• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
فرض کنیم شما دستت یک کاتانا اصل اصل اصل اصل هست و به من با برش عمودی (Kirioroshi) حمله میکنی منم از شانس کم دستم یک چوب بلند (Bo) هست اونو میارم جلوی سرم و به صورت افقی با دو دست نگه میدارم - میخواستم بدونم میشه یه همچین دفاعی جلوی خطرناک ترین سلاح سرد جهان داشت- توی کوریوهای سنتی و قدیمی آموزش میدن- فقط دلیلشو میخوام بدونم؟
در مورد برش lya میدونه من چی میگم:ph34r2:

اجاز بده نگم کدوم بوجینکان تمرین میکردم
دیگه هم کار نمیکنم

سلام
یک تکنیک خاص در رده های بالا در یک مکتب جنگی است که مثل همونی که لیا گفت انجام میشه ولی اسم و خود تکنیک رو نمی تونم شرح بدم (می بخشید)
فقط می تونم بگم که تمام اون تکنیک به چطوری گرفتن چوب مربوط میشه (نکته ی اصلیش اینه کامایی) که در سطح بالا هنکا داره
ممنون

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام
یک تکنیک خاص در رده های بالا در یک مکتب جنگی است که مثل همونی که لیا گفت انجام میشه ولی اسم و خود تکنیک رو نمی تونم شرح بدم (می بخشید)
فقط می تونم بگم که تمام اون تکنیک به چطوری گرفتن چوب مربوط میشه (نکته ی اصلیش اینه کامایی) که در سطح بالا هنکا داره
ممنون

من مشکلم اینجاست کسی که با اون قدرت شمشیر رو حرکت میده و برش میده ، چوب نمیشکنه یا از وسط نصف نمیشه و چرا این تکنیک رو آموزش میدن وقتی چوب میشکنه یا از وسط نصف میشه
همانطور lya عزیز در فیلم آخرین سامورایی اشاره کرد ، دستش فکر کنم نیزه بود اما از وسط نصف شد ، حالا چوب چه طوری برش کاتانا رو تحمل میکنه نمیدونم ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من مشکلم اینجاست کسی که با اون قدرت شمشیر رو حرکت میده چوب نمیشکنه یا وسط نصف نمیشه و چرا این تکنیک رو آموزش میدین وقتی چوب میشکنه یا از وسط نصف میشه
همانطور lya در فیلم آخرین سامورایی اشاره کرد دستش فکر کنم نیزه بود اما از وسط نصف شد حالا چوب چه طوری تحمل میکنه اون برش کاتانا رو نمیدونم

قوانین فیزیک:D

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
داشتم تایپک رو مطالعه میکردم در مورد شیهان اشرفی بعضی دوستان سوال داشتن و از درجه ایشون سوال می کردند
من با ایشون صحبت کردم در این مورد و ازشون چندتا مدرک معتبر از سازمان ajjif خواستم البته بعد از کلی خواهش
ایشون چندتا مدرک را به من دادند ومن هم بزودی برای شما میذارم البته با اجازه از خودشون و بهشون گفتم که میخوام اینجا مدارکشون رو قرار بدم

از حاشیه بدم میاد ولی جهت اطلاع میذارم دوستان:rolleyes:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
قوانین فیزیک:D

اتفاقا همین قوانین فیزیک برای شکستن تخته ، آجر و یخ و اجسام سخت پرکاربرد و جالبه برای شکستن ،سختیش همون قطعه اوله ولی تمرکز باید به قطعه آخر باشه:D
اینجا جای amin734mo گرامی خالیه تا یکم درباره بررسی قوانین فیزیک توضیح بدن:happy:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
دوست عزیزم، musashi شما از شاگردان استاد اشرفی هستید؟ :happy:

اگه آره من در رابطه با کاتاناهایی که برای فروش در سایت رسمی کنجوتسو ایران قرار گرفته چند تا نکته و سوال دارم :rolleyes:
و اگه موردی نداره مطرحشون کنم :happy:

