• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
من مشکلم اینجاست کسی که با اون قدرت شمشیر رو حرکت میده و برش میده ، چوب نمیشکنه یا از وسط نصف نمیشه و چرا این تکنیک رو آموزش میدن وقتی چوب میشکنه یا از وسط نصف میشه
همانطور lya عزیز در فیلم آخرین سامورایی اشاره کرد ، دستش فکر کنم نیزه بود اما از وسط نصف شد ، حالا چوب چه طوری برش کاتانا رو تحمل میکنه نمیدونم ؟

شما عکسی، طرحی از این حرکت ندارید؟

در مورد شیهان مهدیزاده؛
خیلی از ورزش ها چنین وضعیتی دارن (از سایر هنر های رزمی تا پرورش اندام و ..)
اصلا یکیش همون مدال آور المپیکی دو ومیدانی خودمون، قبلش خبری نبود، 4 روز گفتن، باز رفت تعطیلات (اونهم در رشته اول المپیک)

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
خوب شما نمیتونی شمشیر دستت بگیری تو خیابون راه بری
میگیرنت به جرم محارب اعدامت میکنن

هرچی هم براشون توضیح بدی من استاد سامورایی هستم میگن طرف طرف دیوونه شده و ازین اصطلاحات ژاپنی هم سرشون نمیشه

بنظرم نانچاکو میتونه همراه مناسبی باشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
وا......و تاپیک چه خبر شده از بحث شمشیر و سامورایی:D

اتفاقا دفاع نانچیکو در برابر شمشیر و چاقو هم در نوع خود جالب هست.
یادم به فیلم شمشیر زن یک دست افتاد نقش منفیه با سانچیکو همه رو نابود میکرد.. استاده به شاگرد گفت اگه میخوای به سانچیکو غلبه کنی باید سه تا شمشیر داشته باشی:lol:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
خوب شما نمیتونی شمشیر دستت بگیری تو خیابون راه بری
میگیرنت به جرم محارب اعدامت میکنن

هرچی هم براشون توضیح بدی من استاد سامورایی هستم میگن طرف طرف دیوونه شده و ازین اصطلاحات ژاپنی هم سرشون نمیشه

بنظرم نانچاکو میتونه همراه مناسبی باشه

مردم از خنده

مگه که گفت میخواد یا شمشیر راه بره؟

میدونید تو بعضی از کشورهای عربی مردا هنوز شمشیر میبندن
گاها تصور میکنم اکه مثلا شمشیر و اسلحه گرم اینجا ازاد بود چی میشد؟
البته بعد یه مدت عادی میشه، اما قبلش فکر می کنم بعضی اسامی فامیلی خذف میشه :D

همراه داشتن نانچکو هم جرمه
سرتو پایین بندازی از همه شون قوی تره

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
مردم از خنده

مگه که گفت میخواد یا شمشیر راه بره؟

میدونید تو بعضی از کشورهای عربی مردا هنوز شمشیر میبندن
گاها تصور میکنم اکه مثلا شمشیر و اسلحه گرم اینجا ازاد بود چی میشد؟
البته بعد یه مدت عادی میشه، اما قبلش فکر می کنم بعضی اسامی فامیلی خذف میشه :D

همراه داشتن نانچکو هم جرمه
سرتو پایین بندازی از همه شون قوی تره

نانچاکو جرم نیست چون تو لوازم ورزشی میفروشن
اصلا وسیله بررنده نیست

وسیله دفاعی خوبیه
حتی چوب هم قدرت مانور نانچاکو رو نداره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
مگه حمل سلاح سرد جرمه؟؟ سایزش هم مهمه؟:D

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
اینطور که بوش میاد تو شهرستان ها کمتر خبر از این ورزش ها هست , تاحالا همچین اسم هایی نشنیدم
rolleyessmileyanim.gif

اینها اولش با وسیله دیگه ای شروع میشه و رزم بدنی هم داره توش؟اسیب و ...:D
و یه سوال شاید بیربط
blushsmiley.gif
تو کشور منبع این ورزش ها ( ژاپن / چین یا ..) اساتیدشون به هر فردی آموزش میدن؟:rolleyes:
ببخشید زیاد شد و بد موقع
blushsmiley.gif

شاید یکی ازدلایل پیشرفت نکردن هنرهای سامورایی مخصوصا شمشیرزنی رو علاقه نداشتن مردم و ورزشکاران دونست
این روزا بیشتر ورزشکارا دلشون خوشه کمربند بگیرند و مثلا مشکی ببندند(البته همه نه) کسی که دلش فقط خوشه کمربند بگیره و پوزشو بده هنر نمیدونه چیه-از نظر من کسی میتونه روش سامورایی کار کنه که صبر و حوصله زیاد داشته باشد و همچنین عاشق هنر باشه - علاقه و عشق به شمشیرزنی به معنای واقعی کلمه
توی سبک های شمشیرزنی نمیان از همون اول شمشیر اصل بدن دست نوآموز بگن شروع کن اول یک سری قوانین و احترامات رو فرا میگیره بعد تازه با بوکن شروع به کار میکنه تا اینکه دستش عادت کنه البته به جای بوکن میشه از ای آی تو (شمشیر سامورایی که تیز نیست) استفاده کرد که اونم خطرناک هست بنا به صلاح دید استاد شاگرد یک شمشیر خوب و تیز تهیه میکنه و تمرین رو ادامه میده

