گاهی وقت ها هم این مسئله برعکس میشهورزش های رزمی مثل کیسه ایربگ در ماشین هستند در حالت عادی رانندگی بکار نمیاد اما وقتی تصادف میشه جان راننده را نجات میده
استادم همیشه همین رو بهم میگفت.هاتوری هانزو در اوج روشها و شیوه هایش به همین نتیجه رسید. استاد ایپ همینطور. فوجیتا سیکو هم همینطور..........استاد اين حرف از طرف شما...
درسته مثل کسیکه با چاقو به شما حمله کنه شما بدون اینکه دستشو بگیری با کف دست میزنی رو دست مهاجم چاقو میخوره به خودشگاهی وقت ها هم این مسئله برعکس میشه
..................
ببرسیاه
سلام...سلام خيلى خوش آمديد. حضور شما بسيار مغتنم است. خدا ميدونه چقدر دلم براى جودو تنگ شده!! فعلا سه ماه ديگه هم ازش دور خواهم بود.
تاثیر هالیوود و فیلمای ون دامدرسته مثل کسیکه با چاقو به شما حمله کنه شما بدون اینکه دستشو بگیری با کف دست میزنی رو دست مهاجم چاقو میخوره به خودش
عالی هستن!این هم عکس های من
نکته» قدرت در نگاه انسان هست. چشمان خود را قدرتمند کنید بهترین روش مبارزه است
ببر سیاه
استادم همیشه همین رو بهم میگفت.هاتوری هانزو در اوج روشها و شیوه هایش به همین نتیجه رسید. استاد ایپ همینطور. فوجیتا سیکو هم همینطور..........
صندلی قدرت به هیچ دردی نمیخوره.........
من هم به همین نتیجه رسیدم
با تشکر
ببر سیاه
تقريبا ٤ ماه براى عمل لازيك چشم و فعلا ٤ ماه براى پارگى منيسك داخلى! واقعا حيفه واقعا...سلام...
سپاس گذارم...
جسارتا چرا از جودو دور شدین؟؟؟
آخه واقعا حیفه...حتی یه روز...
بسيار زيبا استاد...این هم عکس های من
اتفاقا من فیلم های ون دام نگاه نمیکنمتاثیر هالیوود و فیلمای ون دام
هنرها و روش های رزمی به هیچ دردی نمیخوره.
..............
استاد میلاد ، یادت میاد پشت تلفن میگفتی شروع کن ؟ میگفتی فقط شروع کن ؟ میگفتی نابود شدی ؟ از اون روز 8 ماه میگذره ، مانیز همینطور شدیم . آدم رودرروی خودش قرار میگیره . این هم خوبه هم بد ، فعلا که من از هر چی رزمیه زده شدم ، نه سیستما نه کیوکشین نه جودو نه جوجیتسو ، هیچ کدومشون دیگه ارضاء نمیکنه منو . فعلا فقط بدنسازی و حفظ انعطاف . همین و بسخوش آمدی
در کل من که خیلی خرابم
سلام هم رزم عزیز و همیشه فعال بخشاستاد این حرف شما مثل یه پتک خورد به من. شمارو توی رزمی بیشتر از همه قبول داشتم...
نمیدونم چرا این حرفو زدید ولی انگار اصلا علاقه ی من به رزمی نصف شد...
:general208::general208: