• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
martial arts or business

????????

دوستان سیلابس اموزشی جیت کان دو کالی اسکریما به این صورته ::D
وینگ چون : 12 جلسه / هر جلسه 40000
دفاع شخصی : 10 جلسه / هر جلسه 30000
کیک بوکس : 10 جلسه / هر جلسه 30000
گرپلینگ : 10 جلسه / هر جلسه 40000
کالی و اسکریما : 8 جلسه / هر جلسه 45000
یعنی کسی که بخواد این کلاسا رو بره باید تقریبا 1 میلیون و 800 هزار تومن بریزه به حساب این سبک من در اوردی:D
دلم برای بعضی ادما میسوزه که ساده و زودباورن و بدون تحقیق میرن سراغ این سبکا ... البته بعضیا هم پول باباییشون تو جیبشون زیادی کرده:D:p

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
martial arts or business

????????

دوستان سیلابس اموزشی جیت کان دو کالی اسکریما به این صورته ::D
وینگ چون : 12 جلسه / هر جلسه 40000
دفاع شخصی : 10 جلسه / هر جلسه 30000
کیک بوکس : 10 جلسه / هر جلسه 30000
گرپلینگ : 10 جلسه / هر جلسه 40000
کالی و اسکریما : 8 جلسه / هر جلسه 45000
یعنی کسی که بخواد این کلاسا رو بره باید تقریبا 1 میلیون و 800 هزار تومن بریزه به حساب این سبک من در اوردی:D
دلم برای بعضی ادما میسوزه که ساده و زودباورن و بدون تحقیق میرن سراغ این سبکا ... البته بعضیا هم پول باباییشون تو جیبشون زیادی کرده:D:p

متاسفم.
آموزش سبک های مختلف به افراد تحت نام روش بروس لی "کلاه برداری محض" هست. البته تصور می کنم که بسیاری از اساتید خودشان هم اطلاع درستی از این موضوع ندارن.

و چیز مهمی که می خوام بگم اینه:
این طور آموزش بی فایده ست. در زمان مبارزه، شما فکر و اراده و انتخاب نمی کنید، بلکه صرفا براساس اونچه که تمرین کردید، "واکنش" نشون می دید. به عبارت دیگه در این حالت ذهن و بدن یکی می شوند (قدیمی های بهش موشین می گفتند).
یادگیری و جمع کردن تکنیک های متعدد و پیچیده، ذهن رو شلوغ می کنه و واکنش فیزیکی رو کند می کنه و به تاخیر می اندازه و ...

Last edited:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
جیت کان دو یک جریان فکری است که اینو سانتو دوست بروس لی متوجه تئوری اولیه جیت کان دو نشد و اونو به کالی اسکریما ترکیب کرد
اینوسانتو خودش را به تنهایی میشه گفت مبتکر سبک مبارزات MMA دانست

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
جیت کان دو یک جریان فکری است که اینو سانتو دوست بروس لی متوجه تئوری اولیه جیت کان دو نشد و اونو به کالی اسکریما ترکیب کرد
اینوسانتو خودش را به تنهایی میشه گفت مبتکر سبک مبارزات MMA دانست
دوست عزیز MMA بر اساس واله تودو که تو سال 1920 تو برزیل مشهور شده شکل گرفته . اون موقع اینو سانتو اصلا به دنیا نیومده بوده !
تو تاپیک ام ام ای هم عرض کردم هیچکس نمیتونه ادعا کنه یه تنه MMA اموزش میده . بهترین فایترای دنیا چنین ادعایی نمیکنن اینو سانتو که دیگه ول معطله !

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
دوست عزیز MMA بر اساس واله تودو که تو سال 1920 تو برزیل مشهور شده شکل گرفته . اون موقع اینو سانتو اصلا به دنیا نیومده بوده !
تو تاپیک ام ام ای هم عرض کردم هیچکس نمیتونه ادعا کنه یه تنه MMA اموزش میده . بهترین فایترای دنیا چنین ادعایی نمیکنن اینو سانتو که دیگه ول معطله !

mma فرقی با بوکس و کاراته تکواندو نداره
چون هیچ تئوری پشتش نیست
فقط این مبارزه داخل محیط فنس کشی شده انجام میشه
الان تازه دارم کم کم مفهوم جیت کان دو بروس لی را متوجه میشم
حتی کونگ فو هم پر از حرکات نمایشی من درآوردی است

جالبه آخر فیلم بازی با مرگ خود کریم عبد الجبار وقتی روی صندلی نشسته در اولین صحنه درگیری با بروس لی یکی از تکنیک های جیت کان دو را روی خود بروس لی اجرا میکنه
(اثر پای کریم روی سینه بروس لی )

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
mma فرقی با بوکس و کاراته تکواندو نداره
چون هیچ تئوری پشتش نیست
فقط این مبارزه داخل محیط فنس کشی شده انجام میشه
الان تازه دارم کم کم مفهوم جیت کان دو بروس لی را متوجه میشم
حتی کونگ فو هم پر از حرکات نمایشی من درآوردی است

جالبه آخر فیلم بازی با مرگ خود کریم عبد الجبار وقتی روی صندلی نشسته در اولین صحنه درگیری با بروس لی یکی از تکنیک های جیت کان دو را روی خود بروس لی اجرا میکنه
(اثر پای کریم روی سینه بروس لی )
عرض کنم که mma خیلی فرق داره با بوکس و کاراته و تکواندو و ... چون تلفیقی از بهترین فنون این ورزشاست . قفس هم مختص ام ام ای نیست چون بعضی سازمان ها مسابقاتشون رو داخل رینگ برگزار میکنن مثل pride fc سابق

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با اجازه ی دوستانم منم یه چیزایی بگم.

