• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ممنون از حسن توجه شما به مطالب در مورد بوجینکان بودو تایجوتسو هاتسومی بارها صحبت کردم..........

و در مورد سنسی جینچی کاواکامی ایشون یکی از سنسی های بنده بودن.

در مطالب بالا نقص و اشکالات زیادی هست که جای توضیح داره اما در کل از ذکر این مسائل از شما تشکر میکنم

ممنون از حسن توجه شما

یعنی شما در ژاپن دوره داشتید؟ یا سنسی به ایران اومده بود

در مورد اون مطلب همراه منبع خبر گذاشتم که مشخص بشه در حد خبری هستش و برای آشنایی دوستان مثل خودم بود نه اطلاعات عمیق نداریم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با سلام و درود

من تنها یک جمله را میگویم
در مرام و قانون یک نینجا کوجو کلمه ای به نام مردانگی وجود نداره ;) و نشانه ای به خود میگیرد به نام روش مخفی و جنگیدن گله ای مثل گرگ

ممنون از حسن توجه شما

مطالب شما همیشه زیبا هستند و راهنما

میشه گفت که سامورایی ها مثل نیروهای ارتش هستد و جنگ های کلاسیک (چیزی که در همه ارتش های دنیا مینیبیم) و نینجا ها مثل مامورهای سیاه پوش با عینک دودی!
هدف رو مارک میکنه و coup de grace

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
راستی صحبت مجله شد

از دوستان کسی مجله Black Belt داره؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام دوستان
مجله دنیای کاراته این ماه رو بگیرید.2 برگ وسط عکس باشگاه ماست ;-)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

یادش بخیر یه زمانی این مجله رو میخردم برگ وسطشو میکندم میزدم سر در اتاق(اطاق) چه حالی می داد:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مطالب شما همیشه زیبا هستند و راهنما

میشه گفت که سامورایی ها مثل نیروهای ارتش هستد و جنگ های کلاسیک (چیزی که در همه ارتش های دنیا مینیبیم) و نینجا ها مثل مامورهای سیاه پوش با عینک دودی!
هدف رو مارک میکنه و coup de grace

فهمیدن بعضی از مطالب شما بسیارسخته :) به نظر میرسه شما مطالعه بسیار زیادی دارید

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان لینک زیر سوال یاهو از کاربران برای برتری سامورایی یا نینجا در مبارزه هست اکثرا رای به برتری سامورایی دادن جواب ها هم در نوع خود جالبن

Ninja vs Samurai, who dominates who? - Yahoo! Answers

جالب بود ترین جان، ممنون.
این بحث را دیدم یک نکته ای به ذهنم آمد که شاید یادآوری اش بد نباشد.

چه خوب است رزمی کارها علاوه بر قابلیت ها و توانایی های جسمانی و فیزیکی که دارند، ذهن ِ قوی، ورزیده و هوشیاری هم داشته باشند. همه می دانیم که هنرهای رزمی در میان عموم مردم در همه جای دنیا، محبوبیت داشته و دارد. افراد بسیاری را دیده ام و دیده اید که تمایل دارند داستان های عجیب بگویند و بشنوند، حرف های من در آوردی و اغراق شده سر هم می کنند و ...

این روش آسیب های جدی به دنبال دارد.
بعنوان یک رزمی کار تلاش کنیم محققانه، تحلیلی و غیرعامی با موضوعات برخورد کنیم. تا می توانیم مستدل و معقول گفتگو کنیم. از طرح موضوعات و ادعاهای بی پایه به شدت خوددآری کنیم و ...

امیدوارم روزی را ببینیم که جامعه رزمی ایران از بند اساتید قلابی، سبک های من درآوردی و رویکرد عامیانه رهایی یافته باشد ...

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
فهمیدن بعضی از مطالب شما بسیارسخته :) به نظر میرسه شما مطالعه بسیار زیادی دارید

شما به من لطف دارید
من قبلا مطالعه زیاد داشتم، الان نه زیاد که این هم تقصیر دانشگاه بود!!!!!!!!!!!!!!!1

coup de grace یک اصطلاحه به معنی کشتن از روی ترحم که طرف دیگه زجر نکشه (زیاد مناسب این جا هم نبود :D-یه لغت مناسب دیگه بود یادم رفت :D)

این اواخر احساس میکنم خنگ شدم!
البته طبیعیه، تحقیقات نشون داده دوری از مطالعه به مدت زیاد تا 30 درصد از ضریب هوشی کم میکنه
حالا من فکر کردم منظورش چند ساله بعد دیدم نوشته بود چند ماه

