• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
یک سوال دیگه که همیشه تو ذهن من هستش اینه که چرا کشور چین (بر خلاف ژاپن) با همه وسعت و جمعیت و وجود آیین های سلحشوری تا چندید دهه قبل همیشه مورد تجاوز و استعمار کشور ها دیگه بوده، از همین ژاپن در اواخر بگیر تا مغول ها و هون ها (از اجداد ما!) در هزار سال قبل

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یک سوال دیگه که همیشه تو ذهن من هستش اینه که چرا کشور چین (بر خلاف ژاپن) با همه وسعت و جمعیت و وجود آیین های سلحشوری تا چندید دهه قبل همیشه مورد تجاوز و استعمار کشور ها دیگه بوده، از همین ژاپن در اواخر بگیر تا مغول ها و هون ها (از اجداد ما!) در هزار سال قبل

ژاپن در منتها الیه شرقی آسیاست و به این دلیل اگر درگیری هایی هم داشته با همسایه اش یعنی چین بوده و طبیعتا در معرض تهاجم سایر کشورها هم قرار نمی گرفته. مغول ها زمانی که شروع به تصرف کشورهای دیگر کردند، خواستند به ژاپن هم بروند اما طوفان هایی موسوم به کامیکازه مانعشان شد (نامی که بعدها برای هواپیماهای خودکشی در جنگ جهانی بکار برده شد).

اما منظور شما از آیین های سلحشوری در چین، همان هنرهای رزمی شان هست؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با درود به شما

یک جمله هست که میگه : قدرت بدون استعداد هیچ است.

همان طور که گفتم ایشان فرد به خصوصی هستن.

اما ایشون چهره شناخته شده هستن که در تلوزیون آمده . من افرادی را میشناسم که توانایی های خاص تری در کن دارند

ممنون از حسن توجه شما

به نظر من در درجه اول این استعداد هست که اهمیت پیدا میکنه، و در عین حال این تمرین مستمر هست که باعث هر چه شکوفاتر شدن اون استعداد میشه. من این طور فکر میکنم که داشتن فقط یکی از این دو همچین نتیجه خاصی رو در بر نداره، با اینکه هر کدوم به تنها خیلی با ارزش هستن... هم تمرین هم استعداد :happy:

ممنونم از شما. :blush:

خیلی ممنونم که نظرتان را فرمودید. استفاده کردم.

• Like
Reactions: lya

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

مگه چین همون امپراطوری هان نیست خب توی فیلم ها که همیشه از ژاپن و کره قوی تر و بدکارتر نشون داده شدن

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ژاپن در منتها الیه شرقی آسیاست و به این دلیل اگر درگیری هایی هم داشته با همسایه اش یعنی چین بوده و طبیعتا در معرض تهاجم سایر کشورها هم قرار نمی گرفته. مغول ها زمانی که شروع به تصرف کشورهای دیگر کردند، خواستند به ژاپن هم بروند اما طوفان هایی موسوم به کامیکازه مانعشان شد (نامی که بعدها برای هواپیماهای خودکشی در جنگ جهانی بکار برده شد).اما منظور شما از آیین های سلحشوری در چین، همان هنرهای رزمی شان هست؟
منظورم از آیین های سلحشوری همون هنرهای رزمی بود گفتم که ادبی تر بشه :Dدر مورد ژاپن هم درسته، چون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و نبود ثروت طبیعی کسی به اونجا حمله نمیکرد و تنها کشوریه که تاریخ استقلالش قبل از میلاد مسیحه (غیر از ایران که تنها کشوریه که هیچ وقت مستعمره نبوده)
مگه چین همون امپراطوری هان نیست خب توی فیلم ها که همیشه از ژاپن و کره قوی تر و بدکارتر نشون داده شدن
منظورم امپراتوری هان نیست بلکه قوم هون به ***** آتیلاهون ها ومغول ها مثل همه فاتحان بودند اما چون به غرب حمله کردن شدن خونخوار و اسکندر شد کبیر!آتیلا به ترکی میشه همیشه سوار بر اسب مثل نازیلا که میشه با ناز!دیوار چین به خاطر حمله قوم هون کشیده شد و در آخر چنگیزخان ازش رد شدآتیلا اون موقع بر همه اقوام گل، توتن و رم چیره شد و واتیکان به اون لقب تازیانه خداوند رو داده بود (Scourge of God)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
تا از بحث سامورایی ها دور نشدیم، یک چیزی بگم شاید جالب باشد.

