AmirHossein.M
Registered User
اساتید محترمی که بوکس کار میکنن اعلام حضور کنن کمی صحبت کنیم
البته mma سبک خاصی نیست. یعنی سبک مشخصی نیستدوست عزیز تو سبکهایی مثل mma و واله تودو و ... مجاز هست
چرا دوست من ام ام ای یه ورزش رزمی هست منتها فنون ثابت و خاصی نداره و هر کی با توجه به نیاز و استعدادش فنون چندتا سبک گلاویزی و ضربه ای رو با هم تمرین میکنه . بعضیا موی تای / جوجیتسو بعضیا کشتی/بوکس و ... تو بیوگرافی فایتر ها هم مثلا مینویسن فلانی کشتی گیر و میکس مارشال ارتیست ! پس یعنی یه ورزش رزمی محسوب میشه . تو ویکیپدیای انگلیسی هم نوشته یه ورزش رزمیالبته mma سبک خاصی نیست. یعنی سبک مشخصی نیست
چرا دوست من ام ام ای یه ورزش رزمی هست منتها فنون ثابت و خاصی نداره و هر کی با توجه به نیاز و استعدادش فنون چندتا سبک گلاویزی و ضربه ای رو با هم تمرین میکنه . بعضیا موی تای / جوجیتسو بعضیا کشتی/بوکس و ... تو بیوگرافی فایتر ها هم مثلا مینویسن فلانی کشتی گیر و میکس مارشال ارتیست ! پس یعنی یه ورزش رزمی محسوب میشه . تو ویکیپدیای انگلیسی هم نوشته یه ورزش رزمی
http://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_martial_arts
دوست عزیز ویکیپدیای انگلیسی یکی از بهترین منبع ها در سطح جهانه ! شما منبع موثق تری از ویکی انگلیسی میشناسید ؟ حالا شاید 100% درست نباشه ولی حداقل 90% مطالبش درستهویکی پدیا که بهیچ وجه منبع مورد وثوق و دقیقی نیست. همین که فنون ثابت و خاصی نداره باعث میشه یه سبک رزمی نباشه. بیشتر یه طرز فکر و اسلوب خاص مربوط به قوانین مبارزه است. هر سبکی باید آموزش های مشخص و خاصی داشته باشه.
در مورد ویکی پدیای انگلیسی که بله، متاسفانه اغلب مردم اون رو منبع موثقی میدونند؛ در حالیکه معمولا با اشکالات زیادی همراهه. ویکی پدیا فقط برای شروع تحقیق خوبه وگرنه برای همه مسلمه که بهیچ وجه مورد وثوق نیست. بنده اصراری ندارم ولی همونطور که گفتم یه سبک خاص نیست، بیشتر یه نگرشه.دوست عزیز ویکیپدیای انگلیسی یکی از بهترین منبع ها در سطح جهانه ! شما منبع موثق تری از ویکی انگلیسی میشناسید ؟ حالا شاید 100% درست نباشه ولی حداقل 90% مطالبش درسته
کلا بیوگرافی فایتر های UFC رو تو هر سایت دیگه ای هم که پیدا کنید نوشته طرف مثلا کیک بوکسر و ام ام ای کار
عرض کردم که فقط ویکی نیست بقیه سایتا هم اگه بیوگرافی فایترا رو بخونید MMA رو یه ورزش رزمی به حساب اوردن . ولی اگه شما نظری مخالف همه دارید قابل احترام هستدر مورد ویکی پدیای انگلیسی که بله، متاسفانه اغلب مردم اون رو منبع موثقی میدونند؛ در حالیکه معمولا با اشکالات زیادی همراهه. ویکی پدیا فقط برای شروع تحقیق خوبه وگرنه برای همه مسلمه که بهیچ وجه مورد وثوق نیست. بنده اصراری ندارم ولی همونطور که گفتم یه سبک خاص نیست، بیشتر یه نگرشه.
موردی که همه دوستان باید توجه کنن این هست که
پیدا کردن منبع حقیقی اطلاعات در اینترنت کار سخت و نیاز به تجربه دارهمشاهده پیوست 552808
در نهایت تبلیغات مارکتی بیسیار خطرناک هستند.
در نهایت احترام
انیگای شیماس
با تشکر از استاد میلاد و یاد آوری اهمیت تنفس.
reza_vc عزیز دی وی دی1 تا 5 CKM رو دیدم.یکی از حرکت های ساده ای که از اون یاد گرفتم حر کتی به اسم kid strike که واقعا ساده و کاربردی(ضربه زدن با سر انگشت به صورت حریف شبیه حرکتی که بچه یا دستاش انجام می ده به سر برای رها شدن از و ضعیت گر فتن یقه با دو دست)البته کامل نمی شه نوشت باید دید حداقل.اطلاعات من از شما و دیگر استاید کمتر و من در واقع آما توری بیشتر نیستم.یه نکته اگه این مطلب رو توی بخش کراوماگا بزارید بهتر نیست.البته ببخشید اگه گفتم چون مطلب شما ست من در هر صورت منتظر مطلب خوبتون هستم.
سلام جناب ببر سیاهدر مرحله اول آموزشهای ویژه شیوهای نفس کشیدن رو یاد میگیرید
سلام. نه عزیزم نینجوتسو به تنهایی یک سبک جداگانه استنین جوتسو یکی از سبکهای کونگ فو هیت اره؟
خوش آمدیسلام. نه عزیزم نینجوتسو به تنهایی یک سبک جداگانه است
بازیگر نقش ایپ من در فیلم خودش چقدر مهارت داره؟