سلام خوش اومدید. توی خونه میت بدردتون نمیخوره مگر اینکه یکی از اعضای خونواده تون که خودش وارد باشه بهتون کمک کنه. کیسه ولی اگه فضای مناسب داشته باشید براش بد نیست و میتونه کمکتون کنه.سلا دوستان.من کیوکوشین کار میکنم میخواستم بدونم برای تمرین تو خونه لازمه کیسه بوکس یا میت بگیرم؟
100 افسوس برای این موضوعدنیای رزمی نابود داره میشه
سلام دوست من100 افسوس برای این موضوع
الان معنی کلمه ی باشگاه تبدیل شده به بدنسازی
به هر کس میگی باشکاه خود به خود کلمه ی بدنسازی میاد تو ذهنش . به فکر اینن برن یه بدن بسازن بندازن بیرون دیگه تموم
چند سال پیش یادم میاد برای تمرین به اطراف شهر میرفتیم با دوستان و با لذت خاصی تمرین میکردیم . هفته ای یک بار دریا یا جنگل جایی برای تخلیه ی انرژی و تمرین اصولی . اما روز به روز کم میشه این دیدگاه و همه چیز به سمت تکنولوژی پیش میره
من؟شما چه رشته ای کار میکنین دوست من ؟
البته از عکس و امضا یه چیزا یی میشه فهمید
بله شما :دیمن؟
زیاد مهم نیست . اما ببر سیاه رو خیلی دوست دارم
در معبدی گربه ای زندگی می کرد که هنگام عبادت راهب ها مزاحم تمرکز آن ها می شد. بنابراین استاد بزرگ دستور داد هر وقت زمان مراقبه می رسد یک نفر گربه را گرفته و به ته باغ ببرد و به درختی ببندد.
این روال سال ها ادامه پیدا کرد و یکی از اصول کار آن مذهب شد. سال ها بعد استاد بزرگ درگذشت.گربه هم مرد.راهبان آن معبد گربه ای خریدند و به معبد آوردند تا هنگام عبادت به درخت ببندند تا اصول عبادت را درست به جا آورده باشند. سال ها بعد استاد بزرگ دیگری رساله ای نوشت درباره ی اهمیت بستن گربه هنگام عبادت ...
_پندهای قند پهلو_
_ حسین شکرریز_
امیدوارم هر چه زود تر سلامتی خودتون رو بدست بیارید و به تمرینات برگردینبا سلام مدتي هست اينجانب به علت آسيبديدگي بسيار شديد كه داشتم خدمت شما نبودم
ببخشيد.
ببر سياه در خدمت شماست
ممنون از حسن توجه شما
خواهش ميكنم ممنونمبا سلام مدتي هست اينجانب به علت آسيبديدگي بسيار شديد كه داشتم خدمت شما نبودم
ببخشيد.
ببر سياه در خدمت شماست
ممنون از حسن توجه شما
با سلامنمیخام دلیل قطعی بگم، غیر از دلایلی همچون کم کاری و بی حوصلگی و نداشتن وقت و... یک دلیل بسیار مهم به ذهن بنده میرسه.
اینکه تاپیک تخصصی شده و بخش ها جدا شدند خودش عالی بنظر میرسه ولی موضوع مهم دیگه ای که وجود داره تعداد ما اونقدر زیاد نیست که این تعداد بخش داشته باشیم، شاید اگه روند قبلی(جدا شدن برخی تاپیک های پرطرفدار و تعداد بالای مطلب و مطرح شدن بقیه مسائل در همین بخش عمومی) در پیش گرفته بشه و بچه ها بیشتر باهم دیالوگ داشته باشن بتونیم به همون گرمیت گذشته برگردیم. انگار حرف زدن بچه ها باهم کمی سخت شده. در خدمت اساتید جسارت کردم، چیزی بود که به ذهنم رسید.