• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
مسیر تهران تا شیراز :eek:
اینکه برای کلیه خیلی ضرر داره
واقعا اراده تحسین برانگیزی دارید

خوب دیگه اگر میخواید ورزش رزمی کار کنید باید با درد هم درد بشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
به خاطر اسرائیلی بودن یاد نمی‌دن؟

آره به خاطر اینکه کلمه های مورد استفاده در اون هم دیگه مثلا اوس ژاپنی یا شیفو ی چینی یا .. نیست بلکه تکیه کلامای اسرائیلی هست که توی ایران هم طبیعتا ممنوعه اگر هم کسی مدعی بشه که اون رو بهتون یاد میده معمولا سبک های دفاع شخصی مانند جوجیتسو و ایکیدو رو با سبک های هجومی مثل وینگ چون و جیت کاندو و ... قاطی میکنه بهتون یاد میده

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آره به خاطر اینکه کلمه های مورد استفاده در اون هم دیگه مثلا اوس ژاپنی یا شیفو ی چینی یا .. نیست بلکه تکیه کلامای اسرائیلی هست که توی ایران هم طبیعتا ممنوعه اگر هم کسی مدعی بشه که اون رو بهتون یاد میده معمولا سبک های دفاع شخصی مانند جوجیتسو و ایکیدو رو با سبک های هجومی مثل وینگ چون و جیت کاندو و ... قاطی میکنه بهتون یاد میده

پس یگان‌های ویژه چه هنر رزمی‌ای کنار دفاع شخصی یاد می‌گیرن؟

من تحقیق کردم هر کسی یه چیزی می‌گه... یکی می‌گه جوجوتسو، یکی می‌گه جوجوتسوی برزیلی، کمبات جوجوتسو، کراو ماگا، سامبو...

البته این‌ها رو توی فروم‌های خارجی کسانی که خودشون توی نیروهای آمریکا بوده‌ان نوشته بودن...

توی ایران چی یاد می‌گیرن؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

من تحقیق کردم هر کسی یه چیزی می‌گه... یکی می‌گه جوجوتسو، یکی می‌گه جوجوتسوی برزیلی، کمبات جوجوتسو، کراو ماگا، سامبو...

البته این‌ها رو توی فروم‌های خارجی کسانی که خودشون توی نیروهای آمریکا بوده‌ان نوشته بودن...

ببینید برای نیروهای نظامی ایران سبک خاصی مثل ساندای ارتش چین موی تای تایلند کراوماگای اسرائیل یا ... وجود نداره معمولا یک نوع دفاع شخصی ادغام با چند سبک آموزش داده میشه که در نیروهای مختلف نظامی ایران هم فرق میکنه . من یادمه مسئولیت آموزش رزمی نیروی زمینی ارتش در شیراز زمانی با استاد رئیسی بود که ایشون در دفاع شخصی و کونگ فو توآ فوق العاده بودند

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

تو یگان ویژه هاپکیدو کیوکوشین جودو بووکس بیشتر یاد میدن.....
یه مقدار بهتر و پیچیده ترش وخفن تر ور تو **** یاد میدن...

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
مرسی از جواب‌هاتون...

یگان ویژه رو معمولا تا چه اندازه و توی چند سال آموزش می‌دن؟

بعد افراد یگان ویژه واقعا خیلی کاردرستن؟ توی فیلم‌ها که همه‌اش از قهرمان فیلم کتک می‌خورن!!!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کراو ماگا واقعا خشنه
از دست کردن توی چشم گرفته تا خفه کردن و گردن شکستن
تای جوتسو و کوپو جوتسو اگه در ایران آموزش داده میشد جز کاملترین دفاع شخصی ها بود

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام.

یگان ویژه نیروی انتظامی مد نظرتونه؟
اگه آره؛ تکواندو، جودو و کاراته رو در کنار دفاع شخصی آموزش میدن. و البته اینم بدونید که تمامی نیروهاشون هم کار درست نیستن.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
شما در بحث بدنسازی هم نکته های بسیار خوبی رو عنوان میکنید که من ازشون استفاده میکنم ممنون
یادمه بعضی روزا استاده بلایی سرم میاورد که وقتی توی ماشین مینشستم از اینکه نمیتونستم دنده عوض کنم خندم میگرفت:D

شما بسیار لطف دارید
دیدم لایک بارونم می کنید

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
البته ارگاه های مختلف آموزش های متفاوت دارنمن آیکیدو رو هم زیاد دیدم مخصوصا نیروی انتظامیاینکه میگید خشنه برای بعضی نیروها مثل واحد های ارتشی یا جاسوسی هدف کشتن و ناتوان کردنه نه رعایت اصولمثل گلوله که هدفش کشتنه و ناتوان کردنتو ارتش جودو هم یاد میدندر ضمن نیروهای ویژه هوابرر مثل لشگر 23 نوهد یا تیپ های 65 هابرد تهران وشیراز نیروهای بسیار ورزیده دارن. مثلا همون سرهنگ پاینده که از برج میلاد پریدعکس آواتار من هم _سرلشکر شهید آبشناسان) یه موقع فرمانده لشکر 23 نوهد بود که توی (فکر کنم نروژ بود) آموزش تکاوری دیده بود (اولین گروه اعزامی ایرانی) و تو چند تا مسابقه مثل کوهنوردی اونجا اول شده بودعکساش تو اینترنت هست. اونجا تیم ژنرال عبدالقادر عراقی هفتم شد وبعدها زمان جنگ طی نامه سرلشکر به صدام این دو در دشت عباس درگیر شدند که آبشناسان علاوه بر شکست اونها خود ژنرال رو هم دستگیر کردسرلشکر همیشه در خط مقدم بود و شهادتش هم با تیر مستقیم بود (ترکش خمپاره)

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام.

اگه آره؛ تکواندو، جودو و کاراته رو در کنار دفاع شخصی آموزش میدن. و البته اینم بدونید که تمامی نیروهاشون هم کار درست نیستن.

پس یعنی کشور به کشور فرق می‌کنه؟

مثلا اینجاها رو نگاه بندازید اگه وقت کردید... (+) (+) (+) (+) (+) (+) (+) (+) و هزاران جای دیگه...

جالب اینه که توی دومی یکی گفته توی ایران Krav Maga تعلیم می‌دن بعد یکی دیگه اومده گفته اینو توی اسرائیل تعلیم می‌دن و بین ایران و اسرائیل فرق بسیار زیادی هست... این دو تا دشمن خونی هستن!!!

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
راستی یه سوال...

فرق کمربند با دان و شال چیه؟

به ترتیب کدوم‌ها رو می‌گیرن؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مرسی از جواب‌هاتون...

یگان ویژه رو معمولا تا چه اندازه و توی چند سال آموزش می‌دن؟

بعد افراد یگان ویژه واقعا خیلی کاردرستن؟ توی فیلم‌ها که همه‌اش از قهرمان فیلم کتک می‌خورن!!!

دوست من اگه منظورتون استخدام نیروی انتظامی و یگان ویژه هست که اصلا جالب نیست
دوره های یگان ویژه هم مختلف هست که از جمله همون طور که lya گرامی گفتن یکی از دوره ها یادگیری ضربات پا به سبک تکواندو و کونگ فو و فنون پرتاپی جودو و آموزش کار با سلاح دفاع در برابر سلاح و موارد دیگه که اسم سبک خاصی نداره ....برای دوره آموزشی هم 3 - 9 -12 ماهه هست که بستگی داره و مختص همه نیروهاست و بعد تقسیم
در یگان ویژه اگه هم حکم و مدارک رزمی قابل توجهی داشتید با یه دوره آموزش تئوری و عملی در گرفتن درجه بسیار تاثیر داره استخدام هم به صورت یک دوره 5 ساله پیمانی هست و بعد رسمی
در مورد درجه داری و افسری و همین دانشکده افسری هم با هم تفاوت داره اگه اطلاعات خاصی در زمینه دوره ها و کار در یگان ویژه میخواید بگین تا راهنماییتون کنم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
راستی یه سوال...

فرق کمربند با دان و شال چیه؟

به ترتیب کدوم‌ها رو می‌گیرن؟

کمربند و شالبند که بستگی به سبک رزمی مورد نظر داره و معمولا از سفید و یا زرد و .... شروع میشه بعد از گرفتن کمربند مشکی هم دان شروع میشه دان 1 و 2 و .. الی آخر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام.