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
دوست عزیزم، musashi شما از شاگردان استاد اشرفی هستید؟ :happy:

اگه آره من در رابطه با کاتاناهایی که برای فروش در سایت رسمی کنجوتسو ایران قرار گرفته چند تا نکته و سوال دارم :rolleyes:
و اگه موردی نداره مطرحشون کنم :happy:

خب آره شاگرد ایشون هستم-آقا لیا خوشحال میشم در حد توانم به شما کمک کنم هیچ موردی نداره - هر سوالی میخوایین بپرسین
ولی اگه نتوسنتم جواب سوالاتتون رو درست بدم ناراحت نشید:D
تا جایی که اطلاع داشته باشم کامل پاسخ میدم

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
خب آره شاگرد ایشون هستم-آقا لیا خوشحال میشم در حد توانم به شما کمک کنم هیچ موردی نداره - هر سوالی میخوایین بپرسین
ولی اگه نتوسنتم جواب سوالاتتون رو درست بدم ناراحت نشید:D
تا جایی که اطلاع داشته باشم کامل پاسخ میدم

امیدوارم که همیشه موفق باشی دوست و همرزم من :happy:
اسم من وحید هست. :blush:
ممنون. نه ناراحت نمیشم، من خودم از خیلی مباحث اطلاعات ندارم ... مشکلی نیس :rolleyes:

یه مدل کاتانا برای فروش هست، با عنوان «شیراسایا کوشیروئه». فعلا این دو مورد :

اولین نکته اینکه، این کاتانا شیراسایا نیس. فکر میکنم شما هم با شیراسایا آشنایی داشته باشی. این مدل کاتانا، در واقع آیکوچی هست. تفاوت خیلی زیادی با هم دارن این دو. پس چرا با عنوان شیراسایا مطرح شده؟ :eek:
مورد دومی که خیلی مورد توجه من هست اینه که این کاتانا واقعاً از کیفیت پایینی برخور داره، و اگه بخوایم براش قیمت تعیین کنیم حداقل باید یه صفر از قیمت بیان شده در سایت کنجوتسو بندازیم. از کاتانایی با این قیمت حداقل حداقل انتظار من داشتن یه سوکا-ایتو محکم و مناسبه و نه با این کیفیت :( مه-ای این کاتانا هم ... :) خیلی دوس داشتم شناسنامه این کاتانا رو هم میدیدم. چون در واقع وقتی میگیم شناسنامه، من ذهنم سمت یه جاهای دیگه میره ... نظر شما راجع به قیمت گذاری این کاتانا با توجه به کیفیتی که ازش میبینیم چی هست؟ :happy:

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
امیدوارم که همیشه موفق باشی دوست و همرزم من :happy:
اسم من وحید هست. :blush:
ممنون. نه ناراحت نمیشم، من خودم از خیلی مباحث اطلاعات ندارم ... مشکلی نیس :rolleyes:

یه مدل کاتانا برای فروش هست، با عنوان «شیراسایا کوشیروئه». فعلا این دو مورد :

اولین نکته اینکه، این کاتانا شیراسایا نیس. فکر میکنم شما هم با شیراسایا آشنایی داشته باشی. این مدل کاتانا، در واقع آیکوچی هست. تفاوت خیلی زیادی با هم دارن این دو. پس چرا با عنوان شیراسایا مطرح شده؟ :eek:
مورد دومی که خیلی مورد توجه من هست اینه که این کاتانا واقعاً از کیفیت پایینی برخور داره، و اگه بخوایم براش قیمت تعیین کنیم حداقل باید یه صفر از قیمت بیان شده در سایت کنجوتسو بندازیم. از کاتانایی با این قیمت حداقل حداقل انتظار من داشتن یه سوکا-ایتو محکم و مناسبه و نه با این کیفیت :( مه-ای این کاتانا هم ... :) خیلی دوس داشتم شناسنامه این کاتانا رو هم میدیدم. چون در واقع وقتی میگیم شناسنامه، من ذهنم سمت یه جاهای دیگه میره ... نظر شما راجع به قیمت گذاری این کاتانا با توجه به کیفیتی که ازش میبینیم چی هست؟ :happy:

