• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
از این بازیگر خیلی خوشم میومد حیف که خیلی پیر شده
توی رینگ خونی 1 مبارزه بین سبک های مختلف رزمی بود؟ اگه اشتباه نکنم چون ازش زیاد یادم نمیاد شما از اون فیلم چیزی یادتون میاد؟

بله رینگ خونین رو یادمه

برادرش در فیلم توسط یک بوکسور تایلندی با ضربه آرنج قطع نخاع میشه و خودش تصمیم میگیره مبارز بشه

یه فیلم آمریکایی جالب دیگه هم به شما معرفی میکنم پنجه ببر و چنگال عقاب در مورد قدرت وشو در مبارزه است

(در این دو فیلم اون بازیگره که در فیلم اژدها وارد میشود بروس لی بازی کرده بود آخرای فیلم که مستر هان مبارزه بین اون آمریکاییه و نزدیکترین محافظ هان ترتیب میده و با یک ضربه آمریکاییه در بیضه محافظ هان رو میکشه)

Fight Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
شما دنبال چیزی (سبکی یا روشی) می گردید؟ برام جالب است که از The Butterfly Effect صحنه ای انتخاب کردید.

در این ویدئو دارید "بوکس" می بینید بعلاوه چند تا لگد تمام کننده ی همین جوری.

نه دنبال سبک یا روش خاصی نبودم... گفتم چون قشنگ یارو رو زد اسم این سبک چی بود... محض کنجکاوی...

مرسی...
blushsmiley.gif

بطور کلی هنرهای رزمی در دسته های متفاوتی قرار می گیرند. بعضی شان مخصوص گلاویزی اند، بعضی شان ضربه - محور هستند. بعضی شان جنگ - محور هستند (به پسوند دو و جوتسو توجه شود)، بعضی شان بیشتر مخصوص مراقبه اند، بعضی تبدیل به ورزش شده اند و الخ.

درباره کونگ فو، لطفا منابعی که مطالعه کردید را مجددا مرور کنید. احتمالا اشاره شده است که امروز این اصطلاح به عنوان معادلی برای هنرهای رزمی در نظر گرفته می شود. برای هنرهای رزمی چینی اصطلاحات دیگری هم وجود دارد که عمده ی این اسامی و نامگذاری ها مربوط می شود به قرن بیستم ...

ممنون... باشه دوباره مرور می‌کنم... ؛)

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
حالا که فیلمی شد

روش مبارزه فیلم های شکست ناپذیر (undisputed) ترکیبی از روش های صرفا مبارزه ای و سبک شکستن مفاصل استیون سیگال هست

اون فیلم اثر پروانه ای (the butterfly effect) هم واقعا زیباست و جالبه بدونید این اثر پروانه ای اسم یکی از قوانین فیزیک در زمینه تیوری آشوب هستش
اسمش هم از روی این نظریه گرفته که میگه بال زدن یک پروانه در یک قسمت زمین میتونه باعث وقوع سونامی در یک نقطه دیگه از جهان بشه!!!!!!!!!!! بسیار هم پیچیده هستش

اگه سری فیلم های expendables (با بازی استالونه و همه قهرمانان اکشن!!!) دیدید، در قسمت 2 یکی که میاد با یک مسلسل همه رو توی خیابون نجات میده همون چاک نوریس 73 ساله هستش، هنر پیشه مقابل بروس لی در فیلم راه اژدها (مبارزه در کلوزیوم رم) که natars بالا اشاره کرده که یه سبک درست کرده به اسم چون کوک دو و شامل تمام فنون مبارزه ای سبک های دیگه هستش (قابل توجه نترس). میگن که سبک خیلی خوبیه

Chuck Norris - Wikipedia, the free encyclopedia

پ.ن: نمیدونم شما هم این حس منو دارید یا نه؟ هر از چند روز از خودم میپرسم، چرا بروس لی مرد؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
حالا که فیلمی شد

روش مبارزه فیلم های شکست ناپذیر (undisputed) ترکیبی از روش های صرفا مبارزه ای و سبک شکستن مفاصل استیون سیگال هست

اون فیلم اثر پروانه ای (the butterfly effect) هم واقعا زیباست و جالبه بدونید این اثر پروانه ای اسم یکی از قوانین فیزیک در زمینه تیوری آشوب هستش
اسمش هم از روی این نظریه گرفته که میگه بال زدن یک پروانه در یک قسمت زمین میتونه باعث وقوع سونامی در یک نقطه دیگه از جهان بشه!!!!!!!!!!! بسیار هم پیچیده هستش

اگه سری فیلم های expendables (با بازی استالونه و همه قهرمانان اکشن!!!) دیدید، در قسمت 2 یکی که میاد با یک مسلسل همه رو توی خیابون نجات میده همون چاک نوریس 73 ساله هستش، هنر پیشه مقابل بروس لی در فیلم راه اژدها (مبارزه در کلوزیوم رم) که natars بالا اشاره کرده که یه سبک درست کرده به اسم چون کوک دو و شامل تمام فنون مبارزه ای سبک های دیگه هستش (قابل توجه نترس). میگن که سبک خیلی خوبیه

