• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
اهههههه ؟ :D
وحید جان شرمنده . آخه قبلأ دیده بودم به شما گفتن دختر :blink::D:lol: در کل SRY .

منم دیگه به پشتهای ایشون جواب نمیدم ...

دشمنت شرمنده :D آخه یوزرم یه جورایی دخترونه میزنه :lol:

خب برای اینکه زیادی هم دست خالی نباشم، لیست 12 کاتای استاندارد ای آی دو رو براتون میذارم :D

7w7tr7m5khrhd8jqd97p.jpg

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
توی سبکهای غیرکنترلی آسیب بسیار بالاست،شیهان جواد مومنی نماینده کیوکوشین کاراته استان البرز توی بیوگرافی خودش میگه:توی اولین مسابقه بدنم آسیب دید و از اون به بعد قادر به شرکت در هیچ مسابقه ای نشدم.
میبینید ما ورزش میکنیم تا سلامت باشیم نه اینکه دستی دستی خودمون رو ناکار کنیم. ولی از جهاتی هم لذت و نشاطی که سبکهای غیرکنترلی دارند هیچ سبکی نداره.
سوسای او یا ما بنیانگذار کیوکوشین: کسی که کاتا کار نکند روزی به بن بست خواهد رسید.
این نشون میده تا یه جایی آدم میتونه مبارزه کنه بعدش چی؟
و:
کاراته کایی که کومیته(مبارزه) کار نکند مانند درخت بی ثمر است.
و این هم نشون میده سبکهایی که مبارزه ندارند و همش تزهای روشن فکری میدن که ما الیم و بلیم هم به بیراهه میرن.
همه چیز باهم خوبه.
هم سبک کنترلی کار کردم و هم غیرکنترلی ولی اونقدری که در سبک کنترلی بهم فشار میاد در سبک غیرکنترلی نمیاد چون:
کنترل فوق العاده بالایی میخواد
امتیازی باید کار کنی
داچی و نشست ها پیرت میکنه
هر چقدر یاد بگیری باز هم راه داری تا بری
همه چیز رو باهم باید یاد بگیری یعنی : زان شین(تمرکز)-سرعت-قدرت-ریتم و هماهنگی
کومیته رو و کاتا رو باشی
دست کار و پا کار باشی با هم!
و ..........

ضمنا از دوستانی که به شخصه در سبکی فعالیت نکردن و فقط از روی تبلیغات و فیلم و عکس از سبکی کورکورانه طرفداری میکنن خواهش میکنم تشریف ببرند یه چند مدت تمرین کنند تا بعد معلوم بشه واقعا همون چیزی هست که از بیرون نشون میداد هست یا نه. وگرنه از روی مقاله و نوشته همه رستم و بروسلی و محمدعلی کلی هستند.

چند سبک مختلف رفتم تا رسیدم به کاراته و همه شون هم اولش برام بهترین سبکهای دنیا بودن و بعد از تمرین به این نتیجه رسیدم که کدومشون برای من و آناتومی من مناسبتر هستند.

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
دشمنت شرمنده :D آخه یوزرم یه جورایی دخترونه میزنه :lol:

خب برای اینکه زیادی هم دست خالی نباشم، لیست 12 کاتای استاندارد ای آی دو رو براتون میذارم :D

7w7tr7m5khrhd8jqd97p.jpg

آی دو ژاپنیه؟ اسمش شبیه آیکیدو هست که کره ایه.
فیلم یا کلیپی از کاتاهاش نداری؟
کاتاها بر پایه چه مکتبی طراحی شدند؟( ناهاته-شوریته-توماریته)
برای شمشیر هم کاتا داره؟
برای بو(چوب) چطور؟