- بله اینوسانتو به خوبی عقاید بروس لی رو درک نمی کرد. حتی در زمان حیات بروس خیلی با هم تفاهم نداشتن. هنوز هم توی سال 2014 حرفهای اشتباهش رو تکرار می کنه.

- MAA تئوری قابل فهم و کاربردی ای داره. مبارزه به سه شکل اتفاق می افته: مبارزه ایستاده و با فاصله، مبارزه در حالت گلاویزی و کشتی گیری، مبارزه در خاک. رشته های ورزشی مختلف بطور جداگانه در این سه شیوه تخصص پیدا کردن. حالا برای اینکه مبارزه ورزشی جامع تری داشته باشیم این رشته ها می تونن با هم ترکیب بشن. کسی که در کشتی یا جودو سابقه داره، فنون بوکس یا کیک بوکس رو آموزش می بینه و بر عکس. این ایده، ایده ی درستیه. حالا شاید ما مسابقات ورزشی که در اونها از ام ام ای استفاده می شه بپسندیم یا نپسندیم اما ایده ایده ی خوبیه. رشته های نظامی هم تقریبا از همین نوع ترکیب استفاده می کنن اما نه برای ورزش.

- اتفاقی که در ام ام ای می افته از این جهت منطقی هست که شما در سه شکل درگیری که گفته شد، "نیاز" به "ابزار" دارید. این یک نیاز منطقی هست. اما اینوسانتو پیشنهاد می کنه که شما ده ها رشته ی رزمی رو تمرین کنید. خب اینجا دیگه مساله "نیاز" نادیده گرفته می شه. شما نیاز ندارید انواع رشته های ضربه ای رو یاد بگیرید و همه ی اونها رو همزمان تمرین کنید، شما نیاز دارید که یک یا دو رشته رو "خوب" یاد بگیرید و خیلی زیاد تمرین کنید؛ چرا که تعداد زیاد تکنیک ها سرعت انتخاب و عکس العمل رو کاهش می ده.

- همون طور که قبلا به دوستان عرض کرده بودم، میکسی که در جیت کان دو اتفاق افتاده با میکسی که در ام ام ای می بینیم متفاوت هست. در آینده در تاپیک جیت کان دو این مساله رو توضیح می دم.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان بیوگرافی رویس گریسی رو گذاشتم بالاخره ... فقط امیدوارم 1 ماه دیگه وبلاگای رزمی اینو به اسم خودشون نزنن !!! و اگه میخوان کپی کنن حداقل یه لینکی ادرسی شماره تلفنی(!) چیزی از اینجا بذارن
http://forum.persiantools.com/threads/518537/

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سبکی هست که بعد از زمین خوردن حریف اجازه زدنش رو داشته باشی؟(وقتی طرف زمینگیر میشه:D)

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
سبکی هست که بعد از زمین خوردن حریف اجازه زدنش رو داشته باشی؟(وقتی طرف زمینگیر میشه:D)
اگه منظور شما از مبارزه در حالت نشسته است ، تمام سبک های جوجیستو و جودو حالت مبارزه در خاک (قفل کردن ، شکستن ، خفه کردن) رو دارند
اما اگه منظور شما مبارزه خیلی خیلی آزاده ، یعنی دخل طرف رو با مشت و لگد تو خاک در بیاری !!! باید بری تو قفس :eek:

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
اصل در روشهای رزمی این هست که مبارزه به بدرین شکل ممکن انجام بشه . اما به نفع تو
جان!
من چند ساله هم جودو ، هم کاراته (شوتوکان) و هم جوجیتسو (کوبودو) کار کردم
اما تو هیچ کدوم اینا کسی همچین اصلی رو بهم یاد نداده!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اگه منظور شما از مبارزه در حالت نشسته است ، تمام سبک های جوجیستو و جودو حالت مبارزه در خاک (قفل کردن ، شکستن ، خفه کردن) رو دارند
اما اگه منظور شما مبارزه خیلی خیلی آزاده ، یعنی دخل طرف رو با مشت و لگد تو خاک در بیاری !!! باید بری تو قفس :eek:
منظورم اینه وقتی طرف افتاده زمین باز اجازه زدنش باشه:D

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جان!
به بخش روشهای رزمی خوش آمدی .امیدوارم بخش برای شما و شما برای بخش مفید باشید
با تشکر
ممنون از حسن توجه شما

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
جان!

خوش آمدید. انشالله موفق باشید. جوجیتسو رو تا چه سطحی و کجا آموختید؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
منظورم اینه وقتی طرف افتاده زمین باز اجازه زدنش باشه:D
فک کنم پاسخت رو گرفته باشی.
بهرحال اینکه اجازه داشته باشی حریفی که روی زمین هست رو بزنی یا نه به قوانین اون مسابقه ربط داره. در جنگ و درگیری بی قانون اجازه داری چون قانون وجود نداره.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
فک کنم پاسخت رو گرفته باشی.
بهرحال اینکه اجازه داشته باشی حریفی که روی زمین هست رو بزنی یا نه به قوانین اون مسابقه ربط داره. در جنگ و درگیری بی قانون اجازه داری چون قانون وجود نداره.
منظورم همین بود سبکی هست این جزو قوانینش مجاز باشه

بالا