• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کسیکه در دعوا عصبانی است همش در فکر حمله است در این موقع نقاط دفاعی بدنش خالی میمونه
استراتژی دعوا در خیابان ساده تر هستش تا مبارزه با یک رزمی کار در رینگ بوکس
هر دفعه که فیلم های بروس لی رو نگاه میکنم نکات ریز زیادی در مورد جیت کان دو یاد میگیرم
مثلا در فیلم رییس بزرگ نشون داده میشه قاچاقچی های مواد مخدر اکثرا از چاقو برای کشتن استفاده میکنن بروس لی در این فیلم مبارزات خیابانی رو به تصویر میکشه که هیچ قانونی نداره روش های دفاعی در برابر مبارزات دسته جمعی
در فیلم مشت خشم تصویر مبارزات کلاسیک جودو در باشگاه ژاپنی ها و در آخر فیلم مبارزه سر مرگ و زندگی با یک روس که استاد کاراته در سبک گوجوریو است

موافقم، البته نمیشه همه درگیری ها رو ساده تر از مبارزه توی رینگ به حساب آورد طبیعیه که درمبارزه رینگی ضربه ها مشخصه حریف رو تا حدودی میشناسید ، میتونید تا حدود زیادی ضربات رو پیش بینی کنید به علاوه آمادگی و تمرکز لازم برای مسابقه رو دارید....اما در درگیری هیچ ضربه ممنوعه وجود نداره ضربات طرف پیش بینی شده نیست به علاوه معلوم نیست چجوری میخواد به شما حمله کنه با سنگ یا آچار پیچ گوشتی و .... طبیعیه که شما در چنین مواردی باید باهوش عمل کنید از ضربه های زائد خودداری کنید تمرکز و خونسردی خودتون رو از دست ندید فکر این نباشید که اصلا ضربه ای قرار نیست بخورید به خصوص اگه بیش از یک نفر باشند، طبیعیه که از ضربات پیچیده که ممکنه بیشتر به خودتون آسیب بزنه باید خودداری کنید تا موقعیکه سلاحی دست طرف ندیدین نباید اجازه بدین زیاد بهتون نزدیک بشه اگه سلاحی مثل چاقو داشت نباید به چاقو متمرکز بشید و....

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
موافقم، البته نمیشه همه درگیری ها رو ساده تر از مبارزه توی رینگ به حساب آورد طبیعیه که درمبارزه رینگی ضربه ها مشخصه حریف رو تا حدودی میشناسید ، میتونید تا حدود زیادی ضربات رو پیش بینی کنید به علاوه آمادگی و تمرکز لازم برای مسابقه رو دارید....اما در درگیری هیچ ضربه ممنوعه وجود نداره ضربات طرف پیش بینی شده نیست به علاوه معلوم نیست چجوری میخواد به شما حمله کنه با سنگ یا آچار پیچ گوشتی و .... طبیعیه که شما در چنین مواردی باید باهوش عمل کنید از ضربه های زائد خودداری کنید تمرکز و خونسردی خودتون رو از دست ندید فکر این نباشید که اصلا ضربه ای قرار نیست بخورید به خصوص اگه بیش از یک نفر باشند، طبیعیه که از ضربات پیچیده که ممکنه بیشتر به خودتون آسیب بزنه باید خودداری کنید تا موقعیکه سلاحی دست طرف ندیدین نباید اجازه بدین زیاد بهتون نزدیک بشه اگه سلاحی مثل چاقو داشت نباید به چاقو متمرکز بشید و....

خوب بله
دعوای خیابونی اظهر من الشمسه که هیچ قانونی نداره
ولی در جیت کان دو خود بروس لی میگه بدون اینکه گارد و حرکتی انجام بدی میتوین از خودت دفاع کنی
یکی از خوبی های جیت کان دو نسبت به تمام هنرهای رزمی اینه که زدن حریف از مغز جدا و به دست و پا سپرده میشه
درست مثل رانندگی که عملکرد دست و پا در کلاچ و گاز و ترمز از مغز جدا میشه

نکته ای که بروس لی در مورد جوجیتسو میگفت این بود که جوجیتسو برای دفاع کردن مناسبترین سبک رزمی دنیاست ولی برای مبارزه یک به چند نفر حتما باید دفاع با حمله همزمان باشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خوب بله
دعوای خیابونی اظهر من الشمسه که هیچ قانونی نداره
ولی در جیت کان دو خود بروس لی میگه بدون اینکه گارد و حرکتی انجام بدی میتوین از خودت دفاع کنی
یکی از خوبی های جیت کان دو نسبت به تمام هنرهای رزمی اینه که زدن حریف از مغز جدا و به دست و پا سپرده میشه
درست مثل رانندگی که عملکرد دست و پا در کلاچ و گاز و ترمز از مغز جدا میشه

نکته ای که بروس لی در مورد جوجیتسو میگفت این بود که جوجیتسو برای دفاع کردن مناسبترین سبک رزمی دنیاست ولی برای مبارزه یک به چند نفر حتما باید دفاع با حمله همزمان باشه

اگه ممکنه یکم بیشتر راجع بهش توضیح بدین
ممنون

soul-broken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.

من در حال حاضر 13 سال سن دارم و دو سال و نیم اسکیت کار کردم
و در حال حاضر میخوام نینجوتسو کار کنم.
به نظر شما این رشته برام مناسبه؟
میتونین از تمریناتی که در طول کلاس انجام میگیره توضیح بدین؟
ممنون

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
سلام.

من در حال حاضر 13 سال سن دارم و دو سال و نیم اسکیت کار کردم
و در حال حاضر میخوام نینجوتسو کار کنم.
به نظر شما این رشته برام مناسبه؟
میتونین از تمریناتی که در طول کلاس انجام میگیره توضیح بدین؟
ممنون

دوست عزیز تجربه شخصیه من میگه:
فقط کار کن و هیچ وقت برای شروع با دوست یا آشنات شروع نکن! که بخواید 2 نفره استارت بزنین ! چون سر انجام یکی نمیاد و کلآ بیخیال میشید ! :دی!
ورزش و سبک ش مهم نیست مهم ادامه دادن ! به نظر من شما هرچقدر هم رزمی کار حرفه ای باشید زوری که یک بدن ساز میتونه بزنه رو نمیتونید بزنید!
هر چقدر هم رزمی کار حرفه ای باشید وقتی در دستای یه کشتی گیر بلوکه بشید خیلی سخته بخواید حریف بشید!
و هر چقدر هم بدن ساز/کشتی گیر باشید قرار نیست سرعت عمل یه رزمی کار رو مخصوصآ در پا داشته باشید!

گذشته از معایب هر سبک و ورزش و سابقه ای که خودم چندین ساله دارم رزمی کار میکنم پیشنهاد من به شما : کشتی هست!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوست عزیز تجربه شخصیه من میگه:
فقط کار کن و هیچ وقت برای شروع با دوست یا آشنات شروع نکن! که بخواید 2 نفره استارت بزنین ! چون سر انجام یکی نمیاد و کلآ بیخیال میشید ! :دی!
ورزش و سبک ش مهم نیست مهم ادامه دادن ! به نظر من شما هرچقدر هم رزمی کار حرفه ای باشید زوری که یک بدن ساز میتونه بزنه رو نمیتونید بزنید!
هر چقدر هم رزمی کار حرفه ای باشید وقتی در دستای یه کشتی گیر بلوکه بشید خیلی سخته بخواید حریف بشید!
و هر چقدر هم بدن ساز/کشتی گیر باشید قرار نیست سرعت عمل یه رزمی کار رو مخصوصآ در پا داشته باشید!

گذشته از معایب هر سبک و ورزش و سابقه ای که خودم چندین ساله دارم رزمی کار میکنم پیشنهاد من به شما : کشتی هست!

