• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
بچه ها به نظر شما اگر کسی بخواهد به یک کشور خارجی برود تا یک ورزش رزمی جدید را یاد بگیرد وبه ایران بیاورد چه ورزش رزمی را شما توصیه میکنید؟:rolleyes:

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به علایق شما داره واینکه در اون کشورچه ورزشهایی موجوداست
مثلا تو ایران مکتبهای ژاپنی نیستن.می تونه اینارو بیاره ایران اما به شرط علاقه!
تو ایران systema نیست این رو هم می تونه بیاره و خیلی چیزهای دیگه
مشکل کمبود سبک نیست مشکل کمبود استاد و نبود امکانات و علمی نبودن قضیه است
ما تو کشتی و ورزش پهلوانی که ورزش خودمون هست شکست خوردیم و نتونستیم موفق باشیم
خانه از پایبست ویران است!

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بستگی به علایق شما داره واینکه در اون کشورچه ورزشهایی موجوداست
مثلا تو ایران مکتبهای ژاپنی نیستن.می تونه اینارو بیاره ایران اما به شرط علاقه!
تو ایران systema نیست این رو هم می تونه بیاره و خیلی چیزهای دیگه
مشکل کمبود سبک نیست مشکل کمبود استاد و نبود امکانات و علمی نبودن قضیه است
ما تو کشتی و ورزش پهلوانی که ورزش خودمون هست شکست خوردیم و نتونستیم موفق باشیم
خانه از پایبست ویران است!

درست میگن ایشون . تو ایران چی رو حسابه که این باشه .

منم نظرم روی systema هست .

بستگی به کشوری که میری داره . به چیزایی که منبعش اونجاس ......

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سبک جدید،در حال حاضر تو ایران فقط ورزشهای پر زرق و برق مثل نینجوتسو جواب میده،چون اکثرا بخاطر تبلیغات و فیلمها همه میخوان ابر قهرمان باشن.
در کل به خیلی مسائل بستگی داره.
سبکهای دفاع شخصی هم از خیلی لحاظ میتونه موفق باشه و اونهم اینه که همه اقشار و اکثر سنین علاوه بر اینکه قادر به یادگیری هستند،براشون واجب هم هست که یاد بگیرن. پس با تبلیغات وسیع میشه تقاضای زیادی بوجود اورد.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد دوستی که میگه میخواد با تمام سبکهای رزمی مبارزه کنه:
سلام دوست من این نحوه صحبت کردن شما مثل کسانی هست که من چندین سال پیش در همین تاپیک آنها رو یه مارکت تازه کاره خطاب میکردم

روحیه جنگندگی و مارکتینگ تبلیغاتی خوبی داری اما...................

دوست من سابقه شما در مورد هنرهای رزمی و مکاتب جنگی چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:happy:

لطفا کمی آگاهانه تصمیم بگیر

ممنون از حسن توجه شما

اینجا اینترنت هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:lol:

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبلا ماكي وارا رو ديدم كار كردن باهاش خيلي سخت بود مشت هام درد مي كرد اصلا حالت فنري رو نداشت . اگه بشه طوري ساخت كه پس از ضربه زدن و بسته به قدرت ضربه يه چند سانتي بره عقب عالي ميشه .

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
از بین ورزشهای رزمی چینی سبک مانتیس چطور است؟این سبک اصول تمرینش بسیار شبیه وینگ چون است مبارزه با آدمک چوبی دارد تمرین دستهای چسبان داردوبه نوعی تمرینات آن دارای کاتاهای نمایشی نیست ودر ایران هم این سبک نماینده ای ندارد.وبه نوعی از جمله سبکهای کاربردی است که تاحدودی فنون گلاویزی دست را بافنون ضربه ای دست ترکیب کرده است.البته این اطلاعات را من از سه جلد کتابی که استاد حجت حاتم ترجمه کرده اند بدست آورده ام.که البته خود این سبک به 4 یا5 سبک یا شاخه متفاوت تر تقسیم می شود.وبه نوعی می توان گفت که این سبک بسیار برای مبارزه تخصصی شده است.به هر حال به نظر من یکی از سبکهای کاندیدا این سبک می تواند باشد.که شاید نسبت به بقیه سبکهایی که از اصول مبارزاتی جانوران گرفته شده است کاربردی تر است.:)

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
در مورد این موضوع باید بگم بدون دانش و تحقیق رفتن به یه کشور خارجی دیوانگی کامل است.
چه بسا اساتید خارجی زیادی بودن که ملاقات کردم که حتی مغزی به اندازه یک فنج هم نداشتن

ممنون از حسن توجه شما

:D:D:D

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تایید میکنم مانتیس هم یکی از هنرهای رزمی قدیمی چینی هستش که بروسلی در مبارزه از برخی فنون این رشته استفاده میکرد

