• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در مورد شکستن این اجسام باید بگم سیکلش به این صورته که: وقتی شما با پتک یا مشت یا هرچی ضربه ای به مرکز کانون یک جسم میزنید نیرویی به صورت مستقیم وارد جسم میشه ، در اجسام نامتقارن قطب جسم در کانون جسم هست و وقتی وارد میشه ناگهان در مکز جسم پراکنده میشه و به هم ریخته میشه ب اصطلاح (رزونانس) پیدا میکنه و جسم میترکه یا ترک میخوره.

نینجاها هیچ وقت از این تمرینات نداشتن شما کجا دیدید؟

اول نینجایی که در ایران و خیلی جاهای دیگه هست نینجا نیست (این ها نینجاهای نمایشی هستن) پوچ پوچ
اگه سوالی در مورد نین جوتسو بود در خدمتم

ولی یادم می گفت نینجوتسو
در فیلم هم با کنار دست زد بطری رو شکوند
بعد هم رو دک و دیوار راه میرفتن و چند تا از فنونشون هم نشون می داد و بدناشون هم خیلی نرم بود
استادشون هم خیلی سریع چوب رو می چرخوند
در فیلم های چینی هم چوب می چرخونن و بدناشون نرم است فکر کنم تمام ورزش های رزمی دنیا از ورزش چین به وجود امده
یک دوستم دارم میگه نینجا کار می کنه خیلی خوبم پشتک و غیره میزنه
اون وقت چه جوری میشه نینجا پوچ باشه؟

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بهترین رشته رزمی که تو ایران میشه کار کرد توآ هست

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در مورد نینجاها خیلی وقت پیش مطالعه کرده بودم ممنون که توضیح دادین
من این رو درست نمیدونم زحماتی که تو کشور میشه و یه ورزشو هرچند ناقص تعلیم میدنو پوچ دونست نقص با بی ارزش بودن فرق داره در واقع ورزش و سلامت نقطه پایانی نداره و همون اساتید هم نمیتونن بگن به همه چیز رسیدن تو خود شائولین هم عده ای کمی هستن که توان رسیدن به درجات والا رو دارن توی کشور خودمون کنگ فویی که کار میشه خیلی ناقصه اما کسی که در همین حد هم به استادی برسه یه درجه قابل تقدیر توی کنگ فو داره و نباید همه زحماتشو پوچ دونست خود من 5 سال تکواندو کار کردم ولی استاد عزیزم هیچوقت الکی بهم کمربند نداد بارها تنبیهم کرد و بهم یاد داد دنبال مقامو اعتبار دروغین تو زندگیم نباشم البته ارادم ضعیف بود و به کمربند آبی که رسیدم ول کردم ! اما تا همینجاشم یه ارزشی برای خودش داره و میتونم به خودم بگم تکواندوکار چون 5 سال عمرمو پای این ورزش گذاشتم

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
با قسمت من در اوردی بودن ورزش موافق نیستم
ولی با بقیه حرف ها موافق
دو تا سوال هم داشتم
اقای که تو ا رو ساخته خودش چه ورزشی تمرین کرده؟
الان در ایران چه کسی در توا بهتره؟(منظورم از شاگرد های ایشون که الان در ایران اموزش میدن است)

اگه دقت کنید خوب من هم موافق نبودم که گفتم دیگه:happy:
درباره ی سوال اول باید بگم ورزش های زیادی رو از کاراته و سبک های چینی گرفته تا نیروهای ویژه...
البته داخل پرانتز باید عرض کنم که کلا ایشون رو بی خیال به دلایلی که اینجا جاش نیست:cool:
اما در مورد سوال دوم بهترین شاگرد ایشون که من میشناسم در ایران حدود 70 سال سن دارن و شاگرد عمومی نمیپذیرن...
و تنها با تعدادی از اساتید این سبک کار میکنن.
اما در کل استادان خوب زیادی تو همین تهران خودمون دارن کار میکنن که خیلی هاشون هم جوونن و هرچی که بلدن رو دارن انتقال میدن.
یا حق

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خارج از فیلم و مستند و ....... وارد شویم و کمی با قهرمانانی چون وادرسون ،رکونتی که متخصص شکستن اجسام سخت هستن صحبتایی که میکردن گوش کنی خیلی چیزا میشه فهمید از جمله شکستن مفاصلشون و درد شبانو و.......... هزارجور دیگه کوفت و چرت دیگه......

