در کل سیستم های دفاع شخصی با هنرهای رزمی تفاوت دارن . مثلا کدوم هنر رزمی میاد رو موقعیت های مختلف زورگیری و گروگانگیری و بادیگاردی و خلع سلاح اسلحه گرم و ... مانور میده ؟اینطور که من از کراو ماگا متوجه شدم همش دفاع شخصی بیشتر شبیه به وینگ چوون هستش طبق این کلیپ
همش هم طبق وینگ چوون حالت چسبیده داره به مهاجم
این چیزی که من داخل ویدئو دیدم کراوماگا نبود وینگ چوون بوددر کل سیستم های دفاع شخصی با هنرهای رزمی تفاوت دارن . مثلا کدوم هنر رزمی میاد رو موقعیت های مختلف زورگیری و گروگانگیری و بادیگاردی و خلع سلاح اسلحه گرم و ... مانور میده ؟
کراو ماگا یه سری از اصولش رو از وینگ چون گرفته . مثل چسبیدن به حریف و ضربه زدن به نقاط حساس و ...
ولی در کل خیلی تفاوت دارن . نزدیک ترین سبک به نظر من سیستمای روسیه هست . چون اونم کلا دفاع شخصیه
اره اونی که اجرا میکرد هم پسر ایپ من بود:general304::general304::general304:این چیزی که من داخل ویدئو دیدم کراوماگا نبود وینگ چوون بود
وینگ چوون کامل ترین سیستم دفاع شخصی دنیا نیست کامل ترین و مرگبارترین جوجیتسو و در نهایت آیکیدو هست
درصد زیاد تکنیک های کراو ماگا از سبک های مختلف کونگ فو گرفته شدهاره اونی که اجرا میکرد هم پسر ایپ من بود:general304::general304::general304:
ما که نفهمیدیم تو چی گفتی !درصد زیاد تکنیک های کراو ماگا از سبک های مختلف کونگ فو گرفته شده
فیلم های چینی قدیمی نگاه کن با دسته چتر از خودشون دفاع میکردن یا مثلا یک استاد کونگ فو در حال کشیدن تریاک بود که یک نفر بش حمله میکرد با یک فوت از روی بافور زغال پرت میکرد رو بدن طرف
فلسفه کراو ماگا از همینجاهاست
همه سبک ها میگن مال من بهتره اما هیچ کدوم با هم مبارزه نکردن
از اهالی هر رشته یک استاد بیارن
استاد کراو ماگا با استاد هاپکیدو
هر سبکی را که مخفی کنی اون سبک پیشرفت نمیکنه
سلام بر دوستان عزیز،
امیدوارم که حال همه همرزمان عزیز و اساتید خوب باشه و همگی سالم و تندرست باشن :general406:
بعد از یه غیبت خیلی طولانی، گفتم سری به دوستان بزنم
من که خندم میگیرهواقعا اینجوری میشه تمرین کرد؟!
http://www.zhiaronline.com/blog/چگونه-هنر-رزمی-را-در-منزل-بیاموزیم.html