• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان یه سو تفاهمی پیش اومده انگار !
اون مثالی که من راجع به فحش و تصادف و ... زدم واسه این بود که بگم منتظر نباشید تا حریف حمله کنه بعد شما دفاع کنین بعضی وقتا لازمه شروع کننده اصلا خودتون باشین
وگرنه دوباره هم میگم ادم عاقل فقط وقتی درگیر میشه که جون خودش یا عزیزانش در خطر باشه
لایک
حرفتونو میپذیرم:):):):):):):):):):):):):):):):)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
به نظر من Avi nardia آمزشهای بهتریم داره مخصوصا تو اKAPAP Israeli Counter Terrorism Training تمرین های جالبی داره. دفاع های چاقو galisko بیشتر از مفهو مهای فلیپینی نشات گرفته. کار alain formaggio بهتر از moshe است .ولی درکل این دفاع هم که در کراوماگا به 360outside defense معروفه هم نواقصی داره.ولی بهترین اجرا و آموزشش رو تو کلیپای itay gil دیدم.
itay gil رو ندیدم حقیقتا ... این پکیجی که دارم دوتا دی وی دیش یه شخصی اموزش میده به اسم alain cohen که واقعا کارش عالیه (از نظر من )
خوبیش اینه انگلیسی رو با لهجه حرف میزنه ادم میفهمه چی میگه:D
معمولا موقع اجرای تکنیکا هم عربده میکشه و کلا کارش درسته;)

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
دی وی دی از زرد تا مشکی کراوماگا alain cohen رو دیدم با اون لهجه و کلاه یهودیش.;)کارش خوبه دی وی دی مطالب زیادی داره و تخصصش بیشتر تو SECURITY
اینم عکس itay gil
images

تو مستندHuman weapon در مورد کراوماگا توضیح می ده

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوست عزیزم
بعضی حرف هاتون صحیح . اما بعضی حرفاتون اشتباست اگر انتقاد پذیر باشید:D
من فکر میکنم شما شخصیتی دارید اگه بهتون بگن بالا چشتون ابرو طرفو زنده نذارین:D:D:D (شوخی کردم)

راستش من حرف شما رو میپذیرم: اون نامزد یا همسر یا... که داره با من یا شما راه میاد پیش خودش فکر میکنه که مرد زندگیش قویترین مرد دنیاست. چون مرد زندگیش قدرت داره و رزمی کاره یا هرچیزی..
پس اگه قرار باشه به قول خودتون یه بچه سوسول نگاه چپ به طرفمون کنه این رزمی که یاد گرفتیم بدرد چیمون میخوره؟ اگر بحث سر چنین مسله ای باشه یا سر ناموس باشه که من شخص خودمم هم کوتاه نمیام و طرفو تیکه تیکه میکنم. دلیلش این هست که(وقتی خودم به ناموس کسی نگاه نکردم پس کسی هم حق نداره به ناموسم نگاه کنه )
اما در مورد فحش بحثش خیلی فرق داره!
درمورد فحش اونطوری که من شنیدم و خوندم اولین شخصی که در طول تاریخ فحش به زبون آوورد و به قول معروف فحش رو اختراع کرد معاویه بوده! (خدا لعنتش کنه). و همچنین اونطوری که شنیدم و خوندم نوشتن که در زمان خودش یه مسجد ساخته بوده به نام (مسجد صب علی). یعنی فحش به امام علی (ع) . و هرکس میرفته اون مسجد باید به حضرت علی(ع) لعنت میفرستاده!!!!
بعد از اون فحش مرسوم شده.
خب حالا بیایین فرهنگ کشور خودمون رو ببینید. چند درصد از جوان ها فحش میدن؟؟؟ یا اصلا یه جوره دیگه سوال بپرسم بهتره: چند درصد از جوان ها فحش نمیدن!!؟!؟!؟؟؟!؟؟!؟!
و اصلا جوانی هست که توی عمرش اصلا فحش نداده باشه؟؟؟
پس هروقت هرکس هر فحشی داد توی دلت بگو خودتی و رد شو
مگر در لحظه ی خیلی حساس(مثلا: فردی هست که هرروز میبینیش . یا اصلا کسی هست که میشناسه شمارو و باز تو پستش میخورین و با اقوام و آشناها در ارتباط است و بهتون فحش میده و میدونید اگه سکوت کنید خیلی براتون بد میشه و آبروتون میره و میگن طرف بییرته!). وگرنه مثلا: تو مترو نشستی یه آدم نفهم یه فحش میپرونه و میدونی اون طرفو دیگه هیچوقت ممکنه نبینیش.

و یه مورد دیگه: همیشه قبل از درگیری همه ی موارد بعدش رو بسنجین: مثلا شاید یه درگیری عواقب بعدش این باشه که شما رو به بازداشتگاه ببرن و براتون سوسابقه بزنن و واسه آینده اتون بد بشه. یا یه دعوا و درگیری ممکنه که عواقب بعدش این باشه که شما یا طرف مقابلتون اعدام بشین.!!
فقط کافیه شما یا طرف مقابلتون همو یه ذره هل بده و بخورین زمین و گیجگاه یکیتون به لبه ی سنگ بخوره. دیگه تموم!!!!

پس نتیجه میگیریم درگیری هیچ نتیجه مثبتی جز پشیمونی نداره. پس هر وقت درگیر شدین با کسی از کنارش با یه لبخند رد بشید و هیچوقت توی زندگی مثل طلبکار ها با هیچکس رف نزنید و همچنین هیچوقت ساده ی ساده خودتونو نگیرید

البته تمام صحبتام فقط نظر شخصیم بود:):D
ببخشید زیادی حرف زدم
نه اتفاقا به گفته ی بقیه شخصیتم خیلی اروم و درونگراس:D:confused:
در مورد همون نامزد و اینا .... رزمیکار بودن یا بدنساز بودن یا اینا زیاد مهم نیست .. حتما شنیدی میگن هیکل پسر باید درشت تر از همسرش باشه ؟ واسه همینه که به همسرش امنیت و ارامش بده ( البته یه دلایل دیگه ای هم داره که اینجا جاش نیست:D...)
یا در مورد سن ... میگن سن پسر باید بیشتر از دختر باشه برای ازدواج واسه اینه که پسر درواقع تکیه گاه باشه و اون احساس امنیت رو بده به کل خونواده
البته همیشه استثنا هم هست ... کسایی هستن تو سن 20 سالگی پخته تر از یه ادم 40 ساله هستن
بگذریم تاپیک به کجا رفت:p:D

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
نه اتفاقا به گفته ی بقیه شخصیتم خیلی اروم و درونگراس:D:confused:
در مورد همون نامزد و اینا .... رزمیکار بودن یا بدنساز بودن یا اینا زیاد مهم نیست .. حتما شنیدی میگن هیکل پسر باید درشت تر از همسرش باشه ؟ واسه همینه که به همسرش امنیت و ارامش بده ( البته یه دلایل دیگه ای هم داره که اینجا جاش نیست:D...)
یا در مورد سن ... میگن سن پسر باید بیشتر از دختر باشه برای ازدواج واسه اینه که پسر درواقع تکیه گاه باشه و اون احساس امنیت رو بده به کل خونواده
البته همیشه استثنا هم هست ... کسایی هستن تو سن 20 سالگی پخته تر از یه ادم 40 ساله هستن
بگذریم تاپیک به کجا رفت:p:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان و اساتید بزرگوار واسه تمرینات باشگاه چندتا نمونه تمرین واسه بالا بردن سرعت-قدرت-تمرکز حریف پیشنهاد کنید که جالب باشه و تخصصی و ساده

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
savate : boxe francaise

کپی بدون ذکر منبع = دزدی !

savate_3282-1.jpg

ساواته یا بوکس فرانسوی یه ورزش رزمی قدیمی مربوط به کشور فرانسه هست که از ترکیب ضربات دست و پا بوجود اومده
ساواته در لغت به معنی کفش کهنه ست و تنها کیک بوکسینگیه که اجازه میده فایتر ها از کفش استفاده کنن . لازم به گفتنه این لغت کفش کهنه در واقع اسم یه نوع کفش محکم و سنگین بوده که موقع مبارزات خیابونی میپوشیدن... حتما میدونید که تو موی تای ضربات پا با ساق پا زده میشه ولی تو ساوات این ضربات با کفش زده میشه و ضربه با ساق پا ممنوعه
savate1.jpg

این سبک رزمی تو قرن نوزدهم کم کم بوجود اومد و اوایل با اسم شوسان ( مبارزات خیابونی ) شناخته میشد . مایکل کاسیوس هم یکی از افرادی بود که این مبارزات رو سازماندهی میکرد شاگردانش برادران لکور در سال ۱۸۳۰ با سازماندهی و نظمی که به این مبارزات دادن اسم ساواته رو روی مبارزات خیابانی فرانسه گذاشتن . البته درحال حاضر تو خود فرانسه بیشتر به بوکس فرانسوی معروفه و خارجیا معمولا از لغت ساواته استفاده میکن
savate_women_thumb1.jpg

ساواته بر خلاف کاراته و تکواندو و ... کمربند نداره بلکه سطح هنرجوها با رنگ دستکششون مشخص میشه ترتیب دستکش ها به این صورته
۱. دستکش آبی
۲. دستکش سبز
۳. دستکش قرمز
۴. دستکش سفید
۵. دستکش زرد
۶. دستکش نقره‌ای 1 ( دان 1 )
7.دستکش نقره ای 2 ( دان 2 )
و ...

tx107_herbert_danois_vs_yannick_maurey_1.jpg

ضربات دست در ساواته : جب هوک اپرکات کراس
ضربات پا : راندهاوس کیک - فرانک کیک - ساید کیک - هوک کیک - و coup de pied bas : این ضربه مخصوص سبک ساواته هست و به ضربه ای میگن که با کفش میکوبن به زانو و ساق پای حریف
همونطور که گفتم ساواته اوایل به هیچ وجه یه ورزش نبوده و هیچ قانونی هم نداشته و مخصوص دعواهای پاریس و مارسی و ... بوده .
نسخه ی خیابونی ساواته به اسم savate de rue معروف هست که علاوه بر ضربات دست و پایی که عرض کردم ضربات زانو و ارنج و کله زدن و زیرگیری و فنون پرتابی هم داشته ( اصلا هر روش رزمی که تبدیل به ورزش بشه از هدف اصلیش که همون دفاع از خوده دور میشه )

و درنهایت اجرای اون ضربه ی معروف ساواته رو ببینید توسط اندرسون سیلوا و جانی "بونز" جونز دوتا از اسطوره های یو اف سی

SK_medium.png

fig_3.jpg

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
خیلی ممنون مطلب خیلی خوبی بوreza_vcد عزیز .البته هنوز برخی ساواته رو به عنوان دفاع از خود و متفاوت از یه ورزش رینگی تمرین می کنن که از استادای معروفش Robert Paturel وEric QUEQUET

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
جناب ببر سیاه یک سوال دارم: در مکتب هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو افراد با چه القابی شناخته میشوند منظورم چیزهایی مثل شیهان ، سنسی و اینجور القابه؟ بعد ما اصلا در ژاپنی کلمه ای به نام کانچو داریم؟؟ البته منظورم کلمه ای هست که در رزمی استفاده بشه . چرا من هرچی سرچ میکنم چرت و پرت میاره؟؟

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
جناب ببر سیاه یک سوال دارم: در مکتب هونتاي سيگا ريو نيشيكاي نينپو افراد با چه القابی شناخته میشوند منظورم چیزهایی مثل شیهان ، سنسی و اینجور القابه؟ بعد ما اصلا در ژاپنی کلمه ای به نام کانچو داریم؟؟ البته منظورم کلمه ای هست که در رزمی استفاده بشه . چرا من هرچی سرچ میکنم چرت و پرت میاره؟؟
با کسب اجازه از دوست عزیزم ببر سیاه و شما دوست بزرگوار
soroosh potter
یه توضیحات مختصری خواهم داد:
کلمه ی کانچو اصلا در اصلا وجود نداشته و معنیش به قول معروف یعنی آفریننده ی یه سبک(همونطور که میدونید و در جریان هستید در گذشته استاد فرجی نینجوتسو رو 99درصد از خودشون ساخته بودند. نمیشه گفت بد یا خوب بوده. چون به هرحال چیزی هست که یه زمانی اتفاق افتاده. و چیزی بوده که از خودشون ساختن و به اسم نینجوتسو معرفی کردند. مثلا کاتاهای دست در گذشته که با نام های جینمای و جیفو جی آلفا-سوانشو-سوچینمو و... و همچنین کاتاهای شینای و چوب و نانچیکو و... همگی ساخته استاد فرجی بوده اند. و استاد فرجی برای خودشون لقب کانچو رو انتخاب کردند. که یعنی آفریننده ی یک سبک)...
در مورد مکتب جناب ببر سیاه که همون مکتب پنهان هونتای سیگاریو نیشیکای نینپو هست من فکر میکنم درجه معنایی نداره و دان وجود نداره که بخواییم بگیم طرفمون شیهان هست یا شی دو شی هو یا هرچیزی. اما به هر حال سنسی قانون باید وجود داشته باشه و قطعا جناب ببرسیاه خودشون سنسی یا همون استاد دارند:)

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
با کسب اجازه از دوست عزیزم ببر سیاه و شما دوست بزرگوار
soroosh potter
یه توضیحات مختصری خواهم داد:
کلمه ی کانچو اصلا در اصلا وجود نداشته و معنیش به قول معروف یعنی آفریننده ی یه سبک(همونطور که میدونید و در جریان هستید در گذشته استاد فرجی نینجوتسو رو 99درصد از خودشون ساخته بودند. نمیشه گفت بد یا خوب بوده. چون به هرحال چیزی هست که یه زمانی اتفاق افتاده. و چیزی بوده که از خودشون ساختن و به اسم نینجوتسو معرفی کردند. مثلا کاتاهای دست در گذشته که با نام های جینمای و جیفو جی آلفا-سوانشو-سوچینمو و... و همچنین کاتاهای شینای و چوب و نانچیکو و... همگی ساخته استاد فرجی بوده اند. و استاد فرجی برای خودشون لقب کانچو رو انتخاب کردند. که یعنی آفریننده ی یک سبک)...
در مورد مکتب جناب ببر سیاه که همون مکتب پنهان هونتای سیگاریو نیشیکای نینپو هست من فکر میکنم درجه معنایی نداره و دان وجود نداره که بخواییم بگیم طرفمون شیهان هست یا شی دو شی هو یا هرچیزی. اما به هر حال سنسی قانون باید وجود داشته باشه و قطعا جناب ببرسیاه خودشون سنسی یا همون استاد دارند:)
البته ببر سیاه قبلا هم گفته بودند که دان مربوط به سب. های اکیناوایی هست ولی گفتند که یک سری القابی وجود داره واسه افراد میخواستم بدونم این القاب چی هستند؟ فک کنم این لقب کانچو هم ساخته خود استاد فرجی باشه و اصلا همچین کلمه ای حداقل با این معنا نداشته باشیم...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان بزودی مطلبی در مورد تیپ های بدنی میذارم که البته مخصوص بدنسازیه ولی بدنیست رزمیکارا هم تیپ بدنیشونو بشناسن
...