چند وقت پیش یک انیمیشن ژاپنی دیدم که بسیار تاثیرگذار بود و یکجورهایی مرا به حال و هوای آثار کوبایاشی می برد. آن طور که فیلم های کوبایاشی نوعی نقد تاریخی بودند و به اصول و اخلاق سامورایی، ابتذال در روابط اجتماعی، سیاست های حکومتی، وفاداری، عدالت و مواردی از این دست می پرداختند.

نام انیمیشن Shigurui بود و محتوای اینچنینی داشت، هرچند به نظر اغراق شده و بیش از حد تلخ و خشن می آمد. داستان در یک مدرسه شمشیرزنی ِ خاص و غیرعادی اتفاق می افتاد در قرن هفدهم. در طول داستان، شاگردان استاد برای جانشینی او رقابت می کردند و هم را از بین می بردند و ...

به دوستان سامورایی تماشایش را پیشنهاد می کنم.

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا یه فیلم شائولین بود پیداش نمیکنم
کسی میشناسه؟
پ-ن: شائولینا چطور قضیه هایی بودن؟:D

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من یه چیزی بگم اجازه هست؟

در ورزش های رزمی نفس و تمرین و تمرین و تمرین دومیدانی حرف اول رو میزنه
شما نفس داشته باش میتونی نفس حریف و یا مهاجم رو بگیری
ورزش بوکس غربی سیستم مدیریت تنفس جالبی داره
و این سیستم تنفس رو از مجموعه آموزش های میک مپ کراو ماگا و سیستما میبینیم

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
منظورم از آیین های سلحشوری همون هنرهای رزمی بود گفتم که ادبی تر بشه :Dدر مورد ژاپن هم درسته، چون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و نبود ثروت طبیعی کسی به اونجا حمله نمیکرد و تنها کشوریه که تاریخ استقلالش قبل از میلاد مسیحه (غیر از ایران که تنها کشوریه که هیچ وقت مستعمره نبوده) منظورم امپراتوری هان نیست بلکه قوم هون به ***** آتیلاهون ها ومغول ها مثل همه فاتحان بودند اما چون به غرب حمله کردن شدن خونخوار و اسکندر شد کبیر!آتیلا به ترکی میشه همیشه سوار بر اسب مثل نازیلا که میشه با ناز!دیوار چین به خاطر حمله قوم هون کشیده شد و در آخر چنگیزخان ازش رد شدآتیلا اون موقع بر همه اقوام گل، توتن و رم چیره شد و واتیکان به اون لقب تازیانه خداوند رو داده بود (Scourge of God)

ممنون از شما
کشور چین بهرحال بسیار گسترده است. هر چند که مهد هنرهای رزمی بوده است اما نمی شود نتیجه گرفت که عموم مردم چین جنگ جو بودند و هنرهای رزمی می دانستند.

اما از زاویه دیگر، چیزی که مطرح کردید شاید یک مساله جامعه شناسانه باشد. مثلا شاید گستردگی جغرافیای یک کشور و همین طور، وجود اقوام مختلف، زبان ها، آیین ها و خرده فرهنگ ها، مانعی باشد برای بوجود آمدن اتحاد و یکپارچگی.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنون از شما
کشور چین بهرحال بسیار گسترده است. هر چند که مهد هنرهای رزمی بوده است اما نمی شود نتیجه گرفت که عموم مردم چین جنگ جو بودند و هنرهای رزمی می دانستند.

اما از زاویه دیگر، چیزی که مطرح کردید شاید یک مساله جامعه شناسانه باشد. مثلا شاید گستردگی جغرافیای یک کشور و همین طور، وجود اقوام مختلف، زبان ها، آیین ها و خرده فرهنگ ها، مانعی باشد برای بوجود آمدن اتحاد و یکپارچگی.

ممنون این رو که گفتین یادم به موی تای و تایلندی ها افتاد توی کشور تایلند مردم از همون سنی که به مدرسه میرن موی تای کار میکنن و عموما رزمی کار هستن

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ممنون از شما

نتیجه گیری از صحبت های شما این هست که :
ژاپن دنبال کیفیت هست تا کمیت و چین برعکس این موضوع عمل کرده

ژاپنی ها در عمق کار کردن رو مفید تر میدونن نت طولی و عرضی کار کردن

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
نتیجه گیری از صحبت های شما این هست که :ژاپن دنبال کیفیت هست تا کمیت و چین برعکس این موضوع عمل کردهژاپنی ها در عمق کار کردن رو مفید تر میدونن نت طولی و عرضی کار کردن
شایدجالبه بدنید بعد از جنگ دوم اجناس ژاپنی معروف به جنس بنجل بودن که بعد...چینی ها هم الان دیگه بر عکس عمل نمی کنن. الان دنیا چین رو به عنوان کارخانه جهان پذیرفته

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

چند وقت پیش یک انیمیشن ژاپنی دیدم که بسیار تاثیرگذار بود و یکجورهایی مرا به حال و هوای آثار کوبایاشی می برد. آن طور که فیلم های کوبایاشی نوعی نقد تاریخی بودند و به اصول و اخلاق سامورایی، ابتذال در روابط اجتماعی، سیاست های حکومتی، وفاداری، عدالت و مواردی از دست می پرداختند.

نام انیمیشن Shigurui بود و محتوای اینچنینی داشت، هرچند به نظر اغراق شده و بیش از حد تلخ و خشن می آمد. داستان در یک مدرسه شمشیرزنی ِ خاص و غیرعادی اتفاق می افتاد در قرن هفدهم. در طول داستان، شاگردان استاد برای جانشینی او رقابت می کردند و هم را از بین می بردند و ...

ممنون آبتین عزیز بابت معرفی، به نظر خشن هم میاد :f34r:
حتماً تماشا میکنم :happy:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

چند وقت پیش یک انیمیشن ژاپنی دیدم که بسیار تاثیرگذار بود و یکجورهایی مرا به حال و هوای آثار کوبایاشی می برد. آن طور که فیلم های کوبایاشی نوعی نقد تاریخی بودند و به اصول و اخلاق سامورایی، ابتذال در روابط اجتماعی، سیاست های حکومتی، وفاداری، عدالت و مواردی از دست می پرداختند.

این که -18 هستش بدآموزی داره :rolleyes::whistle:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دوباره کلیپ های تامشیگیری رو نگاه می کردم
مخصوصا اون ضربه گل رز و دو حرکت آخری روی حصیر خیلی جالب بود
قبلا گفتم که من تو دانشگاه فیزیک خوندم، با دیدن این ضربه ها واقعا آدم مفهوم قانون اول نیوتن و اندازه حرکت رو عملا میبینه ضربه ای که همزمان سرعت و قدرت لازم رو داره
اون حصیر هم که افتاد اگر با همون شرایط گذاشته میشد روی یک پایه دیگه نمی افتاد چون دیگه لازم نبود برای خوردن شمشیر به زمین نگران باشه

مشابه این ضربات رو در لگد بروس لی به کیسه بوکس میشه دید که قبل از پرتاب خم میشه یا بهتر از اون شکستن تخته 5 سانتی روی هوا توسط خود بروس چون بدون وجود همزمان قدرت وسرعت این کار غیر ممکنه

به همین خاطره که من روی تمرینات بدنسازی رزمی کارا تاکید میکنم. بدون تمرینات قدرتی امکان تولید ضربات انفجاری ممکن نیست هر جند رزمی کارای ما اکثرا این نوع تمرین رو مضر میدوننهر چند تجربه رزمی من از همه دوستان کمتره ولی من خودم هم اینا رو از نزدیک هنگام تمرین [بدنسازی] با بعضی قهرمانان سطح کشوری (دانشگاه تبریز قهرمانان کشوری زیادی در اکثر رشته ها داشت حتی تو رزمی و کشتی آسیایی هم داشتیم) تجربه کردم. فقط ووشو کارها زیاد اهمیت نمی دادن (که بازم بر خلاف تصورشون اشتباه بود)
اگر باز چنین کلیپ های هست دریغ نکنید که این گارد یوتیوب ما با ضربه دست بودا هم باز نمیشه انگار

پ.ن: از همه تون خواهش میکنم بقیه رو تو معلوماتشون شریک کنن و گرنه این جوری که داره پیش بره من این تاپیکو دارم منحرف می کنم

مثلا از ضربه بگید، مشت، شمشیر، نانچوکو، لگد یا هر چیزی. بلاخره پشت هر ضربه یک تفکری هست، یک برنامه، و یک احساس بعد از ضربهدر مورد خود من تا اون "آن" نباشه ضربه معنی نداره فقط خسته میکنه، ولی وقتی به اون هارمونی میرسم که احساس می کنم با وجود برنامه ریزی انگار منشا اون از ناخود آگاه وارد یک فاز دیگه میشم و اینجاست که دیگه ضعف تکنیکم مشخص میشه

