• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
من خیلی از رشته ها رو امتحان کردم
ولی بیشتر رشته ها جنبه نمایشی دارن و از ضربات ضعیفی استفاده میکنن
در کل هیچی همون کیک بوکسینگ - موی تای نمیشه
از نظر سرعت ضربات یکم از تکواندو و کاراته عقب تره به خاطر اون قدمی که خیلی وقتا قبل از ضربه زدن برداشته میشه و حرکاتی که قبل از ضربه زدن باید به بدن بدی
ولی با قدرت چند برابروضربات خرد کننده کاری جبران میکنه
دیگه به استفاده از زانو و آرنج و کلینچ مرگبارش اشاره نمیکنم

درکل یه رزمی کار کامل
باید ضربه زدن با دست وپا
یقه گیری , کلینچ و گلاویز شدن
و مبارزه بر روی زمین رو بلد باشه که یه رشته تنها نمیتونه همه اینا رو به آدم یاد بده

من میخوام جوجیتسو یاد بگیرم
چطور ورزشیه؟
بیشتر مربوط به مبارزه برروی زمین مخصوصا وقتی به پشت افتادی هستش
فنونی برای خفه کردن ویا قفل کردن مفاصل حریف داره
ورزش خیلی شیرینیه ! :D
من که خیلی لذت میبرم وقتی یه نفرو خفه میکنم
اینم دوتا از فناش
GeorgeTriangle.JPG

چوک مثلثی

bji2009-win2.jpg

گیوتین

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خیلی از رشته ها رو امتحان کردم
ولی بیشتر رشته ها جنبه نمایشی دارن و از ضربات ضعیفی استفاده میکنن
در کل هیچی همون کیک بوکسینگ - موی تای نمیشه
از نظر سرعت ضربات یکم از تکواندو و کاراته عقب تره به خاطر اون قدمی که خیلی وقتا قبل از ضربه زدن برداشته میشه و حرکاتی که قبل از ضربه زدن باید به بدن بدی
ولی با قدرت چند برابروضربات خرد کننده کاری جبران میکنه
دیگه به استفاده از زانو و آرنج و کلینچ مرگبارش اشاره نمیکنم

درکل یه رزمی کار کامل
باید ضربه زدن با دست وپا
یقه گیری , کلینچ و گلاویز شدن
و مبارزه بر روی زمین رو بلد باشه که یه رشته تنها نمیتونه همه اینا رو به آدم یاد بده

بیشتر مربوط به مبارزه برروی زمین مخصوصا وقتی به پشت افتادی هستش
فنونی برای خفه کردن ویا قفل کردن مفاصل حریف داره
ورزش خیلی شیرینیه ! :D
من که خیلی لذت میبرم وقتی یه نفرو خفه میکنم
اینم دوتا از فناش
GeorgeTriangle.JPG

چوک مثلثی

bji2009-win2.jpg

گیوتین

من متوجه عکس ها نشدم تو حالتی پا دور گردن قفل میشه با نرمی پا قفل میشه
بعدش اون یکی با دهن رفته تو خایه های حیف ممکنه گاز بگیره

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
تو عکس اول ماله وقتیه که رو زمین میفتی و حریف حمله میکنه و شروع میکنه با مشت زدن شما پا رو دور یک دست و گردنش قفل میکنی (پاهات به شکل یه مثلث میشن ) بعد میشه با تنگ کردن اون حلقه طرف رو خفه کرد یا میتونی برای تفریح همونطوری نگرش داری و با آرنج و مشت بزنی تو کلش !
از یه زاویه دیگه
TriangleChoke.jpg

دومی هم که گیوتینه بیشتر حالت سرپا شروع میشه
مثلاا حریف خم میشه که پایه شمارو بگیره وبندازتون رو زمین یا خلاصه هرحرکتی که گردنشو تابلو کنه
شما همونطوری که تو عکس مشخصه دور گردن حریف رو میگیری و خودتون میندازیین رو زمین
این دوتا عکسو ببین مراحل اولیش هستن
http://edmulholland.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/mir001.jpg
http://grind365.com/wp-content/uploads/2009/12/mma_e_mir11_576.jpg
بعدیک یا دوپا رو میندازی دور کمر حریف تا نتونه تاب بخوره وبیاد بیرون چون تنها راه طرف برای در رفتن اینه که یه طوری بچرخه و کلشو بکشه بیرون خلاصه با گزاشتن پادور کمرش بدنش رو کنترل میکنی

