• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
اساتید محترمی که بوکس کار میکنن اعلام حضور کنن کمی صحبت کنیم :)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
البته mma سبک خاصی نیست. یعنی سبک مشخصی نیست
چرا دوست من ام ام ای یه ورزش رزمی هست منتها فنون ثابت و خاصی نداره و هر کی با توجه به نیاز و استعدادش فنون چندتا سبک گلاویزی و ضربه ای رو با هم تمرین میکنه . بعضیا موی تای / جوجیتسو بعضیا کشتی/بوکس و ... تو بیوگرافی فایتر ها هم مثلا مینویسن فلانی کشتی گیر و میکس مارشال ارتیست ! پس یعنی یه ورزش رزمی محسوب میشه . تو ویکیپدیای انگلیسی هم نوشته یه ورزش رزمی
http://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_martial_arts

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
چرا دوست من ام ام ای یه ورزش رزمی هست منتها فنون ثابت و خاصی نداره و هر کی با توجه به نیاز و استعدادش فنون چندتا سبک گلاویزی و ضربه ای رو با هم تمرین میکنه . بعضیا موی تای / جوجیتسو بعضیا کشتی/بوکس و ... تو بیوگرافی فایتر ها هم مثلا مینویسن فلانی کشتی گیر و میکس مارشال ارتیست ! پس یعنی یه ورزش رزمی محسوب میشه . تو ویکیپدیای انگلیسی هم نوشته یه ورزش رزمی
http://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_martial_arts

ویکی پدیا که بهیچ وجه منبع مورد وثوق و دقیقی نیست. همین که فنون ثابت و خاصی نداره باعث میشه یه سبک رزمی نباشه. بیشتر یه طرز فکر و اسلوب خاص مربوط به قوانین مبارزه است. هر سبکی باید آموزش های مشخص و خاصی داشته باشه.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
ویکی پدیا که بهیچ وجه منبع مورد وثوق و دقیقی نیست. همین که فنون ثابت و خاصی نداره باعث میشه یه سبک رزمی نباشه. بیشتر یه طرز فکر و اسلوب خاص مربوط به قوانین مبارزه است. هر سبکی باید آموزش های مشخص و خاصی داشته باشه.
دوست عزیز ویکیپدیای انگلیسی یکی از بهترین منبع ها در سطح جهانه ! شما منبع موثق تری از ویکی انگلیسی میشناسید ؟ حالا شاید 100% درست نباشه ولی حداقل 90% مطالبش درسته
کلا بیوگرافی فایتر های UFC رو تو هر سایت دیگه ای هم که پیدا کنید نوشته طرف مثلا کیک بوکسر و ام ام ای کار

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
دوست عزیز ویکیپدیای انگلیسی یکی از بهترین منبع ها در سطح جهانه ! شما منبع موثق تری از ویکی انگلیسی میشناسید ؟ حالا شاید 100% درست نباشه ولی حداقل 90% مطالبش درسته
کلا بیوگرافی فایتر های UFC رو تو هر سایت دیگه ای هم که پیدا کنید نوشته طرف مثلا کیک بوکسر و ام ام ای کار
در مورد ویکی پدیای انگلیسی که بله، متاسفانه اغلب مردم اون رو منبع موثقی میدونند؛ در حالیکه معمولا با اشکالات زیادی همراهه. ویکی پدیا فقط برای شروع تحقیق خوبه وگرنه برای همه مسلمه که بهیچ وجه مورد وثوق نیست. بنده اصراری ندارم ولی همونطور که گفتم یه سبک خاص نیست، بیشتر یه نگرشه.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
در مورد ویکی پدیای انگلیسی که بله، متاسفانه اغلب مردم اون رو منبع موثقی میدونند؛ در حالیکه معمولا با اشکالات زیادی همراهه. ویکی پدیا فقط برای شروع تحقیق خوبه وگرنه برای همه مسلمه که بهیچ وجه مورد وثوق نیست. بنده اصراری ندارم ولی همونطور که گفتم یه سبک خاص نیست، بیشتر یه نگرشه.
عرض کردم که فقط ویکی نیست بقیه سایتا هم اگه بیوگرافی فایترا رو بخونید MMA رو یه ورزش رزمی به حساب اوردن . ولی اگه شما نظری مخالف همه دارید قابل احترام هست

