• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

haftrazekateda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
on moghe az nazare jesmi va ruhi ghavitarin razmi kare donya khahi shod

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنمون دوست عزیز
ولی شما درست متوجه منظور بنده حقیر نشدین من برای دعوا دنبال رزمی نرفتم اگه این طور بود میرفتم پیش یه اوباش:D نوچه گی میکردم بهتر جواب میداد!!!!!!!!!!!:rambo:
من رشته ی مورد علاقم M.M.A بوده و هست ولی چی کار کنم تو شیراز نیست! و دوست دارم به غیر از ضربات دست و پا ، فنون پرتابی و قفل مفصل و کار کردن تو خاک هم یاد بگیرم یه چند نفری هم تو شیراز ادعا کردن که M.M.A بلدن ولی کارشون هیچ ارزشی نداشت.
هیچ وقت هم از این سبک های من درآوردی مثل نینجا رنجر و پاور رنجر .................. و سبک های مختلف کونگ فو به ویژه نیو کونگ فو که اعدا می کنن همه چی آموزش میدن و هیچ سبکی به قشنگی و کاربردی اونها نیست خوشم نیومده چون بارها دیدم بهتریناشون تو بازی با بچه های بوکس و کیک بوکس به طرز خیلی خفنی ناک اوت شدن:blush::blink::p:)
من دوست دارم سبکی که کار میکنم فقط یه چیز آموزش بده نه مثل سبک هایی که گفتم کلکسیون باشه.
M.M.A رو دوست دارم چون مبارزه رو به صورت کامل و آزاد توش آموزش میدن و دیگه کاری به کاتا و سلاح سرد و فنون چریکی :f34r: و .............. نداره:cool:

Last edited:

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان چه ورزش رزمی را پیشنهاد میکنید؟؟
نظرتون در مورد ورزش مونتای چیه؟؟

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چه ورزش رزمی را پیشنهاد میکنید؟؟
نظرتون در مورد ورزش مونتای چیه؟؟

موی تای یا تای بوکسینگ (بوکس تایلندی) یکی از بهترین رشته های رزمیه که هدف اصلیش گرفتن حریف و زدن ضربه آرنج و زانو به حریفه. ولی نقطه ضعفش اینکه رو مشت زنی زیاد کار نمی کنن و بچه های موی تای خیلی از مشت های خوب و تکنیکی برخوردار نیستن ولی تا دلت بخاد خفن زانو میزنن.
حالا شما هدفت از ورزش رزمی چیه؟
میخای مشت زن بشی ؟ لگد زن بشی؟ قفل مفصل و فنون پرتابی یاد بگیری؟ سرعتی یا قدرتی کار کنی و.............................

Last edited:

bahmax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
خوشحال شدم که همچین فرمی رو دیدم من خودم مربی وینگ چون هستم البته چند ساله که هیچ ورزشی نکردم حسابی از فرم افتادم دنبال 1 تغییر سبک هستم موتای یا جوجوتسو برزیلی استادخوب تو تهران کسی معرفی کنه ممنون میشم انقدر سبکا زیادن که آدم سر گیجه میگیره و سبکهای ایرانی هم که آخرشه اگر سبک های خاص و خوب و گمنام در ایران هست که ارزش تحقیق داشته باشه هم معرفی کنید ممنون میشم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنمون دوست عزیز
ولی شما درست متوجه منظور بنده حقیر نشدین من برای دعوا دنبال رزمی نرفتم اگه این طور بود میرفتم پیش یه اوباش:D نوچه گی میکردم بهتر جواب میداد!!!!!!!!!!!:rambo:
من رشته ی مورد علاقم M.M.A بوده و هست ولی چی کار کنم تو شیراز نیست! و دوست دارم به غیر از ضربات دست و پا ، فنون پرتابی و قفل مفصل و کار کردن تو خاک هم یاد بگیرم یه چند نفری هم تو شیراز ادعا کردن که M.M.A بلدن ولی کارشون هیچ ارزشی نداشت.
هیچ وقت هم از این سبک های من درآوردی مثل نینجا رنجر و پاور رنجر .................. و سبک های مختلف کونگ فو به ویژه نیو کونگ فو که اعدا می کنن همه چی آموزش میدن و هیچ سبکی به قشنگی و کاربردی اونها نیست خوشم نیومده چون بارها دیدم بهتریناشون تو بازی با بچه های بوکس و کیک بوکس به طرز خیلی خفنی ناک اوت شدن:blush::blink::p:)
من دوست دارم سبکی که کار میکنم فقط یه چیز آموزش بده نه مثل سبک هایی که گفتم کلکسیون باشه.
M.M.A رو دوست دارم چون مبارزه رو به صورت کامل و آزاد توش آموزش میدن و دیگه کاری به کاتا و سلاح سرد و فنون چریکی :f34r: و .............. نداره:cool:

سلام دوست من
در مورد سبک های مندراوردی مثل نینجا ایرانی و.................. درسته

تو این سال ها من خودم تنها یک رشته رزمی رو تو ایران پایه و اساس دیدم اون هم آیکیدو بود

در شیراز هم هست همشهری:)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه دوستان
خوشحال شدم که همچین فرمی رو دیدم من خودم مربی وینگ چون هستم البته چند ساله که هیچ ورزشی نکردم حسابی از فرم افتادم دنبال 1 تغییر سبک هستم موتای یا جوجوتسو برزیلی استادخوب تو تهران کسی معرفی کنه ممنون میشم انقدر سبکا زیادن که آدم سر گیجه میگیره و سبکهای ایرانی هم که آخرشه اگر سبک های خاص و خوب و گمنام در ایران هست که ارزش تحقیق داشته باشه هم معرفی کنید ممنون میشم

دوست من در ایران صدتا سبک رزمی و گم نام داره که همش من درآوردی و....... یا خیلیاشون بدون مدرک و مدرک ناقص آموزش میدن مثل : نینجا ایرانی / نیوکونگفو/ توا/ و..............

