• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کسی Kungfu To'a کار کرده اینجا ؟
همون کونگ فوی ایرانی منظورمه.
محل ما استاد قاسمی آموزش میده ماهی 22 تومن. هنوز نتونستم تصمیم قطعی بگیرم.

http://fa.wikipedia.org/wiki/کونگ‌فو_توآ
http://en.wikipedia.org/wiki/Kung_Fu_To'a

بیشتر چه سبکی دوست داری ؟
حالا ما هی بگیم خوب و بد به نتیجه نمیرسی حتما باید بری از نزدیک ببینی بعد تصمیم بگیری
همه سبک ها خوبن بدیشون شخصیه بسته به علاقه
ولی استاد خوب خیلی مهمه

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
آره عزیز منم دنبال استاد خوب میگردم. تا به خوبش پیدا نشه دلم راضی نمیشه حس میکنم همه تحقیقمو نکردم.
سبکش زیاد مهم نیس برام.
اما اگه سلیقه ای بخوام بگم گزینه اولم کنگ فوئه. wing chun یا toa

Hapkido
Jeet Kune Do
Jujutsu
Kali
Muay Thai

اینا هم باقی گزینه ها هستن به همراه Ninjutsu.
رفیق شما شماره یه باشگاه استاد مهدی زاده رو ندارید؟ اگه اینو واسه ما جور کنی خیلی ممنونتم.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
توآ که اصلأ توصیه نمیشه . در حال حاظر خیلی بد شده . همش بدنسازیه .

جیت کاندو کامل نیست .
جودو خیلی خوبه فقط گلاویزیه دیگه .
موی تای عالیه .
هاپکیدو نری بهتره چون رفتم تجربه کردم .

میمونه وینگ چون . عزیز من شما غرب تهران هستید حداقل میتونید یه تماس بگیری با سیفو ببینید اون دور و اطراف باشگاه با هزینه پایینتر هست یا نه .
من نمیخوام از سبک خودم تعریف کنم . چون هنوز من 1 ماه نشده که وینگ چون کار میکنم . پس هنوز سبک من نشده که بخوام ازش تعریف کنم . ولی من اگر جای شما بودم ( منطقه ای ) به هیچ عنوان وینگ چون وو وی تائو رو از دست نمیدادم . نمیدونم توی چی مردد هستی شما . وقتی خودت داری میگی علاقه شخصیت وینگ جون و توآ هست خوب دیگه تصمیمی نمیمونه که . توآ که توصیه نمیشه . میمونه وینگ چون که به نظر بنده ( که چند سبکی که کار کردم بشتر از وینگ چون کار کردم و اگه بخوام بگم سبک من سبک من باید هاپکیدو و دیگر چیزها رو مثال بزنم ) حقیقیترین و واقعیترین سبکی موجود در دنیا هست .

اطلاف وقت به صرفه شما نیست .

موفق باشید ....

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این همه ورزش رزمی رو میخویا چکار
کونگ فو توآ رو برو برای دریگیری خیابانی بد نیست بدنتو محکم میکنند

اگر شیراز بباشی من مجانی بهت موی تای آمزوش میدم
فقط بهش رط اینکه توی تمریناتش کوتاهی نکنی
ون تمریناتش خیلی سخته
روزای اول ساق پا و همین طور تمایم استخوان ی بدنت باد میکنه ولی برات عادت میشه
یکی از ضربات کاربردی موتای اینه که با ساق پا میزنن توی گردن دشمن مثل کونگ فوی ساندا

ولی عجیب به جیت کان دو بروسلی علاقه مند شدم

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
توآ که اصلأ توصیه نمیشه . در حال حاظر خیلی بد شده . همش بدنسازیه .

جیت کاندو کامل نیست .
جودو خیلی خوبه فقط گلاویزیه دیگه .
موی تای عالیه .
هاپکیدو نری بهتره چون رفتم تجربه کردم .

میمونه وینگ چون . عزیز من شما غرب تهران هستید حداقل میتونید یه تماس بگیری با سیفو ببینید اون دور و اطراف باشگاه با هزینه پایینتر هست یا نه .
من نمیخوام از سبک خودم تعریف کنم . چون هنوز من 1 ماه نشده که وینگ چون کار میکنم . پس هنوز سبک من نشده که بخوام ازش تعریف کنم . ولی من اگر جای شما بودم ( منطقه ای ) به هیچ عنوان وینگ چون وو وی تائو رو از دست نمیدادم . نمیدونم توی چی مردد هستی شما . وقتی خودت داری میگی علاقه شخصیت وینگ جون و توآ هست خوب دیگه تصمیمی نمیمونه که . توآ که توصیه نمیشه . میمونه وینگ چون که به نظر بنده ( که چند سبکی که کار کردم بشتر از وینگ چون کار کردم و اگه بخوام بگم سبک من سبک من باید هاپکیدو و دیگر چیزها رو مثال بزنم ) حقیقیترین و واقعیترین سبکی موجود در دنیا هست .

