کتاب 5 حلقه به صورت رايگن در اينترنت و به زبان انگليسی موجود هست
آیا ترجمه ی فارسی از این کتاب هم موجود است؟
من نسخه ی انگلیسیشو دارم ولی ترجمش خیلی برام سخت بود.
کتاب 5 حلقه به صورت رايگن در اينترنت و به زبان انگليسی موجود هست
چند تا از دوستان من در تبريز هستند
برايتان پي گيري مي كنم و جوابش به زودي برايتان pm مي فرستم :happy:
پيروز باشيد...
آموزش ووشو زیر نظر مستقیم استاد کریم گرامی در تمام سبک ها از جمله چانگ چوان، نان چوان و تای چی چوان در خانه ووشو تبریز : کلاس های عمومی و خصوصی در (تمام رده های سنی) از مبتدی تا قهرمانیممنون امیر جان![]()
شرمنده میکنی :blush:
با سلام
کاربردی ترین ورزش دفاع شخصی چیه؟
میخام همه جور دفاعی رو توش آموزش بدن(دفاع مشت ، لگد، سلاح سرد، و....) و مثل جودو نباشه که اگه حریف لباس نداشته باشه نشه روش فن زد و تو هر شرایطی بشه ازش استفاده کرد.
salam doste aziz bebin nemishe goft karborditarin varzeshe razmi baraye defa shakhis chie hameye varzeshhayee ke tooshun defa shakhsi dare khoban mohem tamrine ma hast bebin sosai oyama ye karate baz bod ke be dalile momaresatesh dar honarhaye razmi ostureye karate shod bishtare harifasho faghat ba ye mosht sade az pa dar miavord pas tu faghat ba ye teknikam mituni harifeto az pa dar biari be sharte in ke rush onghad tamrinkarde bashi ke ghodrate tekiniket bala bashe in mohem nist ke che kasi teknike bishtari balade in moheme ki ye tekniko ghavitar mizane vali khob hala ke mikhai beri ye varzeshio shoro koni mitoni beri aikido baraye defa shakhsiam khobe age ham etelatesho mikhai va mikhai bedoni bashgahash koja hastan be in site sar bezan www.iranaikido.com