• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ممنون از توضیحاتتون آقا میلاد عزیز و با دو جمله آخر کاملاً موافقم. :f34r:
البته در یکی از ویدئو ها من دیدم که توضیحاتی در مورد خود حصیری که استفاده میشه هم داده شده بود که باید استاندارد باشه. که طبق گفته اون شخص باید قطرش 9 سانت و طولش 90 سانت باشه. یه نمونه خوب و استاندارد ژاپنی :happy:

راستی به چیبوری ش دقت کردید؟ :rolleyes: عاشق این نوع چیبوری هستم :D شبیه اون چیبوری هست که در کاتوری شینتو ریو میبینیم... کایدِن چیبوری! (Kaiden Chiburi) :f34r:

بله آبتین عزیز، کاتانای فوق العاده به دست سامورایی با مهارت... همچین نتیجه خارق العاده ای داره :rolleyes:

برای دوستان عزیزی که دسترسی به یوتیوب ندارن، این فایلها رو از ایسائو ماچیی آپ کردم :

تامشیگیری با گل رز :eek:
حجم : 2.67MB

یک تامشیگیری نرم و فوق العاده :happy:
حجم : 3.78MB

رکورد 7 برش متوالی با حصیر بدون پایه :rolleyes:
حجم : 15.97MB

عالی بود
یاد فیلم آخرین سامورایی افتادم!
ولی من نمیدنم چرا با دیدن کاتانا به یاد شکوفه های گیلاس و هایکو و اون مناظر عالی ژاپن میافتم
و همینطور هاتوری هانزو

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
عالی بود
ولی من نمیدنم چرا با دیدن کاتانا به یاد شکوفه های گیلاس و هایکو و اون مناظر عالی ژاپن میافتم
و همینطور هاتوری هانزو

هاتوری هانزو نینجایی عجیب بود . و با دانشی عجیب. هانزو قطرات آب رو در هوا میشمرده

و مرگش هم عجیب بود

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مطالب دوستان miladninja و lya در مورد هنرهای زیبای شمشیرزنی و اسطوره ها حال و هوای تاپیک رو یجورایی عوض کرد مطالب جذاب و لذت بخش بود و بسیار استفاده بردم بسیار خوشحال میشیم باز هم از این مطالب استفاده کنیم
ممنون

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
عالی بود
و همینطور هاتوری هانزو

خواهش میکنم :blush:
عاشق این فیلمم :D
کم کم تو ژاپن شکوفه های گیلاس داره ظاهر میشه ^^

مطالب دوستان miladninja و lya در مورد هنرهای زیبای شمشیرزنی و اسطوره ها حال و هوای تاپیک رو یجورایی عوض کرد مطالب جذاب و لذت بخش بود و بسیار استفاده بردم بسیار خوشحال میشیم باز هم از این مطالب استفاده کنیم
ممنون

خواهش میکنم دوست عزیز :blush: سعی میکنم با مطالب بهتر در خدمتتون باشم ;^^

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ممنون

موافقم و من هم سعی دارم که به این مسیر منحرفش کنم :f34r:

امیدوارم بعد از یک سری بحث ها (خواهشا دریغ نکنید دوستان) در این زمینه برسیم به هنر تیراندازی با کمان که مخصوصا یک سری فنونی داره (اکثرا روی اسب) ویژه ی ایران و توران هستش
مثل قیقاج (تیر اندازی به پشت) که مختص **** چنگیز و امیر تیمور بود
از منابع متاسفانه ناشناخته هنر جنگ، کتاب "منم تیمور جهانگشا" به قلم خود امیر تیمور (به توهین تیمور لنگ) و گردآوری یک کشیش فرانسوی به ترجمه ذبیح الله منصوری هستش
میشه گفت کتاب درسی هستش!

در ضمن از شمشیر های مورد علاقه من شمشیر های سنگین دو دست هستند، همون "کلایمور" سربازان صلیبی و "تلوار" **** "ینی چری" عثمانی
گرچه قدرت مانور و سرعت کمی دارند ولی تکنیک ها خاص و ضربات موثری دارند مثل گرز ( که البته این تک دست هست ولی سرعت کمی داره)

من با miladninja موافقم که گاهی هم در مورد هنر های رزمی از یک نگاه کلی تر نگاه کنیم
چون بلاخره غایت نهایی این هنرها (در اینجا با صرف نظر از مسایل فردی و سایر مزایا) بخصوص در گذشته، استفاده از اونها در یک میدان جنگ واقعی بود
برای مای به قول سعدی "برق شمشیر سواران ندیده"، تامل هر از چند گاه در این مسایل میتونه مفید باشه

اینکه اصلا بدونیم این هنر ها چرا به وجود اومدن و برخلاف ظاهر خشن ایعاد دیگر هم دارن، چرا این همه سلاح در اوکیناوا متولد شد، آیا مکتب نینجا پدر مکتب اعتراضی امروز است، و....

ببخشید اگه زیادی منحرف شد!!! گفتم برای یک یکبار هم که شده فقط اینارو تو ذهنمون مرور کنیم

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بله آبتین عزیز، کاتانای فوق العاده به دست سامورایی با مهارت... همچین نتیجه خارق العاده ای داره :rolleyes:

برای دوستان عزیزی که دسترسی به یوتیوب ندارن، این فایلها رو از ایسائو ماچیی آپ کردم :

تامشیگیری با گل رز :eek:
حجم : 2.67MB

یک تامشیگیری نرم و فوق العاده :happy:
حجم : 3.78MB

رکورد 7 برش متوالی با حصیر بدون پایه :rolleyes:
حجم : 15.97MB

سوالی برام پیش آمد. چه خوب که شما و جناب میلاد اینجا هستید.

مهارت آقای ایسائو ماچیی را صرفا نتیجه تمرین و تجربه می دانید، یا اینکه نه، ایشان از توانایی منحصر به فردی برخوردار هستند؟

ممنونم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

مهارت آقای ایسائو ماچیی را صرفا نتیجه تمرین و تجربه می دانید، یا اینکه نه، ایشان از توانایی منحصر به فردی برخوردار هستند؟

ممنونم

با درود به شما

یک جمله هست که میگه : قدرت بدون استعداد هیچ است.

همان طور که گفتم ایشان فرد به خصوصی هستن.

اما ایشون چهره شناخته شده هستن که در تلوزیون آمده . من افرادی را میشناسم که توانایی های خاص تری در کن دارند

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون

درود به شما خواهش میکنم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ممنون از حسن توجه شما مطالب زیبایی بود

اگر میشه قسمت آخر مطلبتون رو بیشتر توضیح بدید

اون قسمت یک برداشت متفاوت شخصی بود
همونطور که می دونید (اگر اشتباه نکنم) سامورایی ها در خدمت فیودال های ژاپنی بودند
و نینجاها در واقع کسانی بودند علیه سامورایی ها یعنی شاید بشه گفت طبقه حاکم

چون اونقدری که من در تاریخ دیدم (البته در این زمینه زیاد مطالعه نداشتم) نینجا ها معمولا بر ضد سامورایی ها و اقدامات خونریزانه آن ها وارد عمل می شدن و در واقع کابوس سامورایی ها بودن
یا یکی مثل ایشیکاوا که رابین هود ژاپنی محسوب میشد

پس شاید بشه گفت که مکتب نینجا که در اعتراض به طبقه حاکم و دستگاهش و اقدامات ضد بودایی آنها منسجم تر شد، نوعی گروه معترض یا اپوزوسیون :D به شمار میرفت که این اعتراض امروزه همه جا و در همه زمینه ها از جنگ تا شعر و موسیقی به چشم می خوره
یعنی اعتراض به وضع فعلی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

ممنونم

به نظر من در درجه اول این استعداد هست که اهمیت پیدا میکنه، و در عین حال این تمرین مستمر هست که باعث هر چه شکوفاتر شدن اون استعداد میشه. من این طور فکر میکنم که داشتن فقط یکی از این دو همچین نتیجه خاصی رو در بر نداره، با اینکه هر کدوم به تنها خیلی با ارزش هستن... هم تمرین هم استعداد :happy:

ممنونم از شما. :blush:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
در سریال جومونگ 2 فرمانده تسو ارتش مخفی مخفی درست کرده بود به اسم اشباح سیاه

اونها باید انواع سم ها روی خودشون تست میکردن تا میشدند نینجاهای کره ای

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اون قسمت یک برداشت متفاوت شخصی بود
همونطور که می دونید (اگر اشتباه نکنم) سامورایی ها در خدمت فیودال های ژاپنی بودند
و نینجاها در واقع کسانی بودند علیه سامورایی ها یعنی شاید بشه گفت طبقه حاکم

چون اونقدری که من در تاریخ دیدم (البته در این زمینه زیاد مطالعه نداشتم) نینجا ها معمولا بر ضد سامورایی ها و اقدامات خونریزانه آن ها وارد عمل می شدن و در واقع کابوس سامورایی ها بودن
یا یکی مثل ایشیکاوا که رابین هود ژاپنی محسوب میشد

پس شاید بشه گفت که مکتب نینجا که در اعتراض به طبقه حاکم و دستگاهش و اقدامات ضد بودایی آنها منسجم تر شد، نوعی گروه معترض یا اپوزوسیون :D به شمار میرفت که این اعتراض امروزه همه جا و در همه زمینه ها از جنگ تا شعر و موسیقی به چشم می خوره
یعنی اعتراض به وضع فعلی
_64311007_ninja_624.gif

با سلام ممنون از حسن توجه شما

خوب نمیدونم از کجا واستون توضیح بدم چون قبلا در گذشته همینجا توضیح دادم

در اصل نینجوتسو خلاف اون چیزی هست که شما فکر میکنی.و کسایی که در ایران به ظاهر نینجوتسو کار میکنند

نینجوتسو ترکیبی بوده از پیچیده ترین تکنیک و تاکتیکهای رزمی و جنگی . و این که نینجا ها در خدمت امپراطور و دایمیوها (ارباب) بودن .

نینجوتسو یک سیستم فوق پیشرفته ای بود که یک سرباز متخصص تولید میکرد در اصل آنها عضو مدرسه ( ج ا س ) میشدن و آموزش میدیدن

نینجاها برای امپراطور (ج ا س ) میکردن و روش های نفوذ به قلعه .شنای بی صدا . تغییر چهره . ساخت مواد منفجره . بر هم زدن روابط دوستی افراد . دانشهای پیشرفته نقاط حساس بدن . ساخت سم . مواد بیهوشی. چیره دست در فنون خفه کردن بدون سلاح . استتار و مخفی شدن. چیره دست در واکی زاشی و کتانا . آموزش ها و روش های فرار کردن . کار با آتش . مبارزه منفی با دستان خالی. و کمان و.......... کلیه سلاح ها و....

و هنگامی هم که معمولا لو میرفتن صورت خودشون رو با شمشیر تکه تکه میکردن یا خودکوشی میکردن. یا افراد دل رحم گروه خودشون رو میکشتن چون اعتقاد داشتن که باعث لو روفتن میشن.