پ.ن: نمیدونم شما هم این حس منو دارید یا نه؟ هر از چند روز از خودم میپرسم، چرا بروس لی مرد؟

بله

روش انحصاری بروس در جیت کان در سطح پیشرفته خوشد برای مغلوب کردن حریف استفاده از مبارزه سریع بود

فکرشو بکن شما یک توپ تنیس دستت بگیر روبروی یک دیوار بزرگ بایست محکم توپ رو به سمت دیوار شلیک کن عکس العمل دیوار چیه؟
ممکنه توپ از هر سمتی به طرفت شلیک بشه
باید بتونه توپ رو بگیری
این همون دفاع سریع در جیت کان دو بروس لی بود

بروس لی جز نوابغ بود
فقط افراد نابغه میتونن تو سن جوونی قهرمان مسابقات هوش و در سن پایین مثل بروس لی تبدیل به استاد برتر ورزش های رزمی در دنیا بشن

اما در مورد فیلم خیلی از بازیگران فیلم هیا اکشن نظیر چک نوریس به دولت بروس لی صاحب این همه ثروت و شهرت بخاطر بازی در فیلم شدند

اونا که ارزشی برای واقعی جلوه دادن مبارزات قائل نمیشدند

الان تمام صحنه های رزمی در فیلم ها با استفاده از سیم بستن به کمر و حقه های سینمایی انجام میشه

من مدتیه فیلم های هالییود رو بخاطر اینکه از حالت طبیعی فیلم برداری در مبارزه خارج شدن نگاه نمیکنم
چون یکبار مصرف هستن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
همین امادگی:(
چطور اماده
خیلی طول میکشه اخه:D

اگه منظورتون حرکات نمایشی اون هست یک مدت با انگیزه و با تمرین که بدنتون در حد خوبی برسه میتونید از این حرکات زیباتر هم بزنید این فقط چند تاضربه پای چرخشی و پشتک بود
بدنتون آماده که باشه چند وقته هر حرکت زیبایی رو تمرین کنید میتونین بزنید من حرکاتی نمایشی مثل عرب و شوییز و . که زیبا و به نظر سخت میان رو با چند جلسه باشگاه به خوبی تونستم بزنم در حالی که سبک من نبودند

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
من هم با نظر آقا رضا موافقم متاسفانه خیلی از فیلمهای رزمی از حالت طبیعی خارج شده و مبارزات به نوعی مصنوعی هست حتی اگه زیاد هم رزمی کار نکرده باشی این رو میفهمی بعضی هاش که در غالب حرکتهای رزمی هالیوودی به نظر من مضحک هست طرف معلومه که نمیتونه درست اون حرکتها رو اجرا کنه و در غالب آهنگ و چندتا میکس میخوان به تماشاچی بفهمونن که خیلی حرکات جالبی رو دارن انجام میدن حاضرم قسم بخورم که بعضیاش اصلا رزمی کار نکردن و فقط به لطف صحنه های مجازی و حتی بدن مجازی دارن کار میکنن.

شما صحنه های فیلمهای بروسلی رو نگاه کنید حتی اگه یک رزمی کار حرفه ای و استاد هم که باشید باز از این حرکات درس میگیرین و این حرکات براتون آموزنده هست

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تشکر از همه دوستان برای فعالیت بسیار خوبشون در تاپیک

و این که هم دانش هنرهای رزمی هم فن هنرهای رزمی هر دو مکمل هم هستن. و باید در کنار هم رشد کنه

ممنون از همه استید با تشکر

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان می‌تونین فلسفه‌ی هنرهای رزمی معروف رو خیلی خلاصه بگین؟

مثلا جودو:

آیکیدو:

جوجوتسو:

کونگ فو:

(راستی همه جا می‌گن چیزی به نام کونگ فو وجود نداره و کونگ فو به معنای مهارت و تسلط توی هر چیزی هست... پس این چیزی که توی ایران با نام کونگ فو یاد می‌دن چه سبکیه؟)

مرسی... (من چقدر سوال می‌پرسم!!!:blush:)

سلام دوست من

از این که در تاپیک فعالیت خوبی داری تشکر میکنم

در مورد فلسفه و................ صحبت های زیادی شده و..... سرچ کنی در همین تاپیک زیاد پیدا خواهی کرد.

و یک جمله هست که من همیشه میگم ابتدا باید فرق بین هنر رزمی ، ورزش رزمی ، مکتب جنگی رو به خوبی بشناسی بعد بری وارد ساختار فلسفه شد.

مطالعه کن در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من هم با نظر آقا رضا موافقم متاسفانه خیلی از فیلمهای رزمی از حالت طبیعی خارج شده و مبارزات به نوعی مصنوعی هست حتی اگه زیاد هم رزمی کار نکرده باشی این رو میفهمی بعضی هاش که در غالب حرکتهای رزمی هالیوودی به نظر من مضحک هست طرف معلومه که نمیتونه درست اون حرکتها رو اجرا کنه و در غالب آهنگ و چندتا میکس میخوان به تماشاچی بفهمونن که خیلی حرکات جالبی رو دارن انجام میدن حاضرم قسم بخورم که بعضیاش اصلا رزمی کار نکردن و فقط به لطف صحنه های مجازی و حتی بدن مجازی دارن کار میکنن.

