• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دو تا انیمیشنی هم هست به اسم Afro Samurai یک و دو
درسته که کمی هالیوودیه و +18 اما نکات خوبی داره، یکی از دوبلورهاش سامویل ال جکسونه و در کل به نظر من بسیار خوبه ولی بسیار هم خشنه

راستی تریان عزیز شما که یه PS3 160 گیگ داری، بازیش هم هست که دقیقا مثل انیمیشنشه

ممنون امین آقا کدومش اونکه شما معرفی کردین یا اونکه استاد آبتین گفتن
آره من این اسلیم رو خریدم فقط به خاطر مورتال کامبت و تیکن و بازیهای انحصاریش گیم 320گیگ هم الان پر همین بازیاست چیز جالبی مد نظرتون هست بهم بگین:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوباره کلیپ های تامشیگیری رو نگاه می کردم
مخصوصا اون ضربه گل رز و دو حرکت آخری روی حصیر خیلی جالب بود
قبلا گفتم که من تو دانشگاه فیزیک خوندم، با دیدن این ضربه ها واقعا آدم مفهوم قانون اول نیوتن و اندازه حرکت رو عملا میبینه ضربه ای که همزمان سرعت و قدرت لازم رو داره
اون حصیر هم که افتاد اگر با همون شرایط گذاشته میشد روی یک پایه دیگه نمی افتاد چون دیگه لازم نبود برای خوردن شمشیر به زمین نگران باشه

مشابه این ضربات رو در لگد بروس لی به کیسه بوکس میشه دید که قبل از پرتاب خم میشه یا بهتر از اون شکستن تخته 5 سانتی روی هوا توسط خود بروس چون بدون وجود همزمان قدرت وسرعت این کار غیر ممکنه

به همین خاطره که من روی تمرینات بدنسازی رزمی کارا تاکید میکنم. بدون تمرینات قدرتی امکان تولید ضربات انفجاری ممکن نیست هر جند رزمی کارای ما اکثرا این نوع تمرین رو مضر میدوننهر چند تجربه رزمی من از همه دوستان کمتره ولی من خودم هم اینا رو از نزدیک هنگام تمرین [بدنسازی] با بعضی قهرمانان سطح کشوری (دانشگاه تبریز قهرمانان کشوری زیادی در اکثر رشته ها داشت حتی تو رزمی و کشتی آسیایی هم داشتیم) تجربه کردم. فقط ووشو کارها زیاد اهمیت نمی دادن (که بازم بر خلاف تصورشون اشتباه بود)
اگر باز چنین کلیپ های هست دریغ نکنید که این گارد یوتیوب ما با ضربه دست بودا هم باز نمیشه انگار

پ.ن: از همه تون خواهش میکنم بقیه رو تو معلوماتشون شریک کنن و گرنه این جوری که داره پیش بره من این تاپیکو دارم منحرف می کنم

مثلا از ضربه بگید، مشت، شمشیر، نانچوکو، لگد یا هر چیزی. بلاخره پشت هر ضربه یک تفکری هست، یک برنامه، و یک احساس بعد از ضربهدر مورد خود من تا اون "آن" نباشه ضربه معنی نداره فقط خسته میکنه، ولی وقتی به اون هارمونی میرسم که احساس می کنم با وجود برنامه ریزی انگار منشا اون از ناخود آگاه وارد یک فاز دیگه میشم و اینجاست که دیگه ضعف تکنیکم مشخص میشه

ممنون از مطالب خوبتون در مورد بدنسازی قدرتی هم حرف شما کاملا درسته ما اگه به باشگاه های رزمی کشور نگاه کنیم متوجه میشیم که کار با وزنه و قدرتی وبهبود عضله غالبا وجود نداره خیلی از از این باشگاه فقط به استقامت در غالب تمرین های دو-کششی استقامتی تا حدودی قدرتی بعد اجرای تکنیک می پردازند جالبه که خیلی از همین باشگاه ها چیزی به اسم تمرین سرد کردن بعد از تمرین هم ندارند ( برای همین ضعف تمرین کششی هنرجو شبها باید به علت گرفتگی عضله توی پماد بخوابه :Dیا تاندون پاش آسیب میبینه یا ...)هنرجو ها فقط درون باشگاه محصورند و کمتر باشگاهی هست که تمرینات رو گاهی در خارج از باشگاه مثلا در کوه برگزار کنه اما خب دیگه این یک چیز طبیعی در باشگاه های ماست و به اون عادت کردیم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ممنون امین آقا کدومش اونکه شما معرفی کردین یا اونکه استاد آبتین گفتن
آره من این اسلیم رو خریدم فقط به خاطر مورتال کامبت و تیکن و بازیهای انحصاریش گیم 320گیگ هم الان پر همین بازیاست چیز جالبی مد نظرتون هست بهم بگین:)

