اولا فلسفه هنر های رزمی این نیست که میگی .با مشت تو سر گاو زدن هم نیستد
دوما من علف خوار نیستم ولی دوست ندارم با مشت بزنم تو فرق سر گاو(به دور از انسانیت)یک چیزی هست به نام ذبح که اداب و رسوم داره
سوما تو از خشونت استفاده میکنی تا به صلح برسی یعنی اگه تو خیابون یکی بهت یک حرفی گفت چون رزمی کاری میگی خوب من این همه مبارزه میکنم تو باشگاه بعدش هم میگیری طرفو میبافیش(اگه بتونی) بعد می گی از خشونت استفاده کردم تا به صلح برسم بعد به خودت می گی من به فلسفه ورزش رزمی رسیدم
این فلسفه ورزش رزمیه؟
در ورزش رزمی سنتی (نه این ورزشهای مدرن چرند و نه این نوع اموزش ورزش رزمی که در ایران میدن)روشهایی برای تمرین درست شده تا به هم آسیب نزنن(نه این خر بازی که در ایران هست)مثلا در وینگ چان دست چسبنده هست (در کاراته هم هست)
احساس میکنم شما خیلی عصبانی هستید و متاسفانه منظور من رو به اشتباه برداشت کردین یا شاید هم اونجوری که میخواستین برداشت کردین.
در هر صورت علیرغم اینکه با نظر شما موافق نیستم ولی نظر شما محترم هستش.
آسیب ورزشی یک امر اجتناب ناپذیر هستش و در تمامی سبکها و رشته های ورزشی حتی فوتبال و بسکتبال هم وجود داره. این حرفا برای افرادی که بسیار نازک نارنجی هستند هستش. در مهد بوکس امریکا افراد بسیاری در مسابقات میمیرند چه برسه به آسیب.

در مهد کاراته و هنر های رزمی اصیل ژاپن آسیب همچنان وجود دارد.
شما یه کشوری رو بفرمایید که مطلقا در آن آسیب وجود ندارد و با مشت چسبناک! از هم محافظت میکنن و به قول خودتون خربازی در نمیارن!

من نمیونم مشت چسبناکی که در کاراته میفرمایید چیه اگر میشه توضیح بیشتری بدید و اگر منبع یا لینکی دارید معرفی کنید.

ما اگر کسی در خیابان بهمون حرفی بزنه کاریش نداریم.

ممولا انسان عاقل در چند جا از قدرت بدنی استفاده میکنه:
ناموسش در خطر باشه
دینش در خطر باشه
مالش در خطر باشه
جونش در خطر باشه
در مواردی هم آبروش
علی(ع) فرمود: به کسی پیشنهاد مبارزه نمیدم ولی اگر کسی به من پیشنهاد مبارزه دهد قبول میکنم.
منظور از خشونت،خشونت در خیابان نیست!
ما با استفاده از خشونتی که در تمرین رزمی هستش به آرامش میرسیم و به این وسیله صلح در وجودمون نهادینه میشه،کمتر مربی و رزمی کاری رو دیدم که اهل خشونت و دعوا و درگیری در خیابان باشد. در کلاس تمرین فوق العاده خشن و جدی و بیرون از تمرین باورت نمیشه این بابا همون بود. البت در مورد ورزشهای رزمی صحبت میکنم و به ورزشهایی که بیشتر رقص هستند تا ورزش کاری ندارم.
ذبح و غیره نداره در هر صورت شما داری جونش رو میگیری و از گوشتش میخوری و اینها توجیه هستش.
قصد بی احترامی نداشتم امیدوارم بد برداشت نکنید.