سلام آبتین جان. ویدئو جالبی بود برای من با اینکه به لحاظ فنی آشنایی با حرکات ندارم ولی دیدن این فرم لذت بخش بود. ممنون از این ویدئو خوب.دوستان توی این ویدیو فرم اول وینگ چون رو اجرا کردم. امیدوارم ببینید و برای شما جالب باشه:
http://www.aparat.com/v/cigp1
سلام آبتین جان. ویدئو جالبی بود برای من با اینکه به لحاظ فنی آشنایی با حرکات ندارم ولی دیدن این فرم لذت بخش بود. ممنون از این ویدئو خوب.
وحید.
سلام وحید عزیز.
چطوری خوب هستی؟ هنوز شمشیرمیزنی یا تمرین نمی کنی فعلا؟
دلتنگ بودم برای شما و ممنون که ویدیو رو دیدی. گفتم شاید برای دوستان انگیزه بشه ویدیویی از خودش بگذارن و...
خوبم ممنون. بله با اجازه تون.انشالله اسفند ماه آزمون شودان دارم،امیدوارم قبول بشم ^_^
شما چطوری آبتین جان؟
ممنون از شما. برای من که جالب بود واقعا. ویدئو خوبی ندارم، ولی فکر خوبیه بتونم اینکارو میکنم و از چند تا کاتا که تمرین میکنم فیلم میگیرم و میذارم.
ولی خب فعلاً یه عکس فقط از خودم دارم
مشاهده پیوست 870114
سلام بسیاردلتنگ فرم شدم
بسیار خسته نباشید
این روزها زندگی کردن سخت شده .............
ممنون از حسن توجه شما
این عکسی که انداختید جالبه حالا چرا سیاه سفید ؟خوبم ممنون. بله با اجازه تون.انشالله اسفند ماه آزمون شودان دارم،امیدوارم قبول بشم ^_^
شما چطوری آبتین جان؟
ممنون از شما. برای من که جالب بود واقعا. ویدئو خوبی ندارم، ولی فکر خوبیه بتونم اینکارو میکنم و از چند تا کاتا که تمرین میکنم فیلم میگیرم و میذارم.
ولی خب فعلاً یه عکس فقط از خودم دارم
مشاهده پیوست 870114
ممنون آبتین عزیز. منم آرزوی موفقیت و کامیابی برای شما دارم.عکست عالیه!
صمیمانه برات آروزی موفقیت می کنم وحید عزیز
خوشحال شدم که دیدم راهو ادامه دادی
منم خوبم گرفتار زندگی و...
اره فک کنم ایده بدی نباشه بچه ها بیان از خودشون فیلمی چیزی بگذارن. تنوع هم میشه. بدجوری غبارگرفته اینجا...
ممنونم. راستش دلیل خاصی نداره، صرفاً افکت دادم بهشاین عکسی که انداختید جالبه حالا چرا سیاه سفید ؟
شما نینجتسو تمرین میکنید؟
جناب آبتین یک ویدئو از خودتون بذارید مشت سریع وینگ چوون نشون بدید چطوریه
ممنون آبتین عزیز. منم آرزوی موفقیت و کامیابی برای شما دارم.
راستش علاقه من به این رشته خیلی زیاده برای همین همچنان پیگیر هستم
بازم ممنون.