بستگی به علایق شما داره واینکه در اون کشورچه ورزشهایی موجوداست
مثلا تو ایران مکتبهای ژاپنی نیستن.می تونه اینارو بیاره ایران اما به شرط علاقه!
تو ایران systema نیست این رو هم می تونه بیاره و خیلی چیزهای دیگه
مشکل کمبود سبک نیست مشکل کمبود استاد و نبود امکانات و علمی نبودن قضیه است
ما تو کشتی و ورزش پهلوانی که ورزش خودمون هست شکست خوردیم و نتونستیم موفق باشیم
خانه از پایبست ویران است!
در مورد این موضوع باید بگم بدون دانش و تحقیق رفتن به یه کشور خارجی دیوانگی کامل است.
چه بسا اساتید خارجی زیادی بودن که ملاقات کردم که حتی مغزی به اندازه یک فنج هم نداشتن
ممنون از حسن توجه شما
راستی آقای s.alireza شما گفتید که دنیای گمشده تان را در کاراته پیدا کرده اید من پیشنهادی برای شما دارم وآن هم اینکه روشی پیدا کنید تا تمرین با آدمک چوبی را برای مهرت پیدا کردن در اجرای فنون کاراته وارد این هنر کنید.![]()
در مورد دوستی که میگه میخواد با تمام سبکهای رزمی مبارزه کنه:
سلام دوست من این نحوه صحبت کردن شما مثل کسانی هست که من چندین سال پیش در همین تاپیک آنها رو یه مارکت تازه کاره خطاب میکردم
روحیه جنگندگی و مارکتینگ تبلیغاتی خوبی داری اما...................
دوست من سابقه شما در مورد هنرهای رزمی و مکاتب جنگی چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:happy:
لطفا کمی آگاهانه تصمیم بگیر
ممنون از حسن توجه شما
اینجا اینترنت هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:lol:
شايد منظورت من باشم ولي يادم نمي آد كه همچين ادعايي كرده باشم . الان مثل دوره قديم نيست كه بخواي با رجز خواني حريفاني از سبك هاي ديگر رزمي را به مبارزه دعوت كني الان مسابقه اي است به نام سبك هاي آزاد كه هر كس با هر تكنيك و روشي مي تواند در آن شركت كند به شرط آنكه به قوانين اون احترام بزاري مثلا مبارزه با دست خالي بايد باشه گرفتن حريف خطا و ضربه به بيضه و يا وقتي حريف روي زمين افتاده خطاست . ديگه هر كاري دوست داشتي توي رينگ مي توني انجام بدي و من ادعا كردم اكثر قهرمانان اين شكل مبارزه كردن موي تاي كارها و كيك بوكس كارها هستند . البته اين فقط ادعا نيست تمامي اين نوشته ها مستند هستن و البته اطلاعات رزمي من ممكنه پايين باشه ولي چيزهايي كه نوشتم بر اساس مشاهدات منه و مسابقات زيادي رو ديدم.
در ضمن من يكي از شاخه هاي جدا شده از كيوكوشين كاراته رو كار مي كنم و سبك خودم رو بهترين سبك مي دونم، نه اينكه بتونه همه رو ناك اوت كنه بلكه در اين جور سبك ها چون غير كنترلي هستن هم قدرت و اعتماد به نفسم رو مي بره بالا و هم احتمال آسيب ديدگي اون پايين هست به دليل اينكه ضربه با دست توي صورت خطا است .
سلام. ببخشید یه سوال داشتم شاید یکم بی ربط باشه.........
چرا اکثراً کاراته کاهای حرفه ای، مخصوصاً استادان (بخصوص سبک کیوکوشین) شکم های بزرگی دارن؟! اکثراً هم شکم هاشون سفته ولی صاف و شش تکه نیست! این بخاطره وارد شدن بیش از حد ضربه به شکم نیست؟ خود استاد اویاما هم تقریباً بدنشون اینگونه بود!
با تشکر...
کاراته به اصالتش معروفه و بدعت گذاری توی اون نتیجه خوبی نداره، من هرچیزی رو اوریجینالش رو دوز دارم!![]()
چرا اکثراً کاراته کاهای حرفه ای، مخصوصاً استادان (بخصوص سبک کیوکوشین) شکم های بزرگی دارن؟! اکثراً هم شکم هاشون سفته ولی صاف و شش تکه نیست! این بخاطره وارد شدن بیش از حد ضربه به شکم نیست؟ خود استاد اویاما هم تقریباً بدنشون اینگونه بود!
با تشکر...
با تشکر...