دقیقا تایید میشه واقعا بعضیاشون اصلا ورزیده نیستن و نمیتونن به خوبی کار کنن

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوست من اگه منظورتون استخدام نیروی انتظامی و یگان ویژه هست که اصلا جالب نیست
دوره های یگان ویژه هم مختلف هست که از جمله همون طور که lya گرامی گفتن یکی از دوره ها یادگیری ضربات پا به سبک تکواندو و کونگ فو و فنون پرتاپی جودو و آموزش کار با سلاح دفاع در برابر سلاح و موارد دیگه که اسم سبک خاصی نداره ....برای دوره آموزشی هم 3 - 9 -12 ماهه هست که بستگی داره و مختص همه نیروهاست و بعد تقسیم
در یگان ویژه اگه هم حکم و مدارک رزمی قابل توجهی داشتید با یه دوره آموزش تئوری و عملی در گرفتن درجه بسیار تاثیر داره استخدام هم به صورت یک دوره 5 ساله پیمانی هست و بعد رسمی
در مورد درجه داری و افسری و همین دانشکده افسری هم با هم تفاوت داره اگه اطلاعات خاصی در زمینه دوره ها و کار در یگان ویژه میخواید بگین تا راهنماییتون کنم

ممنون می‌شم خیلی خلاصه از استخدام تا آغاز اولین ماموریتشون برام توضیح بدین...

بعد شهرهایی که یگان ویژه ندارن چی؟ از پایتخت استان اعزام می‌شن؟

کمربند و شالبند که بستگی به سبک رزمی مورد نظر داره و معمولا از سفید و یا زرد و .... شروع میشه بعد از گرفتن کمربند مشکی هم دان شروع میشه دان 1 و 2 و .. الی آخر

این طور که من سرچ کردم شالبند رو توی کونگ‌فو توآ فقط دیدم... درسته؟

راستی کونگ‌فو توآ قابل مقایسه با سبک‌هایی مثل جودو و کاراته و کیوکوشین و تکواندو و... هست؟

دقیقا تایید میشه واقعا بعضیاشون اصلا ورزیده نیستن و نمیتونن به خوبی کار کنن

توی ایران فقط اینطوریه یا همه جای دنیا؟

مرسی...:blush:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کونگ فو توآ بدرد مبارزه با کسیکه مثلا کیوکوشین کاراته یا جودو کار کرده نمیخوره
اگر میخوای برای مبارزه همیشه آماده باشی و بدنت مشت خور شده باشه بهتره بری کیک بوکسینگ ( آمریکایی- چینی - فرانسوی )

ان کلود وندام بخاطر چند دوره قهرمانی کیک بوکسینگ در دهه 1980 در آمریکا برای بازی در فیلم به هالییود دعوت شد

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ببینید دوست من در مورد استخدام یگان ویژه نیروی انتظامی اول بهتون بگم که اگه نیاید توی این ارگان خیلی بهتره برای کار در این ارگان باید قید خیلی چیزها رو بزنید و خیلی چیزا رو قبول کنید که ممکنه اصلا با روحیات شما سازگار نباشه و با آدم های برخورد میکنید که جالب نیست.پس قیدش رو بزنید بهتره

برای استخدام بسته به مدرک و شرایط احتمال اینکه کدوم قسمت برید متغیر هست بعد از دارا بودن شرایط و ثبت نام معاینات پزشکی و چشم انجام میشه بعد آزمون تئوری (که یکی از سوالاتش هم اینه که قاره آمریکا رو کی کشف کرد:D ) بعد از قبولی روخوانی قرآن بعد امتحان عقیدتی تئوری و عملی بعد ورزش پزشکی دوباره و ... قبول که شدید یه دوره 3 ماه دارید که میگم فرق میکنه مدتش که زیاد توی دوره بهتون سیب زمینی میدن:) آموزش ها رو انجام میدین بعد تقسیم برای یگان ویژه ..توی دوره های یگان ویژه هم دوره های زندگی در شرایط سخت ، رزمی ،پیاده روی و کوهنوردی خیلی از دوره های دیگه وجود که دوره های سختیه در مورد شهر هم اصلا نباید انتظار داشته باشید که حداقل در 1-2 سال اول شهر مورد نظر بیفتید ..ماموریتهاشم اکثرا با اسمی با پسوند وحشت شروع میشه :( به قول یه بنده خدا سرهنگی حالا که اومدین اینجا دیگه میشید زن دولت ممکنه شما توی خواب ناز باشید که بهتون تماس بگیرن فلان جا درگیری شده سریع باید خودتون رو برسونید و ...

بالا