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561

دو تا انیمیشنی هم هست به اسم Afro Samurai یک و دو
درسته که کمی هالیوودیه و +18 اما نکات خوبی داره، یکی از دوبلورهاش سامویل ال جکسونه و در کل به نظر من بسیار خوبه ولی بسیار هم خشنه

راستی تریان عزیز شما که یه PS3 160 گیگ داری، بازیش هم هست که دقیقا مثل انیمیشنشه

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

lya عزیز، راستش برای من بسیار جالب و متفاوت بود، ولی خب بیش از حد خشن هم بود.
بهرحال امیدوارم ببینیدش :)

• Like
Reactions: lya

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

بله، اما بدآموزی اش هم در واقع یکجور نقد تاریخی فرهنگی بود. مثلا روابط بیمار گونه ی پارافیلیایی، هم جنس گرایی و ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوباره کلیپ های تامشیگیری رو نگاه می کردم
مخصوصا اون ضربه گل رز و دو حرکت آخری روی حصیر خیلی جالب بود
قبلا گفتم که من تو دانشگاه فیزیک خوندم، با دیدن این ضربه ها واقعا آدم مفهوم قانون اول نیوتن و اندازه حرکت رو عملا میبینه ضربه ای که همزمان سرعت و قدرت لازم رو داره
اون حصیر هم که افتاد اگر با همون شرایط گذاشته میشد روی یک پایه دیگه نمی افتاد چون دیگه لازم نبود برای خوردن شمشیر به زمین نگران باشه

مشابه این ضربات رو در لگد بروس لی به کیسه بوکس میشه دید که قبل از پرتاب خم میشه یا بهتر از اون شکستن تخته 5 سانتی روی هوا توسط خود بروس چون بدون وجود همزمان قدرت وسرعت این کار غیر ممکنه

به همین خاطره که من روی تمرینات بدنسازی رزمی کارا تاکید میکنم. بدون تمرینات قدرتی امکان تولید ضربات انفجاری ممکن نیست هر جند رزمی کارای ما اکثرا این نوع تمرین رو مضر میدوننهر چند تجربه رزمی من از همه دوستان کمتره ولی من خودم هم اینا رو از نزدیک هنگام تمرین [بدنسازی] با بعضی قهرمانان سطح کشوری (دانشگاه تبریز قهرمانان کشوری زیادی در اکثر رشته ها داشت حتی تو رزمی و کشتی آسیایی هم داشتیم) تجربه کردم. فقط ووشو کارها زیاد اهمیت نمی دادن (که بازم بر خلاف تصورشون اشتباه بود)
اگر باز چنین کلیپ های هست دریغ نکنید که این گارد یوتیوب ما با ضربه دست بودا هم باز نمیشه انگار

پ.ن: از همه تون خواهش میکنم بقیه رو تو معلوماتشون شریک کنن و گرنه این جوری که داره پیش بره من این تاپیکو دارم منحرف می کنم

مثلا از ضربه بگید، مشت، شمشیر، نانچوکو، لگد یا هر چیزی. بلاخره پشت هر ضربه یک تفکری هست، یک برنامه، و یک احساس بعد از ضربهدر مورد خود من تا اون "آن" نباشه ضربه معنی نداره فقط خسته میکنه، ولی وقتی به اون هارمونی میرسم که احساس می کنم با وجود برنامه ریزی انگار منشا اون از ناخود آگاه وارد یک فاز دیگه میشم و اینجاست که دیگه ضعف تکنیکم مشخص میشه

ممنون از شما به خاطر مطالب خوبتان و نثر شیرینی که دارید جناب امین.
به تاپیک جون فان جیت کان دو هم سری بزنید. بحث های خوبی داریم معمولا.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اقا یه فیلم شائولین بود پیداش نمیکنم
کسی میشناسه؟
پ-ن: شائولینا چطور قضیه هایی بودن؟:D

سلام به شما
شائولین معبدی است در استان هِنان در چین که آنرا زادگاه هنرهای رزمی می دانند. معابد بودایی در شرق آسیا را حتما دیده اید. شائولین هم چنین معبدی است با تعالیم بودایی با این تفاوت که در آن هنرهای رزمی نیز تمرین می شود.

بالا