ghoghnus-toa
Registered User
- نوشتهها
- 342
- لایکها
- 733
بسیار زیبا فرمودید. تشکر می کنم.
ممنونم از لطفتون استاد عزیزم
بسیار زیبا فرمودید. تشکر می کنم.
ممنون آبتین جان برای این سوال
مهمترین ویژگی یا ویژگی های یک مربی یا استاد خوب رزمی چی هست؟
البته این سوال شاید نه یک جواب بلکه جواب های مختلفی داشته باشه که به تجربیات افراد وابسته است. خوشحال می شم اگر از نظر و تجربه ی دوستان استفاده کنم.
ممنون آبتین جان برای این سوال
مهمترین ویژگی یه استاد خوب اعتقاد به واژه ای به نام استاد نسبت به خودش هست. که در خلوت خود از خود سوال کند آیا با بدوش کشیدن این واژه شرمنده شاگردانش نخواهد شد.
هنرهای رزمی مثل یه قالب یخ میمونه که وقتی دست به دست میگرده قطره قطره ازش میچکه و زود تحلیل و تغییر میکنه که این بسیار خطرناک هست. ----
اما یه استاد خوب مثل یه تکه الماس میمونه که کمیاب و برای تحلیل و برش آن به سخت تر از خودش نیاز هست.
حال نگرش و تحلیل روش ها و هنرهای پوشالی امروزه جایگاه فیزیکی اساتید واقعی را تبدیل به گوشه گیری و سیاه پوشی کرده.
حال یک سوال پیش روی ماست ؟؟ آیا تاکنون استاد داشته ایم؟
ممنون از حسن توجه شما استاد عزیز جناب آبتین
باتشکر ببر سیاه
سلام.
پیمودن این راه بی استاد، غیرممکن می نماید... و استاد به معنی واقعی... مرحله استادی را شاید بتوان با مقام تجربه ی شکوفای پایدار یکی گرفت. "کاراته رازی دارد که در تجربه نهفته است"
جدای از مطالب فنی که استاد میلاد خیلی زیبا بیان کردند مطلب زیر هم به ذهن بنده رسید:
استادی در هنرهای رزمی ابعاد پیچیده تری از استادی در سایر موارد و رشته ها داره، علت این مسئله مشخصه. استاد رشته های علمی بیشتر با ذهن هنرجو درگیره، یا استاد آمادگی جسمانی یا یه رشته عملی بیشتر با جسم هنرجو سر و کار داره ولی استاد هنرهای رزمی بصورت خیلی وسیعی با هر دو بعد ذهنی و جسمی انسان ارتباط داره پس باید علاوه بر درک هر دوی این ابعاد، تاثیر و تاثر اونها بر همدیگه رو ببینه و مدنظر داشته باشه. انسان اسیر ذهنیت خودشه و این ذهنیت بصورت تنگاتنگی با جسمانیت انسان در هم آمیخته.
ممنون از دوستان و استاد ابتین بخاطر این بحث .راستش به نظر من کسی میتونه تو یه رشته رزمی ادعای استادی داشته باشه که هم از لحاظ عملی و هم از لحاظ علمی تو سطح بالایی باشه
ولی شخصیت خود استاد واسه من زیاد مهم نیست . فقط باید تو اون سبک متخصص باشه حالا چه کاراته چه کونگفو و ....
کسی که میره فست فود دلش میخواد یه غذای خوشمزه و سالم بخوره و دیگه واسش فرقی نمیکنه کسی که اینو درست کرده مثلا فساد اخلاقی داره یا نه !
صميمانه تشکر می کنم که نظرتون رو بیان کردید. نظرات شما اهمیت ویژه ای برای من داره. راستی نمی دونم که آیا آموزش رزمی هم انجام می دید یا نه ولی اگر این کار رو می کنید باید بگم خوش به حال شاگردانتون!
من هم مثل شما فکر می کنم که مثلا اگر از فرهنگ خاور دور نباشیم و حتی علاقه ای هم بهش نداشته باشیم باز هم احتمالا توقع داریم کسی که خودش رو استاد یک رشته ی رزمی معرفی می کنه "شخصیت" قابل قبولی داشته باشه.
به این دلیل که رابطه ی استاد و شاگرد در هنرهای رزمی، بسیار تنگاتنگ و دراز مدت هست. یا مثلا از این جهت که ماهیت آموزش های رزمی متفاوت از موضوعات دیگه ست و کسانی که آموزش می بینند لازمه که از نظر ذهنی هم تقویت بشن و این مسئولیت خواسته ناخواسته متوجه شخص استاد هست.
به طور جزیی تر، مسائل دیگه ای که می شه درباره اش فکر کرد شیوه ی آموزش، اثرگذاری و برخورد استاد یا مربی با افراد هست.
باز هم ممنون
خواهش میکنم استاد. مثل همیشه بنده نوازی میکنید.
بنده اساتیدی داشتم که با اینکه از نظر فنی در درجه بالایی بودند متاسفانه بعلت شخصیت خاصشون، کار کردن باهاشون بسیار سخت و مشکل بود. البته وقتی از دور نگاه میکنیم، به نظر میرسه میشه با هر آدمی کنار اومد ولی تجربه شخصی به بنده میگه: حداقل استاد هنرهای رزمی در این مورد استثناست. چون آموزه های هنرهای رزمی نیاز به محیطی آرام و آرامش بخش دارند. شاید هم ما به این چنین محیطی عادت کردیم.
سلام دوست عزیز . اگه شما بخواین مثل افرادی بشین که تو فیلم هستن باید بازیگر شین !!!!سلام بر تمام دوستان
اگه من بخواهم مثل اینها که توی این فیلم هستند بشوم باید چه رشته ای بروم؟؟
http://host19.aparat.com//public/us...61611ad775651ae4b552df3229e648157.apt?start=0
با تشکر از همه ی دوستان
منظورشون ویدئو هستسلام دوست عزیز . اگه شما بخواین مثل افرادی بشین که تو فیلم هستن باید بازیگر شین !!!!
ویدیو رو ندیدم ولی چون صحنه هایی از یه " فیلم " هست پس مشخصه تکنیکا و تمرینا همش نمایشی و برای جذب مخاطب هست و تو مبارزه واقعی هم هیچ کاربردی نداره