• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود بر همه دوستان و استادان : چند وقتی بود که نبودم و دلم برای همتون تنگ شده بود . چند صفحه اخیر را خواندم و مطالب زیادی از همه شما یاد گرفتم .

دیشب اتفاق جالبی افتاد . به دیدن یکی از مطرح ترین نماینده های آی کی دو استاد آق ساقلو رفتم . آدم بسیار فعال و کار کرده ای بود . روی حرکاتش تسلط بالایی داشت و به خوبی شاگردانش را آموزش داده بود . اما وقتی ازش پرسیدم آی کی دو چیست ؟ در جواب بهم گفت : سنسی موریهه اوشیبا ، در سه سبک جودو ، جوجیتسو ، کاراته صاحب دان 8 و دان 9 بودند و از تلفیق این 3 سبک آی کی دو را به وجود آوردند . نمی دونستم چی بگم . واقعا نمی دونستم . فقط نگاه کردم !

سلام و درود به شما

:lol::lol::lol: من هم از تعجب دهنم باز موند

بدبختانه این مشکل هنرهای رزمی در اینجا هست. که بین دانش رزمی و فعالیت فیزیکی هماهنگی ندارند

من بسیار از این موضوع ناراحت شدم

افسوس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

با تشکر ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اسم استادش چیه؟

هاپکیدو چطوره؟

واله من اساتید از کیک بوکس و کونگ فو و.کاراته رو میشناسم از دوستان هستن ولی استاد این سبک رو نمیشناسم
این بستگی به علاقه خودتون داره البته برای سبک های دفاع شخصی باید وقت بگذارین و زیاد تمرین کنید یک سر به باشگاه بزنید سبک و مهارتشون رو ببینید و با هنرجو ها و استاد صحبت کنید اگه خوشتون اومد توی این سبک ادامه بدین

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام و درود به شما

:lol::lol::lol: من هم از تعجب دهنم باز موند

بدبختانه این مشکل هنرهای رزمی در اینجا هست. که بین دانش رزمی و فعالیت فیزیکی هماهنگی ندارند

من بسیار از این موضوع ناراحت شدم

افسوس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

با تشکر ممنون از حسن توجه شما

خیلی از سبک های جدید یک سلسله سبک های ترکیبی با اسم جدید هستن خیلی از اساتید هم توی بعضی از سبک ها تخصص واقعی اون سبک رو ندارن و اصلا سبکشون چیز دیگه هست
صاحب سبک خیلی از سبک ها در ایران هم کونگ فو توآ هست.
البته واقعا نمیشه از نسل طلایی هنرهای رزمی در کونگ فو توآ هم گذشت استاد میلاد شما استاد فلاح استاد کونگ فو توآ در شیراز رو یادتون میاد

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بنظرم توی مبارزه بین ساندا و سبک توآ ساندا برنده است
سبک توآ خیلی فرم داره که اصلا مثل کاراته و تکواندو با روحیه من جور نیست
فقط مبارزه و مهمتر از اون دفاع شخصی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بنظرم توی مبارزه بین ساندا و سبک توآ ساندا برنده است
سبک توآ خیلی فرم داره که اصلا مثل کاراته و تکواندو با روحیه من جور نیست
فقط مبارزه و مهمتر از اون دفاع شخصی

آره درسته یادگیری فرم و کاتا حوصله میخواد ولی ووشو چندتا فرم داره که خیلی جالب است
ساندا سبک کاملی هست از ضربات ترکیبی دست و ضربات پا تا زیرگیری و فنون گلاویزی
البته سبک توآ بدون فرم هم داریم که اسم سبکش الان توی ذهنم نیست توی باشگاه کما روزای زوج تمرین میکنن

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
سلام من مدتیه به هنرهای رزمی علاقمند شدم و دوست دارم تا حدودی دفاع شخصی یاد بگیرم میخواستم بدونم برای اینکار چه مقدماتی لازمه؟ قدم تقریبا 185 و وزنم هم 90 کیلو هست.
آیا میشه با استفاده از ویدئوهای آموزشی یاد گرفت یا حتما باید زیرنظر مربی باشه؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام من مدتیه به هنرهای رزمی علاقمند شدم و دوست دارم تا حدودی دفاع شخصی یاد بگیرم میخواستم بدونم برای اینکار چه مقدماتی لازمه؟ قدم تقریبا 185 و وزنم هم 90 کیلو هست.
آیا میشه با استفاده از ویدئوهای آموزشی یاد گرفت یا حتما باید زیرنظر مربی باشه؟

سلام، در خصوص سوال دومتون، به نظر من بهترین فیلم های آموزشیم جای استاد خوبو نمیگیرن :happy:
اگه امکانش رو دارید هر رشته ای که انتخاب شماست، به دنبال استاد خوبشم بگردید، ارزششو داره :rolleyes:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام، در خصوص سوال دومتون، به نظر من بهترین فیلم های آموزشیم جای استاد خوبو نمیگیرن :happy:
اگه امکانش رو دارید هر رشته ای که انتخاب شماست، به دنبال استاد خوبشم بگردید، ارزششو داره :rolleyes:

در تایید و ادامه حدفهای شما:
البته به خودت هم بستگی داره که بتونی تنها تمرین کنی یا نه!
میتونی از کلیشه رایج تو فیلم ها هم استفاده کنی
یعنی اگه وقتت محدوده، یه مدت پیش استاد باش
بعد خودت تنهایی کار کن، هر از چند وقت هم میتونی برای راهنمایی به استاد مراجعه کنی
در هر حالت استاد هم مثل معام کلاس کنکور نیست که لقمه آماده بذاره دهنت
این خودتی که باید زحمت بکشی، استاد جهتو نشون میده
مخصوصا برای بعضی ها صرف شرکت در کلاس انگیزه فعالیت بعدی رو میگیره
از نظر شخصی من یک هنر رزمی چیزایی داره که تو تنهایی بهش میرسی
شبیه ریاضت و عرفان البته شبیهش
اینکه صبحا تا بالای یه کوه بدویی و شبش یک کیسه بوکس پاره کنی...
(صرفا نظر شخصی بود)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اسم استادش چیه؟

هاپکیدو چطوره؟

اگه خواستید ورزش رزمی رو کار یا ادامه بدید یک پیشنهاد بهتون دارم که تجربه شخصی خود منه بعد از چند ماه تمرین رزمی اگه میخواید بدن خوش تراش و خطی بسیار خوبی داشته باشید حتمن در کنارش از بدنسازی رزمی سبک با وزنه استفاده کنید و حتمن در مورد برنامه تمرینیتون با استاد رزمی صحبت کنید ..اصلا از مکمل استفاده نکنید چون بهتون دم موقت میده نه عضله پودر سفیده تخم مرغ هم بسیار خوبه
در باشگاه از تمرین هایی مثل پارالر و ماساژ شکم با دستگاه یا دست استفاده کنید تاثیرماساژ شکم برروی چند تکه شدن شکم بسیار خوبه
از وزنه برای تقویت سرشانه و بازو و پشت بازو و ساعد و... استفاده کنید
منتظر سریع نتیجه دادن نباشید بعد از حدود یک سال از تمرین خوب رزمی به همراه بدنسازی رزمی ماهیچه های دو تکه ساعد و خط عضلانی در پشت بازو و سرشانه و و جلو بازو و... رو به همراه افزایش قدرت به خوبی میتونید ببینید به نظر من رزمی بدون بدن مناسب معنا نداره

Last edited:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام بر همقطاران

دوستان عزیز با توجه به اینکه امروزه بدنسازی یک مکمل بسیار بسیار حیاتی برای تمام ورزش ها و مخصوصا هنرهای رزمی می باشد، و با توجه به اینکه روش ها و تصورات نادرست در این رشته بیداد می کند (حتی بین پرورش اندام کاران چه برسد رزمی کاران)؛ من با توجه به سابقه زیادم در این ورزش و اگر حمل بر خودستایی نشود، مشاوره هایی که برای ورزشکاران رشته های مختلف در دانشگاه ارایه می دادم (و همچنین در مورد دوپینگ برای اساتید تربیت بدنی-چون ادبیات دوپینگ به صورت تجربی و تغیر رسمی می باشد) خوشحال میشم اگر کسی نیاز به راهنمایی در این مورد داشت کمکش کنم.
اینارو گفتم چون بدنسازی مشکل اصلی ورزشکاران ایرانی به دلیل ضعف دانش آن می باشد. با یک مقایسه بین مثلا فوتبالیست های ایرانی و اروپایی این موضوع رو میشه فهمید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام بر همقطاران

دوستان عزیز با توجه به اینکه امروزه بدنسازی یک مکمل بسیار بسیار حیاتی برای تمام ورزش ها و مخصوصا هنرهای رزمی می باشد، و با توجه به اینکه روش ها و تصورات نادرست در این رشته بیداد می کند (حتی بین پرورش اندام کاران چه برسد رزمی کاران)؛ من با توجه به سابقه زیادم در این ورزش و اگر حمل بر خودستایی نشود، مشاوره هایی که برای ورزشکاران رشته های مختلف در دانشگاه ارایه می دادم (و همچنین در مورد دوپینگ برای اساتید تربیت بدنی-چون ادبیات دوپینگ به صورت تجربی و تغیر رسمی می باشد) خوشحال میشم اگر کسی نیاز به راهنمایی در این مورد داشت کمکش کنم.
اینارو گفتم چون بدنسازی مشکل اصلی ورزشکاران ایرانی به دلیل ضعف دانش آن می باشد. با یک مقایسه بین مثلا فوتبالیست های ایرانی و اروپایی این موضوع رو میشه فهمید

حرفتون 100درصد تایید میشه به نکته بسیار خوبی اشاره کردین
متاسفانه در همه ورزش ها در ایران ضعف بدنسازی دیده میشه در ورزش های رزمی هم خیلی از ورزشکاران بدن مناسبی ندارن
اگه ممکنه در مورد تخصصتون به ویژه در مورد بدنسازی هنرهای رزمی بیشتر توضیح بدین
ممنون

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
حرفتون 100درصد تایید میشه به نکته بسیار خوبی اشاره کردین
متاسفانه در همه ورزش ها در ایران ضعف بدنسازی دیده میشه در ورزش های رزمی هم خیلی از ورزشکاران بدن مناسبی ندارن
اگه ممکنه در مورد تخصصتون به ویژه در مورد بدنسازی هنرهای رزمی بیشتر توضیح بدین
ممنون

توضیح بیشتر که چه عرض کنم!
من 5-4 سال به طور علمی روی بدنسازی، تغذیه، مکمل ها و البته دوپینگ تحقیقات مفصل داشتم که مخصوصا در مورد دوپینگ (چون بعضا مقاله های تحقیقی دانشجوهای تربیت بدنی رو تهیه می کردم-رشته خودم فیزیکه)
یکی از اساتید دانشگاه تبریز که بعدا مربی تغذیه و مکمل تیم ملی کشتی شدن) مشتریش بودن که اینهم گفتم که به دلیل نبود منابع رسمی است.
البته منظورم این نیست که در مورد دوپینگ مشاوره بدم ولی خودم شعاری دارم که: "هر کاری اصول و مرام خودشو داره، حتی خلاف". به این خاطره که پرورش اندام کاران خارجی قطار قطار بچه دارن :D ولی نمونه های وطنی متاسفانه
دچار عواقب بدی میشن (نمونش مرگ یکی از دوستان در همون دانشگاه بود-بله مرگ!)

به هرحال بعد از تعریف از خود (برای جلب اعتماد)، ورزشکاران رزمی اکثرا بنا به توصیه مربیان از تمرینات قدرتی دوری کرده و فقط تمرینات استقامتی دارن، تا سال های دهه 70 این روش به دلیل کمبود دانش رایج بود ولی امروزه اگز نگاه کنید قوی ترین و سریع ترین رزمی کاران (مثال بوکسورهای سنگین وزرن) دارای عضلات بسیار توسعه یافته هستند. چون تولید کننده قدرت و سرعت (حرکات انفجاری) تارهای ماهیچه ای قرمز هستند نه سفیدها که با تمرینات قدرتی تقویت میشن و البته به شرطی که حجم عضلانی تحت کنترل باشه.
اگر به پاهای دوندگان دوی سرعت دقت کنید کاملا متوجه حرفام میشید.
یک نکته جالب دیگه اینکه پرورش اندام کاران و وزنه برداران فوق سنگین وزن بر حلاف تصور در دوی 60 متر پا به پای قهرمانان سرعت می تونن بدون (نمونش کوین لورون) و رکورد پرش ارتفاع اونها هم در حد قهرمانا دو هست (کلا حرکات انفجاری)، ولی به دلیل اینکه اولا حجم زیاد مانع از رسیدن به انعطاف لازمه ورزش های رسمی هستش و دوم اینکه رابطه قدرت و حجم عضلانی غیر خطی هستش و سوما اینکه در مراحل پیشرفته تر حجم عضلانی و قدرت عضلانی از هم جدا میشن (مثال، عضلات سینه کم حجم قهرمانان پرس سینه) تمرینات در اون حد به سایر ورزشکاران توصیه نمیشه (اشتباه 40 سال قبل آلمان غربی در مسابقات المپیک).

خب این از مقدمه!!!
اگر سوالی بود که جوابشو بدونم خوسحال میشم کمک کنم.
در ضمن همیشه بدن کات خورده مناسب نیست و بستگی به هدفتون داره. اگر نیازی به سر وزن ماندن ندارید (در مورد ورزشکاران رقابتی) کمی چربی برای دفع شدت ضربه بسیار مفید است (مثال، اگه دقت کنید مدافعان فوتبال کمی سنگین تر به نظر میرسن چون به دلیل برخوردهای زیاد چربی بدنشون رو در حد 12 درصد نگه میدارن ( در مقایسه با میزان بسیار خطرناک 2 در صد روز رقابت پرورش اندام کاران)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
توضیح بیشتر که چه عرض کنم!
من 5-4 سال به طور علمی روی بدنسازی، تغذیه، مکمل ها و البته دوپینگ تحقیقات مفصل داشتم که مخصوصا در مورد دوپینگ (چون بعضا مقاله های تحقیقی دانشجوهای تربیت بدنی رو تهیه می کردم-رشته خودم فیزیکه)
یکی از اساتید دانشگاه تبریز که بعدا مربی تغذیه و مکمل تیم ملی کشتی شدن) مشتریش بودن که اینهم گفتم که به دلیل نبود منابع رسمی است.
البته منظورم این نیست که در مورد دوپینگ مشاوره بدم ولی خودم شعاری دارم که: "هر کاری اصول و مرام خودشو داره، حتی خلاف". به این خاطره که پرورش اندام کاران خارجی قطار قطار بچه دارن :D ولی نمونه های وطنی متاسفانه
دچار عواقب بدی میشن (نمونش مرگ یکی از دوستان در همون دانشگاه بود-بله مرگ!)

به هرحال بعد از تعریف از خود (برای جلب اعتماد)، ورزشکاران رزمی اکثرا بنا به توصیه مربیان از تمرینات قدرتی دوری کرده و فقط تمرینات استقامتی دارن، تا سال های دهه 70 این روش به دلیل کمبود دانش رایج بود ولی امروزه اگز نگاه کنید قوی ترین و سریع ترین رزمی کاران (مثال بوکسورهای سنگین وزرن) دارای عضلات بسیار توسعه یافته هستند. چون تولید کننده قدرت و سرعت (حرکات انفجاری) تارهای ماهیچه ای قرمز هستند نه سفیدها که با تمرینات قدرتی تقویت میشن و البته به شرطی که حجم عضلانی تحت کنترل باشه.
اگر به پاهای دوندگان دوی سرعت دقت کنید کاملا متوجه حرفام میشید.
یک نکته جالب دیگه اینکه پرورش اندام کاران و وزنه برداران فوق سنگین وزن بر حلاف تصور در دوی 60 متر پا به پای قهرمانان سرعت می تونن بدون (نمونش کوین لورون) و رکورد پرش ارتفاع اونها هم در حد قهرمانا دو هست (کلا حرکات انفجاری)، ولی به دلیل اینکه اولا حجم زیاد مانع از رسیدن به انعطاف لازمه ورزش های رسمی هستش و دوم اینکه رابطه قدرت و حجم عضلانی غیر خطی هستش و سوما اینکه در مراحل پیشرفته تر حجم عضلانی و قدرت عضلانی از هم جدا میشن (مثال، عضلات سینه کم حجم قهرمانان پرس سینه) تمرینات در اون حد به سایر ورزشکاران توصیه نمیشه (اشتباه 40 سال قبل آلمان غربی در مسابقات المپیک).

خب این از مقدمه!!!
اگر سوالی بود که جوابشو بدونم خوسحال میشم کمک کنم.
در ضمن همیشه بدن کات خورده مناسب نیست و بستگی به هدفتون داره. اگر نیازی به سر وزن ماندن ندارید (در مورد ورزشکاران رقابتی) کمی چربی برای دفع شدت ضربه بسیار مفید است (مثال، اگه دقت کنید مدافعان فوتبال کمی سنگین تر به نظر میرسن چون به دلیل برخوردهای زیاد چربی بدنشون رو در حد 12 درصد نگه میدارن ( در مقایسه با میزان بسیار خطرناک 2 در صد روز رقابت پرورش اندام کاران)

مطلبتون بسیار خوب بود کاملا درسته متاسفانه الان هم خیلی از باشگاه ها بیشتر به بحث استقامت میپردازن و از قدرت و توسعه مناسب عضلات که در هنرهای رزمی بسیار مهم هست غافل هستند البته کات خوردن و اون حد خشک کردن بدن که به نظر من خیلی زننده هم هست ، بدون استفاده از شرایط خاص و سوزن هایی مثل سوماتو غیر ممکن هست و در مورد پرورش اندام و برای مسابقات و به طور موقت قابل استفاده هست و در مورد ورزش های رزمی معمولا مصداق نداره
ممنون

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
بعد از کش و قوس های فراوان و بررسی همه ی جوانب، ساندا رو انتخاب کردم.
خلاصه که ما هم -اگر لایق باشیم-به جرگه ی ووشو کاران عزیز پیوستیم:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بعد از کش و قوس های فراوان و بررسی همه ی جوانب، ساندا رو انتخاب کردم.
خلاصه که ما هم -اگر لایق باشیم-به جرگه ی ووشو کاران عزیز پیوستیم:)

سلام به آقا مرتضی یه مدت نبودید دلمون براتون تنگ شده بود
تبریک میگم پس شدیم هم رشته ای سبک خیلی خوبی هست ;):D

بالا