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
یکم از بحث شمشیر بیایم بیرون
به نظرم یکم آرامش خوبه ؟ نظر شما چیه ؟

برای اونایی که نمیدونن این درختا اسمشون چیه البته اسم هنرش
بهش میگن بونسای

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
شاید یکی ازدلایل پیشرفت نکردن هنرهای سامورایی مخصوصا شمشیرزنی رو علاقه نداشتن مردم و ورزشکاران دونست
این روزا بیشتر ورزشکارا دلشون خوشه کمربند بگیرند و مثلا مشکی ببندند(البته همه نه) کسی که دلش فقط خوشه کمربند بگیره و پوزشو بده هنر نمیدونه چیه-از نظر من کسی میتونه روش سامورایی کار کنه که صبر و حوصله زیاد داشته باشد و همچنین عاشق هنر باشه - علاقه و عشق به شمشیرزنی به معنای واقعی کلمه
توی سبک های شمشیرزنی نمیان از همون اول شمشیر اصل بدن دست نوآموز بگن شروع کن اول یک سری قوانین و احترامات رو فرا میگیره بعد تازه با بوکن شروع به کار میکنه تا اینکه دستش عادت کنه البته به جای بوکن میشه از ای آی تو (شمشیر سامورایی که تیز نیست) استفاده کرد که اونم خطرناک هست بنا به صلاح دید استاد شاگرد یک شمشیر خوب و تیز تهیه میکنه و تمرین رو ادامه میده

تو ایران فکرک نم تعداد زیادی از افرادی که به ورژش های رزمی روی میارن فقط به عشق دعوا و اینحرفا میرن:D
اونوقت اعتباری نیست که اون فرد ناشی به دیگران اسیب نزنه؟:rolleyes:
برای وارد کردن شمشیر هم از یک شرکت حدودای یکسال پیش پرسیدم گفتن برسه گمرک بهتون تحویل نمیدن
rolleyessmileyanim.gif
نمیدونم قضیه چی بود:D

یکم از بحث شمشیر بیایم بیرون
به نظرم یکم آرامش خوبه ؟ نظر شما چیه ؟

برای اونایی که نمیدونن این درختا اسمشون چیه البته اسم هنرش
بهش میگن بونسای

این درختا هم واقعا معرکه هستن , اینجا یه نمونه زشتش رو (انگار فقط ریشه بود با یکم برگ:D) گذاشته بودن حدودای 300:D
فکر نکم تو ایران راحت گگیر بیاد:blush: یا حداقل شهرستانها

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من فقط یک چیز را از ورزش های رزمی ژاپن یاد گرفتم چه کاراته چه جوجیتسو و چه شمشیر زنی سامورایی و نینجا

آن هم این است روش های منظم و اصولی در جنگیدن را نشان میدهد

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
من فقط یک چیز را از ورزش های رزمی ژاپن یاد گرفتم چه کاراته چه جوجیتسو و چه شمشیر زنی سامورایی و نینجا

آن هم این است روش های منظم و اصولی در جنگیدن را نشان میدهد

احترام رو یادت رفت- ژاپن یعنی احترام

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

حرف ایشون تایید میشه این روزا کمربند زودتر از مهارت میاد من اولین سبکی رو که کار کردم دوتا کمربند رو با هم در یک ماه گرفتم :D به خدا عین حقیقته اصلا اینکه باید مثلا 6 ماه یا 1 سال یا بیشتر و کمتر از کمربند گذاشته باشه توی قانون بی قانون اینجا وجود نداره با خودم گفتم خوبه پس من 1 ساله باید استاد ارشد باشم:lol: کمربند گرفتن اصلا مهم نیست بلکه مهارت مهمه استاد آبتین درباره این معضلات در ورزش رزمی ما به خوبی توضیح دادند

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
نمیدونم بچه ها اینا رو دوست دارین یا نه ولی من گذاشتم
امیدوارم خوشتون بیاد

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
یه سوال از آقا وحید دارم میخوام بدونم این استاد شمشیرزنی کیه ؟
چه سبکی کار میکنه ؟ چه رده ایی داره ؟ کی هست؟:blink:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
شما شمشیر زن ها وقتی پست میذارید پستهاتون لذت بخشه و به آدم آرامش میده :happy:
خیلی این روحیه رو دوست دارم:happy:

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
شما شمشیر زن ها وقتی پست میذارید پستهاتون لذت بخشه و به آدم آرامش میده :happy:
خیلی این روحیه رو دوست دارم:happy:

ما رو شرمنده نکن - توی این دنیای شلوغ 1 دقیقه واقعا به این درختا نگاه کنی آرام میشی
خستگی آدم در میره