این حرکت خطرناکیه وخیلی وقتا باعث بیهوشی حریف میشه چون صورتش معلوم نیست و نمیفهمی که تسلیم شده یه وقت میبینی که طرف تو بغلت وا میره
اینم دوتا فن دیگه

mma_maia3a_576.jpg

230px-Armlock_juji-gatame_armbar.jpg

june

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینطوری فایده نداره باید عملی کار بشه
در مورد جوجیتسو مثلا تو یه درگیری خیابونی فن هاشون که سر پایی باشه یاد بدین بهتره

ولی بنظرم قوی ترین ورزش رزمی سبکی هست که هرکسی توش راحت میتونه کار کنه
هرکسی هم که تو ایران ادعا دارها کونگ فو و جت کان دو رو بلده بلوف زده
هیچ کس غیر از بروسلی نمیتونست خوب این سبک رو اجرا کنه

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
خب اول اینکه قرار نبود چیزی یاد داده بشه وکسی هم با عکس و متن یاد نمیگیره من میخاستم این رشته رو معرفی کنم برای اون دوستی که پرسیده بود
در مورد موثر بودنش فقط همینو بگم که کسانی که مسابقات آزادو مختلط رزمی (mma) رو دنبال میکنن میدونن چقدر موثره و فایتری نیست که تمرین نکنه این رشته رو حداقل دفاع کردنشو

در مورد دعوای خیابونی باید بگم که اون بحثش جداست باید بگم که 99درصد یه مشت آدم احمق بیش نیستن که بدونه هیچگونه تکنیکی فقط مشت ولگد میپرونن که برای من خیلی وقتا ضرباتی که میزنن خندهداره برای همین میبینی آخر همشون یکم همدیگه رو میزنن و چند نفر میان جداشون میکنن بدونه اینکه اتفاق خاصی بیفته
شما اگه میخای تو خیابون حریف اینا بشی وتحمل سختیشو داری برو همون موی تای یاد بگیر

یه چیزی رو هم به عنوان کسی که 7-8 سال سابقه عشق به مبارزه رو داره و تو چند تایی مبارزه هم شرکت کرده بگم که مبارزه هیچوقت شبیه اون چیزی که تو فیلما میبینی نیست
یه نفر نمیتونه 5-6 نفرو بپکونه بدونه اینکه یه خراش برداره

نوع خیابونیش یه عملیات فیزیکیه معمولا کوتاه وسریعه میزنی و میخوری اونی که قدرت وسرعت بیشتری داشته باشه و بتونه به ترس درونی خودش که تو اون لحظه که همه دارن غلبه کنه وتمرکزشو حفظ کنه بیشتر میزنه شایدم یک دو نفرو ناک اوت کنه : )

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
منظورت از خطر چیه ؟
اگه منظورت مشت خوردن تو سروصورته
که فکر میکنم کاراته کمتر برن اونطرفا ! هرچند چندان فرق نمیکنه
فکر میکنم سبک سیدوکان بود دست کمی از کیک بکسینگ نداشت

البته یه تصور غلط در مورد کیک بوکسینگ اینه که تا رفته یکی با مشت میزنه تو دماغت و میگیرنت زیره مشت لگد میکشنت
اول اینکه با اون دستکش های که دارین کسی نمیتونه به راحتی صورت رو بزنه
دوم اینکه درد مشت به مقدار زیادی کم میشه
سوم اینکه وقتی گرم شدین هیچی حس نمیکنید جوری که خودتون دوست دارین تو صورت مشت بزنید وبخورید !
چهارم اینکه قرار نیست از شما جای کیسه بکس استفاده کنن تا تکنیک ها رو یاد نگیرید و آماده نشین بلایی سرتون نمیارن ! تو مبارزه تمرینی تو باشگاه هم شما با هم سطح های خودتون تمرین میکنید
پنجم اینکه به همون نسبت که شما تمرین میکنی بدنتون هم قوی تر میشه ,قدرت واستقامتتون میره بالاتر پس فکر نکن با همین وضعی که الان هستی قراره کار کنی

