استاد فکر کنم منظورمو خوب نرسوندم.منظورم بین جودو و ایکیدو نبود.منظورم بین جودو و یکی از کیک بوکسینگ ها برای یادگیری همزمان با ایکیدو هست.
راستی مطمئنید وضع ایکیدو انقدر بده چون مربی بنده واقعا از دل و جون مایه میزاره واسه اموزش و خیلی دلسوزه شاگرداش هست.میدونم شما از لحاظ فنی میگید به همین خاطر تکه فیلم هایی از اجرای فنشون رو براتون اپلود خواهم کرد میخوام نظرتونو بدونم.
بله ، عذرخواهی میکنم ، بنده درست متوجه نشدم .
در مورد آی کی دو ، بله مطمئن هستم . آموزش انرژی کی در باشگاههای ایران ، توسط اساتید ، تقریبا در پایین ترین سطح است و کلا بعضی از استادها بی خیال انرژی کی شده اند .
اگر نظر بنده را بخواهید ، کلا میگم به دنبال سبک هایی برید که ضربه در سر کم داشته باشند ( این نظر کاملا شخصی است و قصد بی احترامی به هیچ سبکی را ندارم ) شخصا ترجیح میدم ترکیبی از جودو و کیوکوشین کاراته را به شما پیشنهاد بکنم . یعنی کیک بوکسینگ را پیشنهاد نمیکنم . و کلا آی کی دو هم که عرض کردم اوضاع جالبی ندارد . حالا اگر اصرار دارید حتما آی کی دو کار کنید ، میتوانید در کنارش به جای انتخاب کیک بوکسینگ و جودو ، کیوکوشین را انتخاب کنید . البته اگر هدف شما فقط مبارزه در سطح گراپلینگ و .... باشد ، قطعا به شما میگویم که جودو کار کنید .