دوست من شما فیلم و کلیپ های دیوید بلین رو دیدی؟؟؟؟؟؟ حتما دانلود کن و ببیبن در نگاه اول تا ...... همچی باور کردنی هست چون صحنه ها طوری طراحی شده که 200% واقعی به نظر برسه، تو این جور فیلم های مستند اغراق زیاده اما با جلوهای ویژه از نوع طبیعی:happy:

مستند که نیازی نیست همین فیلم هایی هم که در سینماست این چیزا رو نشون میده

تا حلا تو کمپ این کارا شرکت کردی؟؟؟؟؟ به این مراسم شائولین (خرد کردن شکستن و......) چیاتوسو میگن ، اگه از نزدیک ببینی جنس فلزاتی که واسه این کارا استفاده میکنن از چدن 3% هست که با ضربه ای برای حدود 2kg شکسته میشه. نوع خاص بتون و مصالح و ضربه زدن به کانون جسم و ........... هزار ترفند دیگه همراه با کمی سرعت و قدرت بیننده رو :eek: میکنه . (اگه بدونی چقدر راحته فردا جو گیر میشی;) )

دوستان دنیای فیلم با واقعیت متفاوت هست هزارمین باره که میگم حتی مستند ها هم بر اساس واقعیت همراه با جلوه میسازن ولی خود واقعیت نیست.
فیلم امام علی هم مستند بر اساس واقعیت هست اما.............. (امیدوارم ونظورم رو فهمیده باشید)

ممنون از حسن توجه شما

تا حدودی با حرفاتون موافقم...
اون فیلم بیشتر شبیه یه فیلم تبلیغاتی بود تا رزمی...
من یه مدت تو این برنامه های شکستن اجسام سخت بودم.
راستیاتش نمیشه به طور کلی گفت...
بعضی اساتید به بیننده کلک میزنن.
مثلا چوب داریم تا چوب...
سنگ داریم تا سنگ...
در مواردی که اجسامی روی بدن از طرف فرد دومی فرود میاد تعیین کننده فرد ضربه زننده است نه کسی که ضربه رو میپذیره...
افرادی هم که اجسام واقعا سخت رو مورد عنایت قرار میدن اول قلق کار رو یاد میگرن...
مثلا در شکستن یه دسته بیل مشتی با ساق هر اندازه هم که فرد ساق رو با تمرینات مخصوصش رو اورده باشه اگه مواردی مثله نقطه ی تماس ساق با جسم و حالت پا در موقع اثابت و یا حتی نحوه ی حرکت به سمت چوب رو ندونه نه تنها چوب نمیشکنه بلکه بابای صاحب ساق رو هم درمیاره...
البته در معابد شائولین روی نیروهای متافیزیکی بدن و عالم هم چون مانور داده میشه،هنرجو از توانایی های بالاتری برخورداره...
......................................
در مورد فیلم امام علی(ع) میشه بیشتر توضیح بدین؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در مورد نینجاها خیلی وقت پیش مطالعه کرده بودم ممنون که توضیح دادین
من این رو درست نمیدونم زحماتی که تو کشور میشه و یه ورزشو هرچند ناقص تعلیم میدنو پوچ دونست نقص با بی ارزش بودن فرق داره در واقع ورزش و سلامت نقطه پایانی نداره و همون اساتید هم نمیتونن بگن به همه چیز رسیدن تو خود شائولین هم عده ای کمی هستن که توان رسیدن به درجات والا رو دارن توی کشور خودمون کنگ فویی که کار میشه خیلی ناقصه اما کسی که در همین حد هم به استادی برسه یه درجه قابل تقدیر توی کنگ فو داره و نباید همه زحماتشو پوچ دونست خود من 5 سال تکواندو کار کردم ولی استاد عزیزم هیچوقت الکی بهم کمربند نداد بارها تنبیهم کرد و بهم یاد داد دنبال مقامو اعتبار دروغین تو زندگیم نباشم البته ارادم ضعیف بود و به کمربند آبی که رسیدم ول کردم ! اما تا همینجاشم یه ارزشی برای خودش داره و میتونم به خودم بگم تکواندوکار چون 5 سال عمرمو پای این ورزش گذاشتم

الان راضی هستی که 5 سال عمر گذاشتی؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
من دیدم اویاما شاخ گاو رو شکوند اونم فیلمه!!!!!!

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان دقت کنن بیشتر سوالاتتون در مورد بیوگرافی هنر های رزمی باشه تا اشخاصی که در فیلم و هنرپیشه هستن.

ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
درسته اماااااا.................

شما به کسی که از روی اینترنت و فیلم و چندین سال رفتن سر کلاسه رزمی و آمیخته کردن یک سری حرکات با هم رو میگید استاد؟؟؟؟؟
اگه من بیام یک کلاس رزمی راه اندازی کنم و شما به من بگید مدرکت کو و من جوابی نداشته باشم بگم شما چه فکری میکنید؟ آیا شما به خودتون میگید حالا ناقص بلده یا بالاخره یه چیزی میدونه که باشگاه زده پس من همین رو کار کنم. (شما خودتو گول میزنی)

برای مثال: شما قصد دارید یه ماشین بخرید بعد از اونی که میخواد بفروشه میپرسی سند ماشینت کو بعد میگه ندارم ، باز هم شما (بدون هیچ شکی) میگی ناقصه اشکالی نداره ماشینو بچسب ؟.

نه دوست من. این که چیزهای من دراوردی به خورد مردم بدن بده
این که من بگم تو فلان سبک فلان کمربند و حکم دارم (اسمش رو حالا نمیبرم) بعد 12 سال گندش دربیاد که همش پوچ بوده زشت هست. از این سبکا زیاد داریم اسمشون هم ادیت میکنم نمیگم که فردا نیان بگن.......چون اکثرشون هم این فرم رو میبینن.چند سال پیش که اینطوری بود:lol: دوباره ایمیل میزنن آقا شاگردهای مارو نپرون دهنتو ببند تو کار خودت رو بکن:lol:

همین ک.ف توا یه سری به کلاسهاشون بزنید ببینید چی میگن سر کلاساشون (تو این چندین سال چی بر سرش اومد)
بزار یه چیزی بگم:

شما فرق سبک های جنگی یا به عبارتی مکتب های جنگی (ژاپنی) را با هنرهای رزمی مثل ( ووشو/توا/ایرانین نینجا/نیو کونگفو/ونگ چون کونگ فو/پانکیدو/نینجا واریور/نینجا رنجر/هایت وینگ چون کرج/فایت رنجر/جوکای بوکاراته/آرین رزم/کامبت کاراته جومهوری اسلامی ایران/سوپر ساباکی/دی تانگ چوان ووشو/کنتاکت کاراته اصفهان/...... هزار سبک من در آوردی دیگه) با هنر های جنگی ومدارس سنتی مثل : تن شین شودن کاتوری شینتو ریو . یو شیکای ریو . بوجیتسو . آیکی کای جوتسو و.... که برای جنگ و زنده ماندن ساخته شدن میدونید؟

شما در جنگ درمقابل کسی که در جنگ لباسی از زره و کلاه خود به تن داره و.... نمیتونی سیمای پرنده و..... از این حرکات هالیودی بزنید.... دقت کنید!!!

درسته اکنون دیگه جنگ دوران فئودال. میزو ..... به پایان رسیده اما هنوز این مکاتب جنگی هستن (تن شین شودن کاتوری شینتو ریو . یو شیکای ریو . بوجیتسو . آکن جوتسو .یکی کای جوتسو و.... )

دقت داشته باشید هنر رزمی یا به عبارتی سبک رزمی میرزایی را نمی توان با مکتب های جنگی و ryu (مدرسه های) استادانی چون موریه اوشیبا/فوجیتا سیکو/میاموتو موساشی و...... مقایسه کنید.

ممنون از حسن توجه شما

1-شما خودت از کجا می دونی حرکتای طرف من در اوردی است؟شما که این سبک رو یاد نگرفتی باز اون بدبخت رفته زحمت کشیده تمرین کرده؟حتما هم مدرک داره حالا در هر ورزشی وگرنه اجازه باشگاه زدن نمی دن
2-با قسمت دوم حرفت موافقم همین سبک های من در اوردی وضع ورزش رزمی رو در ایران خراب کرده
اگر در دنیا مثلا 5 سبک کاراته است در ایران 25 تا است هر کی 2 سال کاراته یا هر ورزشی کار می کنه پا میشه سبک میزنه
3-اگر به کلاس کنگفو توا سر بزنی می بینی بیشتر از ورزش های دیگه هنر جو داره
کلا ایرانی ها از این نوع ورزشها کنگفو وکیک بوکسینگ و... دوست دارن(اکثرا)
4- عزیز دورهی کلاه خود و زره و شمشیر گذشته
حالا ما از کجا ادم کلاخود دار گیر بیاریم ببینیم تکنیکا کار میده!!!!!!
ادم این همه ورزش میکنه که یک دفاع شخصی خوب یاد بگیر مطابق با امروزه که بدردش بخوره نه شمشیرزنی و....
من نمی دونم کجای توا با حرکت پرندش بده
در بیشتر ورزش های رزمی حرکت پرشی است .چینی و ژاپنی و کره ای و غیره
5-شما درقسمت سبک های من در اوردی تون خیلی سبک های با اصل و نسب رو هم نوشتی مثلا کجای وینگ چان من در اوردی است
اگه دقت کنی وشو هم در جنگ های چین استفاده میشده برای همین فرم شمشیر و نیزه وغیره داره دلیل نمیشه بگی مزخرفه
6-به نظر من سبک میرزایی برای دورهی حال ازسبک موریهی اوشیبا و فوجیتا سیکو و میاموتو موساشی کاربردیتره
مخصوصا درمورد اولی که تا بخوای حرکت کنی 10 تا مشت و لگد حوالت می کنن
7-ورزش رزمی بستگی به علاقه طرف داره دلیل نمیشه اگر از یک سبکی بدت می یاد بگی من دراوردی

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
این همه که دعوا نداره که کدوم سبک رزمی بهتره
فقط بستگی به خود فرد داره شما اگه زیر نظر بهترین استاد هم کار کنی ولی علاقه و پشتکار نداشته باشی چیزی نمی شی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
1.یادمه 15 سال پیش همین توا یا تووا شما کار کردم بعدش هم فرار تازه اون زمان اوجش توا بود:lol:

2. چنتا سبک من در آوردی تو ایران میخوای نام ببرم که تو نه حکم دارن نه..... باشگاه که هیچ فدراسیون هم داره:lol:

3.گفتم درسته این دوران گذشته اما مکاتبش هم اکنون هست (خوب دوباره بخون) و قسمتی از سنتاشون رو حفظ کردن و غیره (ولی نوع کوبودو و...... تا آینده هم کاربرد داره)

4.چیزی از bugei تو ژاپن و dimakichi تو چین میدونی؟؟؟؟؟؟؟ اون موقه کاتالوگش رو که ورق بزنی سبکهای من دراوردی رو میبینی (دوستان بدون مطالعه پست ندن)اینا دایرت المعارف هنرها و مکاتب رزمی هرکشورن که دولت تحت قانون بازرسی میکنه.(نشون میده چه سبک هایی koryu هست)

5. دایره اطلاعات شما از مکاتب و سبک های رزمی چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool:

6.شما اصلا میدونید میاموتو موساشی/ فوجیتا سیکو/ موریه اوشیبا و...... کی هستن اگه میدونستی این حرف نمیزدی (سرچی تو اینترنت بکن) اینا کسایی هستن که همین پ.میرزایی آرزو دیدنششون داشت البته اگه زنده بودن که خدمت بزرگی به مکاتب و هنرهای رزمی که امروز هست کردن.