بازی Afro Samurai
بازی جدید متال گیر هم اومده که اکشن تره

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با توجه به اینکه دستم مضروب است میشه با مچ بند به تمرین ورزش های رزمی بپردازم؟

به نظر من بستگی به وضعیت فعلی دستت داره
ولی حتما از مج بند استفاده کن+ضربات سبک و تمرینات با وزنه مچ رو هم فراموش نکن (تا حد امکان بدون مچ بند)
اون حلقه های تقویت انگشتای دست (فدرت گریپ) هم خیلی موثره

کلسیم و ویتامین D هم استفاده کن ولی کم. ویتامین های A, D, E و K بر خلاف B و C در چربی ذخیره میشن و اصلا نباید زیاد استفاده بشن
اگر غضروف های دستتون هم آسیب دیده تنها داروی فعلی گلوکوزآمین + کندوراتین(روغن مفصل کوسه) هست

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
روغن مفصل کوسه از کجا دیگه گیر بیارم

گلوکوزآمین + کندوراتین

اینا جدا نیستن و هر دو باهم هستن هم در داروخانه هم به شکل مکمل ورزشی
فقط وقتی باید استفاده کنی که غضروف آسیب دیده داری (مثل ساییدگی کشکک زانو و ...) و گرنه لازم نیست
مصرفش هم روزی 2000 میلی گرم به مدت 12 هفته هستش ولی من گمون میکنم برای شما لازم بشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
روغن مفصل کوسه از کجا دیگه گیر بیارم

آقا رضا دوستمون امین آقا درست گفتن اما بهتر نیست تا بهبود دستتون فعلا رزمی کار نکنید بخصوص شما که میخواید دفاع شخصی کار کنید سبک های دفاع شخصی با مچ دست سر و کار دارند و حتی مچ دست سالم هم ممکنه دچار درد بشه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
گلوکوزآمین + کندوراتین

اینا جدا نیستن و هر دو باهم هستن هم در داروخانه هم به شکل مکمل ورزشی
فقط وقتی باید استفاده کنی که غضروف آسیب دیده داری (مثل ساییدگی کشکک زانو و ...) و گرنه لازم نیست
مصرفش هم روزی 2000 میلی گرم به مدت 12 هفته هستش ولی من گمون میکنم برای شما لازم بشه

روزی چند بار باید روی محل آسیب دیده مالیده بشه؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
آقا رضا دوستمون امین آقا درست گفتن اما بهتر نیست تا بهبود دستتون فعلا رزمی کار نکنید بخصوص شما که میخواید دفاع شخصی کار کنید سبک های دفاع شخصی با مچ دست سر و کار دارند و حتی مچ دست سالم هم ممکنه دچار درد بشه

100 در صد

اما یادمه یک بار گفتن که 3 سال پیش آسیب دیدن، اگه این طوره تا الان باید خوب میشد و گرنه خودش کم کاری کرده. اگر توضیحات کافی بده دوستان کمکش می کنن
استخونای مچ دست راست من هم یکبار دچار ترک و در رفتگی شد وقتی که چند سال پیش موقع تمرین با دستکش تمرینی بوکس خوردم زمین (بر آمدگی دستکش باعث شد) ولی با تمرین خوب شد

پ.ن: یه بار یه رزمی کار آمریکایی معروف با تخصص دعوای خیابانی گفت: اگر کمربند سیاه دارید و هنوز دماغتون نشکسته یک جای کارتون ایراد داره

الان یادم افتاد یک استاد و پلیس دفاع شخصی بود که دستبند پلیس رو با یک حرکت پاره میکرد
درسته خیلی عضلانی بود ولی میگفت این کار رو از طریق تمرکز و آموزش های رزمی انجام میده نه فقط قدرت بدنی
راست هم میگه این همه ورزشکار فوق سنگین، کد.م میتونه دستبندو پاره کنه.
برای این کار هم دستاش رو به طور موازی با زمین در ارتفاع سرش قرار میداد طوری که با دست راست به بالا و با دیگری به پایین فشار میداد و بنگ!!!

