• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
دوست من توجه داشته باش هنر های رزمی نیاز به فرمول و ........ نداره چون در دعوا بی نظمی وجود داره وشما اگر بخواهید بر اساس نظم و فرمول و قدرت بدون تفکر مبارزه کنی حتما شکست میخوری:hmm:

گاهی توانایی در kyusho jitsu (هنر ضربه به نقاط حساس) که تو چینی دیماک بهش میگن. میتونی یه کوه رو از پا در بیاری

kyusho jitsu این هم یک کلید خوب واسه شما و دیگران که امروز بری سرچ بزنی یه تحقیقی بکنی:happy:
ممنون از حسن توجه شما
البته من خودم یکی از مدارک کیوشو جوتسو رو دارم و در این زمینه تخصص دارم سوالی داشتی در خدمتم
zoom_kyusho.jpg

اقا از این عکس های مشکل داره ها.............:lol::lol::lol:
ممنون از عکس
مدرکت چیه ؟یعنی یک ورزشی به این خطر ناکی هست؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
وینگ چون نیازی نداره ولی رزمی که نیاز داره . یه ضربه پای چرخشی نتونم بزنم که دیگه نمیشه .

پیرنیا آیکیدو کار کرده . بعد اومده زیر نظر سیفو وینگ چون رو توی 1 سال به صورت خصوصی تکنسین 1 رو گرفته و بعد از اینکه سیفو به آلمان رفته ایشون سبک وینگ چون سنتی رو اختراع کردن :D در کل شاگردی بیش نیست . سبکشم منحل شد .

پیرنیا ..............ایکیدو00000000000:eek::eek::blink::blink::wacko::wacko:
چه ربطی بین ایکیدو و وینگ چان هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
اول شما کاراته تمرین کردی یا وینگ چان که اینا رو فهمیدی؟
دوم بوکس هم مشت پیچشی (به قول خودت)داره پس تدافعی؟اونوقت مشت چکشی چیه که سرعتش زیاده؟
سوم موفقیت یا عدم موفقیت یعنی چی؟موفقیت چی هست اصلا
اشکالهی دیگه هم بود حال نداشتم بنویسم
عزیز اینطوری به سبک ها نگاه نکن مشت قوی و ضعیف یعنی چی؟اگه تفاوت نباشه که سبک به وجود نمیاد

جیت کاندو کار کرده ام.
مشت چکشی مشت وینگ چان است.
بوکس بدلیل نداشتن فنون دفاعی جزو سبکهای حمله ای به حساب می رسد ودفاع آن در جا خالی دادن وبستن گارد در مقابل صورت انجام می پذیرد.
موفقیت یعنی اینکه بتوانی فنون آن سبک را در حد کمال مطلوب فلسفه آن سبک به کار بگیری.بطور مثال امین بوزتوب قبل از وینگ چان کاراته شوتوکان کار می کرد که به اندازه وینگ چان در آن موفق نشد.که به نظر من دلیل آن در شخصیت او بوده است.
مشت ضعیف نگفتم ،گفتم مشت سرعتی وقدرتی.
خوب من هم دارم دلیل منطقی تفاوت سبکها را بیان می کنم!!!
:):):)

Last edited:

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وینگ چوون زیر ساخت سبک جیت کان دو هستش
ولی موی تای که من کار میکنم چیزی هستش که حرکات دست و پا گیر نداره
ورزشی خشن تر از کیوکشین و کونگ فو

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام چشم سعی میکنم این مقاله و چندین مقاله دیگه که دارم به صورت pdf در میارم و به زودی اینجا میزارم تا سایرین دانلود کنند. (قابلیت چاپ هم داشته باشه)
دقیق بگو کجای پاها مشکل داره؟
چند سالتهو چه ورزشی میکنی؟

مرسی

کشاله رون پای سمت راست . فسمت داخلی . دقیق بخوام بگم قسمت داخلی پاها و در بین 2 پا مایل به پای راست .

ورزش که زیاد ساله :D ولی رزمی رو به صورت جدی 2 سال پیش شروع کردم . با هاپکیدو . طی تمرینات آسیب دیدم بعد از مدتی ول کردم هاپکیدو رو و تمرین نکردم . بعد از چند ماه رفتم مدرن کونگ فو که اونجا دوباره پام درد گرفت ( همونجای قبلی ) دیگه بعد از اون نتونستم ادامه بدم که تا الان فقط در حال مطالعه بودم . ایشالله خوب شه میرم وینگ چون :D

-----

فکر کنم منظور از مشت پیچشی مشت افقی است یعنی در آخر مرحله مشت زنی ، انگشتان به سمت پایین است .
و مشت چکشی هم مثل وینگ چون انگشتان به سمت طرفین است .
البته فکر نکنم دفاعی بودن یا نبودن رو ثابت کنه .

----

بله پیرنیا آیکیدو کار بوده تا زمانی که سیفو قهرمانی از آلمان بیان . وقتی اومدن ایشون تا 1 سال دوره فشرده تکنسین 1 وینگ چون رو گرفتن . و بعد سبک خودشون رو اختراع کردن . واقعأ لطف کردن :lol:

---

d200 شما موی تای کار میکنی بلاخره یا جیت کاندو ؟ :blink: شما سنت فکر نکنم بیشتر از 9 سال باشه چون مدل صحبت شما به سن 2 رقمی نمیخوره .
وینگ چون زیر ساخت جیت نیست . جیت کاندو بر پایه وینگ چونه . البته این کجا و آن کجا .

شما سبک فردای خودت رو مشخص کن لطفأ . هر کدوم رو خوشت اومد بگو : الف) کیوکوشین ب) آیکیدو ج) هاپکیدو د)هیچکدام

:D

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من توجه داشته باش هنر های رزمی نیاز به فرمول و ........ نداره چون در دعوا بی نظمی وجود داره وشما اگر بخواهید بر اساس نظم و فرمول و قدرت بدون تفکر مبارزه کنی حتما شکست میخوری:hmm:

گاهی توانایی در kyusho jitsu (هنر ضربه به نقاط حساس) که تو چینی دیماک بهش میگن. میتونی یه کوه رو از پا در بیاری

kyusho jitsu این هم یک کلید خوب واسه شما و دیگران که امروز بری سرچ بزنی یه تحقیقی بکنی:happy:
ممنون از حسن توجه شما
البته من خودم یکی از مدارک کیوشو جوتسو رو دارم و در این زمینه تخصص دارم سوالی داشتی در خدمتم
zoom_kyusho.jpg

سلام میلاد خان
دوره رو تو ایران دیدی؟
قبلا کسی به صورت درست و درمون این رشته رو تدریس نمیکرد اگه سراغ داری تو ایران به ما هم آدرس بده.
البته شیهان آق ساق لو درحد نیاز آیکیدو اینا رو تدریس می کرد!
ممنون

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59

ممنون از حسن توجه شما
zoom_kyusho.jpg

آیا باید براساس استراتژی و ترتیب خاصی از این نقاط فشاری در مبارزه استفاده کرد؟:):):)

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا اونجا که من میدونم حمله به این نقاط به تنهایی موثرهست و نیاز به ترتیب خاصی نیست.
توی آیکیدو برای اجرای کامل برخی ازفنون نیاز به حمله به این نقاط هست.مثل:shomenuchi irimi-nage
که در اون از شقیقه و یا عصبی روی گردن که بعضی ندارن استفاده میشه
ولی تا به حال تکنیکی ندیدم که دو نقطه ی متفاوت رو برای یک تاثیرخاص همزمان مورد حمله قرار بدن
البته برای برهم زدن تعادل به دونقطه حمله میشه ولی ربطی به حساسیت این نقاط نداره وبحثش جداست

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
جیت کاندو کار کرده ام.
مشت چکشی مشت وینگ چان است.
بوکس بدلیل نداشتن فنون دفاعی جزو سبکهای حمله ای به حساب می رسد ودفاع آن در جا خالی دادن وبستن گارد در مقابل صورت انجام می پذیرد.
موفقیت یعنی اینکه بتوانی فنون آن سبک را در حد کمال مطلوب فلسفه آن سبک به کار بگیری.بطور مثال امین بوزتوب قبل از وینگ چان کاراته شوتوکان کار می کرد که به اندازه وینگ چان در آن موفق نشد.که به نظر من دلیل آن در شخصیت او بوده است.
مشت ضعیف نگفتم ،گفتم مشت سرعتی وقدرتی.
خوب من هم دارم دلیل منطقی تفاوت سبکها را بیان می کنم!!!

نه رفیق! اینجور نیست.
ببینید اگر یه نفر توی شوتوکان موفق نبود و اومد توی وینگ چان موفق شد دلیل بر این نیست که شخصیتش با اون سبک نمیخوند! اناتومی ها و استعداد و سخت کوشی افراد با هم متفاوته. توی وینگ چان نشست بلند نداریم و همه ایستاده یا با کمی نشست هستش ولی در شوتوکان کاراته بلندترین نشست ها و سنگین ترین نشستها در بین تمامی سبکهای کاراته رو داریم یعنی اگر یه نفر از دیگر سبکهای کاراته هم بیاد شوتوکان نمیتونه طاقت بیاره و اکثرا میرن. بین وینگ چان وشوتوکان از زمین تا آسمون از نظر استقرار و فنون و اصول فرق هست.
اکثر اعضای تیم ملی ایران از ابتدای ورود کاراته به ایران تاکنون از شوتوکان کاراته بوده اند. و بیشترین مقامها را شوتوکان کسب کرده و میکند!
در تمامی مسابقات سبکهای کنترلی کاراته در دنیا بیشترین عناوین را شوتوکاران کسب کرده است.
انجمن کاراته ژاپن(jka) رقیب اصلی فدراسیون کاراته جهان(wkf) است.
انجمن کاراته ژآپن توسط سنسی فقید ناکایاما افتخار کاراته جهان و شاگرد گیچین فوناکوشی بنیانگذار شوتوکان در سال 1949 تاسیس شد. جالب اینکه ایشون پروفسور فیزیک هم بوده اند و در چند رشته چینی هم استاد بودند و در کندو هم بر اساس سنت خانوادگی یک استاد بودند.
ماساتوس اویاما از شاگردان گیچین فوناکوشی بود که بعد ها کیوکوشین را بنیانگزاری نمود.
در سبکهای شرقی کمتر سبکی دیدم که با دفاع شروع نشه ولی این به این معنی نیست که این سبکها تدافعی هستند.

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
نه رفیق! اینجور نیست.
ببینید اگر یه نفر توی شوتوکان موفق نبود و اومد توی وینگ چان موفق شد دلیل بر این نیست که شخصیتش با اون سبک نمیخوند! اناتومی ها و استعداد و سخت کوشی افراد با هم متفاوته. توی وینگ چان نشست بلند نداریم و همه ایستاده یا با کمی نشست هستش ولی در شوتوکان کاراته بلندترین نشست ها و سنگین ترین نشستها در بین تمامی سبکهای کاراته رو داریم یعنی اگر یه نفر از دیگر سبکهای کاراته هم بیاد شوتوکان نمیتونه طاقت بیاره و اکثرا میرن. بین وینگ چان وشوتوکان از زمین تا آسمون از نظر استقرار و فنون و اصول فرق هست.
اکثر اعضای تیم ملی ایران از ابتدای ورود کاراته به ایران تاکنون از شوتوکان کاراته بوده اند. و بیشترین مقامها را شوتوکان کسب کرده و میکند!
در تمامی مسابقات سبکهای کنترلی کاراته در دنیا بیشترین عناوین را شوتوکاران کسب کرده است.
انجمن کاراته ژاپن(jka) رقیب اصلی فدراسیون کاراته جهان(wkf) است.
انجمن کاراته ژآپن توسط سنسی فقید ناکایاما افتخار کاراته جهان و شاگرد گیچین فوناکوشی بنیانگذار شوتوکان در سال 1949 تاسیس شد. جالب اینکه ایشون پروفسور فیزیک هم بوده اند و در چند رشته چینی هم استاد بودند و در کندو هم بر اساس سنت خانوادگی یک استاد بودند.
ماساتوس اویاما از شاگردان گیچین فوناکوشی بود که بعد ها کیوکوشین را بنیانگزاری نمود.
در سبکهای شرقی کمتر سبکی دیدم که با دفاع شروع نشه ولی این به این معنی نیست که این سبکها تدافعی هستند.
خوب چرا شوتوکان دارای چنین استقرارها ونشست های سنگین وبا دامنه زیاد است؟آیا غیر از این است که هدف طراحان آن جذب نیروی حمله سنگین حریف بعد از دفاع ضربه حریف بوده است؟!!!
یا چرا وینگ چان دارای چنین استقرارهای سنگینی نیست؟!!!
چگونه باید این تفاوتهای را توضیح داد؟!!!
طراحان این سبکها چه چیزی در ذهن داشته اند؟!!!
آیا برای اینکه خوششان می آمده است سبکهای خود را اینگونه طراحی کرده اند؟!!!:):):)

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب چرا شوتوکان دارای چنین استقرارها ونشست های سنگین وبا دامنه زیاد است؟آیا غیر از این است که هدف طراحان آن جذب نیروی حمله سنگین حریف بعد از دفاع ضربه حریف بوده است؟!!!
آیا برای اینکه خوششان می آمده است سبکهای خود را اینگونه طراحی کرده اند؟!!!:):):)

نه بحث خوش اومدن نیست بحث شرایط هست
ببینید مردم شرق دور به علت کوچک بودن جثه به شمت روشهایی چون کشتی امروزی رو نیاوردن
یا سامورایی ها ازمشت ولگد استفاده نمیکردن چون با وجود زره مشت ولگد عملا بی اثر بود و اونها به گلاویزی وضربه به نقاطی که پوشیده نمی شد روی آوردن.هر هنر رزمی رو نیاز های محیطی که درش بوجود میاد شکل میده.

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
نه بحث خوش اومدن نیست بحث شرایط هست
ببینید مردم شرق دور به علت کوچک بودن جثه به شمت روشهایی چون کشتی امروزی رو نیاوردن
یا سامورایی ها ازمشت ولگد استفاده نمیکردن چون با وجود زره مشت ولگد عملا بی اثر بود و اونها به گلاویزی وضربه به نقاطی که پوشیده نمی شد روی آوردن.هر هنر رزمی رو نیاز های محیطی که درش بوجود میاد شکل میده.

خوب شرایط این کار را کرده است.آیا به هرحال این دوسبک باهم متفاوت هستند یانه؟وچرا؟ وبدلیل این تفاوت آیا کارایی هرکدام از آنها با هم متفاوت شده است یا نه؟:):):)

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

دلیل این تفاوت به ریشه برمیگرده:
کاراته بر اساس سه مکتب 1- شوریته 2- ناهاته 3-توماریته شکل گرفته است.
شوریته: سبکهای شمالی چین بر شهر شوری نفوذ داشتند پس شوریته نامیده شد در این مکتب از نشستهای بلند به همراه حرکات سریع و انفجاری استفاده می شود.
ناهاته:سبکهای جنوبی چین بر شهر ناها نفوذ داشتند پس ناهاته نامیده شد در این مکتب مانند تای چی چوان نشستها کوتاه سبک و همراه با حرکات تنفسی زیاد است(توجه به نیروی درونی).
توماریته: ترکیبی از دو مکتب ولی بیشتر مایل به شوریته.
در شوتوکان اساس شوریته میباشد ولی چند کاتا بر اساس ناهاته و توماریته نیز موجود هستند.
در اوکیناوای قدیم استادها برای آموزش ابتدا کاتا آموزش میدانند و وقتی هنرجو به سطح قابل قبولی از انرژی درونی و جسمانی رسید آنوقت به او کومیته یاد میدانند.
بلند بودن نشست ربطی به دفاع و جذب نیرو نداره بلکه کاتا برای هماهنگی روح و جسم و رسیدن به توانایی روحی است و در دنیا وجود ندارد کسی که در کومیته ذنکوتسوداچی یا کوکوتسوداچی بشینه و ضربه بزنه بلکه در کومیته نشستها کوتاه و سریع است.
او یا ما: کاتا روح کاراته است
و
کاراته کایی که کومیته نداند مانند درخت بی ثمر است.
کاتا اساس تمرین در کاراته است و با آن به قدرت بدنی،هماهنگی فکری،ذانشین(تمرکز) و طریقه صحیح ضربه زدن میرسند.
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید.

sharifix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:)من یه مدت ووشو کار میکردم:happy:یادش بخیر

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
دلیل این تفاوت به ریشه برمیگرده:
کاراته بر اساس سه مکتب 1- شوریته 2- ناهاته 3-توماریته شکل گرفته است.
شوریته: سبکهای شمالی چین بر شهر شوری نفوذ داشتند پس شوریته نامیده شد در این مکتب از نشستهای بلند به همراه حرکات سریع و انفجاری استفاده می شود.
ناهاته:سبکهای جنوبی چین بر شهر ناها نفوذ داشتند پس ناهاته نامیده شد در این مکتب مانند تای چی چوان نشستها کوتاه سبک و همراه با حرکات تنفسی زیاد است(توجه به نیروی درونی).
توماریته: ترکیبی از دو مکتب ولی بیشتر مایل به شوریته.
در شوتوکان اساس شوریته میباشد ولی چند کاتا بر اساس ناهاته و توماریته نیز موجود هستند.
در اوکیناوای قدیم استادها برای آموزش ابتدا کاتا آموزش میدانند و وقتی هنرجو به سطح قابل قبولی از انرژی درونی و جسمانی رسید آنوقت به او کومیته یاد میدانند.
بلند بودن نشست ربطی به دفاع و جذب نیرو نداره بلکه کاتا برای هماهنگی روح و جسم و رسیدن به توانایی روحی است و در دنیا وجود ندارد کسی که در کومیته ذنکوتسوداچی یا کوکوتسوداچی بشینه و ضربه بزنه بلکه در کومیته نشستها کوتاه و سریع است.
او یا ما: کاتا روح کاراته است
و
کاراته کایی که کومیته نداند مانند درخت بی ثمر است.
کاتا اساس تمرین در کاراته است و با آن به قدرت بدنی،هماهنگی فکری،ذانشین(تمرکز) و طریقه صحیح ضربه زدن میرسند.
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید.

سلام. اول اینکه چه شوریته این طرز نشست را از شمال چین گرفته باشد چه نگرفته باشد این طرز نشست وجود داشته است.
دو:تاجایی که من می دانم هدف اصلی کاتا آماده سازی ذهن برای مبارزه واقعی است،پس دیگر چیزی به نام قشنگی کاتا وجود ندارد.
سه:برای اولین بار مسابقات جیو کومیته درسال 1927 درتوکیو به اجرا در آمد که فوناکوشی باآن بشدت مخالفت می کرد وآن را خیانت به کاراته می دانست (کتاب مبارزان بی سلاح )واساسا روش اصلی آماده سازی برای مبارزه در دوران قدیم کاتا بوده است.و من نمی دانم که آیا اساسا کومیته ای در آن زمان بوده است یا نه؟
در پایان امیدوارم که در برابر حداقل حرفهای خودتان جرزنی نکنید و یک دفعه کاتا را کاملا بی ارتباط با مبارزه قمداد کنید تااین موضوع که سبکهای مختلف برای کاربرد های مختلف توسط طراحانش در نظر گرفته شده اند راردکنید.
نکته آخر اینکه شما هر گونه مسابقه ای را که طراحی کنید با فلسفه رزم واقعی در تضاد قرار می گیرد وباعث می شود که فلسفه مبارزاتی آن سبک که در فرم ها وکاتا های آن سبک قرار دارد از بین برود مانند حرف شما، که علتش این است که کومیته فعلی در کاراته فلسفه و شرایط یک رزم واقعی را از سبک شما گرفته است وسبک شما به سبک جدیدی تبدیل شده است چون شرایط رزم واقعی دیگر وجود ندارد واین مانند این است که در واقعیت شرایط رزم تغییر کرده باشد ودر اساس کومیته فعلی سبک شما را به یک سبک سرعتی بجای قدرتی تبدیل کرده است وبه همین دلیل دیگر درسبک شما کاتا و نشست های آن یک چیز زینتی به حساب می آید وبرای خود شما هم ارتباط آن با مبارزه واقعی نامفهوم جلوه می کند وبه همین دلیل در دوران قدیم بجای کومیته روی کاتا تاکید زیادی می کرده اند تا شرایط رزم واقعی ازمیان نرود!!!

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
دوست عزیز جی کومیته هنوز هم هست و ما هم گاه گداری انجام میدیدم و فوق العاده خشن هست و کاملا هم قدرتی هستش.
اینکه الان سرعتی شده است به خاطر اسپرت شدن کاراته هستش بخاطر اینه که همه ناز نازی شدن، البته به هیچ یک از دوستان توهین نمیکنم، طرف یه مشت میخوره جلسه بعد با مامانش میاد اونموقع ما بیایم از فلسفه واقعی مبارزه و کشتن با یک مشت(شوبو ايپون) با اینا صحبت کنیم؟
(شوبو ايپون نوعی روش مبارزه به حساب می‌آید كه فلسفه آن «تمام كردن كار حريف با يك ضربه كاری است)
من کاری ندارم الان چیجوریه! دارم در مورد واقعیت سبک صحبت میکنم وگرنه هیچ کدوم از سبکهای حاضر مگه مثل 200 سال پیش آموزش داده میشن؟ همین وینگ چون استاد به استاد بوده، اونجوری باشه الان وینگ چونی وجود نداشت.
کیگو آبه شاگرد ناکایاما و موسس سازمان جی اس کی ای(jska)
استاد آبه درباره كاراته چنین می‌گوید:
احساس من اين است كه کاراته‌ی امروز تنها به قهرمانی در مسابقات می‌اندیشد، تلاش و آموزش هر شخصی در اين مسير كه روزی قهرمان شود قرار گرفته، در حالی كه اين هدف فاصله زيادی با واقعيت كاراته دارد. اعتقاد من اين است كه هدف اصلی كاراته در تمرين مداوم با انگيزه پرورش يك فكر قوی در يك بدن قوی نهفته است چيزی كه نهایتاً در تمامی ابعاد اجتماعی مورد بهره‌بردای قرار خواهد گرفت.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام میلاد خان
دوره رو تو ایران دیدی؟
قبلا کسی به صورت درست و درمون این رشته رو تدریس نمیکرد اگه سراغ داری تو ایران به ما هم آدرس بده.
البته شیهان آق ساق لو درحد نیاز آیکیدو اینا رو تدریس می کرد!
ممنون

سلام دوست من . نخیر من مربی خارجی داشتم.

شیهان ساقلو منکیو کیوشو نداره و سر در نمیاره. البته به قول شما در حد نیاز آیکیدو میدونه (اما نه کیوشو جوتسو)

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بالا