• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اولا فلسفه هنر های رزمی این نیست که میگی .با مشت تو سر گاو زدن هم نیستد
دوما من علف خوار نیستم ولی دوست ندارم با مشت بزنم تو فرق سر گاو(به دور از انسانیت)یک چیزی هست به نام ذبح که اداب و رسوم داره
سوما تو از خشونت استفاده میکنی تا به صلح برسی یعنی اگه تو خیابون یکی بهت یک حرفی گفت چون رزمی کاری میگی خوب من این همه مبارزه میکنم تو باشگاه بعدش هم میگیری طرفو میبافیش(اگه بتونی) بعد می گی از خشونت استفاده کردم تا به صلح برسم بعد به خودت می گی من به فلسفه ورزش رزمی رسیدم
این فلسفه ورزش رزمیه؟
در ورزش رزمی سنتی (نه این ورزشهای مدرن چرند و نه این نوع اموزش ورزش رزمی که در ایران میدن)روشهایی برای تمرین درست شده تا به هم آسیب نزنن(نه این خر بازی که در ایران هست)مثلا در وینگ چان دست چسبنده هست (در کاراته هم هست)

احساس میکنم شما خیلی عصبانی هستید و متاسفانه منظور من رو به اشتباه برداشت کردین یا شاید هم اونجوری که میخواستین برداشت کردین.
در هر صورت علیرغم اینکه با نظر شما موافق نیستم ولی نظر شما محترم هستش.
آسیب ورزشی یک امر اجتناب ناپذیر هستش و در تمامی سبکها و رشته های ورزشی حتی فوتبال و بسکتبال هم وجود داره. این حرفا برای افرادی که بسیار نازک نارنجی هستند هستش. در مهد بوکس امریکا افراد بسیاری در مسابقات میمیرند چه برسه به آسیب.
stretcher.gif

در مهد کاراته و هنر های رزمی اصیل ژاپن آسیب همچنان وجود دارد.
شما یه کشوری رو بفرمایید که مطلقا در آن آسیب وجود ندارد و با مشت چسبناک! از هم محافظت میکنن و به قول خودتون خربازی در نمیارن!
bash.gif

من نمیونم مشت چسبناکی که در کاراته میفرمایید چیه اگر میشه توضیح بیشتری بدید و اگر منبع یا لینکی دارید معرفی کنید.
what.gif

ما اگر کسی در خیابان بهمون حرفی بزنه کاریش نداریم.
chin.gif

ممولا انسان عاقل در چند جا از قدرت بدنی استفاده میکنه:
ناموسش در خطر باشه
دینش در خطر باشه
مالش در خطر باشه
جونش در خطر باشه
در مواردی هم آبروش
علی(ع) فرمود: به کسی پیشنهاد مبارزه نمیدم ولی اگر کسی به من پیشنهاد مبارزه دهد قبول میکنم.
منظور از خشونت،خشونت در خیابان نیست!
ما با استفاده از خشونتی که در تمرین رزمی هستش به آرامش میرسیم و به این وسیله صلح در وجودمون نهادینه میشه،کمتر مربی و رزمی کاری رو دیدم که اهل خشونت و دعوا و درگیری در خیابان باشد. در کلاس تمرین فوق العاده خشن و جدی و بیرون از تمرین باورت نمیشه این بابا همون بود. البت در مورد ورزشهای رزمی صحبت میکنم و به ورزشهایی که بیشتر رقص هستند تا ورزش کاری ندارم.
ذبح و غیره نداره در هر صورت شما داری جونش رو میگیری و از گوشتش میخوری و اینها توجیه هستش.
قصد بی احترامی نداشتم امیدوارم بد برداشت نکنید.

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بنظرم استاد واقعی بروسلی هستش
درس خوبی به جامعه اساتید مغرور دنیای هنرهای رزمی داد

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز علیرضا ازتوضیحاتتون متشکرم من به این جنبه زیاد توجه نکرده بودم اما قبول دارید که هیپنوتیزم و.. قدرت رو افزایش نمی دن ولی باعث می شن شما از حداکثر تواناییتون استفاده کنید؟
three heart دوست عزیز
خشونت جزئی از ذات هنر رزمی هست مثل خیس کردن که ذات آب هست
نمیشه اینطور برخورد کرد چراکه کیوکوشین یک سبک من درآوردی و وحشیانه ی امروزی نیست.
خشونت بخشی از ذات هنر رزمی هست نمیشه جداش کرد نمیشه بگی فلان ورزش رزمی اصلا خشن نیست
اما سبکهای قدیمی ترو اصیل تر روی آموزه های روحی تاکید بیشتری دارن و می دونن کنترل قدرت خیلی مهمه
در کل کیوکوشین رو ورزشی وحشیانه نمی دانم.راستی شما چه سبکی کار می کنید؟

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد می کنم دوستان به معرفی اساتید معتبر و متخصص داخل ایران بپردازن (درهررشته ای) تا با اونها آشنا بشیم
خواهشا از بیان داستان های تخیلی خودداری کنید(استاد ضد گلوله است وازتو دیوار رد میشه....) و فقط به معرفی اساتید معتبر بپردازید.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیز علیرضا ازتوضیحاتتون متشکرم من به این جنبه زیاد توجه نکرده بودم اما قبول دارید که هیپنوتیزم و.. قدرت رو افزایش نمی دن ولی باعث می شن شما از حداکثر تواناییتون استفاده کنید؟
three heart دوست عزیز
نمیشه اینطور برخورد کرد چراکه کیوکوشین یک سبک من درآوردی و وحشیانه ی امروزی نیست.
خشونت بخشی از ذات هنر رزمی هست نمیشه جداش کرد نمیشه بگی فلان ورزش رزمی اصلا خشن نیست
اما سبکهای قدیمی ترو اصیل تر روی آموزه های روحی تاکید بیشتری دارن و می دونن کنترل قدرت خیلی مهمه

با حرف شما موافق نیستم
خوشنت در ورزش های رزمی سنتی وجود نداشته و این که الان هست از ورزش های دیگه مثل بوکس و کیک بوکسینگ و ..... وارد ورزش رزمی شرق شده
و بیشتر رفتن ورزش های رزمی به طرف مسابقه بوجود آمده
ما هنر رزمی تمرین نمیکنیم که به هم آسیب بزنیم این ذات هنر رزمی شرقی نیست
کیوکشین هم یک سبک خشن نیست یه چیزی مثل نیمه کنترلی یا این چیزا هست
من در مورد استادش نقد دارم
من نگفتم کاراته دست چسبنده داره گفتم حرکت هایی برای تمرین فنونش داره نه اینکه با مشت و لگد بیفتیم به جون هم
در کاراته قدیم در ژاپن موقع مبارزه لباس کندو(زرهش )رو میپوشیدند

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام بر استاد ای آی دو که میدونم اون زیر میرا تاپیک رو میپاد استاد لیا
اقا بیا شرکت کن تو بحث؟
کی گفت تو دختری اخه مگه دختر سامورایی هم داریم که اینقدر از شمشیرسرش بشه:lol::lol::lol:

سلام بر تو ای دوست عزیز :happy: استاد شمایی عزیز :D

خب من اگه جایی بتونم چیزی بگم شرکت میکنم :rolleyes:

این اسم لیا غلط اندازه دیگه :lol:

فلسفه هنر رزمی برپایه صلح استواره ولی اگر خشونتی نباشه آیا صلح مفهومی داره؟

چون بحث خشونت و صلح هست، یه مطلبی به ذهنم رسید، از استاد چیهیرو کیشیموتو (دان 8 هانشی؛ ای آی دو) گفتم بیام و بگم :happy: چون، فقط در زمینه ای آی دو کمی اطلاعات دارم و در مورد بحثهای دیگه نظری نمیتونم بدم:blush: نمیدونم قبلاً گفتم یا نه! اگه تکراریه، گومن ناسای :D

از نظر استاد، هدف نهایی ای آی دو پیروزی بدون بیرون کشیدن شمشیر از غلافه. :blink: برای من خیلی جالب بود، رشته ای که اصولش استفاده از شمشیر هست چرا باید هدف نهاییش همچین چیزی باشه. :wacko: شما هر روز و هر روز چندین ساعت تمرین سخت با شمشیر دارید، پس این هدف نهایی چه معنی میتونه داشته باشه؟ :f34r:
در ادامه استاد بیشتر توضیح میده که این امر (پیروزی بدون بیرون کشیدن شمشیر) امکان پذیره. اگر از نظر روحی در سطح بسیار بالایی باشید. طوری که حریف در مقابل شما حس خرگوشیو در برابر مار داشته باشه. در این صورت اراده ادامه مبارزه و یا حتی شروع مبارزه رو از دست خواهد داد. این امر با داشتن اعتماد به نفس بالا حاصل نمیشه، بلکه تماماً از شناخت خود نشأت میگیره اینکه سعی در ایجاد هماهنگی بین خود و هر آنچه که در اطراف ماست داشته باشیم تا از این طریق به صلح و آرامش برسیم و بتونیم هر چه بیشتر و عمیق تر این حس رو گسترش بدیم. :happy:

بارها و بارها این صحبتها رو تکرار کردم و کم کم برام جالب شد، که میشه بدون خشونت و مبارزه هم به پیروزی رسید. بدون خشونت هم صلح معنا پیدا میکنه :happy: اما صلح در معنایی وسیع تر :happy:

فقط این مطلب به نظرم رسید و گفتم بیانش کنم، قصد مخالفت با نظر دوستمون رو هم ندارم. همین :rolleyes:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
three heart دوست عزیز

حرف شما کاملا درسته و اینکه آموزه های ذهنی قدرت رو افزایش نمیده یک حقیقت انکار نشدنی هستش.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با حرف شما موافق نیستم
خوشنت در ورزش های رزمی سنتی وجود نداشته و این که الان هست از ورزش های دیگه مثل بوکس و کیک بوکسینگ و ..... وارد ورزش رزمی شرق شده
و بیشتر رفتن ورزش های رزمی به طرف مسابقه بوجود آمده
ما هنر رزمی تمرین نمیکنیم که به هم آسیب بزنیم این ذات هنر رزمی شرقی نیست
کیوکشین هم یک سبک خشن نیست یه چیزی مثل نیمه کنترلی یا این چیزا هست
من در مورد استادش نقد دارم
من نگفتم کاراته دست چسبنده داره گفتم حرکت هایی برای تمرین فنونش داره نه اینکه با مشت و لگد بیفتیم به جون هم
در کاراته قدیم در ژاپن موقع مبارزه لباس کندو(زرهش )رو میپوشیدند

من نگفتم رزمی کار میکنیم که آسیب ببینیم،عرض کردم آسیب دیدن یک امر اجتناب ناپذیره،شما یه مربی یا پیشکسوت رزمی معرفی کنید که در طول دوره ورزشی رزمی هیچ آسیبی ندیده باشه.
تکواندو کار رفیق داشتم دنده ش شکسته بود توی مسابقات رسمی با اینکه هوگو و لباس ایمنی کاملی هم دارند.
در هر صورت حرف شما قبول! ما کوچیک شما هستیم.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بارها و بارها این صحبتها رو تکرار کردم و کم کم برام جالب شد، که میشه بدون خشونت و مبارزه هم به پیروزی رسید. بدون خشونت هم صلح معنا پیدا میکنه :happy: اما صلح در معنایی وسیع تر :happy:

فقط این مطلب به نظرم رسید و گفتم بیانش کنم، قصد مخالفت با نظر دوستمون رو هم ندارم. همین :rolleyes:

به امید یک دنیای بدن خشونت و کاملا در صلح.
راستی سایت آی دو رو دیدم و توش عکس کوهنوردی و مسائل متفرقه زیاد بود. برام جای تعجب داره که چرا اساتیدی که در ایران سبکی رو بنیانگذاری میکنین چرا به اصالت اونطور که باید و شاید توجه نمیکنین؟
امروز سایت آیکیدو آق ساقلو رو میدیدم و نوشته بود ایشون سبک آیکیدو نمیدونم چی چی کای رو ابداع کرده است.
در حالی که در ژاپن طرف دهها نسل این ورزش رو بدون عوض کردن نام و پیشوند و پسوند به اینجا رسونده تحویل این افراد داده ولی اونها سریعا رفتن به نام خودشون جدیدش رو ثبت کردن.
شوتوکان کاراته الان هیچ سبک جدیدی نداره بلکه سازمانها متفاوته. یعنی ما چند سازمان معتبر داریم که همه شوتوکان کاراته کار میکنن و تکنیک و قوانین همونه ولی اورگانیزیشن متفاوته! کسی هم بخواد بره جدید بیاره میره نمایندگی سازمان خاصی رو میاره نه ورژن جدیدی از سبک رو!

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی سایت آی دو رو دیدم و توش عکس کوهنوردی و مسائل متفرقه زیاد بود. برام جای تعجب داره که چرا اساتیدی که در ایران سبکی رو بنیانگذاری میکنین چرا به اصالت اونطور که باید و شاید توجه نمیکنین؟
امروز سایت آیکیدو آق ساقلو رو میدیدم و نوشته بود ایشون سبک آیکیدو نمیدونم چی چی کای رو ابداع کرده است.
در حالی که در ژاپن طرف دهها نسل این ورزش رو بدون عوض کردن نام و پیشوند و پسوند به اینجا رسونده تحویل این افراد داده ولی اونها سریعا رفتن به نام خودشون جدیدش رو ثبت کردن.
شوتوکان کاراته الان هیچ سبک جدیدی نداره بلکه سازمانها متفاوته. یعنی ما چند سازمان معتبر داریم که همه شوتوکان کاراته کار میکنن و تکنیک و قوانین همونه ولی اورگانیزیشن متفاوته! کسی هم بخواد بره جدید بیاره میره نمایندگی سازمان خاصی رو میاره نه ورژن جدیدی از سبک رو!
دوست عزیز شما دچار اشتباه شدید من خودم تو آکادمی آیکیدو ایران بودم
استاد هیچ وقت ادعایابداع سبک نکردن ایشون سبک آیکیدو آی کی کای که سبک جهانی واصلی آیکیدو هست
تدریس می کنن و خود استاد کوبایاشی اومدن ایران و درآکادمی حضور پیدا کردن ایشون توسط HOMBU DOJO که مرکز جهانی آیکیدو هست به رسمیت شناخته میشه ایشون ازمعدود کسانی هست که یک سبک رو به صورت رسمی واستاندارد واصیل تدریس میکند.
اینجا رو بخونید :
http://www.iranaikido.ir/fa/iranaiki
پ.ن:استاد کوبایاشی دان 7 آیکیدو از اساتید HOMBU DOJO

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
دوست عزیز شما دچار اشتباه شدید من خودم تو آکادمی آیکیدو ایران بودم
استاد هیچ وقت ادعایابداع سبک نکردن ایشون سبک آیکیدو آی کی کای که سبک جهانی واصلی آیکیدو هست
تدریس می کنن و خود استاد کوبایاشی اومدن ایران و درآکادمی حضور پیدا کردن ایشون توسط HOMBU DOJO که مرکز جهانی آیکیدو هست به رسمیت شناخته میشه ایشون ازمعدود کسانی هست که یک سبک رو به صورت رسمی واستاندارد واصیل تدریس میکند.
اینجا رو بخونید :
http://www.iranaikido.ir/fa/iranaiki
پ.ن:استاد کوبایاشی دان 7 آیکیدو از اساتید HOMBU DOJO