شما صحنه های فیلمهای بروسلی رو نگاه کنید حتی اگه یک رزمی کار حرفه ای و استاد هم که باشید باز از این حرکات درس میگیرین و این حرکات براتون آموزنده هست

اگه منظورتون حرکات نمایشی اون هست یک مدت با انگیزه و با تمرین که بدنتون در حد خوبی برسه میتونید از این حرکات زیباتر هم بزنید این فقط چند تاضربه پای چرخشی و پشتک بود
بدنتون آماده که باشه چند وقته هر حرکت زیبایی رو تمرین کنید میتونین بزنید من حرکاتی نمایشی مثل عرب و شوییز و . که زیبا و به نظر سخت میان رو با چند جلسه باشگاه به خوبی تونستم بزنم در حالی که سبک من نبودند
عرب و شوییز چیست
030.gif

حالا که فیلمی شد

عضلاات زیربغل بروسلی عالی بود:D
فکر کن با رزمی به عضله برسی خیلی باید سخت باشه
036.gif

دوستان حتما فیلم ایپ من (ipman ) که روایتی از استادِ بروسلی هست رو ببینید:D

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
البته هالیوود به سهم خودش ارزش میذاره
کسانی مثل بروس لی و سیگال و... مدرس هنرپیشه ها بودن
هنرپیشه ماتریکس (کیانو ریوز) به خاطر اون فیلم کمربند سیاه تکواندو گرفت

ولی به هر حال اونا فیلم ساز هستند و با سلیقه مخاطب کار می کنن و آموزشگاه رزمی نیستن

ما هستیم که باید بین فیلم و واقعیت تفاوت قایل بشیم

پ.ن: بروس برنده مسابقات رقص چاچا در هنگ کنگ هم شده بود :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بله رینگ خونین رو یادمه

برادرش در فیلم توسط یک بوکسور تایلندی با ضربه آرنج قطع نخاع میشه و خودش تصمیم میگیره مبارز بشه

یه فیلم آمریکایی جالب دیگه هم به شما معرفی میکنم پنجه ببر و چنگال عقاب در مورد قدرت وشو در مبارزه است

(در این دو فیلم اون بازیگره که در فیلم اژدها وارد میشود بروس لی بازی کرده بود آخرای فیلم که مستر هان مبارزه بین اون آمریکاییه و نزدیکترین محافظ هان ترتیب میده و با یک ضربه آمریکاییه در بیضه محافظ هان رو میکشه)

بازیگر اواتار شما هم خیلی پیر شده
بادی اسپنسر یه همچین چیزی بود فکر کنم:guilty:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
عرب و شوییز چیست
030.gif

عضلاات زیربغل بروسلی عالی بود:D
فکر کن با رزمی به عضله برسی خیلی باید سخت باشه
036.gif

دوستان حتما فیلم ایپ من (ipman ) که روایتی از استادِ بروسلی هست رو ببینید:D

شوییز باید با زمین در هوا موازی باشید جوری که دو تا پاها بالاتر از سر قرار بگیر بعد چرخش یه چیز عجیب و قریب که باید مدت زمانی رو در هوا سپری کنید :D عربم، چرخ و فلک بدون برخورد دست با زمین هست در فرم های مختلف حرکات نمایشی زیاد هست که میتونید با آمادگی بدنی خوب و علاقه و تمرین اونا رو یاد بگیرید توی همین کلیپ فیلم خودتون هم یه جا یه نمونه از عرب رو زد

در مورد بدنی عضلانی یک رزمی کار هم باید با رزمی به عضله برسید اگه نرسید این یعنی تمرین رزمی مشکل داره تمرین رزمی یعنی علاوه بر کار استقامتی در باشگاه کار با وزنه برای افزایش عضله رزمی ،یعنی تمرین برای قدرت سرعت استقامت ،نباشه اسمش رزمی نیست وقت تلف کردنه چیزی که توی باشگاهای ایران زیاده

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آره... فیلم خیلی قشنگیه... اسمش The Butterfly Effect محصول سال ۲۰۰۴ هست...

دوستان سبکو تشخیص ندادن؟:D

سبک خاصی نبود
چهارتا هوک زنبوری که کارگردان گفته اینجوری بزن تا حسش برای مخاطب بیشتر بشه:lol:به علاوه چند لگد همچنین تاکتیک با استفاده از اصل غافلگیری با زدن صندلی توی صورت:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا یه تیکه از فیلم طرف همش با دستش اینور اونور ملاق میزنه تقریبا خیلی هم اروم

اساتید از فیلمش ببیرم امکان دانلود دارید ببینید چی هستش:blush::D

امین آقا میشه راجع به این عکسا توضیح بدین
ممنون

دومی که منظورش یه نینجا هیچوقت دیده نمیشه:D

trian

Registered User