اگه به دنبال حقیقت جنگ و فنون جنگی هستی که مسئله فرق میکنه چون مردم ما فرق هنر رزمی با جنگی نمیدونن

کدوم رو میخوای تا واست توضیح بدم
البته من پست های زیادی چنین چند سال پیش تو همین تاپیک گفتم بگردی میبنی

ممنون از حسن توجه شما

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
tony jaa - استاد موی تای

wmmnh4.jpg

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
موی تای یا تای بوکسینگ (بوکس تایلندی) یکی از بهترین رشته های رزمیه که هدف اصلیش گرفتن حریف و زدن ضربه آرنج و زانو به حریفه. ولی نقطه ضعفش اینکه رو مشت زنی زیاد کار نمی کنن و بچه های موی تای خیلی از مشت های خوب و تکنیکی برخوردار نیستن ولی تا دلت بخاد خفن زانو میزنن.
حالا شما هدفت از ورزش رزمی چیه؟
میخای مشت زن بشی ؟ لگد زن بشی؟ قفل مفصل و فنون پرتابی یاد بگیری؟ سرعتی یا قدرتی کار کنی و.............................

خوب هدف از ورزش رزمی اینکه اگه با دوتا تو خیابون دعوام شد از پسشون بر بیام. من خودم قبلا" تکواندو/وشو/کونگ فو توآ / هاپکیدو کار کردم.
ولی با هیچ کدوم به اندازه کونگ فو توآ حال نکردم. ولی یه دو سالی می شه که گذاشتم کنار و می خواهم دوباره شروع کنم. پس الآن کمک می خواهم.

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
خوب هدف از ورزش رزمی اینکه اگه با دوتا تو خیابون دعوام شد از پسشون بر بیام. من خودم قبلا" تکواندو/وشو/کونگ فو توآ / هاپکیدو کار کردم.
ولی با هیچ کدوم به اندازه کونگ فو توآ حال نکردم. ولی یه دو سالی می شه که گذاشتم کنار و می خواهم دوباره شروع کنم. پس الآن کمک می خواهم.

به نظر من (نظر کاملا شخصیه) میتونی کیک بوکسینگ و یا اگر علاقه به سبک مبارزاتی مثل توآ داری کیوکوشین کار کنی که واقعا سبک توپیه:happy::cool: ولی کیک بوکسینگ یه چیز دیگس

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من
در مورد سبک های مندراوردی مثل نینجا ایرانی و.................. درسته

تو این سال ها من خودم تنها یک رشته رزمی رو تو ایران پایه و اساس دیدم اون هم آیکیدو بود

در شیراز هم هست همشهری:)

شما شیراز زندگی میکنید؟
برای آیکیدو چه کسی رو معرفی میکنید و آیا خودتون هم کار میکنید؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
هدفت یکمی مشکل داره
بهتره یه جور دیگه به ورزش های رزمی نگاه کنی.بهتره هدفت سلامت روح و جسمت باشه
مثلا بیشتر ورزشکاران تیر اندازی قصد ندارن کسی رو با تیر بزنن هدفشون چیز دیگه ای هست

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
شما شیراز زندگی میکنید؟
برای آیکیدو چه کسی رو معرفی میکنید و آیا خودتون هم کار میکنید؟

اول اینکه خوشحالم باز این قسمت یک تکونی خورد و چه جالب که من هم دارم باز ورزش رو شروع میکنم بعد از حدود 2سال
سلام ویژه هم به میلاد .

حالا در مورد ایکیدو در شیراز، تا اونجا که من میدونم تو شیراز سبک آیکی کای نیست ولی یکی از سبک های منشعب شده تو شیراز هست که شماره و ادرس باشگاه رو میگرم برات میزارم اینجا

موفق باشی

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
هدفت یکمی مشکل داره
بهتره یه جور دیگه به ورزش های رزمی نگاه کنی.بهتره هدفت سلامت روح و جسمت باشه
مثلا بیشتر ورزشکاران تیر اندازی قصد ندارن کسی رو با تیر بزنن هدفشون چیز دیگه ای هست

خوب هر کسی که می ره ورزش حتما" یکی از هدف هاش همینه. ولی یکی می ره ورزش رزمی چون پسر همسایشون می ره. یکی هم مثل من هدفش بیشر دفاع شخصی. یکی دیگه هم می خواهد . . .
ولی مطمئنن همشون به سلامتی شون هم توجه می کنند.
کسانی هستند که دم از ورزش و ورزش دوستی می زنند اما هزارتا خرابکاری می کنند. مثلا" سیگار می کشه و . . .
پس هدف این شخص از ورزش کردن هر چیری می تونه باشه به جز سلامت جسم و روح.

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
هیچ کدوم از این رزمی کاران به پای جان کلود ون دام نمیشن

این هنرمند رزمی هم سرعت داره هم قدرت

بالا