• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان فرق بین ناک اوت و ناک دان چیه؟o_O
سلام به موساشی بزرگ :)

در بوکس زمانی که در اثر ضربه حریف، تعادلتون بهم بخوره و با سطح رینگ برخورد کنید ناک دان شدید (اگر در اثر لیز خوردن زمین بخورید ناک دان حساب نمیشه). در این صورت داور شروع به شمارش می کنه و تا ده شماره فرصت دارید بایستید و ادامه بدید.
اگر تا ده شماره نتونید به مسابقه برگردید اصطلاحا ناک اوت شدید و مسابقه تمومه.

معمولا سه ناک داون در یک راند هم منجر به ناک اوت میشه.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام به موساشی بزرگ :)

در بوکس زمانی که در اثر ضربه حریف، تعادلتون بهم بخوره و با سطح رینگ برخورد کنید ناک دان شدید (اگر در اثر لیز خوردن زمین بخورید ناک دان حساب نمیشه). در این صورت داور شروع به شمارش می کنه و تا ده شماره فرصت دارید بایستید و ادامه بدید.
اگر تا ده شماره نتونید به مسابقه برگردید اصطلاحا ناک اوت شدید و مسابقه تمومه.

معمولا سه ناک داون در یک راند هم منجر به ناک اوت میشه.
سلام از ماست استاد بزرگ(دوست خوبم)
ممنون که پاسخ دادید

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
کسی میتونه این تکنیک ضربه را اجرا کنه؟

با یک پا بپرید هوا به سینه حریف بکوبید با پای بعدی بزنید تو صورت حریف بدون انکه اون پای اول بزمین بخوره

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
کسی میتونه این تکنیک ضربه را اجرا کنه؟

با یک پا بپرید هوا به سینه حریف بکوبید با پای بعدی بزنید تو صورت حریف بدون انکه اون پای اول بزمین بخوره
فکر کنم اگه آخر حرکت یک بک فلیپ یا وارو هم بزنی بسیار حرکت زیبایی میشه

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
به شرط اینکه سیم بش وصل باشه یا ماتریکسی .مرد عنکبوتی چیزی باشه می شه:D:D:D:D

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
به شرط اینکه سیم بش وصل باشه یا ماتریکسی .مرد عنکبوتی چیزی باشه می شه:D:D:D:D
نه اتفاقا. کسانی رو میشناسم که این حرکت رو با بک فیلیپ میزنند. اینقدر در نینجوتسو ایران تریکینگ و آکروبات کار میکنند که این جور حرکات برای نینجا های اون باشگاه آب خوردنه:D

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد میلاد یه مقدار درباره متسوبوشی توضیح می فرمایین؟ اینکه چطور ساخته می شده و استفاده می شده و ...

togakure-2011-c.jpg

Last edited:

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
استاد میلاد یه مقدار درباره متسوبوشی توضیح می فرمایین؟ اینکه چطور ساخته می شده و استفاده می شده و ...

togakure-2011-c.jpg
من در حد جناب ببر سیاه تبحر و تخصص ندارم اما چیزی که هست سلاح میتسوبیشی همون پاشیدن گرد هست که در هر جایی این سلاح وجود داره. روی زمین:)
شاید هم من اشتباه میکنم

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
من در حد جناب ببر سیاه تبحر و تخصص ندارم اما چیزی که هست سلاح میتسوبیشی همون پاشیدن گرد هست که در هر جایی این سلاح وجود داره. روی زمین:)
شاید هم من اشتباه میکنم
البته نکته ای که هست تنها خاک روی زمین متسوبیشی به حساب نمیاد. و همان پودری که از ترکیب برخی مواد ساخته میشه که نینجاها در گذشته اونو توی پوست تخم مرغ خالی شده میریختن و از اون استفاده میکردن و بعضی وقت هم از طریق یک نی و پوست گردو خالی شده.
این گرد ها بیشتر مواقع باعث کور کردن حریف نیستش و بیشتر هدف این هست که حواس دشمن رو پرت کنیم تا بتونیم به اون ضربه بزنیم(قبل از اینکه بهمون ضربه زده بشه)

