دوستان حتما شماره هایی مثل 110 یا اتش نشانی و اورژانس و کلا شماره های ضروری رو تو قسمت شماره گیری سریع تنظیم کنید ! همه گوشیا هم این قابلیت رو دارن حتی مال من که ساده هم هست
همین امروز یکی از اشناهامون که تو اگاهیه میگفت چند نفر با چاقو و قمه نصف شب ریخته بودن تو خونه یکی از دوستاش و میخواستن به همسر و خواهرش که تو خونه بودن تجاوز کنن ( از قبل مثل اینکه درگیری داشتن با هم )
این ادم هم سریع با پلیس تماس میگیره و قبل از اینکه اونا بتونن قفل رو بشکنن و بیان تو پلیسا میرسن و دستگیرشون میکنن(البته قفلشون هم حتما چینی نبوده
)
فامیلمون میگفت همسر و خواهر این بنده خدا چنان شوکه شده بودن که بعد چند ساعت به زور ماجرا رو تعریف میکردن
اگه این ادم جوگیر بود یه تنه میرفت جلو اون چندتا و نهایتش هم این میشد که با دست و پای قطع شده شاهد تجاوز به عزیزانش میشد ولی با سرعت عمل و بدون هیچ درگیری تونست جون خودش و خونوادشو نجات بده
تا میشه باید پیشگیری کرد ! از خریدن بهترین قفل ها واسه در و پیکر خونه و هم اینکارای جزئی که تو موقع استرس فقط با یه دکمه بتونی با پلیس تماس بگیری
واسه تمرین دفاع شخصی تو اون شرایط هم میتونید نصف شب بلند شید و تو تاریکی و بدون هیچ گرم کردنی تمرین مبارزه کنید
اگه یار تمرینی هم داشته باشید خیلی خوبه . ازش بخواید با یه لگد ( ! ) بیدارتون کنه و بلافاصله با چاقوی پلاستیکی وحشیانه و با عربده کشی درحالی که همه جا تاریکه بهتون حمله کنه
تمرین تو این شرایط فوق العاده کمک میکنه و سرعت عکس العمل رو بالا میبره ( دفعه اولی که خودم اینجوری تمرین کردم در حالی که میدونستم قراره پسر عموم اینکارو انجام بده ولی تو اون شرایط اسم خودمم یادم رفته بود
ولی دفعه های بعدی ذهنم اماده تر شد . کلا تجربه تو این موارد خیلی میتونه مفید باشه )
فقط یادتون باشه به هیچ وجه گرم نکنید ... چون نصف شب وقتی ادم یهو بلند میشه معمولا عضلات بدنش میگیرن و همینطور چشا یه مقدار تاره و وقتی تاریک هم باشه دیگه نور علی نور میشه !