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
راستی دوستان تو صفحات قبلی گفتم نینجاها کماندوهای قدیم بودن ولی الان فکر میکنم چریک بودن;)
استاد میلاد اگه اشتباه میکنم بهم بگید

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
جناب silent killer شما چقدر با commando krav maga و شخص moni aizik اشنایی دارید ؟
بزودی تو این تاپیک یه مطلبی راجع بهش میخوام بنویسم : http://forum.persiantools.com/threads/515845/
خوشحال میشم از تجربیات و اطلاعات شما هم استفاده کنم;)

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
موردی که همه دوستان باید توجه کنن این هست که
پیدا کردن منبع حقیقی اطلاعات در اینترنت کار سخت و نیاز به تجربه دارهsearch-engine-ch.gif
در نهایت تبلیغات مارکتی بیسیار خطرناک هستند.
در نهایت احترام
انیگای شیماس

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
موردی که همه دوستان باید توجه کنن این هست که
پیدا کردن منبع حقیقی اطلاعات در اینترنت کار سخت و نیاز به تجربه دارهمشاهده پیوست 552808
در نهایت تبلیغات مارکتی بیسیار خطرناک هستند.
در نهایت احترام
انیگای شیماس

نکته ی بسیار بسیار کلیدی ای بود
ممنون از ببرسیاه

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
با تشکر از استاد میلاد و یاد آوری اهمیت تنفس.
reza_vc عزیز دی وی دی1 تا 5 CKM رو دیدم.یکی از حرکت های ساده ای که از اون یاد گرفتم حر کتی به اسم kid strike که واقعا ساده و کاربردی(ضربه زدن با سر انگشت به صورت حریف شبیه حرکتی که بچه یا دستاش انجام می ده به سر برای رها شدن از و ضعیت گر فتن یقه با دو دست)البته کامل نمی شه نوشت باید دید حداقل.اطلاعات من از شما و دیگر استاید کمتر و من در واقع آما توری بیشتر نیستم.یه نکته اگه این مطلب رو توی بخش کراوماگا بزارید بهتر نیست.البته ببخشید اگه گفتم چون مطلب شما ست من در هر صورت منتظر مطلب خوبتون هستم.:):)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
با تشکر از استاد میلاد و یاد آوری اهمیت تنفس.
reza_vc عزیز دی وی دی1 تا 5 CKM رو دیدم.یکی از حرکت های ساده ای که از اون یاد گرفتم حر کتی به اسم kid strike که واقعا ساده و کاربردی(ضربه زدن با سر انگشت به صورت حریف شبیه حرکتی که بچه یا دستاش انجام می ده به سر برای رها شدن از و ضعیت گر فتن یقه با دو دست)البته کامل نمی شه نوشت باید دید حداقل.اطلاعات من از شما و دیگر استاید کمتر و من در واقع آما توری بیشتر نیستم.یه نکته اگه این مطلب رو توی بخش کراوماگا بزارید بهتر نیست.البته ببخشید اگه گفتم چون مطلب شما ست من در هر صورت منتظر مطلب خوبتون هستم.:):)

اخه اونجا دو تا پست بیشتر نیست ! مخاطب نداره

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
در مرحله اول آموزشهای ویژه شیوهای نفس کشیدن رو یاد میگیرید
سلام جناب ببر سیاه

اگه امکانش هست در مورد روش های مخفی کاری و پنهان کاری توی نینجوتسو توضیحاتی دهید...
مفصل

با تشکر از استاد عزیزم;):)

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بازیگر نقش ایپ من در فیلم خودش چقدر مهارت داره؟

ایشون یکی از بهترین اساتید حال حاضر چین هست و شخصا علاقه خاصی بهش دارم. به عقیده ی بنده بعد از بروس لی ایشون بی تردید مستعدترین رزمی کار چینیه که وارد عرصه ی سینما شده ...

002HRO_Donnie_Yen_014.jpg

بالا