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
از اونجایی که من تازه واردم لطفا بگین چه سبکی کار می کنید تا همش موضوع بحث به سمت شمشیرزنی و سامورایی و ... نره که کسل کنند نشه
سبک هاتون رو بگین چندتا سوال کنیم اطلاعات بدست بیاریم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
یه سوال بود از دیشب که مطالبتان رو خواندم به ذهنم آمد که هی یادم میرفت بپرسم
توی جنگهایی که دو لشگر به هم میزدند و چطور بگم به حالت گله ای به هم حمله میکردن آیا بازهم شمشیر زن های ژاپنی یا سامورایی ها
برای کشیدن شمشیر و استفاده از اون از همین حالت های سنتی و نمایشی که میبینیم استفاده میکردند یا نه وضعیت بکلی دگرگون میشده و نوع شکل تکنیک و استافده از شمشیر کاملا فرق میکرده ودیگه این همه با نازو کرشمه و .... با شمشیر رفتار نمیکردن؟!

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561

من کاملا با این حرف مخالفم
ببینید یک رشته ورزشی برای جا افتادن نیاز به مربی و حمایت مسوولین ورسانه ها و ...داره
دلیل جا افتادن کاراته و به دنبالش کونگ فو (در همه جهان) از سینمای هنگ کنگ شروع شد و در واقع اونا 100 مدیون بروس لی هستند که اونهم راه گشای 4 نفر بعدی یعنی جکی چان، ژان کلود وندام، استیون سیگال و ؟ (جت لی نیست-یادم رفته) شد.
بعد از انقلاب هم در ایران اکثر مساجد کلاس های کاراته داشتند!

و گرنه تمام منطقه خاورمیانه و اصلا آسیا و اروپا نسل اند نسل شمشیر باز بودند و یادمون نره که بهترین شمشیر زنان و کمانداران از اقوام مغول وایران بودند مخصوصا در مورد تیر کمان
اما ما طبق معمول همه کارهامون در این زمینه هم نه تاریخ مدون داریم و نه اینکه آیین های جنگجویی مکتوب شدن (بر خلاف شرق دور))

نکته بعد اینکه روش سامورایی تقریبا همه جای دنیا چنین وضعیتی داره چون میشه اونو با همین زورخونه های خودمون مقایسه کرد که فقط مربوط به جسم نیست بلکه کاملا با فرهنگ وسبک زندگی مردمش مخلوط شده و جزیی از زندگی هستش نه فقط یک ورزش باشگاهی

خیلی از فنون جنگی ما ها به علت مکتوب نشدن نابود شدن و اسطوره هاشون هم (حتی اونایی که مکتوب شدن) ناشناخته هستند

مثلا امیر تیمور علاوه بر اینکه مجتهد بود! (می دونستید؟) و تمام علمای دینی رو در مناظرات شکست داده بود (از جمله حافظ) از بهترین شمشیر زنان دوران ها و با تاکتیک ترین سرداران بود و مهارت هر دو دستش در شمشیر زنی یکسان بود-استادش سمرطر خان، چند سال دست راست تیمور رو می بست و با دست چپش بهش آموزش میداد-تاریخ جنگ هاش رو بخونید آدم از هوشش تو قلعه گیری و مبارزه شاخ در میاره اصلا کتاب درسی هستن

اگر می خواهید از روش های جنگی قدیمی واقعا حظ ببرید این دو کتابو بخونید

"سینوههگ به قلم میکا والتاری و "منم تیمور جهانگشا با ضمیمه جنگ دریایی لپانت" به قلم خود تیمور و گردآوری کشیش فرانسوی و همچنین "سقوط قسطنطنیه" به قلم میکا والتاری- هر سه ترجمه ذبیح الله منصوری

شاید زورتون بیاد اما این سه کتابو فقط کافیه 1 صفحه ازشون بخونید و تا آخر میرید

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام دوستان
یه سوال بود از دیشب که مطالبتان رو خواندم به ذهنم آمد که هی یادم میرفت بپرسم
توی جنگهایی که دو لشگر به هم میزدند و چطور بگم به حالت گله ای به هم حمله میکردن آیا بازهم شمشیر زن های ژاپنی یا سامورایی ها
برای کشیدن شمشیر و استفاده از اون از همین حالت های سنتی و نمایشی که میبینیم استفاده میکردند یا نه وضعیت بکلی دگرگون میشده و نوع شکل تکنیک و استافده از شمشیر کاملا فرق میکرده ودیگه این همه با نازو کرشمه و .... با شمشیر رفتار نمیکردن؟!

ناز کرشمه مال تمرینه
البته قبل از حمله که کماندارها میزدن و بعدها تفنگ های سرپر از این اداها بود مخصوصا در دوران تفنگ
البته در گیری ها مثل تو فیلم ها هم نبود ولی خب خیلی شبیهش بود
برای مقایسه ارتش های مدرن رو تصور کن،
با **** قدم رو میرن با فرمان ایست می ایستن، با شماره اسلحه میاد بیرون، هدف آتش و با همون نظم برمیگره اما تو جنگ....

بالا