنم و بیشتر دارم به صورت ذهنی مبارزه می کنم و روی استراتژی و هنر جنگ تمرکز می کنم (با کمک از دو سال تجربه نیروی زمینی ارتش)
این جا سه تا سگ دارم که میشه گفت منبع آموزشی خوبی هستش!
مخصوصا وقتی گرگ یا روباه میاد یا دعواهای دسته جمعی..
آموزش سگ مادر به توله هاش هم خیلی جالبه و نکات زیادی داره
ولی دو بار روباه اومده و توله ها رو برده که حتی سگ های تیز ما هم نفهمیدن و همش دور یه دایره می چرخیدن
و الان منتظر فرصت هستم تا کارا ردیف شه و تمرین جدی رو شروع کنم، در ضمن سابقه تمرین ژیمناستیک خیلی به من کمک کرد طوری که علیرغم وزن زیادم مشکلی در 180 درجه یا چسبوندن پیشانی به زانوها ( از تمرینات بروس) ندارم!
در آخر اگر اینو تا انتها خوندید خوشحالم که خواستید بیشتر با این دوستتون آشنا بشید
Salute
ممنون از توضیحاتتون
معلومه که گذشته ورزشی داشتین انشالا در کار و ورزش موفق باشید از آشنایی با شما خوشحالم
Salute