اطلاف وقت به صرفه شما نیست .

موفق باشید ....
در مورد سیفو توضیح میدی ؟
چون من نیاز دارم ، دنبال باشگاه می گردم

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
سیفو قهرمانی ( وو وی تائو وینگ چون کونگ فو ) :
خیابان ستارخان - خیابان سازمان آب شرقی - جنب پل یادگار امام - پلاک ۱۶۰
تلفن : ۴۴۲۷۰۷۸۰ - ۰۹۱۹۲۰۵۹۲۱۳
اگر این آدرس دوره براتون زنگ بزنید از خود سیفو سوال کنید .

باشه رفیق از خودشم زنگ می زنم سوال میکنم.

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
این همه ورزش رزمی رو میخویا چکار
کونگ فو توآ رو برو برای دریگیری خیابانی بد نیست بدنتو محکم میکنند

اگر شیراز بباشی من مجانی بهت موی تای آمزوش میدم
فقط بهش رط اینکه توی تمریناتش کوتاهی نکنی
ون تمریناتش خیلی سخته
روزای اول ساق پا و همین طور تمایم استخوان ی بدنت باد میکنه ولی برات عادت میشه
یکی از ضربات کاربردی موتای اینه که با ساق پا میزنن توی گردن دشمن مثل کونگ فوی ساندا

ولی عجیب به جیت کان دو بروسلی علاقه مند شدم
لطف داری شما.
تهران هستم من.

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
softkade جان یه نگا به اینجا میندازی :
فکر می کنم دیگه پیدا کردم.

http://www.ebmas.ir/tabid/56/language/fa-IR/Default.aspx
آدرس دوم که نوشته خیابان ستارخان دقیقا همون جایی هست که گفته بودم. منتها به من گفتن استاد قاسمی ولی تو این سایت نوشته قربان خانلو که رئیس خود EBMAS هست ظاهراً. یه سر دیگه باید برم ببینم چی میگن.

اینجا هم همینطور : http://ebmas-iran.persianblog.ir/

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
bobby1988 نه عزیز این بدرد نمی خوره برو پیش سیفو قهرمانی

sofkade جون
خبر اول لینک بالا رو خوندی چقدر کلاشن اینا
اونی که گفتی از سیفو قهرمانی شنیدی رو میگم
گرفتی منظورم چیه؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
softkade جان یه نگا به اینجا میندازی :
فکر می کنم دیگه پیدا کردم.

http://www.ebmas.ir/tabid/56/language/fa-IR/Default.aspx
آدرس دوم که نوشته خیابان ستارخان دقیقا همون جایی هست که گفته بودم. منتها به من گفتن استاد قاسمی ولی تو این سایت نوشته قربان خانلو که رئیس خود EBMAS هست ظاهراً. یه سر دیگه باید برم ببینم چی میگن.

اینجا هم همینطور : http://ebmas-iran.persianblog.ir/

یکی از بدی های EMBAS اینه که استادش در کشور ترکیه است و ارتباطی نداره با ایران .
بعدی این است که جناب آقای قربانخانلو که میفرمائید شاگرد سیفو قهرمانی بودن عزیز .
همچنین اینکه تازه سیفو امین استاد اصلیه EMBAS هست و سیفو قهرمانی که بغل گوش شماس استاد اصلی وو وی تائو . شما میری سبک ترکیه ای رو انتخاب میکنی ؟ عجیبه والا .

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
bobby1988 نه عزیز این بدرد نمی خوره برو پیش سیفو قهرمانی

sofkade جون
خبر اول لینک بالا رو خوندی چقدر کلاشن اینا
اونی که گفتی از سیفو قهرمانی شنیدی رو میگم
گرفتی منظورم چیه؟

آره یادته چی گفتم ؟ :D
یک بار دیگه میگم که با لینک بالا متوجه بشید حق با کیه .

وقتی پیش سیفو قهرمانی بودم درباره سیفو امین از ایشون سوال کردم که گفتن واقعأ انسان خوبی هستن هم در توانایی در وینگ چون هم ....
بعد گفتن که شایعه میشه که میاد ایران و این حرفا . گفت این که میاد ایران دروغه . چرا ؟
چون خیانت کارا به سیفو قهرمانی وقتی که سیفو امین به ایران اومده بود پولش رو بالا کشیدن و ندادن بهش و از اون به بعد دیگه به ایران نیومده و نمیاد .
حالا اینا گفته بودن که سیفو امین قراره بیاد حالا که از وقتش گذشته نگاه کنید خبر رو .

-----------

گذراندن وقت برای شما یعنی ضرر وقتی نزدیک به استادی مثل سیفو قهرمانی هستید آقای bob . شما حتی اگه بتونید زیر نظر سیفو مهدی اسماعیلی هم فعالیت کنید برد کردید . کار ایشون عجیب خوبه . فوق العادس .

باز من بگم و باز شما برو بگرد . اینهمه ما گشتیم شما هم 2 سال مثل من بگرد :D

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
آقا من گقتم که.
100 تومن ندارم بدم از کجا بیارم. شما که ندیدی وضع منو. اونی که داره خوش به حالش.
شما که خودت زیر دست شاگردشی. اینم که میگی شاگردشه. پس دیگه مشکلش چیه ؟
یعنی تو این مملکت 4تا استاد درست حسابی پیدا نمیشه ؟
فردا زنگ میزنم ببینم خودش چی میگه. (قهرمانی)
این اسماعیلی کجا هست ؟

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

نه متأسفانه استاد خوب، خیلی خیلی کم پیدا میشه:(
همونطور که کلی در مورد ای آی گشتم و آخرش فقط دو تا استاد خوب پیدا کردم.:happy:
خیلی هاشون فقط ادعا دارن، استاد ادعا و حرکات ژانگولر هستن!:lol:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
آقا من گقتم که.
100 تومن ندارم بدم از کجا بیارم. شما که ندیدی وضع منو. اونی که داره خوش به حالش.
این اسماعیلی کجا هست ؟

دوست گرامي شما هم خر رو ميخواي هم خرما!
اگر استاد درجه يك و مشهور ميخواي هزينه بالايي داره و اين يه مسئله طبيعيه.
4 تا استاد درست و حسابي پيدا ميشه ولي نه با هزينه پايين! به قول معروف هر چقدر پول بدي آش ميخوري.
مثال ميزنم از اونايي كه اطلاع دارم:
كاراته شوتوكان:محمد بهرامي(خ شريعتي) از اعضا تيم ملي و داراي قهرماني هاي مختلف در سطح جهان و شاگرد استاد كيگو آبه در ژاپن و رييس انجمن شوتوكان كاراته ايران: شهريه كلاس عمومي:50 تومان

آيكيدو آي كي كاي:احمدعلي آق ساقلو(ستارخان):نماينده رسمي سازمان جهاني: شهريه كلاس نيمه خصوصي: 50 تومان

آيكيدو: علي معروفي(بلوار استاد معين): نماينده ايران و اقيانوسيه:آموزش در كلاس عمومي بابت هر كيو 150 تومان (تا مشكي 10 كيو وجود دارد)

بحث توي تهران با كرج خيلي متفاوته، مربي من وقتي توي تهران زندگي ميكرد شهريه كلاسش ماهيانه 25 تومن بود ولي از وقتي اومده كرج اين قيمت در كلاس هاي مختلفي كه داره بسته به مكان از 6 تومن شروع ميشه تا 11 تومن!

Last edited:

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ورزش رزمی روسی سامبو هم خیلی خشنه
به نوعی میشه گفت جوجیتسو کپی شده هست

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
آقا من گقتم که.
این اسماعیلی کجا هست ؟

نمیگم که زیر نظر خودش کار کن . زیر نظر شاگردش کار کن .
این شاگرد با اون شاگرد فرق داره عزیز من .
توی سبکهای دیگه بله خیلی کم هست . علیرضا جان ضحمتش رو کشیدن و نام بردن ولی در وینگ چون و کسانی که با قهرمانی کار کردن به نظر من از خارجی ها خیلی بهترن همچنین خودش . ( سبک بابام نیست که بخوام الکی تعریف کنم )

سیفو اسماعیلی تهران هستن .

لیست مربیان وو وی تائو : که همشونم تأیید شده و کارشون فوق العادس البته بعضی ها بهتر از بقیه هستند :

http://sifughahremani.blogfa.com/post-12.aspx

--------

من فقط دارم میگم با توجه به اینکه نظرت روی کونگ فو هست ، راهی که من 2 سال رفتم رو نرو .

