اینهایی که دور برش هستند لباس نینجتسو پوشیدن
اینها همشون بسیجی هستن دارن بمناسبت 22 بهمن اقتدار خودشونو نشون میدن
مشاهده پیوست 536681
من فکر میکنم لباس نینجوتسو نباشه. به آرم لباسشون دقت کنی یکی از همون زیر شاخه های کانچو هست///اینهایی که دور برش هستند لباس نینجتسو پوشیدن
اینها همشون بسیجی هستن دارن بمناسبت 22 بهمن اقتدار خودشونو نشون میدن
مشاهده پیوست 536681
در این نوع مبارزات یک متخصص نبرد نامنظم پیروز خواهد شد.باز هم میگم بین فیلم اموزشی و واقعیت کلی فرق هست... یه فرد عصبانی اونقدر سریع ضربه میزنه که به زور میشه ضرباتش رو دید چه برسه به دفاع کردن...
http://www.aparat.com/v/Ovt9G
http://www.aparat.com/v/drVz7
این ضربه ای که شما میگین به نظرم بیشتر نمایشی و غیر قابل اجراستروش مشت زنی بروس لی کاملا متغیر ضربه میزد درست مثل فرمول گشتاور دریلی که داخل سوراخ میره حفره ایجاد میکنه
شما در نظر بگیر یک کیسه بوکس زمانی که داری مثل بوکسر های غربی مشت دورانی میزنه در انتهای مشت زنی میتونی ضربه آرنج بزنی ضربه کاری تمام شده
کاری که بروس لی در جیت کان دو انجام میداد
نمایشی نیستاین ضربه ای که شما میگین به نظرم بیشتر نمایشی و غیر قابل اجراست
کلا زدن ضربه ارنج جوری که درست بخوره به هدف کار خیلی سختیه و کار هر کسی هم نیست
ما که بروسلی نیستیم ! بروس لی بهرحال شغلش این بود و عشقش هم بود واسه همین وقت واسه تمرین زیاد داشتنمایشی نیست
شدنی هستش تمرین زیاد معجزه میکنه
من بارها و بارها حرکت استاد بروس لی را بصورت صحنه آهسته در آوردم واقعا شگفت انگیزه
بروس لی با تمرین کردن زیاد و طاقت فرسا نشون داد هرکاری شدنی است
فکر میکنی بعد از زدن مشت بصورت حرف تا زمانیکه ضربه مشت باعث بشه حریف پرت بشه عقب تا شما بتونه همون زمان ادامه ضربه مشت ضربه آرنج را بر جمجمه حریف بزنی چقدر باید سریع باشی؟
فکرشو بکنید؟
ما که بروسلی نیستیم ! بروس لی بهرحال شغلش این بود و عشقش هم بود واسه همین وقت واسه تمرین زیاد داشت
ولی تو این دوره زمونه با این همه مشغله ادم روزی 2 ساعت تمرین کنه هنر کرده....
بنده از این لحاظ میگم زدن ارنج سخته چون تمرینات موی تای کارا رو دیدم و خودم هم فایت کردم باهاشون کلا کمتر ارنج میزنن چون سخته بخوان دقیقا به هدف بزنن ( البته اگه ضربه بگیره معمولا ناک اوت میکنه ) ضربات ارنج موقعی احتمال برخورد داره که حریف بیش از حد بچسبه و به قول معروف بخواد کشتی بگیره
بهرحال هر کی یه نظری داره و منم ضربات مشت و زانو رو بیشتر میپسندم و به ضربات پا و ارنج اعتقاد چندانی ندارم
عرض کردم که بعید میدونم مهارت ما مثل بروسلی باشهخود بروس لی وقتی با کسانی که خودشونو قهرمان موی تای میدونستن مبارزه میکرد زدن همزمان ضربه مشت آرنج را ابداع کرد
شاید این ضربه ریشه در وینگ چوون داره
با اون قسمت اول حرفتون موافق نیستم! به نظر من هم توی هنرهای رزمی تعالی روح هدف نیست ولی یک جنگجو با روح متعالی یک ابر جنگجو هست! یکی از مهارتهای 18 گانه نینجا ظاهرا یه همچین کلمه ای هست 教養. استاد میلاد این کلمه رو به فرهنگ ترجمه کردند. در مورد جزییاتش که پرسیدم سکوت اختیار کردند ولی من یه متن کوچیکی پیدا کردم در موردش توی سایت های انگلیسی.امروز داشتم درباره ی martial arts تو ویکیپدیا میخوندم ... نوشته بود هنرهای رزمی به دلایل مختلفی تمرین میشه از جمله : دفاع از خود ... مسابقات ... سلامتی و سرگرمی و ...
یعنی بعنوان اولین هدف نوشته بود دفاع از خود
خیلی از رزمیکارا و مربیا هستن که میگن ما واسه دفاع از خودمون رزمی کار نمیکنیم و برای تعالی روح و روان و اینجور چیزا تمرین میکنیم
از نظر من این ادما دارن خودشونو گول میزنن ! تقریبا همه ی ورزشای رزمی هدف اولیه شون دفاع از خود بوده
هیچ ورزش رزمی ای برای نزدیک شدن به خدا و سلامتی روح بوجود نیومده
جوجیتسو - وینگ چون - بوکس - کشتی - کاراته و ... همه برای دفاع از خود بوجود اومدن
واقعا جای تاسف داره که یه تکواندو کار ( تکواندو یه مثاله فقط ) بیاد از یه شطرنج باز هم قد و قواره ی خودش کتک بخوره
استادهایی که بجای یاد دادن فنون کاربردی تو مبارزه میان مغز هنرجو رو با یه سری اکروبات و فرم و کاتا و ... میگیرن
یه سری سبکها هم که با نیروی چی و اینجور تخیلات ملت رو سرکار گذاشتن
حالا بعضیا از اونور افتادن ... میگن فنون رزمی اینقدر مرگباره که نباید تو واقعیت استفاده بشه ! اخه چه مرگباری ؟ چه کشکی ؟؟
همه بلدن مشت بزنن بوکس فقط شیوه صحیحشو یاد میده ! همه بلدن لگد بزنن تکواندو فقط صحیحشو یاد میده و ... این کجاش مرگباره؟؟؟
فرم های ووشو بهتره تو باشگاه های ایروبیک و پیلاتس تمرین بشه چون بیشتر از اینکه بعد رزمی داشته باشه واسه انعطاف و شادابی خوبه !! (نظر شخصی)
چرا یه ورزشی مثل تریکینگ باید رزمی محسوب بشه؟
من زیاد از فیلمای بروسلی خوشم نمیاد ولی یه نکته جالب تو یکی از فیلماش بود اونم اینکه دو باشگاه باهم مبارزه میکردن هرکی شکست میخورد باید در باشگاهشو تخته میکرد !! اگه الان هم اینجوری بود خیلی خوب بود .. دیگه همه مجبور میشدن واقع گرایانه اموزش بدن
از اون طرف فروش حکم و مدرک مربی گری ... از همه اینا بگذریم یه تفکر خیلی اشتباه هم که رایج شده اینه فکر میکنن هر کی بیشتر شاگرد داشته باشه پس مربی بهتریه و مهارتش بیشتره ها ها
ادم واقعا بعضی باشگاه ها و یه کسایی رو که بعنوان رزمیکار میبینه باید به حال رزمی تو این کشور تاسف بخوره
در اصل ترجمه کانجی این کلمه به تنهایی معنای فرهنگ یا رسوم میدههمچین کلمه ای هست 教養. استاد میلاد این کلمه رو به فرهنگ ترجمه کردند. در مورد جزییاتش که پرسیدم سکوت اختیار کردند
من با شما موافقمامروز داشتم درباره ی martial arts تو ویکیپدیا میخوندم ... نوشته بود هنرهای رزمی به دلایل مختلفی تمرین میشه از جمله : دفاع از خود ... مسابقات ... سلامتی و سرگرمی و ...
یعنی بعنوان اولین هدف نوشته بود دفاع از خود
خیلی از رزمیکارا و مربیا هستن که میگن ما واسه دفاع از خودمون رزمی کار نمیکنیم و برای تعالی روح و روان و اینجور چیزا تمرین میکنیم
از نظر من این ادما دارن خودشونو گول میزنن ! تقریبا همه ی ورزشای رزمی هدف اولیه شون دفاع از خود بوده
هیچ ورزش رزمی ای برای نزدیک شدن به خدا و سلامتی روح بوجود نیومده
جوجیتسو - وینگ چون - بوکس - کشتی - کاراته و ... همه برای دفاع از خود بوجود اومدن
واقعا جای تاسف داره که یه تکواندو کار ( تکواندو یه مثاله فقط ) بیاد از یه شطرنج باز هم قد و قواره ی خودش کتک بخوره
استادهایی که بجای یاد دادن فنون کاربردی تو مبارزه میان مغز هنرجو رو با یه سری اکروبات و فرم و کاتا و ... میگیرن
یه سری سبکها هم که با نیروی چی و اینجور تخیلات ملت رو سرکار گذاشتن
حالا بعضیا از اونور افتادن ... میگن فنون رزمی اینقدر مرگباره که نباید تو واقعیت استفاده بشه ! اخه چه مرگباری ؟ چه کشکی ؟؟
همه بلدن مشت بزنن بوکس فقط شیوه صحیحشو یاد میده ! همه بلدن لگد بزنن تکواندو فقط صحیحشو یاد میده و ... این کجاش مرگباره؟؟؟
فرم های ووشو بهتره تو باشگاه های ایروبیک و پیلاتس تمرین بشه چون بیشتر از اینکه بعد رزمی داشته باشه واسه انعطاف و شادابی خوبه !! (نظر شخصی)
چرا یه ورزشی مثل تریکینگ باید رزمی محسوب بشه؟
من زیاد از فیلمای بروسلی خوشم نمیاد ولی یه نکته جالب تو یکی از فیلماش بود اونم اینکه دو باشگاه باهم مبارزه میکردن هرکی شکست میخورد باید در باشگاهشو تخته میکرد !! اگه الان هم اینجوری بود خیلی خوب بود .. دیگه همه مجبور میشدن واقع گرایانه اموزش بدن
از اون طرف فروش حکم و مدرک مربی گری ... از همه اینا بگذریم یه تفکر خیلی اشتباه هم که رایج شده اینه فکر میکنن هر کی بیشتر شاگرد داشته باشه پس مربی بهتریه و مهارتش بیشتره ها ها
ادم واقعا بعضی باشگاه ها و یه کسایی رو که بعنوان رزمیکار میبینه باید به حال رزمی تو این کشور تاسف بخوره