ya_ali_mavla
Registered User
:general508:
سلام به نظرم گروه تلگرامی خیلی خوبه . اگه مثلا میلادنینجا گروهو بسازه و ادمین باشه .. چون الان تلگرام همه گیر شده و تقریبا همه هستن همیشه! میشه اونجا بحثای زیادی کرددوستان حیف این تاپیک بود ک خراب بشه. شاید مشکل کار از خود ما ها باشه. چه جوری میشه تاپیک رو احیا کرد؟
سلام به نظرم گروه تلگرامی خیلی خوبه . اگه مثلا میلادنینجا گروهو بسازه و ادمین باشه .. چون الان تلگرام همه گیر شده و تقریبا همه هستن همیشه! میشه اونجا بحثای زیادی کرد
سلام به همه دوستان عزیزسلام به نظرم گروه تلگرامی خیلی خوبه . اگه مثلا میلادنینجا گروهو بسازه و ادمین باشه .. چون الان تلگرام همه گیر شده و تقریبا همه هستن همیشه! میشه اونجا بحثای زیادی کرد
سلامچیزی به اسم ورزش های رزمی وجود نداره
چون همه انسان ها میتونن مشت و لگد بزنند
شما در واقع با اسم گذاشتن ورزش های رزمی روی ضربات مشت و لگد قابلیت فیزیکی بدن انسان را محدود میکنید
همه بیان جلو راندوری بزاریمدوستان حیف این تاپیک بود ک خراب بشه. شاید مشکل کار از خود ما ها باشه. چه جوری میشه تاپیک رو احیا کرد؟
سلام دوست عزیز و همیشه جویای حقیقتبه نظرم پیشنهاد خیلی خوبیه. من با استاد میلاد صحبت میکنیم. نتیجه رو اطلاع میدم
همیشه به این صورت نیست...ورزش های رزمی خوب نیست چون ترویج خشونت است
سلام شیدوشیکای چی هست و برای چه مرتبه ای برگزار میشه؟سلام به اساتید هنر های رزمی
از استاد عزیز تقاضا دارم سبک خودشان " گوجوریو " را که از سبکهای قدرتی کاراته به حساب می آید توضیح کاملی دهند تا مورد استفاده دوستان قرار بگیرد.
یک سوال هم از ووشو دارم آیا می توانید نام مهمترین سبکهای ووشو را برایم بگویید ممنون
خشونت... می توانی خشونت را برایم تعریف کنید؟:hmm:
در مورد سبکهای خانم ها هم سبکهای زیادی هست که به زودی در این باره توضیح خواهم داد فقط به طور مختصر باید بگویم که تفاوتش با سبک آقایان در یان است که بیشتر به انتقال نیرو می پردازند تا دفع نیرو.
و حالا نین جوتسو : :f34r:
نين جوتسو در لغت به معناي هنر پنهاني است كه شيوه اي به وجود آمده براي دفاع از خويشتن و رسيدن به مهارتهاي ويژه رزمي براي غلبه بر دشمن است.
يكي از برجسته ترين خصوصيات نين جوتسو اين است كه بدن و جسم را پايگاه فكر و انديشه ميداند و كالبد آدمي را آموزش ميدهد تا با آن روح را بسازد. اصول اصلي و اجراي تكنيكها نياز به سرعت، تعادل، تمركز، قدرت و تنظيم زمان تنفس و كنترل آن دارد و بدون آن فاقد ارزش است که از شعار های نین جوتسو نیز می باشد یعنی" قدرت سرعت تعادل انعطاف تمرکز پنج هنر نینجاست".
براي اولين بار در ايران بوجين كان دوجو نين جوتسو (نينجا) توسط استاد اكبر فرجي در زمستان 1369در شهر كرچ تأسيس شد. در آغاز كار به دليل ناشناخته بودن در ميان ورزشكاران و ورزش دوستان، مشكلات فراواني وجود داشت. همچنين بخاطر اينكه اين ورزش از ابزار و سلاحهاي متعددي در امر آموزش استفاده ميكند براي اكثريت ذهنيت غريبي به وجود آورده بود ولي با ياري خداوند متعال و زحمات استاد فرجي اين رشته نوين و جذاب توانسته جايگاه خود را در ميان ساير رشته ها پيدا كند .
امروزه هزاران جوان دختر و پسر ايراني كه شيفته و عاشق اين هنر هستند در دوجوهای مختلف تعليم مي بيند.
آموزش در نین جوتسو به 9 قسمت از مبتدي تا عالي دسته بندي شده ، 1- يادگيري و مهارتهاي پايه 2-يادگيري نظم و انضباط. 3- فراگيري فنون مقابله با حريف. 4- هنر آكروبات رزمي. 5- كلاسهاي شيدوشي كاي. 6- يادگيري انواع تمرينات. 7- نحوه فراگيري عبور از موانع. 8- كاربرد سلاح در هنر رزمي. 9- آموزش شنا در آب.
شيدوشيكاي كلاس هاي فوق العاده ای است كه مناسب با شرايط و بصورت نامنظم تشكيل ميشوند و در آنها جدا از موارد عمومي آموزشهاي اختصاصي نيزداده ميشود راهيابي به اين كلاسها دشوار است و هدف بالا بردن مهارتهاي علمي و تئوري هنرجويان است .
ممنونم استادسلام به همه ، دلم برای همتون تنگ شده . فکر کنم بیش از 1 سال میشه که توی انجمن فعالیت نداشتم . خیلی خوشحالم از اینکه میبینم دوستا و رفقای قدیمی هنوز هستن .
اراده کردم که دوباره مثل قبل در کنار همه درگیری های شخصی و زندگیم دوباره اینجا پا به پای شما همرزمان عزیزم باشم .
سلام استاد عزیز.سلام به همه ، دلم برای همتون تنگ شده . فکر کنم بیش از 1 سال میشه که توی انجمن فعالیت نداشتم . خیلی خوشحالم از اینکه میبینم دوستا و رفقای قدیمی هنوز هستن .
اراده کردم که دوباره مثل قبل در کنار همه درگیری های شخصی و زندگیم دوباره اینجا پا به پای شما همرزمان عزیزم باشم .
ای کاش مثله چند سال قبل بحث های داغ تو تاپیک داشتیم . متاسفانه دیگه کسی حوصله حرف زدن در مورد هنر های رزمی رو نداره...تا زنده هستم بخش هنرهای رزمی رو زنده نگه میدارم
ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه
سلامای کاش مثله چند سال قبل بحث های داغ تو تاپیک داشتیم . متاسفانه دیگه کسی حوصله حرف زدن در مورد هنر های رزمی رو نداره...
سلام،واقعیتش من حداقل دو روز یکبار سر میزنم ولی متاسفانه دوستان فعالیت نمیکنند...سلام
ممنون که سر میزنی
من همچنان هستم دوستان هم هستند
اگر دوستان تلگرام و واتس آپ بزارن کنار درست میشه
خوب شد که اومدی بازم سر بزن
عرض ادب خدمت استاد و همشهری عزیز. نمیدونین چقدر خوشحال شدم وقتی پستتون رو دیدم. استاد میلاد میدونن که چندبار ازشون سراغ شما رو گرفتم. باعث افتخار و خوشحالیه که بتونم در خدمت شما باشم استاد. اوسسلام به همه ، دلم برای همتون تنگ شده . فکر کنم بیش از 1 سال میشه که توی انجمن فعالیت نداشتم . خیلی خوشحالم از اینکه میبینم دوستا و رفقای قدیمی هنوز هستن .