همه چیز امکان دارد
به هر حال هیچکدام مقصر نیستید.
چرا که من بارها گفتم اینکه من این اطلاعات رو از کجا میدونم و بلدم اصلا مهم نیست.این
ماهیت نینپو و ببر سیاه است
اما مسلئه ای که هست ببر سیاه در خدمت شماست
بله من واقعا به این ایمان دارم که هرچیزی امکان دارد. مخصـــــــــــوصا برای ببر سیاه... من واقعا مطمئنم ، از ته قلبم... ولی با این که کسی با قاطعیت حرفی بزنه و سند نیاره و با چشم نبینم باور ندارم. منظورم آقای رضا وی سی هست که فرمودند شما ژاپن بودید، خب این موضوع که بعید نیست از استاد میلاد(ببر سیاه)
. این حرف رو واقعا دارم میگم ، هرچیزی از استاد میلاد امکانش هست ، میشه مثل داستان شیر و میمون که خیلی از این داستان خوشم میاد:
وقتی کسی به باغ وحش میره و میمون رو میبینه خنده اش میگیره و میخنده ، حتی وقتی توی تلویزیون میبینیمش خنده امون میگیره . ولی وقتی جلوی قفس ببر میریم حتی با این که میدونیم توی قفس هم هست و کاری ازش بر نمیاد وقتی میاد طرفمون وحشت تمام وجودمون رو فرا میگیره و تن و بندمون میلرزه... استاد میلاد دقیقا همین حکم رو داره واسه من. (بعد از استاد عزیز خودم که خیلی خیلی خیلی بیش از اندازه دوسش داشتم و مدتهای زیادی هست که ندیدمشون و نینجوتسو رو رها کردند و دیگه غیبشون زده و کسی ازش خبری نداره و توی شهرمون نیستن تنها کسی که بعد از ایشون دیدم خیلی به دلم نشست علم و دانششون استاد میلاد هست. این حرف رو با قاطعیت کامل میگم)......
داشتم میگفتم: استاد میلاد هم واسه من حکم همون ببر رو داره. با این که من کیلومتر ها ازشون فاصله دارم و پشت کامپیوترم نشستم ولی باز هی تن و بدنم میلرزه و حس میکنم استاد میلاد الآن کنارم و پشت سرم هست...
امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشند