• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
ممنونم دوست عزیز khosrooo از پاسخ کاملتون. فقط برام جای سوال بود که چرا با اینکه این همه تحرک دارن ولی بازم شکمشون بافت چربی داره! این برام سوال بود!
صد در صد هم این چربی ها میتونه ضربه گیر باشه، مخصوصاً سبک کیوکوشین که فن و ضربات سنگینی رو به همدیگه وارد میکنن!
بازم ممنون...

دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه ولی نظر من:
آدم یکهو چند سال تمرین سخت انجام میده و متناسب با اون غذا میخوره و کالری دریافت میکنه و بالطبع هم میسوزونه و مشکلی نیست ولی اگر وقفه ای طولانی بیافته بدن همون کالری رو دریافت میکنه ولی به همون اندازه تمرین نمیکنه و نمیسوزونه پس باعث چاقی میشه.
خودم بعد از ده سال تمرین به مدت یکسال تمرین نکردم و در 6 ماه اول از 75 کیلو به 97کیلو ارتقا پیدا کردم! :blink:
ببخشید تازه متوجه شدم. از شما هم ممنونم......

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
salam doste man
nakheyr manzoram ba shoma nabod
ama sabkhaye okinavaye moshkelet zyadi dare ke man barha va barha dar hamin tapik va tapikhaye dige tozih dadam

momnon az hosn tavajoh shoma

لطفا پارسیش بنویسید.
نقدتون رو در مورد سبکهای اوکیناوایی بفرمایید یا لینک مطالبی که فرمودید قبلا نوشتم رو درج کنید.
ضمنا بفرمایید:(اگر دوست دارید)
سبک شما؟
نقاط قوت سبکتان؟

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam doste man
nakheyr manzoram ba shoma nabod
ama sabkhaye okinavaye moshkelet zyadi dare ke man barha va barha dar hamin tapik va tapikhaye dige tozih dadam

momnon az hosn tavajoh shoma

اگه فارسي بنويسي ممنون مي شم انگليسي من زياد خوب نيست به زور مي تونم پست هاي شما رو بخونم .
ميشه در باره سبك هاي اكيناوايي بيشتر توضيح بدي كه شامل چه سبك هايي مي شن ؟
همون طور كه در پست قبلي گفتم اطلاعات رزمي من پايينه بيشتر مشغول ديدن مسابقات مربوط به سبك خودم و آزاد و k1 و اينجور مبارزات مي شم .

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
استاد s.alireza یک وقت از حرف و درخواست من ناراحت نشوید چون من فکر می کنم که کسانی که از لحاظ شخصیتی آدمهای آرامش طلب وبه نوعی محافظه کار هستند از کاراته خوششان می آید و کسانی دارای هوش هیجانی زیادتری هستند از وینگ چان بیشتر خوششان می آیدودر آن موفق تر هستند.:D

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
استاد s.alireza یک وقت از حرف و درخواست من ناراحت نشوید چون من فکر می کنم که کسانی که از لحاظ شخصیتی آدمهای آرامش طلب وبه نوعی محافظه کار هستند از کاراته خوششان می آید و کسانی دارای هوش هیجانی زیادتری هستند از وینگ چان بیشتر خوششان می آیدودر آن موفق تر هستند.:D

من استاد نیستم، چیزی که شما میگین در مورد همه صدق نمیکنه چون وینگ چان یک صدم کاراته هم شناخته شده نیست و یک هزارم کاراته هم محل تمرین ندارد،شما دقت کنید در هر شهری بیشتر از 10 باشگاه کاراته هست و همه اساتید آن سالها در همین کاراته زحمت کشیده اند و مربی شده اند. ولی در وینگ چان یادمه اطلاعیه چاپ مییکردن توی روزنامه های رزمی و مجلات رزمی و نماینده میگرفتن که البته در ایران این مسئله رایج شده ولی کاملا اشتباهه یعنی من مثلا رفتم کاراته کار کردم میام وبه وینگ چون علاقه دارم چند جلسه کار میکنم و مدارک مربیگری کاراته من به وینگ چون تبدیل میشه، وقتی که آموزش میدم دارم کاراته آموزش میدم ولی اسمش وینگ چونه!
وقتی میشه در این مورد اظهار نظر کرد که همه چیز تقریبا یکسان باشه و هنرجو دستش برای انتخاب باز باشه اون موقع نظرات میتونه درست باشه یا غلط.
با حداقل 10 نفر از این آقایون که سبکهای چینی و ...... رو اوردن ایران تماس گرفتم و همه موافقت کردن که پول احکام رو بدم و مدارک مربیگری و غیره رو تحویل بگیرم. یارو با 80 هزار تومن میخواست به من مربیگری بده! واقعا باعث خجالته برای این مملکت و جامعه رزمی.(اسامی سبکها رو به خاطر حفظ ابرو نمیارم)
شما یکی از 4 سبک اصلی و کیوکوشین(ایچی گکی ماتسویی) رو بیارین که پول بگیرن به شما مربیگری بدن. محاله! برای دان باید رفت تو خود فدراسیون و با یه عده دیگه که اونا هم میخوان دان بگیرن کار کرد و امتحان داد و خیلی ها که کلی زحمت کشیدن هم رد میشدن.
میبینید در ایران تنوع رشته رزمی زیاده ولی اصالت کمه-کمیت بالا،کیفیت پایین، و چون اساتیدی که این رشته ها رو به ایران اوردند در درجه اول قصد گسترش دارن،پایه ها خیلی ضعیفه. به همین خاطره که نظر شخصی من اینه که کاراته به دلیل همین روند آهسته و کند ولی با کیفیتش تو دهه پنجاه،اصولی تر و معتبرتره نسبت به رشته های دیگه.
مدارک شما هم در تمام نقاط دنیا معتبر و کمتر جایی پیدا میشه که کاراته کار نشه.
نکته دیگه اینکه:کاراته برای تمام سلایق کافیه چه اونایی که آرامش طلب هستند چه اوناییی که هوش هیجانی! دارند.
افراد زیادی رو با شرایط هر دو گروه میشناسم که کاملا در کاراته موفق هستند.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
به نظر من هرچقدر یک سبک کمتر شناخته بشه بهتر میتونه عمل کنه . البته به ماهیت خود سبک هم بستگی داره . یعنی من نمیگم یه سبک به درد نخور اگه کلأ 10 تا باشگاه داشته خیلی بهتر از کاراته ای است که هزاران کلاس داره . من میگم مثلأ یک سبک پخته شده سنتی و عالی ( مثلأ برخی از سبکهای کاراته ) اگر کمتر شناخته بشه هرج و مرج توش کمتره - به سمت پول کشیده نشده - ده ها چیزه دیگه که باعث میشه یک سبک خوب ولی با باشگاه های زیاد نسبت به زمانی که کمتر شناخته شده بود ، بدتر عمل کنه .

در مورد مدرک بگم که خوب تو همه سبکها این مسأله وجود داره و این هم شاید یکی از چیزهای بد پاراگراف بالا باشه . حتی من شنیدم آکادمی اصلی هر سبک هم دست به این اقدام میزنه که واقعأ باعث شرمساریه .
مثلأ در مورد وینگ چون بگم که در آلمان که آکادمیش هست این کار رو میکنن . این کار توسط شاگردان بی معرفت انجام میشه که میخوان بیشتر از این پول در بیارن . توی ایران سیفو قهرمانی که این سبک رو به ایران آورد به خاطر همین مسائل ( ایجاد شاخه های جدید - اخاذی شاگردان و حتی شاگردان نزدیک - مدرک پولی دادن و ... ) خیلی ناراحت هستند .
در کل این کارها در همه سبکها هست . واقعأ میشه فهمید چرا زمان سیفو اییپ من و بالاتری های این سبک ، به کسی آموزش این سبک رو نمیدادن ( فقط به 1 نفر ) . ناراحت کنندس .

هر سبکی برای فقط یک قشر موثر و خوبه . هیچ سبکی برای تمام روحیات نیست .

شرمنده که وقت شما رو گرفتم .... موفق باشید .

---
من به تازگی هنرهای رزمی رو هم شناختم . موی تای و جیت کاندو هم هنر رزمی شده . عجبببب . من که Report دادم چون دیگه اعصاب نموده .

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگه فارسي بنويسي ممنون مي شم انگليسي من زياد خوب نيست به زور مي تونم پست هاي شما رو بخونم .
ميشه در باره سبك هاي اكيناوايي بيشتر توضيح بدي كه شامل چه سبك هايي مي شن ؟
همون طور كه در پست قبلي گفتم اطلاعات رزمي من پايينه بيشتر مشغول ديدن مسابقات مربوط به سبك خودم و آزاد و k1 و اينجور مبارزات مي شم .

سلام دوست هر چند لبتابم فنت فرسی نداشت ولی براسی شما

من در مورد سبکهای اکیناوایی مثل کاراته و........ در گذشته همین تاپیک صحبت کردم خیلی زیاده بگردی میبینی:cool:

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

کاملا در اشتباهید

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
به نظر من هرچقدر یک سبک کمتر شناخته بشه بهتر میتونه عمل کنه . البته به ماهیت خود سبک هم بستگی داره . یعنی من نمیگم یه سبک به درد نخور اگه کلأ 10 تا باشگاه داشته خیلی بهتر از کاراته ای است که هزاران کلاس داره . من میگم مثلأ یک سبک پخته شده سنتی و عالی ( مثلأ برخی از سبکهای کاراته ) اگر کمتر شناخته بشه هرج و مرج توش کمتره - به سمت پول کشیده نشده - ده ها چیزه دیگه که باعث میشه یک سبک خوب ولی با باشگاه های زیاد نسبت به زمانی که کمتر شناخته شده بود ، بدتر عمل کنه .

در مورد مدرک بگم که خوب تو همه سبکها این مسأله وجود داره و این هم شاید یکی از چیزهای بد پاراگراف بالا باشه . حتی من شنیدم آکادمی اصلی هر سبک هم دست به این اقدام میزنه که واقعأ باعث شرمساریه .
مثلأ در مورد وینگ چون بگم که در آلمان که آکادمیش هست این کار رو میکنن . این کار توسط شاگردان بی معرفت انجام میشه که میخوان بیشتر از این پول در بیارن . توی ایران سیفو قهرمانی که این سبک رو به ایران آورد به خاطر همین مسائل ( ایجاد شاخه های جدید - اخاذی شاگردان و حتی شاگردان نزدیک - مدرک پولی دادن و ... ) خیلی ناراحت هستند .
در کل این کارها در همه سبکها هست . واقعأ میشه فهمید چرا زمان سیفو اییپ من و بالاتری های این سبک ، به کسی آموزش این سبک رو نمیدادن ( فقط به 1 نفر ) . ناراحت کنندس .

هر سبکی برای فقط یک قشر موثر و خوبه . هیچ سبکی برای تمام روحیات نیست .

شرمنده که وقت شما رو گرفتم .... موفق باشید .

---
من به تازگی هنرهای رزمی رو هم شناختم . موی تای و جیت کاندو هم هنر رزمی شده . عجبببب . من که Report دادم چون دیگه اعصاب نموده .

سلام منو به جا میاری ؟:happy: چطوری؟

به نکته خوبی اشاره کردی درسته در سراسر دنیا مک دوجو های تقلبی و پولی فراوانی وجود داره .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام منو به جا میاری ؟:happy: چطوری؟

به نکته خوبی اشاره کردی درسته در سراسر دنیا مک دوجو های تقلبی و پولی فراوانی وجود داره .

قربونت آره به جا آوردم . مرسی . تو خوبی ؟

ازت یه سوال دارم . توی یه جمله فرق بین مکاتب جنگی و هنرهای رزمی رو به صورت عامیانه بگو . من از سبکهای ژاپنی اطلاع چندانی ندارم و مطالعه نداشتم .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام بر برو بچ تاپیک
تاپیک از دوباره جون گرفته

سلام بر استاد میلاد که از دوباره بحث مکاتب قدیمی رو وسط کشید؟خوبی آقا؟
یه مدت نبودی گفتی میرم دیگه نمیام
اقا یک رفیقی داشتی نینجا بود بچه با حالی بود دیگه نیومد کجاس؟خبری داری
یادم اون زمان که بحث بالا بود یک بار گفتی بهش که میری سراغش نکشته باشیش
:f34r:راستی طرف مدرک گرفت + یک مشت عکس :f34r: (در موردش حرف نزنیم دیگه:f34r:) ما که نفهمیدیم راسته یا دروغ؟ با خودش

سلام بر بزرگ مرد عرصه وینگ چان خودش میدونه کی رو میگم
خوب شدی؟گفتی مشکلی برام پیش اومده که نرفتی باشگاه ؟چی شد؟