توجه خودکوشی در ژاپونی دو نوع داریم یکی : سبکو (جوان مردانه) و دومی معمولی :cool:

و این که نینجاها دشمن سامورایی ها بودن باید بگم نه بلکه نینجا ها تحت فرمان شوگن بون و البته این سیستم هم خیلی پیچیده هست چون هیچکدام از نینجا ها شوگون رو نمیدیدن و اجازه نداشتن و حتی اربابشون هم با چهره اصلی خودش نمیدیدن و تغییر چهره مداده. :hmm:
یک سیستم کامل مرموز

خیلی از نینجا ها ابتدا سامورایی بودن بعد نینجا شدن. و پا به یادگیری دانش فراتر یا همون نین جوتسو (دانش مخفی) گذاشتن .حتی هاتوری هانزو هم ابتدا سامورایی بود بعد وارد دانش مخفی شد

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در سریال جومونگ 2 فرمانده تسو ارتش مخفی مخفی درست کرده بود به اسم اشباح سیاه

اونها باید انواع سم ها روی خودشون تست میکردن تا میشدند نینجاهای کره ای

:D ها ها ها ها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام بر دوستان زرمی کار:D

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
مشاهده پیوست 302758

با سلام ممنون از حسن توجه شما

خوب نمیدونم از کجا واستون توضیح بدم چون قبلا در گذشته همینجا توضیح دادم

در اصل نینجوتسو خلاف اون چیزی هست که شما فکر میکنی.و کسایی که در ایران به ظاهر نینجوتسو کار میکنند

نینجوتسو ترکیبی بوده از پیچیده ترین تکنیک و تاکتیکهای رزمی و جنگی . و این که نینجا ها در خدمت امپراطور و دایمیوها (ارباب) بودن .

نینجوتسو یک سیستم فوق پیشرفته ای بود که یک سرباز متخصص تولید میکرد در اصل آنها عضو مدرسه ( ج ا س ) میشدن و آموزش میدیدن

نینجاها برای امپراطور (ج ا س ) میکردن و روش های نفوذ به قلعه .شنای بی صدا . تغییر چهره . ساخت مواد منفجره . بر هم زدن روابط دوستی افراد . دانشهای پیشرفته نقاط حساس بدن . ساخت سم . مواد بیهوشی. چیره دست در فنون خفه کردن بدون سلاح . استتار و مخفی شدن. چیره دست در واکی زاشی و کتانا . آموزش ها و روش های فرار کردن . کار با آتش . مبارزه منفی با دستان خالی. و کمان و.......... کلیه سلاح ها و....

و هنگامی هم که معمولا لو میرفتن صورت خودشون رو با شمشیر تکه تکه میکردن یا خودکوشی میکردن. یا افراد دل رحم گروه خودشون رو میکشتن چون اعتقاد داشتن که باعث لو روفتن میشن.

توجه خودکوشی در ژاپونی دو نوع داریم یکی : سبکو (جوان مردانه) و دومی معمولی :cool:

و این که نینجاها دشمن سامورایی ها بودن باید بگم نه بلکه نینجا ها تحت فرمان شوگن بون و البته این سیستم هم خیلی پیچیده هست چون هیچکدام از نینجا ها شوگون رو نمیدیدن و اجازه نداشتن و حتی اربابشون هم با چهره اصلی خودش نمیدیدن و تغییر چهره مداده. :hmm:
یک سیستم کامل مرموز

خیلی از نینجا ها ابتدا سامورایی بودن بعد نینجا شدن. و پا به یادگیری دانش فراتر یا همون نین جوتسو (دانش مخفی) گذاشتن .حتی هاتوری هانزو هم ابتدا سامورایی بود بعد وارد دانش مخفی شد

ممنون از حسن توجه شما

بسیار جالب
ولی در قرن 15 میلادی یعنی همان دوران هاتزو اینا باهم در جنگ بودن، حداقل بعضی با بعضی :D

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

میگم تو همین سریال جومونگ نشون میداد نینجاها در تیم های دو نفره باید یک شبانه روز بدون استراحت تمرین دو تو صحرا انجام میدادند
اگر یکیشون کم میاورد اون یکی باید اونو میکشت