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام همرزمان و دوستان عزیز
در مورد کلمه کانچو مدتها پیش هم صحبت کردم. کلمه کانچو در زمینه هنرهای رزمی مربوط به یک سری سبکهای اکیناوایی هست و در قرن اخیر ایجاد شده.
خود کانچو یک بازی هست در ژاپن که قمار هم هست. ولی در نینجوتسو کلمه ای به نام کانچو نداریم

به در مورد القاب. در نینجوتسو دان و کمربند وجود نداره و به صورت درجه ای بوده . نیجین. جونین.نین هو. و....

با تشکر
ببر سیاه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
انواع تیپ های بدنی :

lichaamstypenbodybuilding.jpg

اندومورف : کسایی که فرم بدنی اندومورف دارن قد کوتاه و هیکل چاق و پهنی دارن و همینطور حجم عضلاتشون بیشتر از بقیه ست و قدرت بدنی بیشتری هم دارن
تو ایران اندومورف ها اکثرا سراغ رشته هایی مثل کیوکوشین و جودو و اینجور ورزشای قدرتی میرن
مارک هانت یه مثال خیلی خوب واسه فرم بدنی اندومورف هست
UFC121_Weigh_Ins_05.jpg

مزومورف : مزومورف ها معمولا قد و هیکل متناسبی دارن و اکثرا کمر باریک و چار شونه هستن
بقول معروف بدنشون هفته ( v ) مزومورف ها تو اکثر رشته های ورزشی میتونن موفق باشن ولی تو رشته هایی مثل کشتی و ساندا و کیک بوکس و ... بیشتر دیده میشن
یه مثال خیلی خوب واسه مزومورف رندی کوتور اسطوره یو اف سی هست

randy_couture.jpg

sept12-cover_main.jpg

اکتومورف : اکتو مورف ها افراد قد بلند و لاغر هستن . معمولا توان عضلانی کمتری دارن نسبت به اون دوتا ولی در عوض خیلی سریع و فرز هستن درضمن دست ها و پاهای بلندی هم دارن . موی تای یه رشته ایه که اکتومورف ها میتونن خیلی توش موفق باشن
جان جونز قهرمان نیمه سنگین وزن ufc نمونه ی بارز فرم بدنی اکتومورف هست

skinny-legs-jon-jones.jpg

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
جناب ببر سیاه ، یه سوال: در نینجوتسو آیا اصل بر جامعیت توانایی های نینجا هست یا تخصصی بودن مهارت های او؟؟ تعداد زیاد سلاح ها و آموزه های نینجوتسو و متنوع بودنشون باعث میشه آدم فکر کنه که یه نینجا فردی با توانایی زیاد ولی تخصص کم بوده. چون طبیعتا هرچه زمینه هایی که یک نفر باید تمرین کنه بیشتر بشه تخصص اون فرد در هر کدام از زمینه ها کم تر میشه. در حالی که من فکر نمیکنم این جور باشه ولی نمیتونم خودم رو توجیه کنم که با این همه سلاح و تونایی هایی که یک نینجا باید کسب کنه چطور میتونه تخصصی داشته باشه؟

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
یه سوال در مورد بوکس
چطوری میشه در بوکس غربی ضربات را با سرعت وارد کرد
ترکیبی از وینگ چوون و بوکس غربی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یه سوال در مورد بوکس
چطوری میشه در بوکس غربی ضربات را با سرعت وارد کرد
ترکیبی از وینگ چوون و بوکس غربی

این سوال رو بنده در گذشته چندین بار توضیح دادم. مطلب مشابهی هم در تاپیک جیت کان دو هست :
http://forum.persiantools.com/threads/jun-fan-jeet-kune-do-کارشناس-متخصص-استاد-آبتین.328966/page-13#post-6921414

و یک نکته دوست من
اگر جمله آخر رو بعنوان راه حل مطرح کردی، باید بگم وینگ چون با بوکس غربی قابل ترکیب نیست.
این دو رشته ی بسیار خوب رو باید جداگانه تمرین کنی. کاری که بنده در طی سالها انجام داده ام ! :)

بالا