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
راستی آقای s.alireza شما گفتید که دنیای گمشده تان را در کاراته پیدا کرده اید من پیشنهادی برای شما دارم وآن هم اینکه روشی پیدا کنید تا تمرین با آدمک چوبی را برای مهرت پیدا کردن در اجرای فنون کاراته وارد این هنر کنید.:eek::D

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
راستی آقای s.alireza شما گفتید که دنیای گمشده تان را در کاراته پیدا کرده اید من پیشنهادی برای شما دارم وآن هم اینکه روشی پیدا کنید تا تمرین با آدمک چوبی را برای مهرت پیدا کردن در اجرای فنون کاراته وارد این هنر کنید.:eek::D

کاراته به اصالتش معروفه و بدعت گذاری توی اون نتیجه خوبی نداره، من هرچیزی رو اوریجینالش رو دوز دارم!:rolleyes:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام. ببخشید یه سوال داشتم شاید یکم بی ربط باشه.........

چرا اکثراً کاراته کاهای حرفه ای، مخصوصاً استادان (بخصوص سبک کیوکوشین) شکم های بزرگی دارن؟! اکثراً هم شکم هاشون سفته ولی صاف و شش تکه نیست! این بخاطره وارد شدن بیش از حد ضربه به شکم نیست؟ خود استاد اویاما هم تقریباً بدنشون اینگونه بود!

با تشکر...

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد دوستی که میگه میخواد با تمام سبکهای رزمی مبارزه کنه:
سلام دوست من این نحوه صحبت کردن شما مثل کسانی هست که من چندین سال پیش در همین تاپیک آنها رو یه مارکت تازه کاره خطاب میکردم

روحیه جنگندگی و مارکتینگ تبلیغاتی خوبی داری اما...................

دوست من سابقه شما در مورد هنرهای رزمی و مکاتب جنگی چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:happy:

لطفا کمی آگاهانه تصمیم بگیر

ممنون از حسن توجه شما

اینجا اینترنت هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:lol:

شايد منظورت من باشم ولي يادم نمي آد كه همچين ادعايي كرده باشم . الان مثل دوره قديم نيست كه بخواي با رجز خواني حريفاني از سبك هاي ديگر رزمي را به مبارزه دعوت كني الان مسابقه اي است به نام سبك هاي آزاد كه هر كس با هر تكنيك و روشي مي تواند در آن شركت كند به شرط آنكه به قوانين اون احترام بزاري مثلا مبارزه با دست خالي بايد باشه گرفتن حريف خطا و ضربه به بيضه و يا وقتي حريف روي زمين افتاده خطاست . ديگه هر كاري دوست داشتي توي رينگ مي توني انجام بدي و من ادعا كردم اكثر قهرمانان اين شكل مبارزه كردن موي تاي كارها و كيك بوكس كارها هستند . البته اين فقط ادعا نيست تمامي اين نوشته ها مستند هستن و البته اطلاعات رزمي من ممكنه پايين باشه ولي چيزهايي كه نوشتم بر اساس مشاهدات منه و مسابقات زيادي رو ديدم.
در ضمن من يكي از شاخه هاي جدا شده از كيوكوشين كاراته رو كار مي كنم و سبك خودم رو بهترين سبك مي دونم، نه اينكه بتونه همه رو ناك اوت كنه بلكه در اين جور سبك ها چون غير كنترلي هستن هم قدرت و اعتماد به نفسم رو مي بره بالا و هم احتمال آسيب ديدگي اون پايين هست به دليل اينكه ضربه با دست توي صورت خطا است .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شايد منظورت من باشم ولي يادم نمي آد كه همچين ادعايي كرده باشم . الان مثل دوره قديم نيست كه بخواي با رجز خواني حريفاني از سبك هاي ديگر رزمي را به مبارزه دعوت كني الان مسابقه اي است به نام سبك هاي آزاد كه هر كس با هر تكنيك و روشي مي تواند در آن شركت كند به شرط آنكه به قوانين اون احترام بزاري مثلا مبارزه با دست خالي بايد باشه گرفتن حريف خطا و ضربه به بيضه و يا وقتي حريف روي زمين افتاده خطاست . ديگه هر كاري دوست داشتي توي رينگ مي توني انجام بدي و من ادعا كردم اكثر قهرمانان اين شكل مبارزه كردن موي تاي كارها و كيك بوكس كارها هستند . البته اين فقط ادعا نيست تمامي اين نوشته ها مستند هستن و البته اطلاعات رزمي من ممكنه پايين باشه ولي چيزهايي كه نوشتم بر اساس مشاهدات منه و مسابقات زيادي رو ديدم.
در ضمن من يكي از شاخه هاي جدا شده از كيوكوشين كاراته رو كار مي كنم و سبك خودم رو بهترين سبك مي دونم، نه اينكه بتونه همه رو ناك اوت كنه بلكه در اين جور سبك ها چون غير كنترلي هستن هم قدرت و اعتماد به نفسم رو مي بره بالا و هم احتمال آسيب ديدگي اون پايين هست به دليل اينكه ضربه با دست توي صورت خطا است .