از مجاززات نینجاها هم این بود با طناب برای چند روز کله پاشون میکردند

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان امروز برای سرکشی کارگاه به یکی از شهرستان های شیراز رفته بودم ..اهالی محله برام تعریف میکردن که عصر روز قبل یک نفر با نانچیکو 7-8 نفر با چاقو و چوب و سنگ رو زده جالبه که خیلی اونجا معروف شده بود بهشون گفتم خوبه پس شما بروسلی هم دارید:lol:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
مشاهده پیوست 302758با سلام ممنون از حسن توجه شماخوب نمیدونم از کجا واستون توضیح بدم چون قبلا در گذشته همینجا توضیح دادمدر اصل نینجوتسو خلاف اون چیزی هست که شما فکر میکنی.و کسایی که در ایران به ظاهر نینجوتسو کار میکنندنینجوتسو ترکیبی بوده از پیچیده ترین تکنیک و تاکتیکهای رزمی و جنگی . و این که نینجا ها در خدمت امپراطور و دایمیوها (ارباب) بودن . نینجوتسو یک سیستم فوق پیشرفته ای بود که یک سرباز متخصص تولید میکرد در اصل آنها عضو مدرسه ( ج ا س ) میشدن و آموزش میدیدننینجاها برای امپراطور (ج ا س ) میکردن و روش های نفوذ به قلعه .شنای بی صدا . تغییر چهره . ساخت مواد منفجره . بر هم زدن روابط دوستی افراد . دانشهای پیشرفته نقاط حساس بدن . ساخت سم . مواد بیهوشی. چیره دست در فنون خفه کردن بدون سلاح . استتار و مخفی شدن. چیره دست در واکی زاشی و کتانا . آموزش ها و روش های فرار کردن . کار با آتش . مبارزه منفی با دستان خالی. و کمان و.......... کلیه سلاح ها و....و هنگامی هم که معمولا لو میرفتن صورت خودشون رو با شمشیر تکه تکه میکردن یا خودکوشی میکردن. یا افراد دل رحم گروه خودشون رو میکشتن چون اعتقاد داشتن که باعث لو روفتن میشن.توجه خودکوشی در ژاپونی دو نوع داریم یکی : سبکو (جوان مردانه) و دومی معمولی :cool:و این که نینجاها دشمن سامورایی ها بودن باید بگم نه بلکه نینجا ها تحت فرمان شوگن بون و البته این سیستم هم خیلی پیچیده هست چون هیچکدام از نینجا ها شوگون رو نمیدیدن و اجازه نداشتن و حتی اربابشون هم با چهره اصلی خودش نمیدیدن و تغییر چهره مداده. :hmm:یک سیستم کامل مرموزخیلی از نینجا ها ابتدا سامورایی بودن بعد نینجا شدن. و پا به یادگیری دانش فراتر یا همون نین جوتسو (دانش مخفی) گذاشتن .حتی هاتوری هانزو هم ابتدا سامورایی بود بعد وارد دانش مخفی شدممنون از حسن توجه شما
اتفاقا یک نینجای بسیار معروف بود که پاشو برای بیرون رفتن از تله قطع کرده بودیک نینجای ریز هیکل که اسمش الان یادم رفته (یکی از تخصص های!!! من به خاطر آوردن اسامی بود ولی الان ...)شما درست میگیدو البته من هم نمیخوام با شما که هنرجو و فعال این رشته و ظاهرا یک شینوبی شایسته هستید از سر جهل بحث کنم :f34r:ظاهرا مواردی که من اشاره کرده بودم مربوط به سلسله جنگ های بین خاندان ها و موارد مربوط به تکفیر(؟) آیین شینتو بودنینجاها به دلیل قابلیت هاشون کارفرماهای زیادی داشتن میشه گفت معادل نیروهای ویژه هوابرد امروزی بودندر ضمن شما کار با کوساریگاما رو بلدید؟ خیلی دوستش دارماما هنوز اون قسمت بریدن تاندون که فرمودید رو کامل هضمش نکردم، منظورتون همون بافتی هست که من الان دستمو روی یکی از نوع آشیلش گذاشتم؟:blink:

Last edited:
بالا