دوست عزیز در مورد ادامه ورزش رزمی و نه فقط به طور مقطعی و همچنین در مورد مهم نبودن سبک که بسته به استعداد و علاقه داره با شما موافقم
اما در مورد قدرت پایین تر یک رزمی کار حرفه ای این حرف کاملا اشتباه هست و به هیچ وجه اینطور نیست
ببینید بدنسازی مهمترین معیار و اساس تمام ورزش ها و سبک هاست اما اون چیزی رو که شما میبینید طرف 3 ماهه با انواع مکمل ها و هورمون ها بدنش دم میکنه این ورزش نیست بلکه افزایش حجم موقت بدون در نظر گرفتن عوارض بیشمار اون هست ، ولی منظور در اینجا مبارزه و رزمی کار حرفه ای هست طبیعتا قدرت پرتاب دست و پا در یک رزمی کار حرفه ای بسیار بالاتره
دوست من یک رزمی کار حرفه ای یعنی تمرین و تمرین و عرق ریختن، یعنی شکستن اجسام سخت ، یعنی خورد کردن چوب از پهلو و شکم و پا و ... یعنی شنای ثانیه ای با یک دست و دو دست یعنی مبارزه با چند نفر برای گرفتن دان یک رزمی کار یعنی اینکه وقتی میری باشگاه پرورش اندام دوستت ،کرانچ و پارالر و ساعد و بازو کار کنی بیان بهت بگن ببخشید شما رزمی کار هستین میشه بدن ما هم اینجوری باشه رزمی کار یعنی پسرخالت با 7 سال پرورش اندام پر کردن وزنه های پرس سینه و اسکاد و مصرف وی و گلوتامین و آلبومین نتونه مچت رو بخوابونه ....و در پایان رزمی کار حرفه ای یعنی قدرت ، سرعت ، استقامت ، تکنیک و تاکتیک و.. که نه در قدرت و سرعت کم میاره و سخت قفل میشه

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزیز در مورد ادامه ورزش رزمی و نه فقط به طور مقطعی و همچنین در مورد مهم نبودن سبک که بسته به استعداد و علاقه داره با شما موافقم
اما در مورد قدرت پایین تر یک رزمی کار حرفه ای این حرف کاملا اشتباه هست و به هیچ وجه اینطور نیست
ببینید بدنسازی مهمترین معیار و اساس تمام ورزش ها و سبک هاست اما اون چیزی رو که شما میبینید طرف 3 ماهه با انواع مکمل ها و هورمون ها بدنش دم میکنه این ورزش نیست بلکه افزایش حجم موقت بدون در نظر گرفتن عوارض بیشمار اون هست ، ولی منظور در اینجا مبارزه و رزمی کار حرفه ای هست طبیعتا قدرت پرتاب دست و پا در یک رزمی کار حرفه ای بسیار بالاتره
دوست من یک رزمی کار حرفه ای یعنی تمرین و تمرین و عرق ریختن، یعنی شکستن اجسام سخت ، یعنی خورد کردن چوب از پهلو و شکم و پا و ... یعنی شنای ثانیه ای با یک دست و دو دست یعنی مبارزه با چند نفر برای گرفتن دان یک رزمی کار یعنی اینکه وقتی میری باشگاه پرورش اندام دوستت ،کرانچ و پارالر و ساعد و بازو کار کنی بیان بهت بگن ببخشید شما رزمی کار هستین میشه بدن ما هم اینجوری باشه رزمی کار یعنی پسرخالت با 7 سال پرورش اندام پر کردن وزنه های پرس سینه و اسکاد و مصرف وی و گلوتامین و آلبومین نتونه مچت رو بخوابونه ....و در پایان رزمی کار حرفه ای یعنی قدرت ، سرعت ، استقامت ، تکنیک و تاکتیک و.. که نه در قدرت و سرعت کم میاره و سخت قفل میشه

اصلآ و ابدآ منظور من از قدرت . قدرت استقامتی یا ضربه ای نبود!
من چندین سال قبل از شروع ورزش رزمی بدن سازی رو تا سطح نیمه حرفه ای دنبال کردم و برام خیلی جالب بود در زمانی که اولین نرمش رزمی ام رو انجام دادم خستگی و فشار در حدی بود که حتی دستهام هم نمیتونستم بالا نگه دارم!
منظور من از قدرت صرفآ لیفت خالی بود و بس!
و در کل با حرفهاتون 100% موافقم.

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان من يك پيشنهاد دارم . بياييد يك آرشيو ويدئوهاي رزمي درست كنيم . هر كسي هر چقدر ويدئو داره ليست كنه . يك نفر رو به عنوان امين انتخاب مي كنيم و اون شخص ويدئو ها رو دريافت ميكنه و به صورت رايگان در اختيار ساير بچه هاي اين تاپيك قرار ميده . ويدئوها مي تونن از تمام رشته ها شامل مبارزه و آموزشي باشند . نظر شما چيه ؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان من يك پيشنهاد دارم . بياييد يك آرشيو ويدئوهاي رزمي درست كنيم . هر كسي هر چقدر ويدئو داره ليست كنه . يك نفر رو به عنوان امين انتخاب مي كنيم و اون شخص ويدئو ها رو دريافت ميكنه و به صورت رايگان در اختيار ساير بچه هاي اين تاپيك قرار ميده . ويدئوها مي تونن از تمام رشته ها شامل مبارزه و آموزشي باشند . نظر شما چيه ؟

آره فکر خیلی خوبیه
شما که سبکتون موی تای هست من ویدئوهاتون رو میخوام:rolleyes::D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اصلآ و ابدآ منظور من از قدرت . قدرت استقامتی یا ضربه ای نبود!
من چندین سال قبل از شروع ورزش رزمی بدن سازی رو تا سطح نیمه حرفه ای دنبال کردم و برام خیلی جالب بود در زمانی که اولین نرمش رزمی ام رو انجام دادم خستگی و فشار در حدی بود که حتی دستهام هم نمیتونستم بالا نگه دارم!
منظور من از قدرت صرفآ لیفت خالی بود و بس!
و در کل با حرفهاتون 100% موافقم.

حتما تا تونستین شنا و مخلفاتش رفتین :lol:
به این تاپیک خوش اومدین، راستی چه سبکی کار میکنید

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
حتما تا تونستین شنا و مخلفاتش رفتین :lol:
به این تاپیک خوش اومدین، راستی چه سبکی کار میکنید

مرسی !:blush:
زمانی که بدن سازی رو به اتمام بود : 79 کیلو بودم
امروز بعد از چند سال 56 کیلو عضله بودم :دی !
شنا و مخلفات و استارت های سرعتی که هیچی اما یادمه یه حرکتی بود(هنوزم هستا :دی ) باسه تقویت سر شانه که همراش میدوییدیم و دستهارو حدود 2-3 دقیقه بالا نگه میداشتیم .. خلاصه وضعیت بحرانی بود و منم فکر میکردم خیلی آسونه و همین آسون بودن باعث شد بفهمم رزمی اصلآ آسون نیست:wacko:!
کلآ خاطراتم رو که مرور میکنم فقط به حال و روز و آرزوهای اون زمانم میخندم:lol:
من تامکوب کار میکنم (شاخه رزم آوران) زیر نظر استاد مصطفایی (مربی تیم ملی)

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با درود و تشکر فراوان از همه دوستان

دانش رزمی همانند رودخانه ای است که اگر ثابت بماند مثل مرداب گندیده میشود.

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
میخوام کوپوجوتسو یاد بگیرم
کجا برم کیو ببینم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
داروها و مواد کاربردی نظامی در زمان کهن :
gg.jpg

ضد خاصیت مسموم قلیایی : سه عدد هویج . 1چغندر قند . نیم سوز کردن برگ پهن .....

افزایش دید در شب : 5 هویج . سبزی تازه

کلسیم : کرفس . اسفناج

ضد حساسیت : 2 عدد سیر .کرفس

مسمومیت جگری : آب پیاز

افزایش تحمل پایداری : گل کلم. برگ چای

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میخوام کوپوجوتسو یاد بگیرم
کجا برم کیو ببینم

با سلام دوست من

در ایران این آموزش داده نمیشه.

اما یکی از دوره های آموزشی من کوپو جوتسو بود. شاید بتونم کمکت کنم. تو همین تاپیک هم دربارش صحبت کردم در گذشته . سوالی بود در خدمتم

خوش آمدی به این تاپیک

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
از تایجوتسو و کوپو جوتسو خوشم میاد

برای نینجا شدن آدم پیر میشه

بالا