7.از چه سبکی بدم اومده؟؟؟؟؟؟؟ من اینجا نظر میدم بر اساس دانشم به هیچ سبکی ..... نشده توجه کنید لطفا

ممنون از حسن توجه شما

1- من گفتم طرف هر کی هست حتما در یک ورزشی مدرک داره
2- خوب مکاتبش بمونه چه بدرد الان می خوره؟دیگه الان دنیا تغییر کرده ؟نیاز به شمشیر نیست
الان دیگه اموزش جنگ با کلاخود به چه درد می خوره!!!!من اینو میگم
3- موریهی اوشیبا رو می شناسم ورزشی که ساخته بدرد خودش می خوره
من نمی دونم مردم با چه تفکری ایکیدو کار می کنن من کار کردم اصلا بدرد نمی خوره
میرزایی هم اینطور که شنیدم ورزش های مختلفی در کشور هایی مثل ژاپن و چین و ... انجام داده
الان در تمام دنیا هر کسی بخواد و یکم دانش رزمی داشته باشه می تونه سبک بزنه نه فقط در ایران مثل اویاما و بروسلی و... حالا باید بگن من در اوردی است
اقا همیشه مرغ همسایه غازه
دلیل نمی شه شما بدت می یاد بگی مزخرفه

هانا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه کاربر جدیدم تازه ثبت نام کردم.نمی دونم این سوالم قبلا جواب داده شده یانه.به هر حال اگه تکراریه معذرت
می خوام.:blush:
کدوم یکی از هنرهای ورزشی حرکات نمایشی داره و کدومشون بیشتر برای خانم ها مناسبه

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من یه کاربر جدیدم تازه ثبت نام کردم.نمی دونم این سوالم قبلا جواب داده شده یانه.به هر حال اگه تکراریه معذرت
می خوام.:blush:
کدوم یکی از هنرهای ورزشی حرکات نمایشی داره و کدومشون بیشتر برای خانم ها مناسبه

سلام
اولین اینکه خوش اومدید ولی فروم خیلی یخه
کسه زیادی سرنمیزنه به فروم
دوم اینکه اگه قبلا جواب داده شده باشه کسی نمی تونه این همه صفحه رو بخونه ببینه جواب کجاست
پس پرسیدن هر سوالی درسته
سوم اینکه از نظر حرکت نمایشی ووشو و نینجوتسو خیلی حرکت نمایشی دارن
ووشو هم فرم داره هم مبارزه .مسابقات هم داره همین چند مدت پیش هم از خانم های ایرانی در اجرای فرم به مسابقات برون مرزی رفتند . مربی تیم ملی بانوانش هم یک خانم چینی است
خلاصه خانم ها در این رشته فعال هستن و زیاد هم بهش رسیدگی میشه
نینجوتسو هم بانوان داره ولی اینقدر به نینجوتسو نمی رسن
به نظر من ووشو ولی بهتر دو تا ورزش رو ببینید بعد تصمیم بگیرید

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
کاپویرا واقعا در ایران اومده؟چه جالب
استادش کیه؟واقعی است یا از این من در اوردی هاست
از اینا نیست که طرف توا رو با پارکور مخلوط کرده باشه بهش بگه کا پویرا !!!!!!!:eek:

هانا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون.:D
برای آموزش ووشو و نینجوتسو کلاسی توی تهران می شناسین؟حتی الامکان غرب تهران.