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی سبکهای غیرکنترلی آسیب بسیار بالاست،شیهان جواد مومنی نماینده کیوکوشین کاراته استان البرز توی بیوگرافی خودش میگه:توی اولین مسابقه بدنم آسیب دید و از اون به بعد قادر به شرکت در هیچ مسابقه ای نشدم.
میبینید ما ورزش میکنیم تا سلامت باشیم نه اینکه دستی دستی خودمون رو ناکار کنیم. ولی از جهاتی هم لذت و نشاطی که سبکهای غیرکنترلی دارند هیچ سبکی نداره.
سوسای او یا ما بنیانگذار کیوکوشین: کسی که کاتا کار نکند روزی به بن بست خواهد رسید.
این نشون میده تا یه جایی آدم میتونه مبارزه کنه بعدش چی؟
و:
کاراته کایی که کومیته(مبارزه) کار نکند مانند درخت بی ثمر است.
و این هم نشون میده سبکهایی که مبارزه ندارند و همش تزهای روشن فکری میدن که ما الیم و بلیم هم به بیراهه میرن.
همه چیز باهم خوبه.
هم سبک کنترلی کار کردم و هم غیرکنترلی ولی اونقدری که در سبک کنترلی بهم فشار میاد در سبک غیرکنترلی نمیاد چون:
کنترل فوق العاده بالایی میخواد
امتیازی باید کار کنی
داچی و نشست ها پیرت میکنه
هر چقدر یاد بگیری باز هم راه داری تا بری
همه چیز رو باهم باید یاد بگیری یعنی : زان شین(تمرکز)-سرعت-قدرت-ریتم و هماهنگی
کومیته رو و کاتا رو باشی
دست کار و پا کار باشی با هم!
و ..........

ضمنا از دوستانی که به شخصه در سبکی فعالیت نکردن و فقط از روی تبلیغات و فیلم و عکس از سبکی کورکورانه طرفداری میکنن خواهش میکنم تشریف ببرند یه چند مدت تمرین کنند تا بعد معلوم بشه واقعا همون چیزی هست که از بیرون نشون میداد هست یا نه. وگرنه از روی مقاله و نوشته همه رستم و بروسلی و محمدعلی کلی هستند.

چند سبک مختلف رفتم تا رسیدم به کاراته و همه شون هم اولش برام بهترین سبکهای دنیا بودن و بعد از تمرین به این نتیجه رسیدم که کدومشون برای من و آناتومی من مناسبتر هستند.

اي شيطون اين همه چيزها بلدي پس چرا ساكت نشستي :lol:
من هم چند روزه دارم اينا رو مي گم غير كنترلي مخصوصا مبارزات بي قاعده رينگي آسيب ديدگيش خيلي بالا است . صحبت هاي شما صد درصد مورد تاييد من هم است و در ادامه فرمايشات شما اين رو هم ميشه گفت كه اگر كسي همه اين چيزهايي كه گفتي با هم كار بكنه توي كوتاه مدت ممكنه مثلا از رشته هاي رينگي شكست بخوره كه بسيار واضح هست اونا فقط روي مبارزه تمركز مي كنند . ولي در بلند مدت به شرطي كه كاراته به معناي واقعي اون تمرين بشه يعني روي ذن و انرژي دروني تمركز بكنه پس از اينكه تونست روي انرژي دروني مسلط بشه و بتونه به موقع از انرژي دروني خود استفاده كنه اون موقع هيچ غير كنترلي كاري نمي تونه توي مبارزه اونو شكست بده .
تمرينات تمركزي و آزاد سازي انرژي دروني توي اكثر رشته هاي رزمي شرقي وجود دارد و البته اكثرا از اون غافل هستند . يكي از اساتيد كونگ فو آنقدر به انرژي دروني خودش مسلط بود كه در يكي از تمريناتش 14 يا 15 آجر روي هم چيده بودند و استاد با گذاشتن كف دستش روي اولين آجر و انتقال انرژي به آجر هفتم و هشتم تونست همين دو تا آجر رو بشكنه و باقي آجر ها سالم بودند و همچنين اوياما بنيان گذار كيوكوشين با يك ضربه جمجمه گاو وحشي رو شكست و همچنين شكستن شاخ و يا بيرون كشيدن آن كه بيرون كشيدن شاخ خيلي سخت تره . فكر مي كنيد اينا با انرژي ماهيچه اي اين كار رو مي كنند ، تمرينات ذن مديتيشن و تمرينات صحيح تنفسي به شما اين امكان رو مي ده پس از چند سال (توي اكثر جاهايي كه خوندم مي گن 10 سال) بتونيد روي انرژي دروني تون مسلط بشيد .
ولي چون 99.9 درصد(با ارفاق گفتم) افراد كاراته و كونگ فو به شكل ناقص كار مي كنند و حوصله نمي كنند تمرينات تمركزي انجام دهند توي مسابقات سبك هاي آزاد رينگي شكست مي خورن .
فرانسيسكو فيلهو قهرمان سابق كيوكوشين جهان در اولين دور شركت در مسابقات k1 در عرض دو دقيقه ناك اوت شد سال بعدش با به خدمت گرفتن يه مربي بوكس تونست اول بشه . مي بينيد كه با تكنيك هاي خاص كيوكوشين نميشه با موي تاي كارها و كيك بوكس كارها روبرو شد شما مجبوري يا شبيه خودشون تمرين كني و يا كيوكوشين و كونگ فو بصورت كامل كار كني تا بتوني با اونها مبارزه كنيد . راه ديگه اي من نمي شناسم

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
آی دو ژاپنیه؟ اسمش شبیه آیکیدو هست که کره ایه.
فیلم یا کلیپی از کاتاهاش نداری؟
کاتاها بر پایه چه مکتبی طراحی شدند؟( ناهاته-شوریته-توماریته)
برای شمشیر هم کاتا داره؟
برای بو(چوب) چطور؟

ای آی دو (Iaido) ژاپنیه، آیکیدو هم همینطور :happy:
بله. فیلم و کلیپ از کاتاهاش زیاده. :f34r:

قبلاً در مورد ای آی دو مطلب گذاشتم، توی این پستها میتونید این مطالب رو بخونید : :happy:

ای آی دو | Iaido | 居合道
لباس و لوازم مورد استفاده در ای آی دو
کاتای اول - مائه (به معنی جلو)
در این کلیپ میتونی کاتاهای زیبایی از موسو شیندن ریو ببینی : [nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=aLUzztpsjYU"]YouTube - iaido Hachidan[/nomedia]

در مورد شمشیر هم مطالب خواستی اینجا رو بخون.

کاتاها رو با بوکن هم میشه انجام داد ولی تمامی کاتا ها با شمشیر هست، چون ای آی دو شمشیر زنیه و به معنیه راه شمشیره. :f34r:

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز هم میکم که برتری در سبک نیست در شخصه
آقایی که میگی با هر سبکی مسابقه می دم بقول دوستمون حاضری با یه کندوکاریا ای آی دو کار مسلح هم مبارزه کنی؟
حاضری با اساتید آیکیدو یا جودو هم مبارزه کنی؟
یا در مقابل یک کیوشو جوتسو کار ماهر؟
فکر می کنی کوچکترین شانسی داری؟
و اینکه خیلی از رزمی کارهایی که توی mma میبینید،به سادگی تو درگیری های خیابونی کتک می خورن و رسوا می شن!
ون دام خودمون که قهرمان کاراته بود با اون همه اسم و رسم از بادی گارد یه کلاب کتک خورد!
مشکل اینه که سبک های جدید لان درجایی قرار دارن که رشته های رزمی هزاران سال پیش درآغاز کارشون قرار داشتن!
ژاپنی ها و چینیها فهمیدن که یک مبارز بدون روح ضعیف تره!
همین کشتی خودمون ببینید چه تاکیدی روی روحیه جوانمردی وانسانی داره.
یا سامورایی ها رو ببینید که چه تعالیم ذهنی قوی دارن!

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز هم میکم که برتری در سبک نیست در شخصه
آقایی که میگی با هر سبکی مسابقه می دم بقول دوستمون حاضری با یه کندوکاریا ای آی دو کار مسلح هم مبارزه کنی؟
حاضری با اساتید آیکیدو یا جودو هم مبارزه کنی؟
یا در مقابل یک کیوشو جوتسو کار ماهر؟
فکر می کنی کوچکترین شانسی داری؟
و اینکه خیلی از رزمی کارهایی که توی mma میبینید،به سادگی تو درگیری های خیابونی کتک می خورن و رسوا می شن!
ون دام خودمون که قهرمان کاراته بود با اون همه اسم و رسم از بادی گارد یه کلاب کتک خورد!
مشکل اینه که سبک های جدید لان درجایی قرار دارن که رشته های رزمی هزاران سال پیش درآغاز کارشون قرار داشتن!
ژاپنی ها و چینیها فهمیدن که یک مبارز بدون روح ضعیف تره!
همین کشتی خودمون ببینید چه تاکیدی روی روحیه جوانمردی وانسانی داره.
یا سامورایی ها رو ببینید که چه تعالیم ذهنی قوی دارن!

من هم قبول دارم برتري در شخصه .
ما در اينجا مي خوايم سبك هاي شبيه به هم رو مقايسه كنيم . من نمي گم كه مثلا موي تاي با كشتي مسابقه بده چه اتفاقي مي افته ؟ اين خيلي مسخره است . ولي خب كشتي با جودو يه جورايي مي تونند همديگه رو محك بزنند من ازشون پرسيدم و از پيش خودم حرف نمي زنم . اكثريت رشته هاي رزمي كه در آن گرفتن خطا باشه و همچنين با دست خالي و بدون سلاح مبارزه مي كنند رو مي تونيم از نظر مبارزه با هم مقايسه كنيم كه ببينيم كدام تكنيك ها بهترين كارايي رو در مبارزات واقعي دارن كه البته من نظرم روي تكنيك هاي مبارزاتي موي تاي و كيك بوكسينگ هستش و مطمئن هستم در ميدان عمل درخشش اينها بيشتر است . در مسابقات بين سبك هاي آزاد رزمي كاران مجبورا از بعضي تكنيك هاي مختص خودشون صرفه نظر كنند مثلا يكي از بهترين ضربات موي تاي كارها ضربه با آرنج به صورت هست كه در مسابقات بين سبكي مجبورا از قوانين پيروي كنند و از اين ضربه استفاده نكنند ولي باز هم مي بيني اكثر قهرمانان مبارزات بين سبكي موي تاي كارها و كيك بوكس كارها هستند . (من موي تاي و كيك بوكس كار نيستم ها ، بعدا نگي داري از سبك خودت تعريف مي كني ، هدف من از ورزش اول سلامتي بعد مبارزه است كه من توي اين دو رشته اينها رو نمي بينم براي همين براي من اين دو رشته بهترين سبك نيست)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بیچاره او تازه کاری که میخواد از این تاپیک بهره مند بشه

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بیچاره او تازه کاری که میخواد از این تاپیک بهره مند بشه

این مطالب به درد افراد تازه کار نمیخوره چون از روی نوشته نمیشه تصمیم گرفت،این جا برای رزمی کار ها و افرادی که به ورزشهای رزمی مشغول هستند خوبه که میتونن از نظرات ورزشکاران دیگر هم اطلاع پیدا کنن.
هزاران صفحه خواندن در مورد رزمی به اندازه یک جلسه تمرین نیست.

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خواهش مي كنم اين قدر صفحات تاپيك را بيخود شلوغ نكنيد . هر نظري داشتيد بديد ، هيچ اشكالي نداره ولي شوخي و مسخره رو بزاريد كنار . به فكر ما شهرستاني ها هم باشيد كه با اين اينترنت زغال سوز به زور مي تونيم به تاپيك سر بزنيم بعدش هم مي بينيم تعداد صفحات زياد شده و اكثر نوشته ها هم غير مفيد و بي مصرف
اين تاپيك بايد محل رد و بدل شدن اطلاعات و پيشنهادات و انتقادات باشه نه اينكه براي همديگه شاخ و شونه بكشيد .
به عنوان اولين سوال كه دوست دارم تاپيك به سمت ديگه كشيده بشه سوالم رو مي پرسم

من سبكي كار مي كنم كه بسيار شبيه كيوكوشين كاراته است و در اون ضربه زدن با دست به صورت خطاست و براي بردن حريف بايد حريف را از ناحيه شكم و پاها از كار بندازم و يا اينكه با ضربه مواشي جودان به سر حريف اونو ناك اوت كنم . قدرت و تكنيك هاي پا رو اصلا كم نمي آرم ولي متاسفانه دستانم خيلي ضعيف هستند و خيلي زود حريفان متوجه مي شند و محكم به من مي چسبند و پشت سر هم و رگباري مشت بهم مي زنند و اجازه نمي دند كه از پاهام استفاده كنم و چون دستانم هم ضعيفه حسابي توي دردسر مي افتم . اگه كسي تمرينات خاصي بلده كه بتونم قدرت مشت هام رو ببرم بالا تا بتونم از فاصله خيلي نزديك هم مبارزه كنم ازش بسيار ممنون ميشم اگه امكان داره از عكس استفاده كنيد وگرنه به شكل نوشتاري هم متوجه مي شم

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان خواهش مي كنم اين قدر صفحات تاپيك را بيخود شلوغ نكنيد . هر نظري داشتيد بديد ، هيچ اشكالي نداره ولي شوخي و مسخره رو بزاريد كنار . به فكر ما شهرستاني ها هم باشيد كه با اين اينترنت زغال سوز به زور مي تونيم به تاپيك سر بزنيم بعدش هم مي بينيم تعداد صفحات زياد شده و اكثر نوشته ها هم غير مفيد و بي مصرف
اين تاپيك بايد محل رد و بدل شدن اطلاعات و پيشنهادات و انتقادات باشه نه اينكه براي همديگه شاخ و شونه بكشيد .

من سبكي كار مي كنم كه بسيار شبيه كيوكوشين كاراته است و در اون ضربه زدن با دست به صورت خطاست و براي بردن حريف بايد حريف را از ناحيه شكم و پاها از كار بندازم و يا اينكه با ضربه مواشي جودان به سر حريف اونو ناك اوت كنم . قدرت و تكنيك هاي پا رو اصلا كم نمي آرم ولي متاسفانه دستانم خيلي ضعيف هستند و خيلي زود حريفان متوجه مي شند و محكم به من مي چسبند و پشت سر هم و رگباري مشت بهم مي زنند و اجازه نمي دند كه از پاهام استفاده كنم و چون دستانم هم ضعيفه حسابي توي دردسر مي افتم . اگه كسي تمرينات خاصي بلده كه بتونم قدرت مشت هام رو ببرم بالا تا بتونم از فاصله خيلي نزديك هم مبارزه كنم ازش بسيار ممنون ميشم اگه امكان داره از عكس استفاده كنيد وگرنه به شكل نوشتاري هم متوجه مي شم

سلام دوست من
اگه دوستان تجربه منو قبول داشته باشن :happy:;) میگم تمرین های بالستیک با بارفیکس واسه دستت خوبه

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با نظر آقا میلاد موافقم در مورد تمرین دست اما پیشنهاده خودم
ببینید برای افزایش قدرت دستها شما باید تراکم استخوان و توان ماهیچه های دست رو بالا ببری.
دقت داشته باش که دست به تمرینات خرکی مثل مشت زدن به دیوار یا مشت زدن به درخت نزنی که پدر دستو در میارن!
از حرکت شنا و بارفیکس و دمبل برای افزایش قدرت ماهیچه ها استفاده کن حتی خود شنا رو هم اگر بتونی انجام بدی
به افزایش نفس و قدرت کلیت کمک میکنه.
و تمرین های منظم با کیسه بکس هم بهت کمک زیادی میکنه ولی زیاده روی نکن.
اگر وزنت رو بگی بهتره چون سنگین وزنها بیشتر رو قدرت کار میکنن سبک وزنها رو سرعت.
فراموش نکن که دست فقط بجلو بازو نیست پشت بازو سر شونه وپنجه نقش حیاتی دارن.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
خوشحالم تاپیک حال و هواش عوض شد .

در مورد افزایش قدرت تکه متنی میزارم که من قبلأ خوندم و الان اگه چیزی رو 2 بار گفتم به بزرگی خودتون ببخشید .

1 – تمرينات ايزومتريك : در اين تمرينات نيرو به بدن اعمال می شود بدون آنكه مفاصل و اعضای بدن حركت نمايد ، مثل آنكه با دست به ديوار فشار وارد نماييم .
ویژگی های تمرینات ايزومتريك : برتری اين روش در آن است كه هنگام تقويت عضلات ، مفاصل حركتی ندارند .
بنابراين كار عضلات موجب اختلال در مفاصل و احياناً فشار استخوان بر استخوان نمی شود . برای مثال در دردهاي كمر ، فرد به پشت می خوابد و عضلات خود را منقبض كرده و همزمان كمر خود را به زمين فشار می دهد . حال بدون آنكه مهره های بيمار حركت كند ، عضلات كمر و شكم تقويت می شود . عيب اين روش آن است كه اولاً اراده قوي می خواهد و ثانياً فشارهای انقباضی با تشخيص فرد انجام می شود و نمی توان آن را اندازه گيری و تنظيم نمود و نهايتاً انجام آن نياز به حوصله فراوان دارد .

2 –تمرينات ايزوتونيك : در اين تمرينات نيروی ثابتی به بدن وارد می شود و اعضای بدن اين نيروی ثابت را در بدن جابجا می كند . مثل تمرين با وزنه يا قرار دادن وزنه روی شانه و نشستن و برخاستن با آن .
ویژگی های تمرینات ايزوتونيك : تمرين های ايزوتونيك مثل كار با دستگاه های معمولی بدن سازی ، هالتر ، وزنه ، شنا روی دست و بالا رفتن از طناب ،گو اينكه به تقويت عضلات كمك می نمايد ، اما به دليل آنكه در برخی زوايای حركت مفصل ، نيروی بيش از حد وارد می كند و در برخي زوايا نيروی كمتر از حد ، اولاً ممكن است سبب آسيب ديدگی عضلات و رباط ها در برخی زوايای حركت و ثانياً سبب عدم تقويت در برخی زواياي ديگر شود .

3 – تمرينات ايزوكنتيك‌ : در اين تمرينات نيروی ثابت به بدن اعمال نمی شود بلكه حسب موقعيت بدن نيروی متناسبی به بدن وارد می شود و در عوض سرعت حركت اعضای بدن بطور ثابت صورت می گيرد .
در حقيقت كار كردن برای افزايش قدرت يعنی كار كردن با وزنه به صورتی كه عضلات تحت فشار قرار گيرند . البته تمرينات ايزوكنتيك شايد بهترين روش باشد ولی دسترسی به وسايل آن مشكل است . اما روش ايزومتريك بدون كمترين وسيله خاص و روش ايزوتونيك با وسايل ساده تر قابل اجرا است . انتخاب نوع تمرينات بر حسب نياز و امكان دسترسی به وسايل صورت می گيرد .
ویژگی های تمرینات ايزوكنتيك : برای مفاصلی كه سالم هستند و حركت مشكل براي آنها ايجاد نمی كند ، تمرين ايزوكنتيك بهترين ورزش می باشد . دستگاه های ايزوكنتيكی مجهز به كامپيوتر كه با سرعت ثابت و نيروی متغير كار می كنند بسيار گران قيمت می باشند و كمتر در دسترس عموم قرار دارند و در ايران بجز دو مورد يافت نمی شود و بيشتر برای اندازه گيری قدرت عضلات بكار برده می شود تا تمرين . در عمل كارخانجات سازنده از طريق اين دستگاه ها ، منحنی نيروی وارده بر عضلات را يافته و بادامك متناسب با آن تغييرات را ساخته و در دستگاه های ايزو تونيك بكار می برند . اين اقدام موجب ارزان شدن دستگاه ها و مشابه شدن حركت در دستگاه های معمولی مكانيكی با حركت های ايزوكنتيك شده است . علی القاعده اگر ده دستگاه داشته باشيم هفته ای سه روز و به مدت 20 دقيقه تمرين برای تقويت عضلات كافی می باشد .
برای آنكه برای شما روشن شود كه آيا عضلات شما قوی و مناسب است ، از آزمايشات ساده ای می توانيد استفاده كنيد . البته اگر بتوانيد از تجهيزات كامپيوتری برای اندازه گيری عضلات استفاده كنيد طبعاً بهتر و دقيق تر می باشد . برای آزمايشات ساده می توان از بارفيكس استفاده نمود . اگر كمتر از 5 بار حركت بارفيكس را انجام دهيد عضلات دست شما نياز به تمرين و تقويت دارد .

------

من برای دست ، شنا - پارالل - بارفیکس رو پیشنهاد میکنم .

همزمان نقش کیسه بوکس فوق العاده مهمه که تأثیر خیلی خوبی میذاره .

نباید به دیوار و این جور چیزا مشت زد .... برای مشت فقط کیسه بکس . البته داخلش فکر میکنم اگر از خورده پارچه های نخی با تراکم زیاد باشه ( و بعد خورده چوب که این مورد ممکنه توش کرم بذاره ) بهتره .

از دمبل هم بد نیست به صورت اصولی استفاده بشه . اگر خواستید برنامه میتونم بدم .

در ضمن کیسه بوکس هم اصول و زمان صحیح داره که اگه خواستید بگید بذارم .

موفق باشید ...

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

یه چیزی که فوق العاده تاثیر داره اینه که از این وزنه هایی که خانما باهاش بدنسازی کار میکنن تهیه کن یا داخل ظرف نوشابه کوچیک شن بریز و دستت بگیر و زوکی بزن و کم کم وزنه سنگین تر.
برای سخت تر کردن و تقویت عضلات مختلف از ترکیب(کیهون) استفاده کن به صورت زیر:
اوچی اوکه-گیا کو زوکی به سمت جلو
سوتو اوکه- گیا کو زوکی به سمت عقب
جودان اگه اوکه- گیا کو زوکی به سمت جلو
مای گری- گیا کوزوکی به سمت عقب
ضمنا وقتی ضربه میزنی دستت رو تا آخر باز کن و قفل کن اینجوری نفوذ داری و حریف کاملا آزرده میشه. همیشه حریفام از این مسئله شاکی میشدن. چون تو تمرین میگن ضربه رو سریع بزن جمع کن و این برای افراد قدرتی خوبه ولی افرادی که ضربات ضعیف تری دارن با این کار خودشون رو ضعیف تر نشون میدن.
اگر فضا داری ماکی وارا بساز و باهاش تمرین کن که فوق العاده ست.

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد وزنه ها که دوستمون گفتن یه نکته ای بگم:
وزنه ها در حد توانت باشن با دمبل سنگین این کارا رو نکن چون به شدت آسیب میبینی!
یواش یواش وزنه ها رو سنگین کن.

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیزی که فوق العاده تاثیر داره اینه که از این وزنه هایی که خانما باهاش بدنسازی کار میکنن تهیه کن یا داخل ظرف نوشابه کوچیک شن بریز و دستت بگیر و زوکی بزن و کم کم وزنه سنگین تر.
برای سخت تر کردن و تقویت عضلات مختلف از ترکیب(کیهون) استفاده کن به صورت زیر:
اوچی اوکه-گیا کو زوکی به سمت جلو
سوتو اوکه- گیا کو زوکی به سمت عقب
جودان اگه اوکه- گیا کو زوکی به سمت جلو
مای گری- گیا کوزوکی به سمت عقب
ضمنا وقتی ضربه میزنی دستت رو تا آخر باز کن و قفل کن اینجوری نفوذ داری و حریف کاملا آزرده میشه. همیشه حریفام از این مسئله شاکی میشدن. چون تو تمرین میگن ضربه رو سریع بزن جمع کن و این برای افراد قدرتی خوبه ولی افرادی که ضربات ضعیف تری دارن با این کار خودشون رو ضعیف تر نشون میدن.
اگر فضا داری ماکی وارا بساز و باهاش تمرین کن که فوق العاده ست.

از همه دوستان ممنونم همه پست ها عالي بودن
فقط در اين پست ماكي وارا رو نفهميدم چيه ميشه بيشتر توضيح بديد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
می خواستم از دوستان خواهش کنم اگر مواردی خلاف قوانین تالار دیدند ( که شامل بی احترامی به سایرین ، سبکها ، اسپم و... میشه) فقط ریپورت بدن و از پاسخ دادن به فرد خاطی خودداری کنند. مطمئن باشید رسیدگی میشه.
تشکر از همه دوستانی که تجربیاتشون رو اینجا با دیگران درمیون میگذارن.

شاد و پیروز باشید

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
از همه دوستان ممنونم همه پست ها عالي بودن
فقط در اين پست ماكي وارا رو نفهميدم چيه ميشه بيشتر توضيح بديد

تاجایی که من می دونم ماکی وارا به تخته چوبی می گویند که محکم در زمین قرار گرفته است وبا دست به آن انواع ضربات دست را مثلا مشت زدن را اجرا می کنند و منتها بروی قسمتی که ضربات دست به آن وارد می شود را دور آن طناب کنفی می پیچند تا به دست آسیب جدی وارد نشود:)

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
ماکی وارا یه تیر چوبی هست که با استفاده از یه سری قید داخل زمین میکارنش و حرکات مختلف دست رو باهاش انجام میدن. البته حتما هم نباید به صورت خیلی پیشرفته باشه،به طور مثال من خودم نزدیکای خونمون یه خیابون بود پر درخت و کم رفت و آمد،چهار تکه موکت چند لایه رو زدم به درخت و باهاش تمرین میکردم،دوتا رو پایین زدم برای تمرین ساق و گدان گری میزدم بهش و دوتا هم بالا برای تمرین دست.
باید توجه بشه که سطحی که ضربه میزنیم رو باید تا حدی ضربه پذیر کنیم که دست جای حرکت و انتقال نیرو داشته باشه و همش به خودمون برنگرده چون در این صورت آغاز آسیبهای اعصاب دست هستش.

یک نوع ماکی وارا با طراحی جدید برای سالنها و با پایه الاستیک:

makiwara_straw_target1.jpg

چند حرکت رایج:

makiwara3.jpg

استاد او یا ما در حال تمرین با ماکی وارا:

OyamaMakiwara5.jpg

بالا