• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ببینید دوست من در مورد استخدام یگان ویژه نیروی انتظامی اول بهتون بگم که اگه نیاید توی این ارگان خیلی بهتره برای کار در این ارگان باید قید خیلی چیزها رو بزنید و خیلی چیزا رو قبول کنید که ممکنه اصلا با روحیات شما سازگار نباشه و با آدم های برخورد میکنید که جالب نیست.پس قیدش رو بزنید بهتره

برای استخدام بسته به مدرک و شرایط احتمال اینکه کدوم قسمت برید متغیر هست بعد از دارا بودن شرایط و ثبت نام معاینات پزشکی و چشم انجام میشه بعد آزمون تئوری (که یکی از سوالاتش هم اینه که قاره آمریکا رو کی کشف کرد:D ) بعد از قبولی روخوانی قرآن بعد امتحان عقیدتی تئوری و عملی بعد ورزش پزشکی دوباره و ... قبول که شدید یه دوره 3 ماه دارید که میگم فرق میکنه مدتش که زیاد توی دوره بهتون سیب زمینی میدن:) آموزش ها رو انجام میدین بعد تقسیم برای یگان ویژه ..توی دوره های یگان ویژه هم دوره های زندگی در شرایط سخت ، رزمی ،پیاده روی و کوهنوردی خیلی از دوره های دیگه وجود که دوره های سختیه در مورد شهر هم اصلا نباید انتظار داشته باشید که حداقل در 1-2 سال اول شهر مورد نظر بیفتید ..ماموریتهاشم اکثرا با اسمی با پسوند وحشت شروع میشه :( به قول یه بنده خدا سرهنگی حالا که اومدین اینجا دیگه میشید زن دولت ممکنه شما توی خواب ناز باشید که بهتون تماس بگیرن فلان جا درگیری شده سریع باید خودتون رو برسونید و ...

مرسی از اطلاعات مفیدتون...:blush:

حالا من که قصد رفتن نداشتم... از روی کنجکاوی بود... رشته‌امم کلا مهندسیه!:D

چون چند جا کلیپ از این‌ها دیده بودم ازشون خوشم اومده بود... طرفدار هم زیاد دارن... فرقونی وبلاگ واسه‌اشون درست می‌کنن!!!;)

فکر می‌کردم بیشتر روی رزم کار می‌کنن تا روی قرائت قرآن و امتحان عقیدتی که مثلا وسط عملیات پادوحشت به چه دردی می‌خوره؟!:wacko:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مرسی از اطلاعات مفیدتون...:blush:

حالا من که قصد رفتن نداشتم... از روی کنجکاوی بود... رشته‌امم کلا مهندسیه!:D

چون چند جا کلیپ از این‌ها دیده بودم ازشون خوشم اومده بود... طرفدار هم زیاد دارن... فرقونی وبلاگ واسه‌اشون درست می‌کنن!!!;)

فکر می‌کردم بیشتر روی رزم کار می‌کنن تا روی قرائت قرآن و امتحان عقیدتی که مثلا وسط عملیات پادوحشت به چه دردی می‌خوره؟!:wacko:

اتفاقا سخت ترین امتحانش هم همیم عقیدتی هست به خصوص عملیش که حاج آقا نشسته داخل که اگه از قیافت هم خوشش نیاد دیگه سوالم نمیپرسه قبول نمیشی:weird:
رشته های مهندسی به خصوص عمران رو زیاد برای یگان ویژه میگیرن:(

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا این کیک بوکسینگ چجوریاس
چه خبره
برای چی خوبه برای چی بده:D

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان می‌تونین فلسفه‌ی هنرهای رزمی معروف رو خیلی خلاصه بگین؟

مثلا جودو:

آیکیدو:

جوجوتسو:

کونگ فو:

(راستی همه جا می‌گن چیزی به نام کونگ فو وجود نداره و کونگ فو به معنای مهارت و تسلط توی هر چیزی هست... پس این چیزی که توی ایران با نام کونگ فو یاد می‌دن چه سبکیه؟)

مرسی... (من چقدر سوال می‌پرسم!!!:blush:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اقا این کیک بوکسینگ چجوریاس
چه خبره
برای چی خوبه برای چی بده:D

کیک بوکس به عنوان یک ورزش رزمی برای سلامتی و نشاط و شادابیه
ممکنه برای فک و بینی بد باشه که بیشترم بسته به تمرینات مناسب داره ;)
بعد از هر مبارزه توی رینگ هم ممکنه یکم صورت ورم داشته باشه که اونم طبیعیه:rolleyes:
در کل عالیه:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

مثلا جودو:

آیکیدو:

جوجوتسو:

کونگ فو:

(راستی همه جا می‌گن چیزی به نام کونگ فو وجود نداره و کونگ فو به معنای مهارت و تسلط توی هر چیزی هست... پس این چیزی که توی ایران با نام کونگ فو یاد می‌دن چه سبکیه؟)

خب توی این مورد دوستان همرزم خیلی خوب میتونن راهنماییتون کنن
توی این بخش هم اطلاعات خوبی در این مورد هست
http://forum.persiantools.com/t336683.html

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
کیک بوکس به عنوان یک ورزش رزمی برای سلامتی و نشاط و شادابیه
ممکنه برای فک و بینی بد باشه که بیشترم بسته به تمرینات مناسب داره ;)
بعد از هر مبارزه توی رینگ هم ممکنه یکم صورت ورم داشته باشه که اونم طبیعیه:rolleyes:
در کل عالیه:)

ممنون
همین فک و بینی مسئله س :D
این حرکات نمایشی جز چه دسته ورزشی هست؟همین کیک بوکسینگه؟

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام...