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کاپویرا واقعا در ایران اومده؟چه جالب
استادش کیه؟واقعی است یا از این من در اوردی هاست
از اینا نیست که طرف توا رو با پارکور مخلوط کرده باشه بهش بگه کا پویرا !!!!!!!:eek:

دوست من منظورتون شخص خاصی بود یا همینطوری کلی گفتین؟:happy:;)

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
دوست من منظورتون شخص خاصی بود یا همینطوری کلی گفتین؟:happy:;)

منظورم بدی ورزشی یا شخص خاصی نبود
من خودم توا کار نمی کنم ولی اگر از ورزشی هم بدم بیاد نمی گم مزخرفه چون به نظر من بده ولی به نظر کس دیگه ممکنه خوب باشه
سوء تفا هم نشه
فقط از حیٍث این گفتم که هم توا خیلی مشهوره در ایران یعنی هنر جو زیاد داره و هم سبک های زیادی از رویش ساخته شده در ایران کلا سبک های زیادی رو در ایران تحت تاثیر توا بودن

Last edited:

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم بدی ورزشی یا شخص خاصی نبود
من خودم توا کار نمی کنم ولی اگر از ورزشی هم بدم بیاد نمی گم مزخرفه چون به نظر من بده ولی به نظر کس دیگه ممکنه خوب باشه
سوء تفا هم نشه
فقط از حیٍث این گفتم که هم توا خیلی مشهوره در ایران یعنی هنر جو زیاد داره و هم سبک های زیادی از رویش ساخته شده در ایران کلا سبک های زیادی رو در ایران تحت تاثیر توا بودن

نه آخه اینی که گفتین واقعا انجام شده البته نه دقیقا توآ و پارکور...
گفتم شاید شما هم رو اون حساب گفتین...
بعد از طرف دیگه اسم کاربری من هم پارکوره و اینجا چند تا مطلب واسه توآ زدم گفتم شاید...:rolleyes:
یا حق

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
کونیچیوا :happy: اجازه هست کمی در مورد ای آی دو مطلب بذارم؟ :blush: این مطالب از هیچ وبلاگ فارسی کپی نشده و فکر میکنم برای خیلی ها مطالب جدید و جالبی باشه. :D امیدوارم که از خوندنشون لذت ببرید. :wub:

ای آی دو هنر بیرون کشیدن شمشیر از غلاف و کشتن حریف با یک حرکت سریع شمشیر، پاک کردن خون از شمشیر و نهایتاً بازگرداندن تیغه شمشیر به داخل غلاف با حالت متانت و وقار می باشد. راز ای آی دو، داشتن روحی آرام و متین است که باید همواره این روحیه حفظ و ترویج شود. گفته می شود شمشیر همانند ذهن است، به طوری که اگر ذهن عملکرد درستی داشته باشد در نتیجه آن شمشیر نیز عملکرد صحیحی خواهد داشت.
  • معنای ای آی دو چیست؟
کلمه ای آی دو (居合道) از این سه کارکتر تشکیل شده است :
1. ای (=) به معنای "وجود داشتن و حضور"، که از فعل "ایرو" گرفته شده است.
2. آی (=) به معنای "به هم پیوستن و داشتن هارمونی"، که از فعل "آواس" گرفته شده است.
3. دو (=) به معنای "راه و طریقت" می باشد.

به این ترتیب ای آی دو را می توان به صورت تحت الفظی "طریقت حضور در هماهنگی" ترجمه کرد. اما عموماً به صورت بی قاعده به صورت "راه شمشیر" یا "طریقت شمشیر" ترجمه می شود.

ای ای دو از جنبه های دیگری هم ترجمه می شود :