شما هم موفق باشید
شیراسایا تا اونجایی که من اطلاع دارم شبیه به یک چوب دستیه که فقط مکوگی (میخ) دیده میشه ولی ای کاش آیکوچی رو انگلیسی منوشتی ما هم بدونیم چیه:blush:
قیمت که خب چون میدونید که اینا رو توی ایران که نمیسازن از بیرون وارد میکنند واسه همین شاید گرون به نظر برسه
دلار هم که قربونش برم-از کیفیتش چون نمیدونم خالی بندی هم نمیکنم که فلان هست فلان و فلان
منظورتون از مه-ای چیه ؟ امضا سازنده یا ...
با اجازه یه سوال بپرسم اونم اینه که عکسهای زیر شناسنامه شمشیر هستش یا نه ؟

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
aikuchi
تازه فهمیدم چیه :D

یک دلیل واضح برای تشخیص آیکوچی از شیراسایا ، تانتوی روی سایا (غلاف شمشیر) هست که اگه داشته باشه آیکوچی هست

درست میگم آقا وحید ؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
شما هم موفق باشید
شیراسایا تا اونجایی که من اطلاع دارم شبیه به یک چوب دستیه که فقط مکوگی (میخ) دیده میشه ولی ای کاش آیکوچی رو انگلیسی منوشتی ما هم بدونیم چیه:blush:
قیمت که خب چون میدونید که اینا رو توی ایران که نمیسازن از بیرون وارد میکنند واسه همین شاید گرون به نظر برسه
دلار هم که قربونش برم-از کیفیتش چون نمیدونم خالی بندی هم نمیکنم که فلان هست فلان و فلان
منظورتون از مه-ای چیه ؟ امضا سازنده یا ...
با اجازه یه سوال بپرسم اونم اینه که عکسهای زیر شناسنامه شمشیر هستش یا نه ؟
...

خب شباهتی بین مدل معرفی شده و شیراسایا میبینید؟ :eek: آیکوچی (Aikuchi) در واقع مدلی هست که معرفی شده. مدلی که سوبا نداره و بقیه متعلقات رو داره. البته نمونه هاش بیشتر برای تانتو دیده میشه ولی به هر حال مدل کاتانایی هم داره :happy:

بله درسته مواردی که راجع به قیمت میگید از قبیل نرخ ارز و ساخته نشدن در داخل ایران و ... ولی بیایم قیمت رو اصلا به دلار در نظر بگیریم یا ین :happy: بازم قیمتی که یمشه برای این کاتانا گذاشت و ارزش واقعیش هست خیلی با قیمتی که مطرح شده فاصله داره و کیفیت پایین کاتانا موردیه که ازش نمیشه گذشت :eek:

بله امضای سازنده. بله اینا نمونه هایی از شناسنامه هاست.

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
aikuchi
تازه فهمیدم چیه :D

یک دلیل واضح برای تشخیص آیکوچی از شیراسایا ، تانتوی روی سایا (غلاف شمشیر) هست که اگه داشته باشه آیکوچی هست

درست میگم آقا وحید ؟

خب تأکید زیادی روی کوزوکا (Kozuka) نیس، میتونه هم نداشته باشه.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
خب شباهتی بین مدل معرفی شده و شیراسایا میبینید؟ :eek: آیکوچی (Aikuchi) در واقع مدلی هست که معرفی شده. مدلی که سوبا نداره و بقیه متعلقات رو داره. البته نمونه هاش بیشتر برای تانتو دیده میشه ولی به هر حال مدل کاتانایی هم داره :happy:

بله درسته مواردی که راجع به قیمت میگید از قبیل نرخ ارز و ساخته نشدن در داخل ایران و ... ولی بیایم قیمت رو اصلا به دلار در نظر بگیریم یا ین :happy: بازم قیمتی که یمشه برای این کاتانا گذاشت و ارزش واقعیش هست خیلی با قیمتی که مطرح شده فاصله داره و کیفیت پایین کاتانا موردیه که ازش نمیشه گذشت :eek:

بله امضای سازنده. بله اینا نمونه هایی از شناسنامه هاست.

آقا وحید میشه کمی موشکافانه تر در مورد آیکوچی و شیراسایا و شیراسایا کوشیرائه توضیح بدید ؟
البته اگه خسته هستید لازم نیست همین حالا جواب بدین سر فرصت جواب بدین تا بیشتر بدونیم:D
شما چند سالتونه؟میخوام بیشتر با هم آشنا بشیم همرزم
من میرم فردا آخر شب میام صبح تا غروب دانشگاه هستم
راستی میلاد نینجا رفته چه قدر من کم شانسم-خیلی ازش سوال داشتم (از بُعد علمی نه حاشیه )

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
آقا وحید میشه کمی موشکافانه تر در مورد آیکوچی و شیراسایا و شیراسایا کوشیرائه توضیح بدید ؟
البته اگه خسته هستید لازم نیست همین حالا جواب بدین سر فرصت جواب بدین تا بیشتر بدونیم:D
شما چند سالتونه؟میخوام بیشتر با هم آشنا بشیم همرزم
من میرم فردا آخر شب میام صبح تا غروب دانشگاه هستم
راستی میلاد نینجا رفته چه قدر من کم شانسم-خیلی ازش سوال داشتم (از بُعد علمی نه حاشیه )
خب توضیح میدم :blush:

شیراسایا :

همونطور که در شکل میبینید، دسته و غلاف، چوبی هستن و فرقش با بقیه کاتاناها در نداشتن یه سری از متعلقات و تزئینات هست، مثل، سوبا، سوکا-ایتو، سامه، و ... . دو دلیل عمده برای استفاده از این نوع دسته و غلاف وجود داره. یکی اینکه برای نگهداری و انبار کردن تیغه از این روش استفاده میکردن. دوم اینکه بعد انقلاب میجی در ژاپن، همونطور که میدونید حمل کاتانا ممنوع شد. برای همین سامورایی ها بیشتر روی آوردن به سمت شیراسایا چون در حالت غلاف شبیه بوکن دیده میشه. اینطوری میتونستن تیغه رو از دید بقیه پنهان کنن.

آیکوچی :

همونطور که در شکل میبینید (البته واکیزاشی هست) آیکوچی، فرقش نداشتن سوبا یا گارد هست. کوزوکو یا اون خنجر کوچکی هم که شما گفتی رو هم میتونه داشته باشه و هم نداشته باشه. من کاتاناهایی با سوبا هم دیدم که داشتن.

خب حالا کاتانایی که توی سایت کنجوتسو معرفی شده کدوم هست؟ شیراسایا یا آیکوچی؟ نکته نهایی مد نظر من اینه که، نداشتم سوبا (گارد) باعث نمیشه ما به کاتانایی بگیم شیراسایا. امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم و توضیحات کافی داده باشم.

من 25 سالمه :D، شما کمی از خودت بگو :happy:

یه موردی هست که منو به شدت ناراحت میکنه در خصوص این کاتانا قیمت نجومی هست که براش گفته شده، و احتمال اینکه افرادی با این قیمت این کاتانا رو خریداری کردن :eek:
این کاتانا ساخت کارگاه موساشی هست. و قیمت اون همونطوری که در سایت سازنده گفته شده 59.99$ هست. :f34r:
با احتساب نوسانات نرخ ارز، هزینه شیپینگ به ایران و ... هر چی حساب میکنم به قیمت گفته شده نمیرسه :wacko:
شاید لفظ شیراسایا که برای این مدل به کار رفته، دسته بندی این مدل در زیرشاخه شیراسایا در سایت سازنده باشه. این تنها توجیه ای هست که میتونه منو قانع کنه. :worried:

لینک سایت سازنده

شاید عده ای بگن هر کی جنس خودشو میتونه به هر قیمتی بفروشه، درست! بحثی درش نیس. اما سایت کنجوتسو هر جایی نیس و مسئولینش هر کسی نیستن. هر کسی وارد سایت بشه با یه اعتماد اولیه ای وارد میشه و انتظاراتی هم داره. انتظار همچین اتفاقاتی رو ندارم :D

راستی میلاد عزیز هم سر میزنن، حضورشون کمرنگ شده ولی حتماً میان نگران نباشید :rolleyes:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خب توضیح میدم :blush:

شیراسایا :

همونطور که در شکل میبینید، دسته و غلاف، چوبی هستن و فرقش با بقیه کاتاناها در نداشتن یه سری از متعلقات و تزئینات هست، مثل، سوبا، سوکا-ایتو، سامه، و ... . دو دلیل عمده برای استفاده از این نوع دسته و غلاف وجود داره. یکی اینکه برای نگهداری و انبار کردن تیغه از این روش استفاده میکردن. دوم اینکه بعد انقلاب میجی در ژاپن، همونطور که میدونید حمل کاتانا ممنوع شد. برای همین سامورایی ها بیشتر روی آوردن به سمت شیراسایا چون در حالت غلاف شبیه بوکن دیده میشه. اینطوری میتونستن تیغه رو از دید بقیه پنهان کنن.

آیکوچی :

:rolleyes:
ببخشید دخالت میکنم:blush:اقا از اینا جایی میشه تهیه کرد؟:blush:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
ببخشید دخالت میکنم:blush:اقا از اینا جایی میشه تهیه کرد؟:blush:

خواهش میکنم، این چه حرفیه :blush:

خب اگه در تهران یه سری به منیریه بزنید میتونید کاتانا پیدا کنید. اکثراشون مدلهای چینی هست. از خارج ایران هم میتونید سفارش بدید که میتونه سختیهای خودشم داشته باشه. هم سایتهای ژاپنی هست و هم غیرژاپنی. کیفیتها و قیمتها متفاوت هست. همه چی بستگی به بودجه شما و استفاده تون از شمشیر داره. :happy:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خواهش میکنم، این چه حرفیه :blush:

خب اگه در تهران یه سری به منیریه بزنید میتونید کاتانا پیدا کنید. اکثراشون مدلهای چینی هست. از خارج ایران هم میتونید سفارش بدید که میتونه سختیهای خودشم داشته باشه. هم سایتهای ژاپنی هست و هم غیرژاپنی. کیفیتها و قیمتها متفاوت هست. همه چی بستگی به بودجه شما و استفاده تون از شمشیر داره. :happy:
متاسفانه تهران نیستم:rolleyes:
والا من فقط به خاطر علاقه زیادی که به تیغهاشون دارم میخوام ,بیشتر زیبایی ه تیغه مد نظرمه
blushsmiley.gif

و اینکه چه رشته هایی با شمشیر هست؟
blushsmiley.gif

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
متاسفانه تهران نیستم:rolleyes:
والا من فقط به خاطر علاقه زیادی که به تیغهاشون دارم میخوام ,بیشتر زیبایی ه تیغه مد نظرمه
blushsmiley.gif

و اینکه چه رشته هایی با شمشیر هست؟
blushsmiley.gif

خب پس نیازی نیس زیاد هم هزینه کنید، چون بیشتر زیبایی و دکور بودنش براتون اهمیت داره :rolleyes:
ولی خب باز بستگی به علاقه داره، خیلیا هم برای داشتن کلکسیون حاضرن هزینه زیادی بکنن :D