یه پسر خاله دارم 15 سالشه حدود 50 کیلوه تو عمرش مورچه نکشته! میخاست یه ورزش بره بهش کیک بکسینگ رو معرفی کردم
الان جوری شده که من 85 کیلویی حریفش نمشم با هم که تمرینی مبارزه میکنیم فقط برای ناک اوت حمله میکنه!

NINJA-D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از دختراي رزمي كارم
رشتم نين جوتسوه
مي خوام از سايبر عزيز بپرسم كه نين جوتسو تو محل اقامت ايشون چه جوريه؟

maryam1389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بدن انعلاف پذیری دارم و پاهام نرمه و 180 درجه رو راحت باز میکنم
کدوم ورزش رزمی برای من مناسبت تره
وزنم 70 کیلو

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
وزنم 70 کیلو

با اجازه اساتید تایپیک

بسته به علاقه و استعداد بدنتون داره
از درگیری نزدیک خوشتون میاد : وینگ چون و جیت کن دو
از درگیری دور : کاراته ، تکواندو و ....
گلاویزی : جودو ، کشتی
سلاح : کن دو ، کالی اسکریما و ...
رزم و سلاح : نینجوتسو
عرفان و سلاح : کن دو و آیی ای دو ( شیوه سامورایی )

خلاصه بستگی به شرایط روحی و روانی و علاقه شخصی شماست
که صد البته نوع بدن و استعداد بدنتون هم موثره

Kimia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
وزنم 70 کیلو

سلام
اول بايد ببيني که با يک بدن ورزيده مي توني مثل الان راحت تو مراسمهاي خونوادگي باشي ؟
خيلي از دوستان و اقوام شما ممکنه دنبال دست انداختن شما باشن.
فقط به خاطر اينکه مثل بقيه دخترا نيستي !

babak-sharifi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کونگ فو تائو .
سلام:
بخشید متن شما نظرم رو جلب کرد.اگر اجازه بدین یه کم تکمیلش کنم.
1- اونی که شما کار کردین کونگ فو تو آ ست نه تائو.
2- اگر در مورد بیوگرافی آقای میرزائی بخواهید بدونید باید بگم ایشان در رشته گوجوریو یکی از سبک های کاراته که در دهه چهل و پنجاه شمسی در ارتش آمریکا تدریس میشده به درجه مربی گری رسیده اند البته در ارتش(به جزئیات اشاره نمیکنم)
3- ایشان بعد از انقلاب هم از ایران نرفتند چرا که تا سال 63 که من خودم ایشان را در فردیس کرج دیدم.
4- رشته کونگ فو توآ در واقع کاراته گوجو ریو است .لطفا در مورد گوجوریو تحقیق کنید ببینید .
5- اگر دستتونو بگذارید زیر سنگ و با سنگ دیگه بکوبید روش ,کار خیلی سختیه ولی بعد از 2 سال که این کارو کردید همه میگن میشناسینش؟ با سنگ هم اگر بکوبید روی دستش چیزی نمیشه.ولی توی اولین مبارزه نقش زمین میشه.تمرینات اصول خاصی دارند که متاسفانه در ایران این اصول به درستی رعایت نمیشه.تمرینات رزمی نوعی شکنجه برای جلب شاگرد نیست.میدونین چرا افغانیها در این رشته کار میکنند؟
چون از لحاظ فرهنگی از ما خیلی عقب تر هستند و درک رشته های صحیح با اصول علمی را ندارند. از لحاظ روحی هم خشن و بدون فکر عمل میکنند بطوری که علت درگیری های منجر به فوت در بین افغانها معمولا سر جا برای نشستن و یا ظرف غذا و مبالغ خیلی ناچیز پول است.
لطفا در انتخاب رشته های رزمی خیلی دقت کنید و فقط به اینکه خیلی باهاله قانع نباشید.از خط یک توآ تا خط هفت بیش از 4000 تکنیک وجود دارد آیا شما در مبارزاتشان بیشتر از 3 ضربه ناقص میبینید؟خوب فکر کنید 3973تکنیک باقی مانده برای چی بود؟
موفق باشید.