باز منتظریم جناب ببر سیاه توضیحات کاملتری بدند

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
اساتید عزیز یه مطلب در مورد 5تا از مهارت و تخصص های اصلی نینجاها براتون توضیح مختصری میخوام بدم:
اولی- استتار و تغییر چهره: خب نینجاها استادان تغییر چهره بودند. و نکته جالب اینکه توی هر شرایطی یه چهره خاص رو انتخاب میکردند. یه مثال میزنم براتون: (یک نینجا برای انتقام از دشمنش مجبور میشه جاهای مختلفی مثل معبد-جنگل-کتابخانه و کاباره رو بگرده. وقتی معبد - جنگل و کتابخانه رو میگرده و دشمنش رو پیدا نمیکنه و سرنخی از دشمنش در کاباره پیدا میکنه مجبور میشه به کاباره بره اما نمیتونه با چهره ای بره که دشمنش اون رو بشناسه مجبور میشه تیپ و قیافه ی اساسی بسازه واسه خودش که شبیه کسانی بشه که وارد کاباره و اینجور کثافت خونه ها میشن بشه و...). همجنین نینحاها واسه دیده نشدن و دیدن مجبور بودن همزمان با اینکه استتار میکنن تغییر چهره بدن! مثلا زمانی که در لا به لای یه بوته میخان استتار کنن مجبورن شاخه و برگ درختان رو به خودشون وصل کنن. و نکته جالب در مورد استتار این هست که یک نینجا زمانی که در حال فرار بوده. برای استتار حتی زیر خاک هم استتار میکرده یا بهتر بگم اختفا میکرده. یعنی حتی اگه شده خاک رو میکنده و خودش رو زیر خاک میبرده و در واقع خودش رو قبر میکرده که دشمنش اون رو پیدا نکنه و وقتی دشمنش میرسه در تاریکی از زیر خاک بیرون میومده و دشمنش رو از بین میبرده...!!
41320572822790506660.jpg

دومی-شینوبی ایری یا همون روش های مخفی کاری: که شامل ورود به مکان ها بدون سرو صدا هست. راستش من همیشه برای آروم راه رفتن و آروم حرف زدن واسه شاگردام یه مثال میزنم. اسمشو گذاشتم مثال گوسفند و ببر: (شما وقتی میبینید یه گوسفند راه میره چقدر بع بع میکنه و چقد زنگولش صدا میده و چقدر قدم هاش صدا میده و زیر پاهاش خش خش میکنه. ولی وقتی یه ببر داره حتی با آرامش راه میره و به چشماش نگاه میکنی وحشت تمام وجودت رو فرا میگیره. پس همیشه مثل ببر باش). نینجاها آروم و بی سرو صدا راه میرفتن. سر به زیر. ولی وقتی خشمگین میشدن بی صدا گوش فلک رو کر میکردند.
35785715142570941412.jpg
سومی-سوئی رن یا آموزش های آبی و شنا کردن ها: نینجاها تخصص خاصی هم در زمینه های آبی داشتند. مثل شنا کردن زیر آب که به نظر شخص من یه شنای خاص هست. این شنا کاملا زیر آب با آرامش و بدون ایجاد سر و صدا صورت میگیره. از لحظه ی ورود به آب تا لحظه ی خروج از آب. تمساحی با دویست کیلوگرم وزنش بی صدا وارد آب میشه و از آب بیرون میاد برای گرفتن طعمه اش. نینجا هم بیصدا وارد میشه و بیصدا خارج میشه. همچنین یه نکته جالب اینکه: در گذشته که دستگاه و کپسول اکسیژن نبوده که نینجابخواد ببره تو آب و بره زیر آب نفس بکشه. همچنین اگه هم بود باز نمیتونست وسیله اضافی به بارهاش اضاف کنه و خودشو سنگین کنه فقط واسه اینکه زیر آب نفس بکشه. بهترین کار این بوده که لوله ی خودش رو که همیشه همراهش بوده واسه پرتاب تیغ های تیزش به زیر آب میبرده و از طریق اون تا مدت ها یا حتی تا ساعت ها زیر آب منتظر می مونده تا طعمه اش برسه و کارشو تموم کنه...