وضعیت مطالعه در کشور ما اسف باره، میدونید که در آمار مطالعه که اعلام میشه قرآن و ادعیه وکتاب های درسی رو هم حساب میکنن
مثل اشتغال که دانش آموز و دانش جو و سرباز و خانم های خونه دار هم حسابه :LoL

برای مقایسه حساب کنید که خیلی از فیلم ها ساخته میشن جون کتاباشون پر خواننده بوده مثل جیمز باند، هری پاتر، ارباب حلقه ها، کد داوینچی، پوآرو و .......
در مورد ورزش و علی الخصوص رزمی و بدنسازی هم که ماشاالله
چون این دوتا متاسفانه یا خوسبختانه به دلیل ماهیتشون و جداسازی خیال و واقعیت نیاز به دانش دارند نه سریال های کره ای

و من هم فکر نمیکنم این وضعیت درست بشه
چون ما بدون گذشتن از مرحله مطالعات کتابخانه ای وارد عصر فناوری شدم، پس مطالعه در ما نهادینه نشد و دیگه سخته کامپیوترو خاموش کنی بشینی کتاب بخونی. اما در فرنگ چی کار میکنن هم کتاب سنتی هست هم دارن کتابها رو دیجیتالی میکنن (مثل پروژه گوتنبرگ) و تبلت های کتاب خون درست میکنن

راستی میدونید اون کدهای کپچا که برای ورودی بعضی از سایت ها هست (وارد کردن 2 تا کلمه که یکیش آسونه اما اون یکی فونت خطی داره و به نظر بی معنی هست) بخشی از تبدیل کتاب ها به نسخه دیجیتالیه؟

ما ها (از جمله خودم!) فط حرف میزنیم و به این دلیله که در ایران مکتبی به اسم مکتب باید درست شده (هر سخنرانی مسوولی رو گوش کنید توش هزار تا باید داره)
همینا به لحاظ روانی آدم رو ارضا میکنه و مایی که هر روز با حرارت میشینیم از همه چی انتقاد کرده و نظر میدیم در ناخودآگاه کاملا ارضا میشیم که دینمون رو ادا کردیم (مثل لایک های فیسبوک-نه اینجا)

حتی در باشگاه هم به جای تمرین حرف میزنیم انگار که قهوه خونه س (مخصوصا بدنسازی)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
جالب بود ترین جان، ممنون.
این بحث را دیدم یک نکته ای به ذهنم آمد که شاید یادآوری اش بد نباشد.

چه خوب است رزمی کارها علاوه بر قابلیت ها و توانایی های جسمانی و فیزیکی که دارند، ذهن ِ قوی، ورزیده و هوشیاری هم داشته باشند. همه می دانیم که هنرهای رزمی در میان عموم مردم در همه جای دنیا، محبوبیت داشته و دارد. افراد بسیاری را دیده ام و دیده اید که تمایل دارند داستان های عجیب بگویند و بشنوند، حرف های من در آوردی و اغراق شده سر هم می کنند و ...

این روش آسیب های جدی به دنبال دارد.
بعنوان یک رزمی کار تلاش کنیم محققانه، تحلیلی و غیرعامی با موضوعات برخورد کنیم. تا می توانیم مستدل و معقول گفتگو کنیم. از طرح موضوعات و ادعاهای بی پایه به شدت خوددآری کنیم و ...

امیدوارم روزی را ببینیم که جامعه رزمی ایران از بند اساتید قلابی، سبک های من درآوردی و رویکرد عامیانه رهایی یافته باشد ...

ممنون استاد آبتین
البته حق با شماست فقط یک سوال به نظرتون نمیشه گاهی از طرح همین مقایسه ها و موضوعات و رویکردهای عام در این تاپیک به نتایج خوب و باارزش رسید؟
ذهنیت اکثر مردم در مورد هنرهای رزمی ادغام فیلم و واقعیت هست عامه مردم هنرهای رزمی رو در فیلم ها و حتی بازی های کامپیوتری میبینن ،گاهی به نوعی در هنرهای رزمی خیال با واقعیت ادغام و باعث داستان سرایی میشود ..در کل همون طور که گفتید اساتید قلابی ، سبک های من درآوردی و رویکردهای افراط گرایانه عام میتوانند ریشه هنرهای رزمی رو از بین ببرند