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561

چی مالیده بشه؟

اگه این دارو رو میگید قرص خوراکی هستش
دست شما با تمرینات کایروپراتیک درمان میشه نه مالیدن :D

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561

در ضمن جمله آخرم اشتباه شد، درستش اینه:

مصرفش هم روزی 2000 میلی گرم به مدت 12 هفته هستش ولی من گمون میکنم برای شما لازم نشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
100 در صد

اما یادمه یک بار گفتن که 3 سال پیش آسیب دیدن، اگه این طوره تا الان باید خوب میشد و گرنه خودش کم کاری کرده. اگر توضیحات کافی بده دوستان کمکش می کنن
استخونای مچ دست راست من هم یکبار دچار ترک و در رفتگی شد وقتی که چند سال پیش موقع تمرین با دستکش تمرینی بوکس خوردم زمین (بر آمدگی دستکش باعث شد) ولی با تمرین خوب شد

پ.ن: یه بار یه رزمی کار آمریکایی معروف با تخصص دعوای خیابانی گفت: اگر کمربند سیاه دارید و هنوز دماغتون نشکسته یک جای کارتون ایراد داره

الان یادم افتاد یک استاد و پلیس دفاع شخصی بود که دستبند پلیس رو با یک حرکت پاره میکرد
درسته خیلی عضلانی بود ولی میگفت این کار رو از طریق تمرکز و آموزش های رزمی انجام میده نه فقط قدرت بدنی
راست هم میگه این همه ورزشکار فوق سنگین، کد.م میتونه دستبندو پاره کنه.
برای این کار هم دستاش رو به طور موازی با زمین در ارتفاع سرش قرار میداد طوری که با دست راست به بالا و با دیگری به پایین فشار میداد و بنگ!!!

آره حرفتون درسته پاره کردن دست بند هم مانندخیلی از تکنیک های رزمی فقط قدرت کافی نیست مثل شکستن اجسام سخت که علاوه بر قدرت، سرعت آمادگی ذهنی تمرکز به آخرین نقطه مورد ضربه به همراه تمرینات خاص عضو ضربه زننده بیشتر مهم هست
در مورد تمرین عضو آسیب دیده هم همین طور هست من هم در باشگاه به علت آسیب دیدگی مچ دست و تاندون پا اونها رو می بستم و استاد بهم اجازه تمرین میداد البته آقا رضا باید در مورد تمرین به ویژه برای دفاع شخصی با فزیوتراپ و دکتر مشورت کنن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
امروز توی باشگاه یک نفر که بالای 55 سال سن داشت برام میگفت که از موقعیکه داره این ورزش رو کار میکنه نشاط و شادابی در زندگیش بیشتر شده اینا رو برام با شوق و ذوق تعریف میکرد و از این حدودا 3ماهی که کیک بوکس کار میکرد بسیار راضی بود ایشون به من این درس رو داد که بالاترین هدف ورزش نشاط شادابی و سلامتی هست نه درگیری و دعوا و ورزش رزمی منوط به هیچ سنی نیست

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
امروز توی باشگاه یک نفر که بالای 55 سال سن داشت برام میگفت که از موقعیکه داره این ورزش رو کار میکنه نشاط و شادابی در زندگیش بیشتر شده اینا رو برام با شوق و ذوق تعریف میکرد و از این حدودا 3ماهی که کیک بوکس کار میکرد بسیار راضی بود ایشون به من این درس رو داد که بالاترین هدف ورزش نشاط شادابی و سلامتی هست نه درگیری و دعوا و ورزش رزمی منوط به هیچ سنی نیست

احسنت به این روحیه و ممنون که این موردو بیان کردی دوست من :happy:

این گفته شما منو به یاد سنپای خودم انداخت که همین حدودی که فرمودید سنشون هست و ضمن اینکه جانباز هم هستن ولی با روحیه بالا و جنگندگی خاص خودشون تمرینات رو دنبال میکنن و من یادگیری یه سری اصول اولیه ای آی دو رو مدیون ایشونم :happy: همیشه چنین افراد عزیزی مایه افتخار و روحیه برای بقیه هستن :rolleyes:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
احسنت به این روحیه و ممنون که این موردو بیان کردی دوست من :happy:

این گفته شما منو به یاد سنپای خودم انداخت که همین حدودی که فرمودید سنشون هست و ضمن اینکه جانباز هم هستن ولی با روحیه بالا و جنگندگی خاص خودشون تمرینات رو دنبال میکنن و من یادگیری یه سری اصول اولیه ای آی دو رو مدیون ایشونم :happy: همیشه چنین افراد عزیزی مایه افتخار و روحیه برای بقیه هستن :rolleyes:

خواهش می کنم دوست من
حق با شماست ما باید روحیه و جنگندگی رو ازجمله این عزیزان که همون طور که گفتین حتی ایشون جانباز هم هست ولی ورزش اون هم رزمی رو با قاطعیت و روحیه دنبال میکنه یاد بگیریم
گاهی وقتا نه تنها توی ورزش رزمی بلکه توی زندگی به مشکلاتی بر میخوریم که ممکنه از خودمون قویتر باشند اما با روحیه و جنگندگی میتونیم بر اونها غلبه کنیم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
حالا که بحث به اینجا رسید بیان این داستان هم خالی از لطف نیست که شاید شنیده باشید