دوستان کسی اسم این روش دعوا رو می‌دونه؟ یا همین دعوای خیابونی ساده‌اس؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنون
همین فک و بینی مسئله س :D
این حرکات نمایشی جز چه دسته ورزشی هست؟همین کیک بوکسینگه؟

خب این دیگه دست خودتون و خوب تمرین کردن و استاد خوب هست آدم هست با 55 سال سن تازه شروع کرده به یاد گرفتن و هیچ آسیبی هم بهش وارد نشده و کاملا هم راضی هست
حرکتهای نمایشی هم تا اونجا که من آشنایی دارم توی سبکهایی مثل ووشو(تالو) و كوك سول وان بسیار زیبا هستند جت لی و جکی چان هم از قهرمانان ووشو هستند

کلیپی بسیار زیبا از ووشو - با کیفیت عالی
دختر رزمی کار

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خب این دیگه دست خودتون و خوب تمرین کردن و استاد خوب هست آدم هست با 55 سال سن تازه شروع کرده به یاد گرفتن و هیچ آسیبی هم بهش وارد نشده و کاملا هم راضی هست
حرکتهای نمایشی هم تا اونجا که من آشنایی دارم توی سبکهایی مثل ووشو(تالو) و كوك سول وان بسیار زیبا هستند جت لی و جکی چان هم از قهرمانان ووشو هستند

کلیپی بسیار زیبا از ووشو - با کیفیت عالی
دختر رزمی کار

منظورم نه مثل جکی چان و ...
نمیدونم فیلم undisputed2 , 3 رو دیدین یا نه اون مدلی:D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
منظورم نه مثل جکی چان و ...
نمیدونم فیلم undisputed2 , 3 رو دیدین یا نه اون مدلی:D

خب من این فیلما رو ندیدم ولی یک تکه کوچک از کلیپش رو که الان دیدم چندتا ضربه ترکیبی دست وپا ،یک حرکت پرتابی و چند حرکت قفل مفصل از چندتا سبک مثل کیک بوکس و جوجیتسو بود کلا بدن که آماده باشه و ساخته و پرداخته شه حرکات زیباتر هم میشه زد

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کونگ فو توآ بدرد مبارزه با کسیکه مثلا کیوکوشین کاراته یا جودو کار کرده نمیخوره
اگر میخوای برای مبارزه همیشه آماده باشی و بدنت مشت خور شده باشه بهتره بری کیک بوکسینگ ( آمریکایی- چینی - فرانسوی )

ان کلود وندام بخاطر چند دوره قهرمانی کیک بوکسینگ در دهه 1980 در آمریکا برای بازی در فیلم به هالییود دعوت شد

جان کلود ؟ همون که توی سری فیلمای رینگ خونین هم بود؟
جان کلود قهرمان کیک بوکس بود آقا رضا؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
جان کلود ؟ همون که توی سری فیلمای رینگ خونین هم بود؟
جان کلود قهرمان کیک بوکس بود آقا رضا؟

بله در آمریکا قهرمان کیک بوکسینگ ایالتی بود

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یکی از دلایلی که جان کلود حرکات دست و پا در کیک بوکسینگ رو زیبا اجرا میکرد این بود بخاطر اینکه از بچگی ژیمناستیک تمرین کرده بود

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بله در آمریکا قهرمان کیک بوکسینگ ایالتی بود

از این بازیگر خیلی خوشم میومد حیف که خیلی پیر شده
توی رینگ خونی 1 مبارزه بین سبک های مختلف رزمی بود؟ اگه اشتباه نکنم چون ازش زیاد یادم نمیاد شما از اون فیلم چیزی یادتون میاد؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خب من این فیلما رو ندیدم ولی یک تکه کوچک از کلیپش رو که الان دیدم چندتا ضربه ترکیبی دست وپا ،یک حرکت پرتابی و چند حرکت قفل مفصل از چندتا سبک مثل کیک بوکس و جوجیتسو بود کلا بدن که آماده باشه و ساخته و پرداخته شه حرکات زیباتر هم میشه زد
همین امادگی:(
چطور اماده
خیلی طول میکشه اخه:D

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام...

دوستان کسی اسم این روش دعوا رو می‌دونه؟ یا همین دعوای خیابونی ساده‌اس؟

شما دنبال چیزی (سبکی یا روشی) می گردید؟ برام جالب است که از The Butterfly Effect صحنه ای انتخاب کردید.

در این ویدئو دارید "بوکس" می بینید بعلاوه چند تا لگد تمام کننده ی همین جوری.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

مثلا جودو:

آیکیدو:

جوجوتسو:

کونگ فو:

بطور کلی هنرهای رزمی در دسته های متفاوتی قرار می گیرند. بعضی شان مخصوص گلاویزی اند، بعضی شان ضربه - محور هستند. بعضی شان جنگ - محور هستند (به پسوند دو و جوتسو توجه شود)، بعضی شان بیشتر مخصوص مراقبه اند، بعضی تبدیل به ورزش شده اند و الخ.

درباره کونگ فو، لطفا منابعی که مطالعه کردید را مجددا مرور کنید. احتمالا اشاره شده است که امروز این اصطلاح به عنوان معادلی برای هنرهای رزمی در نظر گرفته می شود. برای هنرهای رزمی چینی اصطلاحات دیگری هم وجود دارد که عمده ی این اسامی و نامگذاری ها مربوط می شود به قرن بیستم ...

بالا