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام
نانچاکو تمرینش خطریه؟ ( بدون مربی):D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام
نانچاکو تمرینش خطریه؟ ( بدون مربی):D

سلام
با نانچیکوهایی سبک که با بند به هم متصل شده شروع کن مثل نانچیکوهای اسفنجی. چون اگه با نانچیکو سنگین مثل نانچیکوهای چوبی شروع کنی خطرناکه از دستت ول میشه به سر و پاهات میخوره انگشتت لای زنجیرش گیر میکنه و غیره :happy:..آره با سی دی آموزشی هم میشه یادش گرفت

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام
با نانچیکوهایی سبک که با بند به هم متصل شده شروع کن مثل نانچیکوهای اسفنجی. چون اگه با نانچیکو سنگین مثل نانچیکوهای چوبی شروع کنی خطرناکه از دستت ول میشه به سر و پاهات میخوره انگشتت لای زنجیرش گیر میکنه و غیره :happy:..آره با سی دی آموزشی هم میشه یادش گرفت

استفاده از کلاه کاسکت موتور برای آموزش توضیه میشه
بنظمر با نانچاکو سنگین کار کنه بهتره

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان چطورید چه خبر این یه ماهو خورده ایه که نبودم چقدر دلم براتان تنگ شده بود
چقدر هوس خواندن مطالب ناب و آموزنده شمارو کرده بودم
ایشالله که همه خوبو سلامتید ؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام دوستان چطورید چه خبر این یه ماهو خورده ایه که نبودم چقدر دلم براتان تنگ شده بود

سلام خوش اومدید.... آره واقعا جاتون خالی بود امتحانات خوب شد:happy:
راستی بازی رو هم من نصب کردم ولی هنوز وقت نکردم بازیش کنم:)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام خوش اومدید.... آره واقعا جاتون خالی بود امتحانات خوب شد:happy:
راستی بازی رو هم من نصب کردم ولی هنوز وقت نکردم بازیش کنم:)
سلام مرسی عزیز خیلی آقایی
آره این دفعه خوب بود اگه بی دقتی نمیکردم عالی میشده البته دیگه گذشته ها گذشته ایشالله زودتر این درسها هم تمام میشه
واقعا پیگیریه ورزش اونم به شکل نیمه حرفه ای که به سمت حرفه ای شدن بره خیلی سخته
اا چه جالب که هنوز بازی رو یادت هست ولی چرا نصب کردی هنوز بازی نکردی:blink: بازی کن شرش کنده بشه بره زیاد وقتتو نمیگیره
بقیه چه کار کردن میلاد جان و ابتین جان و بقیه دوستان گل نظرشان رو نگفتن نسبت به بازی
خودت چه کار میکنی هنوز تو تمرینات تیم ملی میری؟ مسابقات برون مرزی ندارین؟

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

به به چوطوری عمو؟
چند وقت نبودی کجا بودی؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام مرسی عزیز خیلی آقایی
آره این دفعه خوب بود اگه بی دقتی نمیکردم عالی میشده البته دیگه گذشته ها گذشته ایشالله زودتر این درسها هم تمام میشه
واقعا پیگیریه ورزش اونم به شکل نیمه حرفه ای که به سمت حرفه ای شدن بره خیلی سخته
اا چه جالب که هنوز بازی رو یادت هست ولی چرا نصب کردی هنوز بازی نکردی:blink: بازی کن شرش کنده بشه بره زیاد وقتتو نمیگیره
بقیه چه کار کردن میلاد جان و ابتین جان و بقیه دوستان گل نظرشان رو نگفتن نسبت به بازی
خودت چه کار میکنی هنوز تو تمرینات تیم ملی میری؟ مسابقات برون مرزی ندارین؟

ممنون دوست من انشالا موفق باشید
خوبه سبک شما زمینه پیشرفت در عرصه بین الملل رو به خوبی داره در مسابقات که در شهرهای مختلف برگزار میشه شرکت کنید که به کسب تجربه و آبدیده شدن بسیارکمک میکنه
فیلم مسابقات خودتون و مبارزات دیگه رو چندین بار نگاه و تجزیه و تحلیل کنید ممکنه ورزش ناملایماتی داشته باشه پس دلسرد نشید انشالا با اون روحیه و استعداد حتما موفق میشید
توی مسابقات قهرمانی کشور شرکت نکردم جالبه که آقای ایکس فدراسیون اومده به پدرم صحبت کرده که البته این حماقت رو نمیکنم و بهتره راجع بهش صحبت نکنم

بالا