سلام بر استاد ای آی دو که میدونم اون زیر میرا تاپیک رو میپاد استاد لیا
اقا بیا شرکت کن تو بحث؟
کی گفت تو دختری اخه مگه دختر سامورایی هم داریم که اینقدر از شمشیرسرش بشه:lol::lol::lol:

و سلام بر بروبچ other مخصوصا عاشقان کاراته sh.nqz و s.alireza
اقا کاراته و وینگ چان و غیره به آرومی و اینا کار نداره
یعنی میگی اونایی که وینگ چان کار می کنن وحشین همدیگه رو گاز میگیرن ولی کاراته نه

من آخر نفهمیدم وینگ چان واقعی در ایران هست یا نه؟آخر کی اوردش در ایران
یک سوال دیگه
به غیر از شیهان مهدیزاد کسی هست که کاراته رو تو خود ژاپن یاد گرفته باشه؟
در مورد المان هم اره دیدم چند نفر تو ایران میگن ما وینگ چان رو تو المان یاد گرفتیم
softkadeh تو خودت با سیفو قهرمانی صحبت کردی؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام بر برو بچ تاپیک
تاپیک از دوباره جون گرفته

سلام بر استاد میلاد که از دوباره بحث مکاتب قدیمی رو وسط کشید؟خوبی آقا؟
یه مدت نبودی گفتی میرم دیگه نمیام
اقا یک رفیقی داشتی نینجا بود بچه با حالی بود دیگه نیومد کجاس؟خبری داری
یادم اون زمان که بحث بالا بود یک بار گفتی بهش که میری سراغش نکشته باشیش
:f34r:راستی طرف مدرک گرفت + یک مشت عکس :f34r: (در موردش حرف نزنیم دیگه:f34r:) ما که نفهمیدیم راسته یا دروغ؟ با خودش

سلام بر بزرگ مرد عرصه وینگ چان خودش میدونه کی رو میگم
خوب شدی؟گفتی مشکلی برام پیش اومده که نرفتی باشگاه ؟چی شد؟

سلام بر استاد ای آی دو که میدونم اون زیر میرا تاپیک رو میپاد استاد لیا
اقا بیا شرکت کن تو بحث؟
کی گفت تو دختری اخه مگه دختر سامورایی هم داریم که اینقدر از شمشیرسرش بشه:lol::lol::lol:

و سلام بر بروبچ other مخصوصا عاشقان کاراته sh.nqz و s.alireza
اقا کاراته و وینگ چان و غیره به آرومی و اینا کار نداره
یعنی میگی اونایی که وینگ چان کار می کنن وحشین همدیگه رو گاز میگیرن ولی کاراته نه

من آخر نفهمیدم وینگ چان واقعی در ایران هست یا نه؟آخر کی اوردش در ایران
یک سوال دیگه
به غیر از شیهان مهدیزاد کسی هست که کاراته رو تو خود ژاپن یاد گرفته باشه؟
در مورد المان هم اره دیدم چند نفر تو ایران میگن ما وینگ چان رو تو المان یاد گرفتیم
softkadeh تو خودت با سیفو قهرمانی صحبت کردی؟

سلام
خوبی داداش ؟
راستیتش من پام دچار کشیدگی عضله شده به شکل خیلی بدی . فعلأ تحت معالجه زیر نظر متخصص فیزیوتراپی هستم تا ببینیم خدا چی میخواد . شاید دیگه نتونم کارهای انعطافی رو انجام بدم ( مثل حرکات پا ) چون سنم یکم برای این کارا زیاده .
از دوستان میخوام اگه کسی راهی داره برای انعطاف پذیر کردن عضلات پا در سن من ( 20 ) بگه ، خدا خیرش میده . واقعأ وقتی دکتر گفت که سنت یکم واسه 180 باز کردن و این حرفا زیاده دچار افسردگی شدم . خواهش میکنم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بهم بگه .

بعد اینکه من یه بار قرار ملاقات گذاشتم با سیفو قهرمانی ولی نتونستم برم ببینمش ولی به محض اینکه درمانم تموم شه میرم پیشش و شروع میکنم . ولی در کل میگم اگر کسی میخواد وینگ چون کار کنه به جز شخص سیفو قهرمانی جایی نره که بدجور کلاه سرش میذارن . تحقیقات من اینطور میگه و مطمئنم همینطوره . وینگ چون درست و حسابی توی ایران برای آقای قهرمانی است و اگه یادت باشه اون پیرنیا و اینها که میگفتم همش کشکه . خودش زیر نظر سیفو آموزش دیده .

راستی اسم من بهنامه .

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام
خوبی داداش ؟
راستیتش من پام دچار کشیدگی عضله شده به شکل خیلی بدی . فعلأ تحت معالجه زیر نظر متخصص فیزیوتراپی هستم تا ببینیم خدا چی میخوام . شاید دیگه نتونم کارهای انعطافی رو انجام بدم ( مثل حرکات پا ) چون سنم یکم برای این کارا زیاده .
از دوستان میخوام اگه کسی راهی داره برای انعطاف پذیر کردن عضلات پا در سن من ( 20 ) بگه ، خدا خیرش میده . واقعأ وقتی دکتر گفت که سنت یکم واسه 180 باز کردن و این حرفا زیاده دچار افسردگی شدم . خواهش میکنم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بهم بگه .

بعد اینکه من یه بار قرار ملاقات گذاشتم با سیفو قهرمانی ولی نتونستم برم ببینمش . ولی در کل میگم اگر کسی میخواد وینگ چون کار کنه به جز شخص سیفو قهرمانی جایی نره که بدجور کلاه سرش میذارن . تحقیقات من اینطور میگه و مطمئنم همینطوره . وینگ چون درست و حسابی توی ایران برای آقای قهرمانی است و اگه یادت باشه اون پیرنیا و اینها که میگفتم همش کشکه . خودش زیر نظر سیفو آموزش دیده .

20 بالاست؟ دکتر اشتباه کرده! اونا تئوری صحبت میکنن،ورزشکار نیستن. من تو 22 کشاله پشت پام پاره شد، فیزیو تراپی هم نرفتم، فقط برای اطمینان رفتم ارتوپد و با تمرین های اصلاحی خوبش کردم.
شما به راحتی میتونی پاهات رو باز کنی، این چند تا نکته رو پیشنهاد میکنم:
به خودت تلقین کن که میتونی.
جوجو اوکه بپر بالا(بپر بالا و پاهات رو بکش تو سینه)
تمرینهایی که بدن رو به رون پات نزدیک کنی زیاد انجام بده منظورم اینه که سرسینه ات رو بچسبون به پات.
بخواب زمین و پاهات رو از طرفین و جلو بکش بالا.
روی یه سطح بلند تر از زمین با پنجه وایسا و پاشنت رو بده پایین وبیا بالا.
یه حریف پیدا کن و پات رو بزار روی سرشونش و بزار تا جایی که خودت میتونی طاقت بیاری بکشه(زیاده روی نکن) هم از وسط و هم از جلو.
حالت شنا بگیر و پای راست رو بزار جلو و بعد پای چپ و این عمل رو تکرار کن.
اصلا به دنبال زود باز کردن نباش چون این کار حوصله و زمان میبره وضمنا اصلا واجب نیست چون شما تا حد 110 درجه بتونی ضربه بزنی کافیه.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
خوبی داداش ؟
راستیتش من پام دچار کشیدگی عضله شده به شکل خیلی بدی . فعلأ تحت معالجه زیر نظر متخصص فیزیوتراپی هستم تا ببینیم خدا چی میخواد . شاید دیگه نتونم کارهای انعطافی رو انجام بدم ( مثل حرکات پا ) چون سنم یکم برای این کارا زیاده .

بعد اینکه من یه بار قرار ملاقات گذاشتم با سیفو قهرمانی ولی نتونستم برم ببینمش ولی به محض اینکه درمانم تموم شه میرم پیشش و شروع میکنم . ولی در کل میگم اگر کسی میخواد وینگ چون کار کنه به جز شخص سیفو قهرمانی جایی نره که بدجور کلاه سرش میذارن . تحقیقات من اینطور میگه و مطمئنم همینطوره . وینگ چون درست و حسابی توی ایران برای آقای قهرمانی است و اگه یادت باشه اون پیرنیا و اینها که میگفتم همش کشکه . خودش زیر نظر سیفو آموزش دیده .

راستی اسم من بهنامه .

انشا ا.. زود خوب بشی
وینگ چون نیاز به 180 نداره پس ناراحت نباش
من یک عکس در سایت پیرنیا دیدم با ایپ چینگ یعنی پیش اون اموزش دیده؟بعید می دونم!!!!!!!!!!

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
20 بالاست؟ دکتر اشتباه کرده! اونا تئوری صحبت میکنن،ورزشکار نیستن. من تو 22 کشاله پشت پام پاره شد، فیزیو تراپی هم نرفتم، فقط برای اطمینان رفتم ارتوپد و با تمرین های اصلاحی خوبش کردم.
شما به راحتی میتونی پاهات رو باز کنی، این چند تا نکته رو پیشنهاد میکنم:
به خودت تلقین کن که میتونی.
جوجو اوکه بپر بالا(بپر بالا و پاهات رو بکش تو سینه)
تمرینهایی که بدن رو به رون پات نزدیک کنی زیاد انجام بده منظورم اینه که سرسینه ات رو بچسبون به پات.
بخواب زمین و پاهات رو از طرفین و جلو بکش بالا.
روی یه سطح بلند تر از زمین با پنجه وایسا و پاشنت رو بده پایین وبیا بالا.
یه حریف پیدا کن و پات رو بزار روی سرشونش و بزار تا جایی که خودت میتونی طاقت بیاری بکشه(زیاده روی نکن) هم از وسط و هم از جلو.
حالت شنا بگیر و پای راست رو بزار جلو و بعد پای چپ و این عمل رو تکرار کن.
اصلا به دنبال زود باز کردن نباش چون این کار حوصله و زمان میبره وضمنا اصلا واجب نیست چون شما تا حد 110 درجه بتونی ضربه بزنی کافیه.
مرسی

خدا کنه اینطور باشه . فعلأ که نمیتونم پام رو تکون بدم چه برسه به تمرین . خیلی درد میکنه . میترسم از آینده .

این تمرینات رو توی باشگاه نمیدن مگه ؟

خدا کنه دیر نشده باشه .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
انشا ا.. زود خوب بشی
وینگ چون نیاز به 180 نداره پس ناراحت نباش
من یک عکس در سایت پیرنیا دیدم با ایپ چینگ یعنی پیش اون اموزش دیده؟بعید می دونم!!!!!!!!!!

وینگ چون نیازی نداره ولی رزمی که نیاز داره . یه ضربه پای چرخشی نتونم بزنم که دیگه نمیشه .

پیرنیا آیکیدو کار کرده . بعد اومده زیر نظر سیفو وینگ چون رو توی 1 سال به صورت خصوصی تکنسین 1 رو گرفته و بعد از اینکه سیفو به آلمان رفته ایشون سبک وینگ چون سنتی رو اختراع کردن :D در کل شاگردی بیش نیست . سبکشم منحل شد .

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
علت اینکه من می گویم کاراته را محافظه کاران و وینگ چون را افرادی دارای هوش هیجانی بیشتر ترجیح خواهند داد این است که در کاراته برای اجرای فنون باید در دفاع وحمله اعضای بدن برای اجرای فنون مسافت بیشتری را طی کنند که منجر به کاهش سرعت فنون ولی منجر به افزایش قدرت فنون نسبت به وینگ چان می شود و ودر وینگ چان بر عکس در نتیجه افرادی که از لحاظ شخصیتی زود تر واکنش نشان می دهند در وینگ چان موفقتر هستند و کسانی که عادت دارند منتظر حرکت حریف باشند وبا آرامش بیشتری کار را دنبال می کنند در کاراته موفقتر هستند
والبته این به معنای عدم موفقیت در سبک دیگر نیست .
درکل به نظر من سبکهایی که دارای مشت پیچشی مانند کارته هستند سبک دفاعی محسوب می شوند وسبکهایی که دارای مشت چکشی هستند به دلیل داشتن سرعت بیشتر به جای قدرت سبک حمله ای هستند.
به طور مثال سریعترین ضربه مشت مربوط به وینگ چان است ولی قدرتمندترین ضربه مشت برای کاراته بازان وسبکهای مشابه آن است که در یک برنامه تلویزیونی چند سال پیش دیدم.آیا کسی با این موضوع موافق هست؟
:):):)

Last edited:
بالا