سلامچیزی به اسم ورزش های رزمی وجود نداره چون همه انسان ها میتونن مشت و لگد بزنن
ضمنا از سبک ها نباید بعنوان روش استفاده کرد چون برای مبارزه محدودیت درست میکنن
از سبک ها در مبارزه باید به چشم ابزار نگاه کرد
صحبت های شما معنی نمیدهد
سلامچیزی به اسم ورزش های رزمی وجود نداره چون همه انسان ها میتونن مشت و لگد بزنن
ضمنا از سبک ها نباید بعنوان روش استفاده کرد چون برای مبارزه محدودیت درست میکنن
از سبک ها در مبارزه باید به چشم ابزار نگاه کرد
salamسلامی خدمت بروبچ رزمی کار
ورزش رزمی فقط کاراته
من دان یک کاراته رشته گوجوریو رو دارم
هر کی هر سوالی از این رشته رو داره من در خدمتم
شاید بخاطر این باشه که شیوه ها و روش ها و طرز تفکر ها باهم فرق کنه؟؟؟تا الان تو کل دنیا فدراسیونی بوجود نیانده که روش های رزمی کشورها را به چالش بکشه و به مبارزه همدیگر را دعوت کنن
روش های خودشون را ارتقا بدن
مطمئنا تکنیک هایی که در فیلم های رزمی بکار میره در مبارزه همونا نیستن
. با سلام خدمت استاد میلاد ، بعد چند سال دوباره یه سری به اینجا زدم ، یادش بخیر ، استاد میلاد گروه تلگرامی ندارین !؟ که همه اساتید اینجا حضور داشته باشن !؟لطفا پست تجاری باز نکنید
ممنون از حسن توجه شما
با سلام دوست عزیز. با سلام خدمت استاد میلاد ، بعد چند سال دوباره یه سری به اینجا زدم ، یادش بخیر ، استاد میلاد گروه تلگرامی ندارین !؟ که همه اساتید اینجا حضور داشته باشن !؟
البته در مورد تای چی هم صحبت شده ! این تاپیک 500 صفحه ست ... به شخصه کل این تاپیک رو خوندم اوایل عضویتم..سلام
من صفخاتی از این موضوع را خواندم . عجیبه که کسی در مورد هنر رزمی درونی تای چی که بسیار هم محبوبه , نمیکنه . تای چی واقعا زندگیه و اصولش نه تنها در مبارزه و رزم بلکه در زندگی روزمره کاربرد داره .
من بعنوان هنرجوی تای چی , از اساتید و بقیه دوستان مطلع در این موضوع میخوام که این ورزش را به بحث بزارن .
تای چی علاوه بر جبنه رزمی , جنبه ذهنی و زندگی نیز دارد و بر حفظ سلامتی تاکید فراوان دارد .
با سلام تاپیک رو خوب بررسی کنیدسلام
من صفخاتی از این موضوع را خواندم . عجیبه که کسی در مورد هنر رزمی درونی تای چی که بسیار هم محبوبه , نمیکنه . تای چی واقعا زندگیه و اصولش نه تنها در مبارزه و رزم بلکه در زندگی روزمره کاربرد داره .
من بعنوان هنرجوی تای چی , از اساتید و بقیه دوستان مطلع در این موضوع میخوام که این ورزش را به بحث بزارن .
تای چی علاوه بر جبنه رزمی , جنبه ذهنی و زندگی نیز دارد و بر حفظ سلامتی تاکید فراوان دارد .
خوش آمدی عزیزمسلام من دوباره برگشتم . البته هزار بار تا حالا برگشتم ولی دوباره سرم شلوغ شد رفتم
کجایی جاجی بیا نیستی
خوش آمدی عزیزم
موضوع جدید داریم
با ادعای جدید ....... بعد این همه سال
میای بررسی مکنیم؟
کجایی جاجی بیا نیستی
سلاموضعیت کاراته سبک کیوکشین اصلا خوب نیست . خیلی سبک های عجیب و غریب به وجود اومده . چرا هر چی میریم جلوتر بدتر میشه ...