salam doste man
nakheyr manzoram ba shoma nabod
ama sabkhaye okinavaye moshkelet zyadi dare ke man barha va barha dar hamin tapik va tapikhaye dige tozih dadam

momnon az hosn tavajoh shoma

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

چرا اکثراً کاراته کاهای حرفه ای، مخصوصاً استادان (بخصوص سبک کیوکوشین) شکم های بزرگی دارن؟! اکثراً هم شکم هاشون سفته ولی صاف و شش تکه نیست! این بخاطره وارد شدن بیش از حد ضربه به شکم نیست؟ خود استاد اویاما هم تقریباً بدنشون اینگونه بود!

با تشکر...

salam be nokte khayli jalebi eshare kardi ke on mogheha khayliya az man miporsidan va man ta tajrobe amaki nakardam nafahmidam

:lol:
arz konam ke ye varzeshkar to oj tamrinesh va tamrinat sakht heykal khoshkel va amadeye dare , badaz ye modat ke sen bala mire va falyat kamtar mishe karbohidratha va charbiha va yon haye sdiyom va potasiyom sari tar dar selol baz jaygozin mishe va in baes mishe ke selol amas (varam)kone ke baese chaghi dar razmikara mishe

bazam khasti behet tozih bedam

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
کاراته به اصالتش معروفه و بدعت گذاری توی اون نتیجه خوبی نداره، من هرچیزی رو اوریجینالش رو دوز دارم!:rolleyes:

اتفاقا اورجینال کاراته کونگ فو است که دارای مبارزه با آدمک چوبی هستند.ودر ضمن عقل آدم تشخیص می دهد که اگر بتوان کاری برای بهتر کردن باشد چرا آنرا انجام ندهیم؟اگر نوآوری اشتباه باشد که دیگر پیشرفتی انجام نمی گیرد!

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
استاد میلاد لطفا از حروف فارسی استفاده کنید تا بیشتر افراد استفاده کنند.متشکرم!:)

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
آقای s.alireza آیا شما آدم محافظه کاری از نظر شخصیتی هستید.این را برای این پرسیدم تا ببینم که آیا فرضی که درباره کاراته دارم درست است یا نه؟:)

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با تشکر...

به اون بزرگي هم كه مي گي نيست رزمي كاران سنگين وزن (به نظر من از 80 به بالا) بايد كمي شكم داشته باشند تا در برابر ضربات استقامت بيشتري داشته باشند . مخصوصا كيوكوشين كارها چون مقابل همديگه مي ايستند و اون قدر همديگه رو مي زنند تا يكي از خودش ضعف نشون بده . براي همين اگه شكمت چربي نداشته باشه زود از ناحيه شكم دچار ضعف مي شي .
شكم چربي داشتن به معني اين نيست كه ماهيچه هاي شكمشون ضعيفه . اونا اول تمرينات شكم به شكل حرفه اي انجام مي دند تا ماهيچه هاي شكمشون حسابي رشد كنه و قطور بشه و در كنارش با ضربات تخته وچوب به شكم ماهيچه هاشون رو بسيار محكم مي كنند بعد از اون هست كه اجازه مي دن روي ماهيچه هاي شكمشون چربي بياد .
يه چي مي گم نخندي ها ... :lol:
*
*
*
*
*
*
ميشن شبيه ترميناتور از داخل آهني و از بيرون بافت زنده ...:lol:

*
*
*
مگه نگفتم نخند مي گم مثلا شبيه ...

توي مسابقات آزاد بين سبكي به شرط اينكه ضربه زدن با دست تو صورت خطا باشه من تا حالا سبك و روشي نديدم جز روش شاگردان اوياما كه بتونند در تمام اين جور مسابقات مقام اول رو كسب كنند . پس زياد به شكمشون گير ، نده ;)

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

با تشکر...

دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه ولی نظر من:
آدم یکهو چند سال تمرین سخت انجام میده و متناسب با اون غذا میخوره و کالری دریافت میکنه و بالطبع هم میسوزونه و مشکلی نیست ولی اگر وقفه ای طولانی بیافته بدن همون کالری رو دریافت میکنه ولی به همون اندازه تمرین نمیکنه و نمیسوزونه پس باعث چاقی میشه.
خودم بعد از ده سال تمرین به مدت یکسال تمرین نکردم و در 6 ماه اول از 75 کیلو به 97کیلو ارتقا پیدا کردم! :blink:

بالا