سلام به دوستان و اساتید محترم تاپیک.
اول از همه عید نوروز رو به همه تبریک عرض میکنم.
یه عذر خواهی هم میکنم به خاطر اینکه خیلی وقت بود نتونسته بودم بیام.دلیلش هم درس و دانشگاه و ...
خیلی از بحث های دوستان لذت بردم و اموختم.
فقط متاسفانه یکم تاپیک دوباره خلوت شده.
دوستان قبل از شروع بحث و سوال هام خواستم بپرسم کسی از دوستان از جناب firenight خبری دارند؟واقعیتش من یکم نگران شدم الان یک ماه هست از اخرین پستشون میگذره . (توی همون پست هم گفتن کسالت دارن)امید وارم سالم باشند هرجا که هستند و به ما هم سر بزنند.
دوستان سوال های جواب داده نشده ی خودمو از صفحه های قبل جمع اوری کردم و اینجا نقل قول میکنم شماره ی صفحه رو مینویسم(برای بحث های قدیمی) اگه یادتون نیومد مربوط به کدوم بحث هست راحت بتونید به صفحه ی مورد نظر برید .
اگه دوستان جواب بدن خیلی خوشحال میشم.
(اینم سوال ها فقط ممکنه بحث های دیگه با بقیه اساتید رو جداگانه پست میکنم .شاید هم توی تاپیک های خودشون)
قبل از شروع میخوام معذرت خواهی کنم چون طولانی هست این پست.
جناب milad ninja :
(صفحه ی 455)
------------------------------
(صفحه ی 455)
قرار در این مورد توضیح بدین ولی فکر کنم فراموش کردین.خیلی خوشحال میشم در این مورد مطلب بخونم.
------------------------------
(صفحه ی 455)
-----------------------------
و در اخر استاد میلاد میخوام یه تکونی به بخش ایکیدو بدم.اجازه میدید؟
---------------------------
جناب firenight666
امید وارم هر چه زودتر برگردین به تاپیک)
(صفحه ی 456)
--------------------------
(صفحه ی 457)
هنوز هم میگم هر کدوم از دوستان نظرشونو بگن خوشحال میشم...
-----------------------------------
جناب ghoghnus toa :
(صفحه ی 461)
برام سوال پیش اومده چرا ادامه ندادید این تاپیک رو؟
یه چیزی رو اجازه بدید بگم که استادم همیشه میگه :خب اگه طرف قرار نیست بیاد طرفت و تورو بگیره چرا تو باید بخوای ادامه میدی؟راهت رو بکش و برو.
و یه مورد دیگه که میگه هیچ وقت از یه هنر رزمی انتظار نداشته باشید در تمام شرایط بیرون باشگاه براتون جوابگو باشه.(همیشه هم مارو تشویق میکنه در اوقات فراغتمون بریم باشگاه های دیگه و رزمی های دیگه رو هم یاد بگیریم.)
----------------------------
جناب reza vc:
خواستم اول ازتون تشکر کنم که مطالب جالب زیادی میزارید و مثل همیشه از وجود افرادی مثل شما توی تاپیک بهره مند میشم.
دوم اینکه این مطلب در مورد تیپ های بدنی خواستم بپرسم کسی که مثلا اندو هست نمیتونه به هیچ وجه تو مثلا موی تای موفق بشه؟
---------------------------------
متاسفانه ویدیو رو نمیتونم ببینم .اگه میشه لینک صفحه ای که توش ویدیو هست رو بذارید.ممنونم.
-------------------------
(صفحه ی 467)
خب دوست عزیز شما میگی پرتاب شدن موقع فن خوردن نمایشه ولی خب مثلا اگه منی که ایکیدو کار میکنم موقعی که حریف تمرینی یا استاد میخواد فن اجرا کنه خودمو پرتاب نکنم مطمئنا مچ یا ارنج یا شاید کتو بنده میشکنه یا حداقل در میره.چون فشار خیلی زیادی میاد به ادم در اون لحظه.
البته صحبت شما و جناب lord viper که میگید به عنوان دفاع شخصی توی خیابون روش حساب نکنید کاملا درسته.نمیشه از ایکیدو در این حدی انتظار داشت که شما دست مهاجمی که چاقو تو دستشه بگیری توی اون شلوغ پلوغی و بهش فن بزنی.(البته این کار شدنیه ولی بعد از سالها تمرین روی فن ها و روی کنترل اعصاب که بتونی تو یه لحظه ی شلوغی خونسرد باشی)
در اخر هم از اساتیدی که مطلب اموزنده میزارن نهایت تشکر رو دارم(مخصوصا استاد ابتین که با هنر های رزمی چینی مارو اشنا میکنن و مطالب تخصصی میزارن)
دوستان منتظر نظر هاتون هستم.
خیلی ممنون.