هنرهای رزمی و مکاتب ژاپنی مثل ای آی دو (Iaido) ، کنجوتسو (Kenjutsu)، ای آی جوتسو (Iaijutsu) و ... . خود اینا میتونن به سبکهای مختلف تقسیم بشن، مثلا ای آی دو سبکهای متنوعی داره که معروف ترینشون موسوجیکیدن ایشین ریو و موسو شیندن ریو هست. :)
در ایران میتونید اساتید ای آی دو و کنجوتسو پیدا کنید.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خب پس نیازی نیس زیاد هم هزینه کنید، چون بیشتر زیبایی و دکور بودنش براتون اهمیت داره
ولی خب باز بستگی به علاقه داره، خیلیا هم برای داشتن کلکسیون حاضرن هزینه زیادی بکنن :D

هنرهای رزمی و مکاتب ژاپنی مثل ای آی دو (Iaido) ، کنجوتسو (Kenjutsu)، ای آی جوتسو (Iaijutsu) و ... . خود اینا میتونن به سبکهای مختلف تقسیم بشن، مثلا ای آی دو سبکهای متنوعی داره که معروف ترینشون موسوجیکیدن ایشین ریو و موسو شیندن ریو هست. :)
در ایران میتونید اساتید ای آی دو و کنجوتسو پیدا کنید.

اینطور که بوش میاد تو شهرستان ها کمتر خبر از این ورزش ها هست , تاحالا همچین اسم هایی نشنیدم
rolleyessmileyanim.gif

اینها اولش با وسیله دیگه ای شروع میشه و رزم بدنی هم داره توش؟اسیب و ...:D
و یه سوال شاید بیربط
blushsmiley.gif
تو کشور منبع این ورزش ها ( ژاپن / چین یا ..) اساتیدشون به هر فردی آموزش میدن؟:rolleyes:
ببخشید زیاد شد و بد موقع
blushsmiley.gif

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
اینطور که بوش میاد تو شهرستان ها کمتر خبر از این ورزش ها هست , تاحالا همچین اسم هایی نشنیدم
rolleyessmileyanim.gif

اینها اولش با وسیله دیگه ای شروع میشه و رزم بدنی هم داره توش؟اسیب و ...:D
و یه سوال شاید بیربط
blushsmiley.gif
تو کشور منبع این ورزش ها ( ژاپن / چین یا ..) اساتیدشون به هر فردی آموزش میدن؟:rolleyes:
ببخشید زیاد شد و بد موقع
blushsmiley.gif

خب، نمیشه منکر این شد که تعداد اساتید این رشته ها در ایران واقعاً کم هست ولی نمایندگی هایی هم در استانهای دیگه وجود داره. :rolleyes:
خب شما با شمشیر کار میکنید و خب آسیبهایی که داره میتونه روی زانو بیشتر باشه. کاتاها و فرم ها در حالت نشسته انجام میشه، چرخش و ... بلند شدنها اینا میتونه روی زانو تأثیر بذاره ولی با اصولی کار کردن و دونستن اینکه چطوری میشه وزن بدن رو در جای درست قرار داد تا فشار اضافی به مفاصل وارد نشه میشه از آسیب ها کم کرد. و آسیب جدی دیگه کار با شمشیره. بی دقتی و جمع نبودن حواس در کلاس ممکنه به شما صدمه بزنه و بعضی وقتها میتونه بقیه رو هم تهدید کنه. هر چند که شمشیرها برای تمرین در سطوح پایین تیز نیستن ولی به هر حال نوک شمشیر تیزه و میتونه آسیب برسونه.

منظورتون از هر فردی چیه؟ اینکه شرایط خاص باید داشته باشن یا نه؟ :f34r:
خب میدونید نمیشه زیاد روی این مانور داد، چون بستگی به شخصیت اساتید داره، استاد ما هر فردی که عاشق مکتب سامورایی باشه میپذیره. و به درستی که عشق در این راه میتونه آدمو ثابت قدم نگه داره. و خب اساتید دیگه ممکنه شرایط دیگه ای برای آموزش داشته باشن. این میتونه بین اساتید ژاپنی و چینی هم وجود داشته باشه.

خواهش میکنم، بد موقع نیست. :happy:

بالا