• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
با سلام به همه
من یه چند ماهی میشه توی تالار عضو شدم و ولی هیچ پستی نزدم جز دانلود کتاب موساشی
و سعی کردم تایپک رو مطالعه کنم و بعد شروع به همکاری (البته اگه لیاقت داشته باشم) کنم
من توی این مدت که تایپک رو مطالعه قرار دادم از دو نفر خیلی خوشم اومد البته همه عالی کار میکنند به جز چندتا که ............
آقا میلاد نینجا و آقا لیا واقعا استادن
سبک خودم هم چون ژاپنیه و این استادان هم سبک ژاپنی کار میکنند خیلی دوست دارم از اطلاعاتشون استفاده کنم چه در نینجا و چه سامورایی
من شیفته این دو شیوه هستم
آقا میلاد و آقا لیا منتظر باشید که کلی سوال دارم:f34r:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
با سلام به همه
من یه چند ماهی میشه توی تالار عضو شدم و ولی هیچ پستی نزدم جز دانلود کتاب موساشی
و سعی کردم تایپک رو مطالعه کنم و بعد شروع به همکاری (البته اگه لیاقت داشته باشم) کنم
من توی این مدت که تایپک رو مطالعه قرار دادم از دو نفر خیلی خوشم اومد البته همه عالی کار میکنند به جز چندتا که ............
آقا میلاد نینجا و آقا لیا واقعا استادن
سبک خودم هم چون ژاپنیه و این استادان هم سبک ژاپنی کار میکنند خیلی دوست دارم از اطلاعاتشون استفاده کنم چه در نینجا و چه سامورایی
من شیفته این دو شیوه هستم
آقا میلاد و آقا لیا منتظر باشید که کلی سوال دارم:f34r:

سلام :happy:

خیلی به بنده لطف داری دوست عزیزم :blush:
آقا من خیلی کوچکتر از استاد هستم، من توی رشته خودم هنوز کمربند سفیدی بیش نیستم و راه بسیـــار طولانی در پیش دارم :D
البته کمربند سفید واقعی، نه از اون کمربند سفیدا که اساتید خفن ازش یاد میکنن :lol:

شما چه سبکی کار میکنید؟:cool:

خوشحال میشم بتونم به سؤالاتتون پاسخ بدم :rolleyes:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون استاد آبتین
البته حق با شماست فقط یک سوال به نظرتون نمیشه گاهی از طرح همین مقایسه ها و موضوعات و رویکردهای عام در این تاپیک به نتایج خوب و باارزش رسید؟
ذهنیت اکثر مردم در مورد هنرهای رزمی ادغام فیلم و واقعیت هست عامه مردم هنرهای رزمی رو در فیلم ها و حتی بازی های کامپیوتری میبینن ،گاهی به نوعی در هنرهای رزمی خیال با واقعیت ادغام و باعث داستان سرایی میشود ..در کل همون طور که گفتید اساتید قلابی ، سبک های من درآوردی و رویکردهای افراط گرایانه عام میتوانند ریشه هنرهای رزمی رو از بین ببرند

چیزی که عرض کردم یادآوری بود برای همه مان. جامعه رزمی ما اوضاع بدی دارد ترین گرامی.

البته سوتفاهم پیش نیاید، بحث مقایسه ی سامورایی و نینجا یا بطور کلی دو سبک یا شیوه ی مبارزه، اصلن موضوع عامیانه و اشتباهی نیست؛ اگر گفته های ما پشتوانه ی تحقیقی و عملی داشته باشد ...

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنون دوست من انشالا موفق باشید
خوبه سبک شما زمینه پیشرفت در عرصه بین الملل رو به خوبی داره در مسابقات که در شهرهای مختلف برگزار میشه شرکت کنید که به کسب تجربه و آبدیده شدن بسیارکمک میکنه
فیلم مسابقات خودتون و مبارزات دیگه رو چندین بار نگاه و تجزیه و تحلیل کنید ممکنه ورزش ناملایماتی داشته باشه پس دلسرد نشید انشالا با اون روحیه و استعداد حتما موفق میشید
توی مسابقات قهرمانی کشور شرکت نکردم جالبه که آقای ایکس فدراسیون اومده به پدرم صحبت کرده که البته این حماقت رو نمیکنم و بهتره راجع بهش صحبت نکنم
ممنون
اصلا دلسرد نشدم بلکه بشدت به تمریناتم اضافه کردم اون خطی هم که نوشتم
(
واقعا پیگیریه ورزش اونم به شکل نیمه حرفه ای که به سمت حرفه ای شدن بره خیلی سخته)
متاسفانه این تیکش جا افتاده
(
واقعا پیگیریه ورزش اونم به شکل نیمه حرفه ای که به سمت حرفه ای شدن بره همراه با درس و دانشگاه و کار به این شکل خیلی سخته)

دقیقا فیلم های مسابقه خودم هم باشگاهی هام و یکی دو نفر دیگه که توی مسابقات کشوری از کارشان خوشم آمد رو همه رو فیلم برداری کردم و سعی مکنم هر روز نگاه کنم
خیلی چیزها به آدم یاد میده
کلن سبک کار کردنم نوع فکر کردنم نوع پا زدنم نوع حمله و دفاع و .... دگرگون شده همه که میگن خوب شده اما نباید خودم رو گول بزنم باید توی مسابقات نشان بدم
ابشالله داریم با بچه ها همدلی میکنیم و خودمان رو برای مسابقات اردیبهشت ماه آمده میکنیم از حق نگذریم یکی از بهترین تیمهای کرمانشاه رو داریم و باعث افتخارمه که با این دوسان همباشگاهیم که قطعا باعث پیشرفت همدیگه میشیم

در رابطه با اینکه هرجا مسابقات بود شرکت کن خیلی وقته این تصمیم رو دارم ولی متاسفانه خبری نیست وگرنه خیلی دوست دارم شرکت کنم
همین جمعه برای یه مسابقه چند جانبه رفتیم ملایر ولی به خاطر آنفولانزا من بازی نکردم و کسی دیگه به جام بازی کرد و خیر سرم شدم سرپرست تیم
ولی خودش یه تجربه بود
انقدر با بچه ها همدل بودیم و یکی شده بودیم که هرکی میرفت تو زمین انگار خودم میرفتم!
ایشالله مسابقات بعدی و آینده قطعا 3 تا مسابقه در طول این همه سالی که کار میکنم نمیتانه مفید باشه و به قول حریفی که ازش باختم و خودش اول شد :
تکواندو کا تا زمین نبینه مبارزه خوبی نمیشه
خدا کنه مسئولین یه فکری بکنن به خدا خجالت داره تکواندو با این همه بودجه سالی یکی مسابقه داشته باشه و اونوقت سبک های آزاد مثل کیوکشین سالی 2-3 تا!(منظورم استانیه)
یه استادی داره کرمانشاه به نام استاد مومنه میگن هرجا مسابقه بوده حتی توی دهات های سیستان و بلوچستان میرفته و خودشا میرسانده و مسابقه میداده!

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام :happy:

خیلی به بنده لطف داری دوست عزیزم :blush:
آقا من خیلی کوچکتر از استاد هستم، من توی رشته خودم هنوز کمربند سفیدی بیش نیستم و راه بسیـــار طولانی در پیش دارم :D
البته کمربند سفید واقعی، نه از اون کمربند سفیدا که اساتید خفن ازش یاد میکنن :lol:

شما چه سبکی کار میکنید؟:cool:

خوشحال میشم بتونم به سؤالاتتون پاسخ بدم :rolleyes:

عکسم گویای همه چیز هست لازم نیست بگم چه سبکی کار میکنم
عاشق سامورایی ام-بوجینکان بودو تای جوتسو هم کار میکردم
یه سوال :
الگوی روی تیغه شمشیر سامورایی رو چه طوری درش میارن؟

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
درک بعضی از تکنیک ها برای من سخته :wacko: مثلا تکنیک ها چوب در مقابل شمشیر - توی بعضی از تکنیک ها میبینم که یارو چوب رو با دوست در حالت افقی نگه می داره جلوی سر و نفر مقابل با بوکن حمله میکنه و دقیق میزنه وسط چوب - در حالی که اگر واقع با شمشیر سامورایی این کار رو بکنی فکر نکنم چیزی ازت بمونه- شاید بگین خب یارو ناشیه:p
ولی من موندم چرا توی کوریو ها (مدارس سنتی) از این جور تکنیک ها میبینیم

شایدم یارو چاره ایی جز این دفاع نداره:lol:
منتظر نظرات شما هم هستم دوستان به خصوص لیا و میلاد نینجا

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
عکسم گویای همه چیز هست لازم نیست بگم چه سبکی کار میکنم
عاشق سامورایی ام-بوجینکان بودو تای جوتسو هم کار میکردم
یه سوال :
الگوی روی تیغه شمشیر سامورایی رو چه طوری درش میارن؟

هــم آخه سبک و مکتب زیاده در رابطه با عکستون :) کنجوتسو؟
منظورتون از الگو هامُن (Hamon) هست؟ اگه آره، بعد از اینکه به تیغه شکل اولیه داده شد گِل مخصوصی (معمولا از ترکیب دقیقش فقط خود شخص سازنده باخبره) روی لبه شمشیر به طرق و شکل های مختلف میمالن و بعد از حرارت دادن و سریع خنک کردن تیغه (فرو کردن در آب) وقتی که تیغه آماده شد، با پولیش دادن اون طرح به زیباترین شکل خودش نمایان میشه.

درک بعضی از تکنیک ها برای من سخته :wacko: مثلا تکنیک ها چوب در مقابل شمشیر - توی بعضی از تکنیک ها میبینم که یارو چوب رو با دوست در حالت افقی نگه می داره جلوی سر و نفر مقابل با بوکن حمله میکنه و دقیق میزنه وسط چوب - در حالی که اگر واقع با شمشیر سامورایی این کار رو بکنی فکر نکنم چیزی ازت بمونه- شاید بگین خب یارو ناشیه:p

ما تکنیک چوب در برابر شمشیر نداریم، شاید میلاد عزیز بتونه بهتر به شما کمک کنه در این خصوص.
میشه گفت مشابهش رو داریم ولی دفاع شمشیر در برابر شمشیر. کاتای اوکه ناگاشی تقریبا همچین چیزیه. ضربه مهاجم رو دفع میکنی و بعد با یه برش کار رو تموم میکنی :rolleyes:

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
ما تکنیک چوب در برابر شمشیر نداریم، شاید میلاد عزیز بتونه بهتر به شما کمک کنه در این خصوص.
میشه گفت مشابهش رو داریم ولی دفاع شمشیر در برابر شمشیر. کاتای اوکه ناگاشی تقریبا همچین چیزیه. ضربه مهاجم رو دفع میکنی و بعد با یه برش کار رو تموم میکنی :rolleyes:

خب اره من تا حالا توی ای آی دو (سبک موسو جیکیدن ایشن ریو) ندیدم از چوب استفاده کنند ولی در کوریوهای قدیمی مثل : تنشین شودن کاتوری شینتو ریو و هیوهو نیتن ایچی ریو زیاد دیدم ، یعنی واقعا میشه جلوی کاتانا این جوری دفاع کرد ، اگر آقا میلاد کمک کنند ممنون میشم !

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
صفحه اصلی | shinbukan
واقعا مسخره س
برای کشتی یا فوتبال کسی مقامی بیاره سریع کل کشور خبر دار میشن یه همچین چیزهایی عمرا به گوش کسی برسه:rolleyes:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
صفحه اصلی | shinbukan
واقعا مسخره س
برای کشتی یا فوتبال کسی مقامی بیاره سریع کل کشور خبر دار میشن یه همچین چیزهایی عمرا به گوش کسی برسه:rolleyes:

اتفاقی که افتاد در جامعه ورزش رزمی ایران بی بدیل و بسیار با ارزش هست. و کیه که واقعاً قدر بدونه. کشتی ورزش اول ما میتونه باشه و من بیشتر ناراحتیم از طرف ورزشهایی هست که خیلی بهشون بها داده میشه و اصلاً هم نتایج خوبی ندارن، مثل فوتبال که فرمودید. واقعاً اصحاب رسانه و به خصوص مسئولین هنرهای رزمی در همچین مواقعی بسیار کمکاری از خودشون نشون میدن. جای تأسف داره. :eek:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنون
اصلا دلسرد نشدم بلکه بشدت به تمریناتم اضافه کردم اون خطی هم که نوشتم
(
واقعا پیگیریه ورزش اونم به شکل نیمه حرفه ای که به سمت حرفه ای شدن بره خیلی سخته)
متاسفانه این تیکش جا افتاده
(
واقعا پیگیریه ورزش اونم به شکل نیمه حرفه ای که به سمت حرفه ای شدن بره همراه با درس و دانشگاه و کار به این شکل خیلی سخته)

دقیقا فیلم های مسابقه خودم هم باشگاهی هام و یکی دو نفر دیگه که توی مسابقات کشوری از کارشان خوشم آمد رو همه رو فیلم برداری کردم و سعی مکنم هر روز نگاه کنم
خیلی چیزها به آدم یاد میده
کلن سبک کار کردنم نوع فکر کردنم نوع پا زدنم نوع حمله و دفاع و .... دگرگون شده همه که میگن خوب شده اما نباید خودم رو گول بزنم باید توی مسابقات نشان بدم
ابشالله داریم با بچه ها همدلی میکنیم و خودمان رو برای مسابقات اردیبهشت ماه آمده میکنیم از حق نگذریم یکی از بهترین تیمهای کرمانشاه رو داریم و باعث افتخارمه که با این دوسان همباشگاهیم که قطعا باعث پیشرفت همدیگه میشیم

در رابطه با اینکه هرجا مسابقات بود شرکت کن خیلی وقته این تصمیم رو دارم ولی متاسفانه خبری نیست وگرنه خیلی دوست دارم شرکت کنم
همین جمعه برای یه مسابقه چند جانبه رفتیم ملایر ولی به خاطر آنفولانزا من بازی نکردم و کسی دیگه به جام بازی کرد و خیر سرم شدم سرپرست تیم
ولی خودش یه تجربه بود
انقدر با بچه ها همدل بودیم و یکی شده بودیم که هرکی میرفت تو زمین انگار خودم میرفتم!
ایشالله مسابقات بعدی و آینده قطعا 3 تا مسابقه در طول این همه سالی که کار میکنم نمیتانه مفید باشه و به قول حریفی که ازش باختم و خودش اول شد :
تکواندو کا تا زمین نبینه مبارزه خوبی نمیشه
خدا کنه مسئولین یه فکری بکنن به خدا خجالت داره تکواندو با این همه بودجه سالی یکی مسابقه داشته باشه و اونوقت سبک های آزاد مثل کیوکشین سالی 2-3 تا!(منظورم استانیه)
یه استادی داره کرمانشاه به نام استاد مومنه میگن هرجا مسابقه بوده حتی توی دهات های سیستان و بلوچستان میرفته و خودشا میرسانده و مسابقه میداده!

آفرین به این روحیه و پشتکار انشالا موفق میشید
امیدوارم من هم بتونم از شما یاد بگیرم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
چیزی که عرض کردم یادآوری بود برای همه مان. جامعه رزمی ما اوضاع بدی دارد ترین گرامی.

البته سوتفاهم پیش نیاید، بحث مقایسه ی سامورایی و نینجا یا بطور کلی دو سبک یا شیوه ی مبارزه، اصلن موضوع عامیانه و اشتباهی نیست؛ اگر گفته های ما پشتوانه ی تحقیقی و عملی داشته باشد ...

خواهش میکنم حرف شما درسته در هر حال مقایسه بین دو سبک باعث شناخت بیشتر سبک ها و نقاط قوت و ضعف اونها میشه به ویژه برای کسانی مثل من که آشنایی کمتری نسبت به شماها دوستان داریم . یک نکته دیگه هم این است که متاسفانه بعضی ها صرفا به خاطر علاقه به یک سبک یا چند روز کار کردن در یک باشگاه فکر می کنن که این سبک ارث پدر یا خودشون موسس سبک هستند این تعصبات احمقانه باعث ندیدن خیلی از چیزها و باعث عدم پیشرفت اونها در هنرهای رزمی میشه. محدودیت در هنرهای رزمی یعنی عدم پیشرفت

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
صفحه اصلی | shinbukan
واقعا مسخره س

شما متاسفانه دوباره یک زخم کهنه رو باز کردید در ایران ورزش فقط در فوتبال خلاصه میشه بقیه از جمله هنرهای رزمی فقط برای دل خودشون کار میکنن و هرگز نباید انتظار توجه داشته باشن

خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - ورزش‌های رزمی در آستانه ناک اوت/ برنامه‌ها و اردوهایی که تعطیل می‌شوند!

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
صفحه اصلی | shinbukan
واقعا مسخره س

من به شخصه برای ورزشهای رزمی ایران متاسفم - شیهان مهدیزاده یکی از بزرگترین اساتید ایران هستند اونوقت یه شبکه خبر که صبح تا شب خبر پخش میکنه نمیتونست ارتباط مستقیم داشته باشه
فقط میتونم بگم متاسفم

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
از استاد میلاد خبری نیست ؟ جواب ما رو هم که نمیده درسته تازه واردیم چیزیم بارمون نیست اما استاد میلاد جواب همه رو میداد
یا شاید از سوالات من خوشش نیومد و از این جور چیزا ...
امیدوارم زودتر جواب بده

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

سلام
میشه یکم دقیق تر بگی کدوم تکنیک رو می گی؟
یک سوال دیگه اینکه بوجینکان کچا کار می کنی ؟
ممنون

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام
یک سوال دیگه اینکه بوجینکان کچا کار می کنی ؟
ممنون

فرض کنیم شما دستت یک کاتانا اصل اصل اصل اصل هست و به من با برش عمودی (Kirioroshi) حمله میکنی منم از شانس کم دستم یک چوب بلند (Bo) هست اونو میارم جلوی سرم و به صورت افقی با دو دست نگه میدارم - میخواستم بدونم میشه یه همچین دفاعی جلوی خطرناک ترین سلاح سرد جهان داشت- توی کوریوهای سنتی و قدیمی آموزش میدن- فقط دلیلشو میخوام بدونم؟
در مورد برش lya میدونه من چی میگم:ph34r2:

اجاز بده نگم کدوم بوجینکان تمرین میکردم
دیگه هم کار نمیکنم

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

فرض کنیم شما دستت یک کاتانا اصل اصل اصل اصل هست و به من با برش عمودی (Kirioroshi) حمله میکنی منم از شانس کم دستم یک چوب بلند (Bo) هست اونو میارم جلوی سرم و به صورت افقی با دو دست نگه میدارم - میخواستم بدونم میشه یه همچین دفاعی جلوی خطرناک ترین سلاح سرد جهان داشت- توی کوریوهای سنتی و قدیمی آموزش میدن- فقط دلیلشو میخوام بدونم؟
در مورد برش lya میدونه من چی میگم:ph34r2:

موضوعی که گفتید منو یاد صحنه کشته شدن هیروتارو تو فیلم آخرین سامورایی انداخت :f34r:
براتون جداش کردم و آپ :D آلگرن توی این صحنه با یاری میخواد مقابل کاتانا از خودش دفاع کنه، داستان شبیه چیزیه که مد نظر شماست :happy:
من فکر میکنم در کار با بو تکنیکهای زیادی برای رسیدن به دست حریف و ضربه زدن از این طریق و در نهایت خلع سلاح کردن شخص شمشیر به دست وجود داره. حالا این موردی که میفرمائید رو از فلسفه ش بی خبرم :blush:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خب اره من تا حالا توی ای آی دو (سبک موسو جیکیدن ایشن ریو) ندیدم از چوب استفاده کنند ولی در کوریوهای قدیمی مثل : تنشین شودن کاتوری شینتو ریو و هیوهو نیتن ایچی ریو زیاد دیدم ، یعنی واقعا میشه جلوی کاتانا این جوری دفاع کرد ، اگر آقا میلاد کمک کنند ممنون میشم !

این موضوع چوب در برابر شمشیر که مطرح کردید، بی ارتباط با نام کاربری شما نیست، موساشی ...

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
این موضوع چوب در برابر شمشیر که مطرح کردید، بی ارتباط با نام کاربری شما نیست، موساشی ...

اون که صدرصد ربط داره

من هنوز جواب برای سوال اولم از شما استادان نگرفتم هرچه هم که گشتم چیزی پیدا نکردم

حالا کسی در مورد کامیزا چیزی میدونه ؟

بالا