داستان آموزش جودو بچه یک دست

کودکی ده ساله که دست چپش در یک حادثه رانندگی از بازو قطع شده بود ، برای تعلیم فنون رزمی جودو به یک استاد سپرده شد . پدر کودک اصرار داشت استاد از فرزندش یک قهرمان جودو بسازد استاد پذیرفت و به پدر کودک قول داد که یک سال بعد می تواند فرزندش را در مقام قهرمانی کل باشگاه ها ببیند .
در طول شش ماه استاد فقط روی بدن سازی کودک کار کرد و در عرض این شش ماه حتی یک فن جودو را به او تعلیم نداد . بعد از 6 ماه خبر رسید که یک ماه بعد مسابقات محلی در شهر برگزار می شود . استاد به کودک ده ساله فقط یک فن آموزش داد و تا زمان برگزاری مسابقات فقط روی آن تک فن کار کرد . سر انجام مسابقات انجام شد و کودک توانست در میان اعجاب همگان با آن تک فن همه حریفان خود را شکست دهد !
سه ماه بعد کودک توانست در مسابقات بین باشگاه ها نیز با استفاده از همان تک فن برنده شود و سال بعد نیز در مسابقات کشوری ، آن کودک یک دست موفق شد تمام حریفان را زمین بزند و به عنوان قهرمان سراسری کشور انتخاب گردد .

وقتی مسابقات به پایان رسید ، در راه بازگشت به منزل ، کودک از استاد راز پیروزی اش را پرسید . استاد گفت : " دلیل پیروزی تو این بود که اولاً به همان یک فن به خوبی مسلط بودی ، ثانیاً تنها امیدت همان یک فن بود و سوم اینکه راه شناخته شده مقابله با این فن ، گرفتن دست چپ حریف بود که تو چنین دستى نداشتی ! یاد بگیر که در زندگی ، از نقاط ضعف خود به عنوان نقاط قوت خود استفاده کنی . راز موفقیت در زندگی ، داشتن امکانات نیست ، بلکه استفاده از " بی امکانی " به عنوان نقطه قوت است .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
حالا که بحث به اینجا رسید بیان این داستان هم خالی از لطف نیست که شاید شنیده باشید

داستان آموزش جودو بچه یک دست

کودکی ده ساله که دست چپش در یک حادثه رانندگی از بازو قطع شده بود ، برای تعلیم فنون رزمی جودو به یک استاد سپرده شد . پدر کودک اصرار داشت استاد از فرزندش یک قهرمان جودو بسازد استاد پذیرفت و به پدر کودک قول داد که یک سال بعد می تواند فرزندش را در مقام قهرمانی کل باشگاه ها ببیند .
در طول شش ماه استاد فقط روی بدن سازی کودک کار کرد و در عرض این شش ماه حتی یک فن جودو را به او تعلیم نداد . بعد از 6 ماه خبر رسید که یک ماه بعد مسابقات محلی در شهر برگزار می شود . استاد به کودک ده ساله فقط یک فن آموزش داد و تا زمان برگزاری مسابقات فقط روی آن تک فن کار کرد . سر انجام مسابقات انجام شد و کودک توانست در میان اعجاب همگان با آن تک فن همه حریفان خود را شکست دهد !
سه ماه بعد کودک توانست در مسابقات بین باشگاه ها نیز با استفاده از همان تک فن برنده شود و سال بعد نیز در مسابقات کشوری ، آن کودک یک دست موفق شد تمام حریفان را زمین بزند و به عنوان قهرمان سراسری کشور انتخاب گردد .

وقتی مسابقات به پایان رسید ، در راه بازگشت به منزل ، کودک از استاد راز پیروزی اش را پرسید . استاد گفت : " دلیل پیروزی تو این بود که اولاً به همان یک فن به خوبی مسلط بودی ، ثانیاً تنها امیدت همان یک فن بود و سوم اینکه راه شناخته شده مقابله با این فن ، گرفتن دست چپ حریف بود که تو چنین دستى نداشتی ! یاد بگیر که در زندگی ، از نقاط ضعف خود به عنوان نقاط قوت خود استفاده کنی . راز موفقیت در زندگی ، داشتن امکانات نیست ، بلکه استفاده از " بی امکانی " به عنوان نقطه قوت است .

بسیار ممنون عالی بود......

بالا