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تو سایتش فقط ایمیلو فکس گذاشته.
شماره تلفن باشگاهو داری شما ؟

2 3 تا بچه 14 15 ساله بودن با 3 4 تا بالای 20 سال البته دقیق یادم نیس موضوع مال پارساله.
بهم جک مگفتن میخندیدن این یکی با اون یکی شوخی میکرد یکیم از خنده غش کرده بود تو بقل اون یکی.
با یه حالت مسخره ام لگد میپروندن. منظور اینه که جدی نبود حالتشون. هیچکسم بالا سرشون نبود من 5 دقیقه وایساده بودم نگاشون میکردم.
کلا دلقک بازی بود.
هرچی دنبال مسئولو مربی گشتم کسی نیود جواب مارو بده.
دفعه بعدم که استادشون بود باز چنگی به دل نزد.

آدرسی سایتی چیزی از 2تا استاد دیگه دارین ؟
شما بین کلاسها مراجعه کردید موقع لباس عوض کردن که این حرکات ربطی به تمرین نداره یا کلاس شروع نشده بوده یا تموم شده بوده
یه تماس بگیر با آکادمی یه روز که سنسه صالح سنسه سلجوقی هست برو صحبت کن شیهان الان تهراننیست تا اونجا که من میدونم
کلاس خصوصی 8 جلسه 175000 تومان هست

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامي شما هم خر رو ميخواي هم خرما!
اگر استاد درجه يك و مشهور ميخواي هزينه بالايي داره و اين يه مسئله طبيعيه.
4 تا استاد درست و حسابي پيدا ميشه ولي نه با هزينه پايين! به قول معروف هر چقدر پول بدي آش ميخوري.
مثال ميزنم از اونايي كه اطلاع دارم:
كاراته شوتوكان:محمد بهرامي(خ شريعتي) از اعضا تيم ملي و داراي قهرماني هاي مختلف در سطح جهان و شاگرد استاد كيگو آبه در ژاپن و رييس انجمن شوتوكان كاراته ايران: شهريه كلاس عمومي:50 تومان

آيكيدو آي كي كاي:احمدعلي آق ساقلو(ستارخان):نماينده رسمي سازمان جهاني: شهريه كلاس نيمه خصوصي: 50 تومان

آيكيدو: علي معروفي(بلوار استاد معين): نماينده ايران و اقيانوسيه:آموزش در كلاس عمومي بابت هر كيو 150 تومان (تا مشكي 10 كيو وجود دارد)

بحث توي تهران با كرج خيلي متفاوته، مربي من وقتي توي تهران زندگي ميكرد شهريه كلاسش ماهيانه 25 تومن بود ولي از وقتي اومده كرج اين قيمت در كلاس هاي مختلفي كه داره بسته به مكان از 6 تومن شروع ميشه تا 11 تومن!
این علی معروفی هیچ جا قبولش ندارن من یه چیزایی ار این میدونم که درست نیست بگم ولی به استادی قبولش ندارم!

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در رشته ای آی هم، احترام به شمشیر و استاد داریم (Reiho)، که شبیه همین عکسیه که شما گذاشتی، و دقیقترش رو توی پست قبلیم، یعنی پست شماره 2627 همین تاپیک میتونید ببینید.:happy: که در ای آی دو یه سری ریزه کاری داره، اینکه در موقع تعظیم، اول دست چپ به زمین گذاشته میشه و بعد دست راست و موقع بلند شدن اول دست راست از روی زمین بلند میشه و بعد دست چپ. دلیلشم ساده ست برای اینکه اگه اتفاق غیر منتظره ای افتاد دست راست شما برای استفاده از شمشیر آزاد تر باشه. و وقتی هم دو دست بر روی زمین هست شکل مثلث رو باید بسازه :rolleyes: و تا جایی خم میشیم که آرنج دست با زمین تماس داشته باشه :rolleyes: فلسفه این حرکت رو فقط احترام بدونید، و از نظر جنبه مذهبی در نظر نگیرید این حرکت رو :happy: یادمه توی یکی از سایتهای مربوط به دوجوی ای آی دو عیناً در همین مورد نوشته بود که صرفاً برای احترامه :happy:

برادران استاد رحیمی هم برای آیکیدو هستند. نادر و ناصر استاد رحیمی :happy: ولی خوب اطلاعاتی راجع به خوبی کارشون ندارم... ولی میتونید جستجو کنید. :happy:

توضیح درستی دادین شما پیش شیهان مهدیزاده میری؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
این علی معروفی هیچ جا قبولش ندارن من یه چیزایی ار این میدونم که درست نیست بگم ولی به استادی قبولش ندارم!

میشه بگی چی میدونی؟
من شنیده بودم اولین کسی است که ایکیدو رو اورده درسته؟

بالا