babak-sharifi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول بايد ببيني که با يک بدن ورزيده مي توني مثل الان راحت تو مراسمهاي خونوادگي باشي ؟

سلام :
لطفاً در نظر بگیرید که حداقل در چین بیش از 2000000 رزمی کار خانم وجود داره که همشون بسیار ظریف تر و فانتزی تر از خانمهای ورزش نکرده ایرانی هستند.مطمئن با رعایت اصول دقیق و استاندارد در تمرینات شما ظاهری چابک و ظریف خواهید داشت که توانائی های حرکتی شما دیگران را تحت تاثیر قرار میدهد.
از راه رفته پشیمان نشید و فقط کمی به گذشته بر گردید و اگر چنین چیزی که میگید در مورد شما صحت داره مسیر های اشتباه را تصحیح کنید.
موفق باشید

babak-sharifi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
وزنم 70 کیلو

سلام:
من نمیدونم قد شما چقدر است ولی اگر از نرمی پایتان راضی هستید و اصولا ترجیح میدهید از پاها استفاده کنید تکواندو بیشترین تاثیر را در شما خواهد داشت.فقط مراقب زانو ها باشید و در هیچ ضربه ای زانوهایتان بیش از 170 درجه باز نکید.
موفق باشید

HT boy

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر دوستان. من میخوام دفاع شخصی در سطح بالا یاد بگیرم.بیست سالمه دیر نیست؟ چه سبکی معرفی میکنید؟ لطفا کمکم کنید.

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان. استاد میخوام توی تهران جهت قدرت درونی رشته و سبک هم مهم نیست. قبلا زیر نظر استادی بودم الان دوباره میخوام ادامه بدم.البته استاد سراغ دارم توی کرمان ولی خوب زیادی دوره. اگر چیزی تهران پیدا نکنم احتمال قوی جمع و جور می کنم میرم اونجا زندگی می کنم.

پ.ن: لطفا شکوندن اجسام رو جزو قدرت درونی حساب نکنید.

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان گل ماتازه اومدیم اینجا نینجوتسوکار میکنم دلایل محکمیبر چرت بودن حرفهای بعضی از اقایون اوردم که میگفتن نینجوتسو درایران دروغ وچیزی به نام بوجینکان تو ایران کار نمیشه
1.حضور شیهان فیلیپ بارتوش
2.دریافت حق ازمون تادان چهار که دان 5 ازمون ساکی نام دارد وتقریبا فقط سوک هاتسومی حق گرفتن ااین ازمون وبهبالا را دارامیباشند.
3.دریافت حکم شودان نینجا یا همون کمربند مشکی بین المللی توسط عده ی زیادی از مربیان ونمایندگان.به طور رسمی
4.و..........و.......که اگه اقایون بیان رونمایی میکنم.
باتشکر

spirit32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی میدونه شرق تهران مرکز آموزشی جودو تو سطح بالا کجا هست؟

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بر همه ی دوستان چرا فروم انقدر ...... یادم سه چار سال بیش که استاد امیر میومدند فروم رنگ بویه دیگه ای داشت اما الان هر کی 1ماه یه بار سر میزنه ببینه چه خبره.بگذریم.میخواستم ببینم اون دوستمون که هنر های رزمی درونی کار میکردند mh_amri رو میگم .شما اگر واقعا بایه هستی واسه تمرین به نظر من برو ری کی هنر رزمی خوب وزیبایی میشه گفت بر عکس فقط با درون کار میکنه.
اگه خواستی بگو بگردم شمارهی یکی از باشگاهاش رو بهت بدم.
یاحق
نینجوتسو هنریست که هر کس به مانند من عاشق هنر های رزمی باشد عاشقش میشود.
نینجوتسو هنریست به لطافت گل به تندی رعد وبه سختی فولاد

یاحق

بالا