haftrazekateda
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 18
- لایکها
- 0
on moghe az nazare jesmi va ruhi ghavitarin razmi kare donya khahi shod
دوستان چه ورزش رزمی را پیشنهاد میکنید؟؟
نظرتون در مورد ورزش مونتای چیه؟؟
ممنمون دوست عزیز
ولی شما درست متوجه منظور بنده حقیر نشدین من برای دعوا دنبال رزمی نرفتم اگه این طور بود میرفتم پیش یه اوباشنوچه گی میکردم بهتر جواب میداد!!!!!!!!!!!:rambo:
من رشته ی مورد علاقم M.M.A بوده و هست ولی چی کار کنم تو شیراز نیست! و دوست دارم به غیر از ضربات دست و پا ، فنون پرتابی و قفل مفصل و کار کردن تو خاک هم یاد بگیرم یه چند نفری هم تو شیراز ادعا کردن که M.M.A بلدن ولی کارشون هیچ ارزشی نداشت.
هیچ وقت هم از این سبک های من درآوردی مثل نینجا رنجر و پاور رنجر .................. و سبک های مختلف کونگ فو به ویژه نیو کونگ فو که اعدا می کنن همه چی آموزش میدن و هیچ سبکی به قشنگی و کاربردی اونها نیست خوشم نیومده چون بارها دیدم بهتریناشون تو بازی با بچه های بوکس و کیک بوکس به طرز خیلی خفنی ناک اوت شدن:blush::blink:
من دوست دارم سبکی که کار میکنم فقط یه چیز آموزش بده نه مثل سبک هایی که گفتم کلکسیون باشه.
M.M.A رو دوست دارم چون مبارزه رو به صورت کامل و آزاد توش آموزش میدن و دیگه کاری به کاتا و سلاح سرد و فنون چریکی :f34r: و .............. نداره![]()
سلام به همه دوستان
خوشحال شدم که همچین فرمی رو دیدم من خودم مربی وینگ چون هستم البته چند ساله که هیچ ورزشی نکردم حسابی از فرم افتادم دنبال 1 تغییر سبک هستم موتای یا جوجوتسو برزیلی استادخوب تو تهران کسی معرفی کنه ممنون میشم انقدر سبکا زیادن که آدم سر گیجه میگیره و سبکهای ایرانی هم که آخرشه اگر سبک های خاص و خوب و گمنام در ایران هست که ارزش تحقیق داشته باشه هم معرفی کنید ممنون میشم
tony jaa - استاد موی تای
![]()
موی تای یا تای بوکسینگ (بوکس تایلندی) یکی از بهترین رشته های رزمیه که هدف اصلیش گرفتن حریف و زدن ضربه آرنج و زانو به حریفه. ولی نقطه ضعفش اینکه رو مشت زنی زیاد کار نمی کنن و بچه های موی تای خیلی از مشت های خوب و تکنیکی برخوردار نیستن ولی تا دلت بخاد خفن زانو میزنن.
حالا شما هدفت از ورزش رزمی چیه؟
میخای مشت زن بشی ؟ لگد زن بشی؟ قفل مفصل و فنون پرتابی یاد بگیری؟ سرعتی یا قدرتی کار کنی و.............................
خوب هدف از ورزش رزمی اینکه اگه با دوتا تو خیابون دعوام شد از پسشون بر بیام. من خودم قبلا" تکواندو/وشو/کونگ فو توآ / هاپکیدو کار کردم.
ولی با هیچ کدوم به اندازه کونگ فو توآ حال نکردم. ولی یه دو سالی می شه که گذاشتم کنار و می خواهم دوباره شروع کنم. پس الآن کمک می خواهم.
سلام دوست من
در مورد سبک های مندراوردی مثل نینجا ایرانی و.................. درسته
تو این سال ها من خودم تنها یک رشته رزمی رو تو ایران پایه و اساس دیدم اون هم آیکیدو بود
در شیراز هم هست همشهری![]()
شما شیراز زندگی میکنید؟
برای آیکیدو چه کسی رو معرفی میکنید و آیا خودتون هم کار میکنید؟
دوست من بدون موضوع پست نزنید
هدفت یکمی مشکل دارهخوب هدف از ورزش رزمی اینکه اگه با دوتا تو خیابون دعوام شد از پسشون بر بیام. من خودم قبلا" تکواندو/وشو/کونگ فو توآ / هاپکیدو کار کردم.
ولی با هیچ کدوم به اندازه کونگ فو توآ حال نکردم. ولی یه دو سالی می شه که گذاشتم کنار و می خواهم دوباره شروع کنم. پس الآن کمک می خواهم.
شما شیراز زندگی میکنید؟
برای آیکیدو چه کسی رو معرفی میکنید و آیا خودتون هم کار میکنید؟
هدفت یکمی مشکل داره
بهتره یه جور دیگه به ورزش های رزمی نگاه کنی.بهتره هدفت سلامت روح و جسمت باشه
مثلا بیشتر ورزشکاران تیر اندازی قصد ندارن کسی رو با تیر بزنن هدفشون چیز دیگه ای هست