اهههههه ؟
وحید جان شرمنده . آخه قبلأ دیده بودم به شما گفتن دختر :blink::lol: در کل SRY .
منم دیگه به پشتهای ایشون جواب نمیدم ...
دشمنت شرمنده
خب برای اینکه زیادی هم دست خالی نباشم، لیست 12 کاتای استاندارد ای آی دو رو براتون میذارم

اهههههه ؟
وحید جان شرمنده . آخه قبلأ دیده بودم به شما گفتن دختر :blink::lol: در کل SRY .
منم دیگه به پشتهای ایشون جواب نمیدم ...
دشمنت شرمندهآخه یوزرم یه جورایی دخترونه میزنه :lol:
خب برای اینکه زیادی هم دست خالی نباشم، لیست 12 کاتای استاندارد ای آی دو رو براتون میذارم
![]()
توی سبکهای غیرکنترلی آسیب بسیار بالاست،شیهان جواد مومنی نماینده کیوکوشین کاراته استان البرز توی بیوگرافی خودش میگه:توی اولین مسابقه بدنم آسیب دید و از اون به بعد قادر به شرکت در هیچ مسابقه ای نشدم.
میبینید ما ورزش میکنیم تا سلامت باشیم نه اینکه دستی دستی خودمون رو ناکار کنیم. ولی از جهاتی هم لذت و نشاطی که سبکهای غیرکنترلی دارند هیچ سبکی نداره.
سوسای او یا ما بنیانگذار کیوکوشین: کسی که کاتا کار نکند روزی به بن بست خواهد رسید.
این نشون میده تا یه جایی آدم میتونه مبارزه کنه بعدش چی؟
و:
کاراته کایی که کومیته(مبارزه) کار نکند مانند درخت بی ثمر است.
و این هم نشون میده سبکهایی که مبارزه ندارند و همش تزهای روشن فکری میدن که ما الیم و بلیم هم به بیراهه میرن.
همه چیز باهم خوبه.
هم سبک کنترلی کار کردم و هم غیرکنترلی ولی اونقدری که در سبک کنترلی بهم فشار میاد در سبک غیرکنترلی نمیاد چون:
کنترل فوق العاده بالایی میخواد
امتیازی باید کار کنی
داچی و نشست ها پیرت میکنه
هر چقدر یاد بگیری باز هم راه داری تا بری
همه چیز رو باهم باید یاد بگیری یعنی : زان شین(تمرکز)-سرعت-قدرت-ریتم و هماهنگی
کومیته رو و کاتا رو باشی
دست کار و پا کار باشی با هم!
و ..........
ضمنا از دوستانی که به شخصه در سبکی فعالیت نکردن و فقط از روی تبلیغات و فیلم و عکس از سبکی کورکورانه طرفداری میکنن خواهش میکنم تشریف ببرند یه چند مدت تمرین کنند تا بعد معلوم بشه واقعا همون چیزی هست که از بیرون نشون میداد هست یا نه. وگرنه از روی مقاله و نوشته همه رستم و بروسلی و محمدعلی کلی هستند.
چند سبک مختلف رفتم تا رسیدم به کاراته و همه شون هم اولش برام بهترین سبکهای دنیا بودن و بعد از تمرین به این نتیجه رسیدم که کدومشون برای من و آناتومی من مناسبتر هستند.
آی دو ژاپنیه؟ اسمش شبیه آیکیدو هست که کره ایه.
فیلم یا کلیپی از کاتاهاش نداری؟
کاتاها بر پایه چه مکتبی طراحی شدند؟( ناهاته-شوریته-توماریته)
برای شمشیر هم کاتا داره؟
برای بو(چوب) چطور؟
من هنوز هم میکم که برتری در سبک نیست در شخصه
آقایی که میگی با هر سبکی مسابقه می دم بقول دوستمون حاضری با یه کندوکاریا ای آی دو کار مسلح هم مبارزه کنی؟
حاضری با اساتید آیکیدو یا جودو هم مبارزه کنی؟
یا در مقابل یک کیوشو جوتسو کار ماهر؟
فکر می کنی کوچکترین شانسی داری؟
و اینکه خیلی از رزمی کارهایی که توی mma میبینید،به سادگی تو درگیری های خیابونی کتک می خورن و رسوا می شن!
ون دام خودمون که قهرمان کاراته بود با اون همه اسم و رسم از بادی گارد یه کلاب کتک خورد!
مشکل اینه که سبک های جدید لان درجایی قرار دارن که رشته های رزمی هزاران سال پیش درآغاز کارشون قرار داشتن!
ژاپنی ها و چینیها فهمیدن که یک مبارز بدون روح ضعیف تره!
همین کشتی خودمون ببینید چه تاکیدی روی روحیه جوانمردی وانسانی داره.
یا سامورایی ها رو ببینید که چه تعالیم ذهنی قوی دارن!
بیچاره او تازه کاری که میخواد از این تاپیک بهره مند بشه
دوستان خواهش مي كنم اين قدر صفحات تاپيك را بيخود شلوغ نكنيد . هر نظري داشتيد بديد ، هيچ اشكالي نداره ولي شوخي و مسخره رو بزاريد كنار . به فكر ما شهرستاني ها هم باشيد كه با اين اينترنت زغال سوز به زور مي تونيم به تاپيك سر بزنيم بعدش هم مي بينيم تعداد صفحات زياد شده و اكثر نوشته ها هم غير مفيد و بي مصرف
اين تاپيك بايد محل رد و بدل شدن اطلاعات و پيشنهادات و انتقادات باشه نه اينكه براي همديگه شاخ و شونه بكشيد .
به عنوان اولين سوال كه دوست دارم تاپيك به سمت ديگه كشيده بشه سوالم رو مي پرسم
من سبكي كار مي كنم كه بسيار شبيه كيوكوشين كاراته است و در اون ضربه زدن با دست به صورت خطاست و براي بردن حريف بايد حريف را از ناحيه شكم و پاها از كار بندازم و يا اينكه با ضربه مواشي جودان به سر حريف اونو ناك اوت كنم . قدرت و تكنيك هاي پا رو اصلا كم نمي آرم ولي متاسفانه دستانم خيلي ضعيف هستند و خيلي زود حريفان متوجه مي شند و محكم به من مي چسبند و پشت سر هم و رگباري مشت بهم مي زنند و اجازه نمي دند كه از پاهام استفاده كنم و چون دستانم هم ضعيفه حسابي توي دردسر مي افتم . اگه كسي تمرينات خاصي بلده كه بتونم قدرت مشت هام رو ببرم بالا تا بتونم از فاصله خيلي نزديك هم مبارزه كنم ازش بسيار ممنون ميشم اگه امكان داره از عكس استفاده كنيد وگرنه به شكل نوشتاري هم متوجه مي شم
دوستان خواهش مي كنم اين قدر صفحات تاپيك را بيخود شلوغ نكنيد . هر نظري داشتيد بديد ، هيچ اشكالي نداره ولي شوخي و مسخره رو بزاريد كنار . به فكر ما شهرستاني ها هم باشيد كه با اين اينترنت زغال سوز به زور مي تونيم به تاپيك سر بزنيم بعدش هم مي بينيم تعداد صفحات زياد شده و اكثر نوشته ها هم غير مفيد و بي مصرف
اين تاپيك بايد محل رد و بدل شدن اطلاعات و پيشنهادات و انتقادات باشه نه اينكه براي همديگه شاخ و شونه بكشيد .
به عنوان اولين سوال كه دوست دارم تاپيك به سمت ديگه كشيده بشه سوالم رو مي پرسم
من سبكي كار مي كنم كه بسيار شبيه كيوكوشين كاراته است و در اون ضربه زدن با دست به صورت خطاست و براي بردن حريف بايد حريف را از ناحيه شكم و پاها از كار بندازم و يا اينكه با ضربه مواشي جودان به سر حريف اونو ناك اوت كنم . قدرت و تكنيك هاي پا رو اصلا كم نمي آرم ولي متاسفانه دستانم خيلي ضعيف هستند و خيلي زود حريفان متوجه مي شند و محكم به من مي چسبند و پشت سر هم و رگباري مشت بهم مي زنند و اجازه نمي دند كه از پاهام استفاده كنم و چون دستانم هم ضعيفه حسابي توي دردسر مي افتم . اگه كسي تمرينات خاصي بلده كه بتونم قدرت مشت هام رو ببرم بالا تا بتونم از فاصله خيلي نزديك هم مبارزه كنم ازش بسيار ممنون ميشم اگه امكان داره از عكس استفاده كنيد وگرنه به شكل نوشتاري هم متوجه مي شم
یه چیزی که فوق العاده تاثیر داره اینه که از این وزنه هایی که خانما باهاش بدنسازی کار میکنن تهیه کن یا داخل ظرف نوشابه کوچیک شن بریز و دستت بگیر و زوکی بزن و کم کم وزنه سنگین تر.
برای سخت تر کردن و تقویت عضلات مختلف از ترکیب(کیهون) استفاده کن به صورت زیر:
اوچی اوکه-گیا کو زوکی به سمت جلو
سوتو اوکه- گیا کو زوکی به سمت عقب
جودان اگه اوکه- گیا کو زوکی به سمت جلو
مای گری- گیا کوزوکی به سمت عقب
ضمنا وقتی ضربه میزنی دستت رو تا آخر باز کن و قفل کن اینجوری نفوذ داری و حریف کاملا آزرده میشه. همیشه حریفام از این مسئله شاکی میشدن. چون تو تمرین میگن ضربه رو سریع بزن جمع کن و این برای افراد قدرتی خوبه ولی افرادی که ضربات ضعیف تری دارن با این کار خودشون رو ضعیف تر نشون میدن.
اگر فضا داری ماکی وارا بساز و باهاش تمرین کن که فوق العاده ست.
از همه دوستان ممنونم همه پست ها عالي بودن
فقط در اين پست ماكي وارا رو نفهميدم چيه ميشه بيشتر توضيح بديد