Fight Club
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 35
- لایکها
- 24
ببینید دوست من در مورد استخدام یگان ویژه نیروی انتظامی اول بهتون بگم که اگه نیاید توی این ارگان خیلی بهتره برای کار در این ارگان باید قید خیلی چیزها رو بزنید و خیلی چیزا رو قبول کنید که ممکنه اصلا با روحیات شما سازگار نباشه و با آدم های برخورد میکنید که جالب نیست.پس قیدش رو بزنید بهتره
برای استخدام بسته به مدرک و شرایط احتمال اینکه کدوم قسمت برید متغیر هست بعد از دارا بودن شرایط و ثبت نام معاینات پزشکی و چشم انجام میشه بعد آزمون تئوری (که یکی از سوالاتش هم اینه که قاره آمریکا رو کی کشف کرد) بعد از قبولی روخوانی قرآن بعد امتحان عقیدتی تئوری و عملی بعد ورزش پزشکی دوباره و ... قبول که شدید یه دوره 3 ماه دارید که میگم فرق میکنه مدتش که زیاد توی دوره بهتون سیب زمینی میدن
آموزش ها رو انجام میدین بعد تقسیم برای یگان ویژه ..توی دوره های یگان ویژه هم دوره های زندگی در شرایط سخت ، رزمی ،پیاده روی و کوهنوردی خیلی از دوره های دیگه وجود که دوره های سختیه در مورد شهر هم اصلا نباید انتظار داشته باشید که حداقل در 1-2 سال اول شهر مورد نظر بیفتید ..ماموریتهاشم اکثرا با اسمی با پسوند وحشت شروع میشه
به قول یه بنده خدا سرهنگی حالا که اومدین اینجا دیگه میشید زن دولت ممکنه شما توی خواب ناز باشید که بهتون تماس بگیرن فلان جا درگیری شده سریع باید خودتون رو برسونید و ...
مرسی از اطلاعات مفیدتون...:blush:
حالا من که قصد رفتن نداشتم... از روی کنجکاوی بود... رشتهامم کلا مهندسیه!
چون چند جا کلیپ از اینها دیده بودم ازشون خوشم اومده بود... طرفدار هم زیاد دارن... فرقونی وبلاگ واسهاشون درست میکنن!!!
فکر میکردم بیشتر روی رزم کار میکنن تا روی قرائت قرآن و امتحان عقیدتی که مثلا وسط عملیات پادوحشت به چه دردی میخوره؟!:wacko: