• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اساتید بزرگوار یک موضوع هست که اگر امکان داره منو راهنمایی بفرمایید. در جمع اساتیدی که من میشناختم و میشناسم تاحالا کسی رو ندیدم که بگه من فلان چیزو بلدم. جز اینکه ازش سوال بپرسی که یا بهت بگه میدونم یا بگه نمیدونم. من استادی رو میشناسم که در گذشته نینجوتسو کار میکرده و درمورد مبارزه و ذن خیلی تبحر خاصی دارند. اما متاسفانه به من آموزش ندادن و فقط به قول خودشون به دونفر از شاگردهای باوفاشون آموزش دادند. من در مورد ذن مطالب ابتدایی میدونم و فقط در حد تءوری بلد هستم. و فقط همین حد که اسم کوجی ایری و رین-پیو-تو-شا-کای-جین-رتسو-زای-ذن رو شنیده باشم میدونم. از اساتید بزرگوار (بالاخص استاد میلاد) اگه امکانش هست برای من توضیح بدید که ذن چه کاربرد هایی داره؟ مثلا من شنیدم که یکی از سنسی ها توی تاریکی جلوش شمع روشن میکرده بعد چشماش رو میبسته و یک دو سه میگفته و شمع ها خاموش میشده. یا مثلا بند کفش رو روبروی صورت طرف مقابلش میگرفته و طرفش خوابش میبرده و از اینجور چیزا...
استادای عزیزم اگر امکانش هست بنده ی حقیر رو راهنمایی بفرماپید و اگر اطلاعاتی دارید بهم بگید که من هم یاد بگیرم. ممنون:)
با سلام
من وارد بحث ذن نمیشوم چون تخصصی ندارم و بلد نیستم و نمیخواهم یاد بگیرم بنا به دلایلی
اما در مورد کوجی این و کوجی کیری مدت ها پیش بحث کرده ام این آموزشها مربوط به کوریوهای قدیمی سامورایی هست و ربطی به خود نینجوتسو نداره

استاد من یک شعار داره و میگه : ببرسیاه در نهاد ذن تبدیل به خاکستر خواهد شد حال نهاد ذن پوچگراییست.

با تشکر ببر سیاه

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
استادAbtin 63 مطالب تون مثل همیشه بسیار عالی و مفید بود
be water my friend
دوست عزیز bushidoبهترین کار همین که شما انجام می دین.بیشترین درصد آموزش اصولی در دفاع شخصی به کارهای روانی و کنترل موقعیت و از همه مهم تر به پیش گیری از درگیری ارتباط داره.the art of fighting with out fighting

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
be water my friend
دوست عزیز bushidoبهترین کار همین که شما انجام می دین.بیشترین درصد آموزش اصولی در دفاع شخصی به کارهای روانی و کنترل موقعیت و از همه مهم تر به پیش گیری از درگیری ارتباط داره.the art of fighting with out fighting

لطف دارید آقای سایلنت کیلر. خوشحالم که مطالب بنده مورد توجه شما بوده.
شمام مثل آب روان باشید! :)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
البته دوستان گرامی واساتید بزرگوار بالاخص آقای رضا وی سی این موضوع رو فراموش کردن که امروزه اگر انگشتت به کسی بخوره ‍ بابای آدم رو در میارن تا قرون آخر دیه رو از آدم میگیرن :D:D
حالا اگه یه نفر هم خودش مرض داشته باشه یا حتی مربی هم بیاد باشگاه و بگه من با تو مبارزه میکنم اگه کتک خوردی باید در باشگاتو تخته کنی اگررررر هم کتک بخوره میره شکایت میکنه.
همچنین از نظر من اگر کسی به قول معروف بروسلی هم باشه باید تمام جسم و روحش رو به خاک ببره در نهایت و جز این کاری نمیتونه انجام بده

مکاتب رزمی واقعی دیگه از بین رفتن. من و شما چکار میتونیم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:rolleyes:
دوست عزیز بنده اول پستم درشت نوشتم دفاع از خود !
منظورم درگیری خیابونی نبود ... حتی تو دین اسلام هم توصیه شده از خودتون و خوانوادتون دفاع کنید

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان جدید و قدیم وتبریک برای جدید شدن فروم
و تبریک خاص به استادmiladninja استاد Abtin 63
من خیلی وقت بود نتونسته بودم مطالب رو پیگیری کنم .البته در گذشته ام بیشتر مطالب رو می خوندم و استفاده می کردم.چون من در حد شما اساتید نبود و نیستم.در مورد کلیپی که استاد reza_vc و درگیری دوتا پسر و کلیپی که قبلا درمورد درگیری در مغازه بود.خیلی خوب بود که اساتید تحلیلی از وضعیت درگیری ارائه می کردن.دفاع از یک سری تکنیک خاص و پیچیده قفل مفصل و یا کنترلی و پرتابی نیست.دفاع شخصی یعنی هر کاری انجام بدی برای زنده مونده و این نیاز داره که با دیده دیگه به هرچی در اطراف خود توجه کنید برای مثال اگر اون پسر حداقل کیفش رو بین دست مهاجم و خودش قرار می یک دفاع ساده و کاربردی انجام داده بود یا در اون مغازه اگر اون فردی که ضربه خورد از لباسش که در آورده بود استفاده می کرد و فاصلش رو با مهاجم کم می کرد حداقل نمی مرد.ببخشید زیاد شد.self defense mind set
درسته
دفاع شخصی یعنی هرکاری میتونی انجام بدی برای زنده موندن و یه ادم عاقل هم وقتی وارد درگیری میشه که جونش یا ناموسش یا مالش (البته به مقدار زیاد ! ) در خطر باشه
ولی تو ایران اینجوری جا افتاده که دفاع شخصی یعنی فنون قفل مفصل و رهایی مچ و یقه و این مسخره بازیا

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
be water my friend
مسلما پیشگیری و احتیاط راحت ترین و بی دردسر ترین و همینطور مهم ترین اصل دفاع شخصیه
ولی
بعضی مواقع یه موقعیت هایی پیش میاد که ادم اگه کوتاه بیاد حقشو میخورن !
فکر کن تو خیابون داری اروم میری یهو یه ماشین با سرعت از فرعی میاد و میزنه بهت ! تازه بعدشم پیاده میشه و کل خونوادت رو میکشه به فحش!
پس ببین بعضی جاها هست که اصلا ادم خودش باید شروع کننده درگیری باشه
تو 99% درگیریا هم اونی که شروع کننده بوده برنده شده.. اصلا اینکه بیان واسه هر موقعیت یه دفاع جداگانه تعریف کنن کاملا غلطه و تو دنیای واقعی هم هیچ کاربردی نداره (نظر شخصی )
اگه میخوای ضربه نخوری باید مدام حمله کنی و امون ندی به حریف
اصلا دفاع معنایی نداره اگه هم میخوای دفاع کنی باید دفاع و حمله همزمان باشه
البته مخاطب این پست شما نبودید کلی عرض کردم .

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
مسلما پیشگیری و احتیاط راحت ترین و بی دردسر ترین و همینطور مهم ترین اصل دفاع شخصیه
ولی
بعضی مواقع یه موقعیت هایی پیش میاد که ادم اگه کوتاه بیاد حقشو میخورن !
فکر کن تو خیابون داری اروم میری یهو یه ماشین با سرعت از فرعی میاد و میزنه بهت ! تازه بعدشم پیاده میشه و کل خونوادت رو میکشه به فحش!
پس ببین بعضی جاها هست که اصلا ادم خودش باید شروع کننده درگیری باشه
تو 99% درگیریا هم اونی که شروع کننده بوده برنده شده.. اصلا اینکه بیان واسه هر موقعیت یه دفاع جداگانه تعریف کنن کاملا غلطه و تو دنیای واقعی هم هیچ کاربردی نداره (نظر شخصی )
اگه میخوای ضربه نخوری باید مدام حمله کنی و امون ندی به حریف
اصلا دفاع معنایی نداره اگه هم میخوای دفاع کنی باید دفاع و حمله همزمان باشه
البته مخاطب این پست شما نبودید کلی عرض کردم .

این موردی که شما فرمودید متاسفانه بازهم مربوط به ego است و اصلا ارزش درگیر شدن نداره! این دقیقا یکی از تعالی های روحی است که در طی آموزش هنرهای رزمی، راهرو به آن دست می یابد. بوشیدو و مکاتب سنتی هم همین غرور و ego رو از بین میبرند. با از بین رفتن ego زندگی امن تر و آرام تری در انتظار بشر است.
با تقدیم احترام

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
درسته
دفاع شخصی یعنی هرکاری میتونی انجام بدی برای زنده موندن و یه ادم عاقل هم وقتی وارد درگیری میشه که جونش یا ناموسش یا مالش (البته به مقدار زیاد ! ) در خطر باشه
ولی تو ایران اینجوری جا افتاده که دفاع شخصی یعنی فنون قفل مفصل و رهایی مچ و یقه و این مسخره بازیا
بله متاسفانه همین طوره! خدا به داد مردم برسه از دست این قدر رمال!!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
این موردی که شما فرمودید متاسفانه بازهم مربوط به ego است و اصلا ارزش درگیر شدن نداره! این دقیقا یکی از تعالی های روحی است که در طی آموزش هنرهای رزمی، راهرو به آن دست می یابد. بوشیدو و مکاتب سنتی هم همین غرور و ego رو از بین میبرند. با از بین رفتن ego زندگی امن تر و آرام تری در انتظار بشر است.
با تقدیم احترام
من چندان اطلاعات روانشناسی ندارم ولی در این حد میدونم که کسی که در کنار ما هست ( نامزد یا همسر یا ... ) از ما انتظار داره بهش ارامش و امنیت بدیم وقتی ببینه با این همه ورزش رزمی و پرس سینه و سرشونه و ... بازم نمیتونیم ازش در مقابل یه بچه سوسول استروئیدی دفاع کنیم و بهش امنیت بدیم خود به خود رو همه ی ابعاد زندگی تاثیر منفی میذاره
شخصا سبک های رزمی رو فقط به قصد دفاع از خودم و خانوادم شروع کردم هنوز که هنوزه هم هدفم همینه ... ولی در کل اینقدر محتاط هستم که بیخودی وارد یه درگیری نشم ولی اگه ببینم کسایی که واسم مهمن در خطرن ( حالا از هر لحاظ ) دیگه هیچی واسم مهم نیست...

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
من چندان اطلاعات روانشناسی ندارم ولی در این حد میدونم که کسی که در کنار ما هست ( نامزد یا همسر یا ... ) از ما انتظار داره بهش ارامش و امنیت بدیم وقتی ببینه با این همه ورزش رزمی و پرس سینه و سرشونه و ... بازم نمیتونیم ازش در مقابل یه بچه سوسول استروئیدی دفاع کنیم و بهش امنیت بدیم خود به خود رو همه ی ابعاد زندگی تاثیر منفی میذاره
شخصا سبک های رزمی رو فقط به قصد دفاع از خودم و خانوادم شروع کردم هنوز که هنوزه هم هدفم همینه ... ولی در کل اینقدر محتاط هستم که بیخودی وارد یه درگیری نشم ولی اگه ببینم کسایی که واسم مهمن در خطرن ( حالا از هر لحاظ ) دیگه هیچی واسم مهم نیست...
مطمئن باشید هدف بنده هم همینه! اما فقط در نظر بگیرید اگر برای یک فحش بی معنی که از دهان یک آدم بیخود خارج میشه، جون شما بخطر بیفته و اتفاقی براتون بیفته چه بر سر خانواده تون میاد؟! پس تنها در مواردی که ارزشش رو داره درگیر بشید.
این هم هدیه حضرت حافظ برای آرامش شما:
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق ندهیم!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
مطمئن باشید هدف بنده هم همینه! اما فقط در نظر بگیرید اگر برای یک فحش بی معنی که از دهان یک آدم بیخود خارج میشه، جون شما بخطر بیفته و اتفاقی براتون بیفته چه بر سر خانواده تون میاد؟! پس تنها در مواردی که ارزشش رو داره درگیر بشید.
این هم هدیه حضرت حافظ برای آرامش شما:
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق ندهیم!
ممنون بخاطر شعر:D
بله عرض کردم فقط وقتی ارزشش رو داشته باشه وارد درگیری میشم...
ولی بعضی وقتا :
ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است ( البر کامو )

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
دوست عزیز reza_vc حرف شما کاملا درسته هدف همه برای رزمی کار کردن همینه اما متاسفانه این این هنر های رزمی بدرد دفاع از خود نمی خوره.بله شروع درگیری بهترین راه های دفاع از خود(self offense).چند نکته اینجا مطرحه 1-شما بهتره که از حلت های passive شروع کنید که گاردهایی است که به نظر در وضعیت ترس شما رو قرار می ولی از اون میشه به عنوان سو پرایز کردن حریف استفاده کرد که ساده ترینش حالتی مپل تسلیمه که دستها بالاست.2-حتما باید حمله و دفاع همزمان باشه و به صورت ترکیبی از ضربات 3-خیلی مهمه کار کردن تکنیکهایی ساده که برای اکثر حملات کارایی داشته باشه و در شرایط درگیری و با خشونت درگریری.ببخشید زیاد شد

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوست عزیز reza_vc حرف شما کاملا درسته هدف همه برای رزمی کار کردن همینه اما متاسفانه این این هنر های رزمی بدرد دفاع از خود نمی خوره.بله شروع درگیری بهترین راه های دفاع از خود(self offense).چند نکته اینجا مطرحه 1-شما بهتره که از حلت های passive شروع کنید که گاردهایی است که به نظر در وضعیت ترس شما رو قرار می ولی از اون میشه به عنوان سو پرایز کردن حریف استفاده کرد که ساده ترینش حالتی مپل تسلیمه که دستها بالاست.2-حتما باید حمله و دفاع همزمان باشه و به صورت ترکیبی از ضربات 3-خیلی مهمه کار کردن تکنیکهایی ساده که برای اکثر حملات کارایی داشته باشه و در شرایط درگیری و با خشونت درگریری.ببخشید زیاد شد
ممنون . به همین دلیل دیگه رغبتی برای باشگاه رزمی رفتن ندارم . البته چند وقتیه یه پکیج کامل کراوماگا خریدم و دارم از رو سی دی کار میکنم و ...

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
در نبود استاد خوب متاسفانه کاری جز این نمیشه کرد.من هم خیلی از آموزشهای تصویری کراوماگا و کاپاپ رو دیدیم. البته kapap کامل تر به نظر من.و دینامیک (پویا)تر

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
در نبود استاد خوب متاسفانه کاری جز این نمیشه کرد.من هم خیلی از آموزشهای تصویری کراوماگا و کاپاپ رو دیدیم. البته kapap کامل تر به نظر من.و دینامیک (پویا)تر
تو کاپاپ کار کدوم استاد رو دیدی ؟ Avi nardia ِیا moshe galisko یا ... ؟؟

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
از Avi nardia دی وی دی 4-Kapap Combat Concepts VOL 1 رو باKAPAP Israeli Counter Terrorism Training از moshe galisko دی وی دیModern Times Warriors رو با کلیپای آموزشی

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
دوست عزیزم
بعضی حرف هاتون صحیح . اما بعضی حرفاتون اشتباست اگر انتقاد پذیر باشید:D
من فکر میکنم شما شخصیتی دارید اگه بهتون بگن بالا چشتون ابرو طرفو زنده نذارین:D:D:D (شوخی کردم)

راستش من حرف شما رو میپذیرم: اون نامزد یا همسر یا... که داره با من یا شما راه میاد پیش خودش فکر میکنه که مرد زندگیش قویترین مرد دنیاست. چون مرد زندگیش قدرت داره و رزمی کاره یا هرچیزی..
پس اگه قرار باشه به قول خودتون یه بچه سوسول نگاه چپ به طرفمون کنه این رزمی که یاد گرفتیم بدرد چیمون میخوره؟ اگر بحث سر چنین مسله ای باشه یا سر ناموس باشه که من شخص خودمم هم کوتاه نمیام و طرفو تیکه تیکه میکنم. دلیلش این هست که(وقتی خودم به ناموس کسی نگاه نکردم پس کسی هم حق نداره به ناموسم نگاه کنه )
اما در مورد فحش بحثش خیلی فرق داره!
درمورد فحش اونطوری که من شنیدم و خوندم اولین شخصی که در طول تاریخ فحش به زبون آوورد و به قول معروف فحش رو اختراع کرد معاویه بوده! (خدا لعنتش کنه). و همچنین اونطوری که شنیدم و خوندم نوشتن که در زمان خودش یه مسجد ساخته بوده به نام (مسجد صب علی). یعنی فحش به امام علی (ع) . و هرکس میرفته اون مسجد باید به حضرت علی(ع) لعنت میفرستاده!!!!
بعد از اون فحش مرسوم شده.
خب حالا بیایین فرهنگ کشور خودمون رو ببینید. چند درصد از جوان ها فحش میدن؟؟؟ یا اصلا یه جوره دیگه سوال بپرسم بهتره: چند درصد از جوان ها فحش نمیدن!!؟!؟!؟؟؟!؟؟!؟!
و اصلا جوانی هست که توی عمرش اصلا فحش نداده باشه؟؟؟
پس هروقت هرکس هر فحشی داد توی دلت بگو خودتی و رد شو
مگر در لحظه ی خیلی حساس(مثلا: فردی هست که هرروز میبینیش . یا اصلا کسی هست که میشناسه شمارو و باز تو پستش میخورین و با اقوام و آشناها در ارتباط است و بهتون فحش میده و میدونید اگه سکوت کنید خیلی براتون بد میشه و آبروتون میره و میگن طرف بییرته!). وگرنه مثلا: تو مترو نشستی یه آدم نفهم یه فحش میپرونه و میدونی اون طرفو دیگه هیچوقت ممکنه نبینیش.

و یه مورد دیگه: همیشه قبل از درگیری همه ی موارد بعدش رو بسنجین: مثلا شاید یه درگیری عواقب بعدش این باشه که شما رو به بازداشتگاه ببرن و براتون سوسابقه بزنن و واسه آینده اتون بد بشه. یا یه دعوا و درگیری ممکنه که عواقب بعدش این باشه که شما یا طرف مقابلتون اعدام بشین.!!
فقط کافیه شما یا طرف مقابلتون همو یه ذره هل بده و بخورین زمین و گیجگاه یکیتون به لبه ی سنگ بخوره. دیگه تموم!!!!

پس نتیجه میگیریم درگیری هیچ نتیجه مثبتی جز پشیمونی نداره. پس هر وقت درگیر شدین با کسی از کنارش با یه لبخند رد بشید و هیچوقت توی زندگی مثل طلبکار ها با هیچکس رف نزنید و همچنین هیچوقت ساده ی ساده خودتونو نگیرید

البته تمام صحبتام فقط نظر شخصیم بود:):D
ببخشید زیادی حرف زدم

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
از Avi nardia دی وی دی 4-Kapap Combat Concepts VOL 1 رو باKAPAP Israeli Counter Terrorism Training از moshe galisko دی وی دیModern Times Warriors رو با کلیپای آموزشی
kapap combat concepts رو فکر کنم دیدم قبلا ... Avi nardia تو دفاع اسلحه گرم واقعا کارش درسته ( مسئول اموزش نیروهای Yamam و کماندوهای اسرائیلی هم هست )
moshe galisko رو تو تیم " واریور " دیدم راستش زیاد از دفاع چاقوهاش خوشم نیومد به نظرم کار alain formaggio (استاد کراو ماگا ) تو زمینه چاقو بهتر باشه

Last edited:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان یه سو تفاهمی پیش اومده انگار !
اون مثالی که من راجع به فحش و تصادف و ... زدم واسه این بود که بگم منتظر نباشید تا حریف حمله کنه بعد شما دفاع کنین بعضی وقتا لازمه شروع کننده اصلا خودتون باشین
وگرنه دوباره هم میگم ادم عاقل فقط وقتی درگیر میشه که جون خودش یا عزیزانش در خطر باشه

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
به نظر من Avi nardia آمزشهای بهتریم داره مخصوصا تو اKAPAP Israeli Counter Terrorism Training تمرین های جالبی داره. دفاع های چاقو galisko بیشتر از مفهو مهای فلیپینی نشات گرفته. کار alain formaggio بهتر از moshe است .ولی درکل این دفاع هم که در کراوماگا به 360outside defense معروفه هم نواقصی داره.ولی بهترین اجرا و آموزشش رو تو کلیپای itay gil دیدم.

بالا