سلام رفیق
من بنا بر این جمله عرض کردم:
"وي که در سال 1998ميلادی به ايران بازگشته بود تماس خود را با اساتيدش و همين طور مرکز جهاني آي کي دو،( Hombu Dojo ) قطع نکرد. با گسترش فعاليتش در ايران سبک مستقل آي کي دو آی کی کای را در فدراسيون ورزشهای رزمي به ثبت رساند."
به اشتباه برداشت کردم و فکر میکردم آی کی کای یه شاخه جدید از آی کی دو است.
عمیقا معذرت میخوام.
worthy.gif

ضمنا یادمه خیلی قدیما هم آی کی دو آموزش میدادن و یه نفر بود به نام اصغر آقا که فامیلیش یادم نیست. اون موقع یعنی رسمی نبوده؟ و نماینده رسمی وجود نداشته؟ آیا آی کی دو شاخه دیگری هم داره؟ فرق ای کی دو هاپ کی دو؟
ممنون میشم جواب بدین.

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

سایتی که دیدید رو لینکشو میدید دوست من؟ :happy: سایت کانچو رستمی نبوده؟ :D دفاع هوشمند سامورایی؟ :)
چون منم توی سایتشون چنین عکسهایی که میگید رو دیدم. بیشتر تمرکز کانچو رستمی روی دفاع شخصیه، سبکی که خودشون بنیانگذاری کردن :)

توی ایران در کنار ای آی دو، اساتید رو به آموزش دفاع شخصی هم میارن. با این استدلال که دفاع شخصی میتونه برای دفاع از خود در شرایط مختلفی که پیش میاد، کارآمد باشه چون شما همیشه و همه جا نمیتونید شمشیر و بوکن به همراه داشته باشید.

من خودم کلی جستجو کردم که در ایران اساتید ای آی دو پیدا کنم. فقط سه تا استاد پیدا کردم. حتی خیلی از اساتید و رزمی کاران "ای آی دو" رو با "آی کی دو" اشتباه میگرفتند. :wacko:

1. استاد علی ایرانلو، استاد عزیزی بودند که ملاقاتشون کردم. :happy: ایشون از 8 سالگی هنرهای رزمی مختلفی رو فرا گرفتن. ایشون چندین سال در ژاپن به فراگیری کنجوتسو و فلسفه ذن پرداختن. هم اکنون هم در رشته های "ای آی دو" ، "کندو" و "چنبارا" مشغول به کار هستند. ضمن اینکه ایشون تنها نماینده رسمی چنبارا در ایران هستند. چنبارا در واقع نوعی ورزش سامورایی به حساب میاد. هر ساله از ژاپن برای شاگردهای استاد ایرانلو دعوتنامه مسابقات فرستاده میشه. :happy: ایشون استادی هستند که خیلی به دلم نشستن و از ملاقاتشون هم بسیار لذت بردم و مطالب خوبی یاد گرفتم. :rolleyes: و اگر زمانی قصد شروع ای آی دو رو داشته باشم حتماً نزد ایشون میرم. :f34r: استاد ایرانلو کاراته هم کار میکنند. :cool:

اینم یه عکس از چنبارا :
y1gekcxy9l514kql2gv.jpg

2. شیهان سلیمان مهدیزاده که دوستان میشناسند حتماً. قبلاً هم در مورد ایشون صحبت شده. :happy: اخیراً هم دان 8 کیوشی ای آی دو رو گرفتند و باعث افتخاره. :happy:

3. کانچو رستمی. ایشون سبک دفاع شخصی که خودشون ابداع کردن و ای آی دو رو کار میکنند. :happy: کلیپهایی هم دارن که به نظرم کارشون در دفاع شخصی خیلی خوبه. :happy: در ای آی دو هم کلیپی که از ایشون دیدم منو جذب نکرد و به نظرم مشکلاتی هم بود در یکی از کاتاها. ولی خب به نظرم نباید با یه کلیپ قضاوت کنم و درست هم نیست. به هر حال دیدار از نزدیک ایشون هم میتونه زوایای مختلفی از هنر ایشون رو نمایان کنه که اگه کسی بخواد میتونه ایشون رو ملاقات کنه. :happy:

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بله برای اقای رستمی هستش:
http://www.isdsamurai.comحقیقت سایت ایشون رو که نگاه که کردم به دلم ننشست و اونچیزی که در کلیپهای یوتیوب دیدم نبود.

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفیق
من بنا بر این جمله عرض کردم:
"وي که در سال 1998ميلادی به ايران بازگشته بود تماس خود را با اساتيدش و همين طور مرکز جهاني آي کي دو،( Hombu Dojo ) قطع نکرد. با گسترش فعاليتش در ايران سبک مستقل آي کي دو آی کی کای را در فدراسيون ورزشهای رزمي به ثبت رساند."
به اشتباه برداشت کردم و فکر میکردم آی کی کای یه شاخه جدید از آی کی دو است.
عمیقا معذرت میخوام.
worthy.gif

ضمنا یادمه خیلی قدیما هم آی کی دو آموزش میدادن و یه نفر بود به نام اصغر آقا که فامیلیش یادم نیست. اون موقع یعنی رسمی نبوده؟ و نماینده رسمی وجود نداشته؟ آیا آی کی دو شاخه دیگری هم داره؟ فرق ای کی دو هاپ کی دو؟
ممنون میشم جواب بدین.
بله سبکهای دیگری هم از آیکیدو هست ولی من اطلاعی از اونها ندارم به جز اینکه تو ایران موجود نیست.
هاپکیدو یک سبک کره ای هست بسیارشبیه آیکیدو ولی مشت ولگدبیشتری توش هست.توی آیکیدو ضربه بیشتر برای پرت کردن حواس هست!
یک سری ادعا میکنن بنیان گذار آیکیدو هستن ولی همه شیادن!
البته قصد توهین به این بنده خدایی که گفتی نداشتم چون منم به دوستام آیکیدو یاد میدم ولی ادعای استادی ندارم
این بنده خدا ممکنه آیکیدو یادمیداده اما نماینده ی رسمی نبوده وموردتایید hombu dojo نبوده!
پیشنهاد میکنم یه تجربه ای تو آیکیدو وجودو داشته باشی و یه مدت تمرین کنی.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سایتی که دیدید رو لینکشو میدید دوست من؟ :happy: سایت کانچو رستمی نبوده؟ :D دفاع هوشمند سامورایی؟ :)
چون منم توی سایتشون چنین عکسهایی که میگید رو دیدم. بیشتر تمرکز کانچو رستمی روی دفاع شخصیه، سبکی که خودشون بنیانگذاری کردن :)

توی ایران در کنار ای آی دو، اساتید رو به آموزش دفاع شخصی هم میارن. با این استدلال که دفاع شخصی میتونه برای دفاع از خود در شرایط مختلفی که پیش میاد، کارآمد باشه چون شما همیشه و همه جا نمیتونید شمشیر و بوکن به همراه داشته باشید.

من خودم کلی جستجو کردم که در ایران اساتید ای آی دو پیدا کنم. فقط سه تا استاد پیدا کردم. حتی خیلی از اساتید و رزمی کاران "ای آی دو" رو با "آی کی دو" اشتباه میگرفتند. :wacko:

1. استاد علی ایرانلو، استاد عزیزی بودند که ملاقاتشون کردم. :happy: ایشون از 8 سالگی هنرهای رزمی مختلفی رو فرا گرفتن. ایشون چندین سال در ژاپن به فراگیری کنجوتسو و فلسفه ذن پرداختن. هم اکنون هم در رشته های "ای آی دو" ، "کندو" و "چنبارا" مشغول به کار هستند. ضمن اینکه ایشون تنها نماینده رسمی چنبارا در ایران هستند. چنبارا در واقع نوعی ورزش سامورایی به حساب میاد. هر ساله از ژاپن برای شاگردهای استاد ایرانلو دعوتنامه مسابقات فرستاده میشه. :happy: ایشون استادی هستند که خیلی به دلم نشستن و از ملاقاتشون هم بسیار لذت بردم و مطالب خوبی یاد گرفتم. :rolleyes: و اگر زمانی قصد شروع ای آی دو رو داشته باشم حتماً نزد ایشون میرم. :f34r: استاد ایرانلو کاراته هم کار میکنند. :cool:

اینم یه عکس از چنبارا :
y1gekcxy9l514kql2gv.jpg

2. شیهان سلیمان مهدیزاده که دوستان میشناسند حتماً. قبلاً هم در مورد ایشون صحبت شده. :happy: اخیراً هم دان 8 کیوشی ای آی دو رو گرفتند و باعث افتخاره. :happy:

3. کانچو رستمی. ایشون سبک دفاع شخصی که خودشون ابداع کردن و ای آی دو رو کار میکنند. :happy: کلیپهایی هم دارن که به نظرم کارشون در دفاع شخصی خیلی خوبه. :happy: در ای آی دو هم کلیپی که از ایشون دیدم منو جذب نکرد و به نظرم مشکلاتی هم بود در یکی از کاتاها. ولی خب به نظرم نباید با یه کلیپ قضاوت کنم و درست هم نیست. به هر حال دیدار از نزدیک ایشون هم میتونه زوایای مختلفی از هنر ایشون رو نمایان کنه که اگه کسی بخواد میتونه ایشون رو ملاقات کنه. :happy:

نمی دونستم چنبارا در ایران هست
این استادی که چنبارا یاد میده چه سبک ای ای دویی کار میکنه
از سبک های ایکیدو ی برای مثال همینی که شیهان مهدیزاد یاد میده (تمی کی : اسم سبک)
نمیشه اسمش رو بزاری سبک بیشتر دید شخصی یک استاد
ولی اساتید ایران با دو سال تمرین فکر می کنن خودشون اون ورزش رو ساختن سبک میزنن
این شماره 3 چی کار کرده؟دفاع شخصیش بر مبنای چه ورزشیه؟
ممنون

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
بله سبکهای دیگری هم از آیکیدو هست ولی من اطلاعی از اونها ندارم به جز اینکه تو ایران موجود نیست.
هاپکیدو یک سبک کره ای هست بسیارشبیه آیکیدو ولی مشت ولگدبیشتری توش هست.توی آیکیدو ضربه بیشتر برای پرت کردن حواس هست!
یک سری ادعا میکنن بنیان گذار آیکیدو هستن ولی همه شیادن!
البته قصد توهین به این بنده خدایی که گفتی نداشتم چون منم به دوستام آیکیدو یاد میدم ولی ادعای استادی ندارم
این بنده خدا ممکنه آیکیدو یادمیداده اما نماینده ی رسمی نبوده وموردتایید hombu dojo نبوده!
پیشنهاد میکنم یه تجربه ای تو آیکیدو وجودو داشته باشی و یه مدت تمرین کنی.

سلام
چقدر ایکیدو کار کردی؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
بله برای اقای رستمی هستش:
http://www.isdsamurai.comحقیقت سایت ایشون رو که نگاه که کردم به دلم ننشست و اونچیزی که در کلیپهای یوتیوب دیدم نبود.

باز خوبه تو سایتش رو دیدی من عکس های اولش رو که دیدم سایت رو بستم
این دیگه کیه
بیشتر به فیس بوک می خورد سایتش

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
این کجا شیهان مهدیزاد کجا
من به هر کسی نمی گم استاد و سیفو و شیهان و...
ولی استاد مهدیزاد کارش درسته
در ایران من تا حالا بهترش ندیدم

بالا