دوست عزیزم
بعضی حرف هاتون صحیح . اما بعضی حرفاتون اشتباست اگر انتقاد پذیر باشید
من فکر میکنم شما شخصیتی دارید اگه بهتون بگن بالا چشتون ابرو طرفو زنده نذارین
(شوخی کردم)
راستش من حرف شما رو میپذیرم: اون نامزد یا همسر یا... که داره با من یا شما راه میاد پیش خودش فکر میکنه که مرد زندگیش قویترین مرد دنیاست. چون مرد زندگیش قدرت داره و رزمی کاره یا هرچیزی..
پس اگه قرار باشه به قول خودتون یه بچه سوسول نگاه چپ به طرفمون کنه این رزمی که یاد گرفتیم بدرد چیمون میخوره؟ اگر بحث سر چنین مسله ای باشه یا سر ناموس باشه که من شخص خودمم هم کوتاه نمیام و طرفو تیکه تیکه میکنم. دلیلش این هست که(وقتی خودم به ناموس کسی نگاه نکردم پس کسی هم حق نداره به ناموسم نگاه کنه )
اما در مورد فحش بحثش خیلی فرق داره!
درمورد فحش اونطوری که من شنیدم و خوندم اولین شخصی که در طول تاریخ فحش به زبون آوورد و به قول معروف فحش رو اختراع کرد معاویه بوده! (خدا لعنتش کنه). و همچنین اونطوری که شنیدم و خوندم نوشتن که در زمان خودش یه مسجد ساخته بوده به نام (مسجد صب علی). یعنی فحش به امام علی (ع) . و هرکس میرفته اون مسجد باید به حضرت علی(ع) لعنت میفرستاده!!!!
بعد از اون فحش مرسوم شده.
خب حالا بیایین فرهنگ کشور خودمون رو ببینید. چند درصد از جوان ها فحش میدن؟؟؟ یا اصلا یه جوره دیگه سوال بپرسم بهتره: چند درصد از جوان ها فحش نمیدن!!؟!؟!؟؟؟!؟؟!؟!
و اصلا جوانی هست که توی عمرش اصلا فحش نداده باشه؟؟؟
پس هروقت هرکس هر فحشی داد توی دلت بگو خودتی و رد شو
مگر در لحظه ی خیلی حساس(مثلا: فردی هست که هرروز میبینیش . یا اصلا کسی هست که میشناسه شمارو و باز تو پستش میخورین و با اقوام و آشناها در ارتباط است و بهتون فحش میده و میدونید اگه سکوت کنید خیلی براتون بد میشه و آبروتون میره و میگن طرف بییرته!). وگرنه مثلا: تو مترو نشستی یه آدم نفهم یه فحش میپرونه و میدونی اون طرفو دیگه هیچوقت ممکنه نبینیش.
و یه مورد دیگه: همیشه قبل از درگیری همه ی موارد بعدش رو بسنجین: مثلا شاید یه درگیری عواقب بعدش این باشه که شما رو به بازداشتگاه ببرن و براتون سوسابقه بزنن و واسه آینده اتون بد بشه. یا یه دعوا و درگیری ممکنه که عواقب بعدش این باشه که شما یا طرف مقابلتون اعدام بشین.!!
فقط کافیه شما یا طرف مقابلتون همو یه ذره هل بده و بخورین زمین و گیجگاه یکیتون به لبه ی سنگ بخوره. دیگه تموم!!!!
پس نتیجه میگیریم درگیری هیچ نتیجه مثبتی جز پشیمونی نداره. پس هر وقت درگیر شدین با کسی از کنارش با یه لبخند رد بشید و هیچوقت توی زندگی مثل طلبکار ها با هیچکس رف نزنید و همچنین هیچوقت ساده ی ساده خودتونو نگیرید
البته تمام صحبتام فقط نظر شخصیم بود
ببخشید زیادی حرف زدم