نقل قول از هارونا ماتسو (کیوشی) : ای آی (Iai) از عبارت "Tsune ni itte, kyu ni awasu" گرفته شده که مفهوم آن "هر کاری که می کنیم و هر جایی که هستیم همواره باید آماده وقایع اطراف باشیم" می باشد.
  • تاریخچه ای آی دو؟
هایاشیزاکی جینسوکه میناموتو-نو شیگنوبو (1621-1546) به عنوان جوانی که در دوره جنگهای متوالی میزیست در مهد روشهای بسیار متفاوتی از شمشیر زنی ژاپنی قرار داشت. از زندگانی او مطالب چندانی در دسترس نیست اما زندگانی او به صورت افسانه هایی در آمده است. افسانه معروف در مورد او اینطور می گوید که وقتی پدرش کشته می شود، خودش را وقف یادگیری هنرهای رزمی می کند تا بتواند انتقام پدر خود را بگیرد. به همین خاطر به معبد "هایاشیزاکی میجین" میرود. در معبد دعا می کند تا به او کمکی شود، که فنون بیرون کشیدن شمشیر و کشتن حریف با یک حرکت نرم شمشیر به او الهام می شود. از آن پس شروع به گسترش فنون شمشیر زنی سبک خود نموده و شاگردان زیادی جذب روش شمشیر زنی او می شوند. او مدرسه شمشیر زنی خود را با نام "شین-مه ای موسو-ریو" تأسیس کرد. اگرچه نام مدرسه او، با گذشت سالها نامهای متفاوتی را به خود گرفت اما با این حال همگان بر این نظر هستند که این مدرسه پایه و اساس بسیاری از سبک های ای آی دو که امروزه تمرین می شود بوده است.

هاسِگاوا چیکارانوسکه هیدنوبو (ایشین) به عنوان هفتمین نسل از رؤسای مدرسه شمشیرزنی هایاشیزاکی، تأثیر بزرگی در توسعه تکنیکها و فنون در این مدرسه داشت. تحت ***** هاسِگاوا، این مدرسه به نام "هاسِگاوا ایشین-ریو" معروف شد.

دو سبک معروف که امروزه بیشتر از هر سبک دیگری مورد توجه علاقمندان به این رشته است، یعنی "موسو جیکیدن ایشین-ریو" و "موسو شیندن-ریو"، به ترتیب توسط "اوئه ماسامیچی شیکه-ای" و "ناکایاما هاکودو" بنیان گذاری شدند.
  • هدف از تمرین ای آی دو؟
هدف از یادگیری و تمرین ای آی دو بسیار متنوع است به طوری که هر شخصی میتواند هدف خاصی را دنبال کند.

چند نقل قول از اساتید برجسته این رشته می تواند الگوی مناسبی برای ای آی دو کا ها باشد :

1. هارونا ماتسو (کیوشی) : ما به واسطه شمشیر به دنبال تعالی بخشیدن به روح خود هستیم تا انسانهای بهتری شویم و بتوانیم این احساس خوب را به فراتر از دیوارهای دوجو، یعنی به زندگی روزانه خود منتقل کنیم. سبکهای بسیار زیادی از ای آی وجود دارد، با این وجود ما تنها برای یادگیری فنون تمرین نمی کنیم بلکه در کنار آن قصد رسیدن به کمال را در روح و قلب خود داریم. پس تمامی سبک ها در نهایت هدف مشترکی دارند.

2. چیهیرو کیشیموتو (هانشی) : شما می توانید بدون از غلاف خارج کردن شمشیر خود، پیروز شوید. این بدان معنا نیست که اعتماد به نفس کامل داشته باشید، بلکه مفهوم آن رسیدن به هماهنگی با هر آنچه که در اطرافتان ست و گسترش هر چه عمیق تر این وضعیت می باشد. برای رسیدن به این سطح، باید خود را بشناسید. این درک من از پیروزی بدون بیرون کشیدن شمشیر از غلاف می باشد. (هدف نهایی ای آی دو)

فکر میکنم به عنوان یه معرفی مختصر کافی باشه. :f34r: دوستان اگه لذت بردن میتونم مطالب تکمیلی دیگه رو هم اینجا بنویسم :happy: ممنون که وقت گذاشتید و خوندین پستمو. :D

دو تا عکس هم میذارم که پستم بی روح نباشه، از شیهان کروساوا و سنسی وکتور هررو پرز :happy:

فایل های ضمیمه

• Shihan Kurosawa.jpg
    Shihan Kurosawa.jpg
    68.7 KB · نمایش ها: 25
  • Víctor Herrero Pérez.jpg
    Víctor Herrero Pérez.jpg
    99.1 KB · نمایش ها: 26
Last edited:
بالا