• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کاملا موافقم. البته استاد میلاد توی ژاپن کار نکردند نینجوتسو رو... توی ایران هم فکر کنم افرادی مثل استاد میلاد بازهم هستند ولی بسیار کم... ظاهرا داخل ایران راهی واسه یادگرقتن نینجوتسو نیست مگه اینکه بتونی ببر سیاه رو راضی به آموزش دادن بکنی:D

گاهی وقت ها در تاریکی با چراغی کوچک به خیلی بهتر به جلو خواهیم رفت تا با چراغ بزرگ

ببر سیاه همین حالا هم در حال أموزش هست :)

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
گاهی وقت ها در تاریکی با چراغی کوچک به خیلی بهتر به جلو خواهیم رفت تا با چراغ بزرگ

استاد شما الان شاگرد دارین؟؟؟؟؟ خوش به حالش!:eek:

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322

پشتکار ما کم هست و چراغ ها بسیار کوچک.... ما از تاریکی پیش رو واهمه داریم و چراغ ها هم کوچک تر از اونند که به ما دلگرمی بدند...

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
نینجوستوی اصیل بوجینکان بودو تایجوتسو نیست... نینجوتسو اصیل همونه که میلادنینجا تو زاپن کار کردن
تو ایران هم وجود نداره این سیستم جنگی
در این که شکی نیست که بوجینکان بودو تایجوتسو نینجوتسو اصیل نیست. ولی شما از کجا میدونید که استاد میلاد توی ژاپن کارکردند که با قاطعیت میگید؟؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::confused:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد شما الان شاگرد دارین؟؟؟؟؟ خوش به حالش!:eek:
نه من شاگرد ندارم چون اجازه تدریس در منکیو م گرفته شده
منظورم آموزش. همین راهکارهای کوچک برای دوستان در همین تاپیک است;)

ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در این که شکی نیست که بوجینکان بودو تایجوتسو نینجوتسو اصیل نیست. ولی شما از کجا میدونید که استاد میلاد توی ژاپن کارکردند که با قاطعیت میگید؟؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::confused:
همه چیز امکان دارد :cool:
به هر حال هیچکدام مقصر نیستید.
چرا که من بارها گفتم اینکه من این اطلاعات رو از کجا میدونم و بلدم اصلا مهم نیست.این ماهیت نینپو و ببر سیاه است:cool:

اما مسلئه ای که هست ببر سیاه در خدمت شماست

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
فکر کنم خودشون تو یکی از صفحات این تاپیک گفتن...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
در ضمن اگه باشگاهی باشه که نینجوتسوی اصیل رو یاد بده الان من بجای اینکه اینجا پست بدم تو باشگاه بودم !!:rolleyes:

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
در ضمن اگه باشگاهی باشه که نینجوتسوی اصیل رو یاد بده الان من بجای اینکه اینجا پست بدم تو باشگاه بودم !!:rolleyes:
من هم همینطور . البته نینجوتسوی اصیل رو فک نکنم بشه تو باشگاه یاد داد. همونطور که گفتند ببر سیاه استاد واقعی شاگردانش رو انتخاب میکنه و به بیش از چند نفر همزمان آموزش نمیده. یه استاد باید کاملا درونیات و شخصیت شاگردش رو شناخته باشه چون واقعا این علوم علومی نیستند که به هر کسی بشه یاد داد.

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
چرا که من بارها گفتم اینکه من این اطلاعات رو از کجا میدونم و بلدم اصلا مهم نیست.این ماهیت نینپو و ببر سیاه است:cool:

هایکویی هست که میگه:
بايد به گدايی آب بروم
نور صبح
چشمه‌ام را تسخير کرده است.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
نه تو ژاپن کار نکردند تو فرانسه کار کردند مگه این که لازم باشه منابع اطلاعاتیم رو عوض کنم:D
خب حتما استادشون زاپنی بوده ! چون گفتن با استادشون به زبان زاپنی صحبت میکردن...

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از مدتها پیش در مورد من بحث و..... شایعات بوده چه از نزدیک چه از دور. حتی به قول فایر نایت در اصفهان یک نفر خودش رو جای من معرفی میکرده و.....
به هر حال بارها گفتم ببر سیاه چهره به چهره نگاه به نگاه همان طور که از سایبر نینجا ۶... تبدیل به ببر سیاه شد . کجا کی چطور و کی....... مهم نیست
من فقط یک ANONYMOUS هستم
به من نگاه کنید لبخند بزنید:)
Anonymous.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

bushido

Registered User
لایک‌ها
180

بله من واقعا به این ایمان دارم که هرچیزی امکان دارد. مخصـــــــــــوصا برای ببر سیاه... من واقعا مطمئنم ، از ته قلبم... ولی با این که کسی با قاطعیت حرفی بزنه و سند نیاره و با چشم نبینم باور ندارم. منظورم آقای رضا وی سی هست که فرمودند شما ژاپن بودید، خب این موضوع که بعید نیست از استاد میلاد(ببر سیاه):). این حرف رو واقعا دارم میگم ، هرچیزی از استاد میلاد امکانش هست ، میشه مثل داستان شیر و میمون که خیلی از این داستان خوشم میاد:

وقتی کسی به باغ وحش میره و میمون رو میبینه خنده اش میگیره و میخنده ، حتی وقتی توی تلویزیون میبینیمش خنده امون میگیره . ولی وقتی جلوی قفس ببر میریم حتی با این که میدونیم توی قفس هم هست و کاری ازش بر نمیاد وقتی میاد طرفمون وحشت تمام وجودمون رو فرا میگیره و تن و بندمون میلرزه... استاد میلاد دقیقا همین حکم رو داره واسه من. (بعد از استاد عزیز خودم که خیلی خیلی خیلی بیش از اندازه دوسش داشتم و مدتهای زیادی هست که ندیدمشون و نینجوتسو رو رها کردند و دیگه غیبشون زده و کسی ازش خبری نداره و توی شهرمون نیستن تنها کسی که بعد از ایشون دیدم خیلی به دلم نشست علم و دانششون استاد میلاد هست. این حرف رو با قاطعیت کامل میگم)......
داشتم میگفتم: استاد میلاد هم واسه من حکم همون ببر رو داره. با این که من کیلومتر ها ازشون فاصله دارم و پشت کامپیوترم نشستم ولی باز هی تن و بدنم میلرزه و حس میکنم استاد میلاد الآن کنارم و پشت سرم هست...:)امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشند

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
دوست و استاد عزیزم نینجوتسوی اصیل رو که توی باشگاه یاد نمیدن:D:D;)
ولی یه چیزی هستا: نینجوتسو حقیقتی هست که کنار و نزدیک تو هست. فقط کافیه بری دنبالش بگردی یه ذره. مثل یه بنده خدایی بود واسم تعریف میکرد و میگفت: اونروز دیدم عینکم نیستش کلـــــــی دنبالش گشتم و پیداش نکردم ، اعصابم خورد شده بود و میخواستم گریه کنم ، آخه فیلم داشت و چشام تار میدید. از خانواده ام هم پرسیدم و اونا هم نمیدونستن کجاست. بعد رفتم روبرو آیینه ایستادم دیدم عینکم رو چشمام هست:D:D:D

نینجوتسو دقیقا همینه ها. نینجوتسو توی دستای خودته. اگه بتونی ببینیش و پیداش کنی

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
از مدتها پیش در مورد من بحث و..... شایعات بوده چه از نزدیک چه از دور. حتی به قول فایر نایت در اصفهان یک نفر خودش رو جای من معرفی میکرده و.....
به هر حال بارها گفتم ببر سیاه چهره به چهره نگاه به نگاه همان طور که از سایبر نینجا ۶... تبدیل به ببر سیاه شد . کجا کی چطور و کی....... مهم نیست
من فقط یک ANONYMOUS هستم
به من نگاه کنید لبخند بزنید:)
مشاهده پیوست 536289
من هم دوست داشتم روزی تبدیل به ANONYMOUS. ولی نشد...:(

بالا