• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استاد فکر کنم منظورمو خوب نرسوندم.منظورم بین جودو و ایکیدو نبود.منظورم بین جودو و یکی از کیک بوکسینگ ها برای یادگیری همزمان با ایکیدو هست.
راستی مطمئنید وضع ایکیدو انقدر بده چون مربی بنده واقعا از دل و جون مایه میزاره واسه اموزش و خیلی دلسوزه شاگرداش هست.میدونم شما از لحاظ فنی میگید به همین خاطر تکه فیلم هایی از اجرای فنشون رو براتون اپلود خواهم کرد میخوام نظرتونو بدونم.

بله ، عذرخواهی میکنم ، بنده درست متوجه نشدم .
در مورد آی کی دو ، بله مطمئن هستم . آموزش انرژی کی در باشگاههای ایران ، توسط اساتید ، تقریبا در پایین ترین سطح است و کلا بعضی از استادها بی خیال انرژی کی شده اند .
اگر نظر بنده را بخواهید ، کلا میگم به دنبال سبک هایی برید که ضربه در سر کم داشته باشند ( این نظر کاملا شخصی است و قصد بی احترامی به هیچ سبکی را ندارم ) شخصا ترجیح میدم ترکیبی از جودو و کیوکوشین کاراته را به شما پیشنهاد بکنم . یعنی کیک بوکسینگ را پیشنهاد نمیکنم . و کلا آی کی دو هم که عرض کردم اوضاع جالبی ندارد . حالا اگر اصرار دارید حتما آی کی دو کار کنید ، میتوانید در کنارش به جای انتخاب کیک بوکسینگ و جودو ، کیوکوشین را انتخاب کنید . البته اگر هدف شما فقط مبارزه در سطح گراپلینگ و .... باشد ، قطعا به شما میگویم که جودو کار کنید .

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
بله ، عذرخواهی میکنم ، بنده درست متوجه نشدم .
در مورد آی کی دو ، بله مطمئن هستم . آموزش انرژی کی در باشگاههای ایران ، توسط اساتید ، تقریبا در پایین ترین سطح است و کلا بعضی از استادها بی خیال انرژی کی شده اند .
اگر نظر بنده را بخواهید ، کلا میگم به دنبال سبک هایی برید که ضربه در سر کم داشته باشند ( این نظر کاملا شخصی است و قصد بی احترامی به هیچ سبکی را ندارم ) شخصا ترجیح میدم ترکیبی از جودو و کیوکوشین کاراته را به شما پیشنهاد بکنم . یعنی کیک بوکسینگ را پیشنهاد نمیکنم . و کلا آی کی دو هم که عرض کردم اوضاع جالبی ندارد . حالا اگر اصرار دارید حتما آی کی دو کار کنید ، میتوانید در کنارش به جای انتخاب کیک بوکسینگ و جودو ، کیوکوشین را انتخاب کنید . البته اگر هدف شما فقط مبارزه در سطح گراپلینگ و .... باشد ، قطعا به شما میگویم که جودو کار کنید .

خیلی ممنون استاد.خیلی کمک کردین.
میخوام این ویدیو رو تماشا بکنید و نظرتون رو بگید از نظر فنی.(خودم با گوشی فیلمبرداری کردم)ببخشید اگه حجمش زیاد شد.کیفیتش رو کاهش دادم تا حد امکان ولی بازم حجمش زیاد شد.
راستی همونطور که گفتم ایشون جوجیتسو هم کار کردن شاید فن جوجیتسو هم توی ویدیو دیده بشه.
http://hoseinati.persiangig.com/video/VIDEO0012(1).avi/download
منتظر نظرتون هستم.
بقیه دوستان هم اگه ببینند و نظر بدهند خوشحال میشم.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
دوستان تا بحث کیوکوشین و کیک بوکسینگه یه ویدیو بذارم از این دوتا ورزش شاخ
اورتن تکسیرا قهرمان کیوکوشین
مشاهده پیوست 530152

و الیستار اووریم قهرمان کیک بوکس
مشاهده پیوست 530153

این ویدیو بخوبی نشون میده اگه بدن اهنی هم داشته باشی ولی نتونی از حیاتی ترین قسمت بدنت دفاع کنی کارت تمومه
http://www.aparat.com/v/YrdBw
وای... بیچاره تکسیرا عجب هیزایه بدی خورد. البته این بخاطر محافظت نیست، واسه زدن شیتا و جدا شدن خیلی بد تایمینگ کرد باید بعد از کمی گرفتن و کشیدن جدا میشد. تکسیرا مبارز قدرتمندیه ولی کلا از استایل مبارزه ش زیاد خوشم نمیاد.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
وای... بیچاره تکسیرا عجب هیزایه بدی خورد. البته این بخاطر محافظت نیست، واسه زدن شیتا و جدا شدن خیلی بد تایمینگ کرد باید بعد از کمی گرفتن و کشیدن جدا میشد. تکسیرا مبارز قدرتمندیه ولی کلا از استایل مبارزه ش زیاد خوشم نمیاد.
نه اتفاقا به خاطر گاردش بود عمدا این ویدیو رو گذاشتم چون نقطه ضعف کیوکوشین واقعا همین گاردشه که کیوکوشین کار عادت میکنه گاردشو پایین نگه داره
افرادی مثل فیلهو و اندی هوگ و سمی شیلت هم به خاطر اینکه رو گاردشون خوب کار کرده بودن تونستن تو این مبارزات موفق بشن

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
سلام دوستان . یه بحثی هست که مدتها توی ذهنم اومده. من اصلا به دان اعتقادی ندارم و اهمیتی نمیدم. نظر شما چی هست؟;)

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
استاد میلاد اگر امکانش هست یه توضیح مفصل درمورد
مكتب هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو
بدهید. خیلی خوشحال میشم. میخوام عمق وجوده این مکتب و ظاهر اون رو بدونم:)

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
نه اتفاقا به خاطر گاردش بود عمدا این ویدیو رو گذاشتم چون نقطه ضعف کیوکوشین واقعا همین گاردشه که کیوکوشین کار عادت میکنه گاردشو پایین نگه داره
افرادی مثل فیلهو و اندی هوگ و سمی شیلت هم به خاطر اینکه رو گاردشون خوب کار کرده بودن تونستن تو این مبارزات موفق بشن
آخه تکسیرا که اینجا اصلا ضربه بالا نمیخوره؟ شاید ویدیو رو اشباه لینک کردید. چون تکسیرا تو ویدیویی که من دیدم هیزا میخوره و این ربط زیادی به گارد نداره. اینکه حریف بتونه با زانو بزنه تو صورت، بیشتر به بحث دیستنس و تایمینگ مربوطه. بحث گارد بیشتر توی ضربات منحنی وار مثل ماواشی یا اوشیرو ماواشی مطرح میشه و همینطور در ضربات سقوط کننده.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
آخه تکسیرا که اینجا اصلا ضربه بالا نمیخوره؟ شاید ویدیو رو اشباه لینک کردید. چون تکسیرا تو ویدیویی که من دیدم هیزا میخوره و این ربط زیادی به گارد نداره. اینکه حریف بتونه با زانو بزنه تو صورت، بیشتر به بحث دیستنس و تایمینگ مربوطه. بحث گارد بیشتر توی ضربات منحنی وار مثل ماواشی یا اوشیرو ماواشی مطرح میشه و همینطور در ضربات سقوط کننده.
نه دوست من تو موی تای واسه نخوردن زانو هم یه جور گارد میگیرن ... یه تای بوکسر کمتر پیش میاد اینجوری نی کیک بخوره

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
نه دوست من تو موی تای واسه نخوردن زانو هم یه جور گارد میگیرن ... یه تای بوکسر کمتر پیش میاد اینجوری نی کیک بخوره
خب دیگه مومن این ربطی به پایین گرفتن گارد نداره.اون "یه جور" هم بستگی به موقعیت و ارتفاع آرنج ها داره، که البته توی این مورد منتفی چون درگیر شدن و همدیگرو بغل کردن.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود به همه همرزمان و اساتید
خیلی خوشحالم میبینم دوستان با یه انرژی خیلی قوی بخش رو مورد چالش قرار دادن
ممنون از همه دوستان
درود

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد اگر امکانش هست یه توضیح مفصل درمورد
مكتب هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو
بدهید. خیلی خوشحال میشم. میخوام عمق وجوده این مکتب و ظاهر اون رو بدونم:)
تنها میتوانم لبخند بزنم:)
پس باهم سکوت میکنیم و به لبخند من فکر میکنیم

ممنون از حسن توجه شما

bushido

Registered User
لایک‌ها
180

ممنون از حسن توجه شما
استاد میلاد ازتون خواهش میکنم در مورد این مکتب توضیح بدید. خوااااااااااااهش میکنم

bushido

Registered User
لایک‌ها
180

ممنون از حسن توجه شما
دلیل توضیح ندادنتون چی هست؟ دوست ندارید کسی از این مکتب چیزی بشنوه؟ حداقل در همین حد که معنیش رو بدونم و بدونم توش چی کار میشه. ازتون خواااااااااااااااااااااااااهش میکنم:(

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
خب حتما اجازه ندارن توضیح بدن دیگه ! اموزش های نظامی که به این راحتی نباید در اختیار عموم مردم قرار بگیره
بهرحال نینجاها هم نظامیان قدیم بودن و اموزش های پیچیده ای میدیدن

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دلیل توضیح ندادنتون چی هست؟ دوست ندارید کسی از این مکتب چیزی بشنوه؟ حداقل در همین حد که معنیش رو بدونم و بدونم توش چی کار میشه. ازتون خواااااااااااااااااااااااااهش میکنم:(
معنی کلیش: مدرسه اصول و فنون پنهان
درونش باجوتسو. کن جوتسو . هوجو جوتسو و کوشی جوتسو و کیوشو جوتسو و اصول و فنون ..................... و ساکنو جوتسو و گوشین جوتسو...... تمرین میشه

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
خب حتما اجازه ندارن توضیح بدن دیگه ! اموزش های نظامی که به این راحتی نباید در اختیار عموم مردم قرار بگیره
بهرحال نینجاها هم نظامیان قدیم بودن و اموزش های پیچیده ای میدیدن
صحبت شما متین و درست. ولی من جز عموم فکر نمیکنم باشم. چون اگر جز عموم بودم از هر طرف بهم نگاهی میکردن و من رو تنها رها نمیکردن. اگر جز عموم بودم استادی بالاسرم بود و بهم آموزش میداد. اگه جز عموم بودم از یه شخصی آپدیت میشدم به طور مدام. اگر جز عموم بودم میتونستم به باشگاه برم و به سنسیم سلام کنم. اگر جز عموم بودم واسه یادگیری و اموزش از منبع فکری و ذهنیم استفاده نمیکردم (چون عموم مردم اینکار رو انجام نمیدن). اگر جز عموم بودم هر شب تا دیر وقت به این فکر نمیکردم که چطور به نقطه اوج خودم دسترسی پیدا کنم. و و و و و و و و.... پس من جز عموم نیستم اگر بودم هیچوقت برام مهم نبود که هر شب توی فروم باشم که چهارتا نکته هم از اینجا یادبگیرم

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
معنی کلیش: مدرسه اصول و فنون پنهان
درونش باجوتسو. کن جوتسو . هوجو جوتسو و کوشی جوتسو و کیوشو جوتسو و اصول و فنون ..................... و ساکنو جوتسو و گوشین جوتسو...... تمرین میشه
با تشکر از دوست خوبم واستاد بزرگوار... خیلی کمک بزرگی بهم کردین. ممنون و متشکرم:);)

بالا