34003986337861606498.jpg

چهارمی- اینتون نوجوتسو: که شامل فرار و اختفا هستش. یعنی در واقع ترکیب این دوتا واقعا شاهکار هست. زمانی که نینجا در تاریکی در کوچه های تاریک در حال فرار بوده و زمانی که به مکان و جای مناسب میرسه مخفی میشه و دشمنش نا امید برمیگرده رد کارش. نظر بسیاری از جنگجویان هم همین هست که: وقتی با کسی در حال جنگ یا درگیری هستید و تنها هستید زمانی که تعداد دشمنان خیلی زیاد هست نباید مغرور شد و ایستاد و به دشمن هات بگی آره بیایین جلو من نینجام - من فلانم و پنجاه نفرم باشید میزنمتون. در چنین مواقعی باید به عقل رجوع کرد و بهترین گزینه فرار هست. همچنین اگر دشمن از سرتون دست بردار نبود یه اختفا هم چاشنی کار کنید بهتر هستش.
30641252295412820234.jpg
پنجمی-چوهو جوتسو: پیگیری و جاسوسی هستش. به دوکلمه دقت کنید که میگه هم پیگیری و هم جاسوسی. نینجا از لحاظ استراتژی جاسوسی هم مهارت بسیار بالایی داشته. یعنی واسه انجام و پیگیری یه سوژه یا مورد به هیچ عنوان نا امید نمیشده تا کارش انجام بشه. و تا زمانی که مشکلش حل نمیشده دست از این کار بر نمیداشته. برای پیگیری جاسوسی و کسب اطلاعات درمورد چیزی دست به هرکاری میزده و به هرجا قدم میگذاشته تا به هدفش برسه...
84929962024491123233.png

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام , خوب هستین؟:rolleyes:
یک مدته دنبال تاپیک بحث و گفت و گو میگردم
دیدم این تاپیک تو اشتراک هام هست ولی فکر نمیکردم اسمش عوض شده باشه
حالا فرضیه عوض شدن اسم تاپیک درست هست یا نه؟:D

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام همرزم. تغییرات زیادی بوجود اومده. تاپیکمون بالاخره صاحب مدیر شد، بخش ها تفکیک شدند مطالب تخصصی تر و دسترسی ها راحت تر شدند. خوش اومدی به فضای جدید تاپیک هنرهای رزمی

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
لگد چاک لیدل کهنه کار یو اف سی به رنجر امریکایی !!!

بزودی بیوگرافی قهرمانای تاریخی MMA که الان خداحافظی کردن رو تو تاپیک ام ام ای میذارم
مبارزانی مثل رویس گریسی - رندی کوتور - فدور - لیدل و ...
اینا افرادی بودن که به معنای واقعی کلمه میرفتن تو رینگ که حریفاشونو درب داغون و ناقص کنن ! نه مثل بعضی فایترای الان که دور قفس میچرخن از ترس اینکه مشت نخورن ...
واقعا حسرت میخورم چرا اون موقع با یو اف سی اشنا نشده بودم
تو فوتبال هم همینه ... قدیمیا واقعا از جون مایه میذاشتن ! فوتبالیستایی مثل زیدان - رونالدو برزیلی - کارلوس - فیگو - بکام - ریوالدو - هانری و ...

liddell.png

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
مرسی زیبا بود.منم با قدیمیا UFC حال می کنم مخصوصا رویس گریسی و مخصوصا ufc که خیلی آزادتر و بی قانون تر بود.مبارزش با ken shamroc یکی از بهترین مبارزات تاریخ ufc و مبارزات رینگی .از bas rutten خوشم می آد.
مستند UFC Ultimate Royce Gracie خیلی خوب در مورد مبارزات رویس گریسی و ufc اولیه توضیح می ده:)

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
راستش به نظر منم تاپیک یه مقدار جاش پرته:D
یعنی طرف اول باید بیاد تو سایت پرشین تولز بعدش ورزشهای رزمی بعد سبک و مکاتب بعد تازه وارد این تاپیک بشه
فکر میکنم اگه مثلا این تاپیک کنار قوانین بخش رزمی بود خیلی سر راست تر میشد واسه کسی که تازه میخواد بیاد اینجا

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
راستش به نظر منم تاپیک یه مقدار جاش پرته:D
یعنی طرف اول باید بیاد تو سایت پرشین تولز بعدش ورزشهای رزمی بعد سبک و مکاتب بعد تازه وارد این تاپیک بشه
فکر میکنم اگه مثلا این تاپیک کنار قوانین بخش رزمی بود خیلی سر راست تر میشد واسه کسی که تازه میخواد بیاد اینجا
با سلام خدمت شما
ابتدا تشکر میکنم از توجه شما به بخش
در ابتدا ما هم به این نتیجه رسیده بودیم اما بنا به دلایلی تصمیم به این شد که به همین صورت بماند
در زمان مناسب بهتر عمل خواهد شد
ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان حتما شماره هایی مثل 110 یا اتش نشانی و اورژانس و کلا شماره های ضروری رو تو قسمت شماره گیری سریع تنظیم کنید ! همه گوشیا هم این قابلیت رو دارن حتی مال من که ساده هم هست
همین امروز یکی از اشناهامون که تو اگاهیه میگفت چند نفر با چاقو و قمه نصف شب ریخته بودن تو خونه یکی از دوستاش و میخواستن به همسر و خواهرش که تو خونه بودن تجاوز کنن ( از قبل مثل اینکه درگیری داشتن با هم )
این ادم هم سریع با پلیس تماس میگیره و قبل از اینکه اونا بتونن قفل رو بشکنن و بیان تو پلیسا میرسن و دستگیرشون میکنن(البته قفلشون هم حتما چینی نبوده:D )
فامیلمون میگفت همسر و خواهر این بنده خدا چنان شوکه شده بودن که بعد چند ساعت به زور ماجرا رو تعریف میکردن
اگه این ادم جوگیر بود یه تنه میرفت جلو اون چندتا و نهایتش هم این میشد که با دست و پای قطع شده شاهد تجاوز به عزیزانش میشد ولی با سرعت عمل و بدون هیچ درگیری تونست جون خودش و خونوادشو نجات بده
تا میشه باید پیشگیری کرد ! از خریدن بهترین قفل ها واسه در و پیکر خونه و هم اینکارای جزئی که تو موقع استرس فقط با یه دکمه بتونی با پلیس تماس بگیری
واسه تمرین دفاع شخصی تو اون شرایط هم میتونید نصف شب بلند شید و تو تاریکی و بدون هیچ گرم کردنی تمرین مبارزه کنید
اگه یار تمرینی هم داشته باشید خیلی خوبه . ازش بخواید با یه لگد ( ! ) بیدارتون کنه و بلافاصله با چاقوی پلاستیکی وحشیانه و با عربده کشی درحالی که همه جا تاریکه بهتون حمله کنه
تمرین تو این شرایط فوق العاده کمک میکنه و سرعت عکس العمل رو بالا میبره ( دفعه اولی که خودم اینجوری تمرین کردم در حالی که میدونستم قراره پسر عموم اینکارو انجام بده ولی تو اون شرایط اسم خودمم یادم رفته بود:D ولی دفعه های بعدی ذهنم اماده تر شد . کلا تجربه تو این موارد خیلی میتونه مفید باشه )
فقط یادتون باشه به هیچ وجه گرم نکنید ... چون نصف شب وقتی ادم یهو بلند میشه معمولا عضلات بدنش میگیرن و همینطور چشا یه مقدار تاره و وقتی تاریک هم باشه دیگه نور علی نور میشه !

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بالاخره یه فایتر ایرانی خوب وارد یو اف سی شد ! گگارد موسسیان یا همون موساسی
موساسی درواقع ارمنی / ایرانی هست ولی بهرحال محل تولدش تهرانه و تو جریان جنگ ایران و عراق ......
بزودی بیوگرافیشو تو این تاپیک میذارم : http://forum.persiantools.com/threads/518537/
ولی نکته جالب اینه هرجا سخن از جذابیت است نام ایرانی جماعت میدرخشد !:D
یعنی کلا ایرانیا هر جا برن خوشتیپی تو خونشونه !;)

StrikeforceLightHeavyweightChampionGegardMousasi3.jpg

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
اساتید بزرگوار در مورد روش یادگیری و یاددهی مبارزه نکاتی رو اگه امکانش هست بگن. (تخصصی . خاص);)

بالا