• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
با سلام به تمامي اساتيد

ضرب المثل کاملا مسخره و بی پایه و اساسی هست !× قبلا هم بحث شده !

به نظر من هم به ادمین اینجا بگید یک بورد مخصوص دریاره هنرهای رزمی درست کنه ! که اونجا تاپیک ها رو طبقه بندی کنیم !

کسی میخواد درباره تاریخچه بحث کنه من آمادم ! این تفکر غلط چیه همه میگن هنر رزمی از چین بوده ؟
آیا غیر از اینه که احساس کردند جایگاه خود را در دنیای رزمی از دست داده اند و بی اعتبار شده اند؟
در حدود 20 سال پیش ووشویی مطرح نبود (به خاطر سری بودن آن) و همه فیلم های رزمی را کاراته می دانستند اما امروز که مردم آگاه شده اند و به حقیقت پی برده اند دیگر کسی به دنبال سایر سبک ها نیست

لطفا به اين شكل ، در اين تاپيك يكديگر را زير سوال نبريم .
اين باعث بهم خوردن جو دوستانه و سالم اين قسمت ميشه
براي اين جور بحث ها ميشه يك تاپيك جديد باز كرد و يا از Private Messages استفاده كرد.

اينجا قبلا 5 ستاره بود چرا شده سه ستاره!؟

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام

چه غوغاي كرد اين پست ! اونم بعد از كي.

ولي متاسفانه بجاي اينكه باعث تفكر بشه . باعث زير سوال رفتن خودم شد
من اون پست را زدم بخاطر اينكه ووشو كاران يه مقدار فكر كنن و حقيقت فعلي رو قبول كنن و كم كم باعث پيشرفت اين ورزش بشن. چون متاسفانه در طول مدتي كه اين ورزش كردم در كلاس هاي مختلف حتي يك شاگرد نديدم
كه حتي لحظه اي فكر بكنه كه اين ضربات بكس نه كونگ فو ، اين فرم كه ميزنه پر از دفاع ضربه و بدل است
با نشست ها و حركت هاي كه هركدام شان فلسفه دارد چه فايده كه همين طوري طوطي وار فرم بزنيم.

بگزريم كه هنر هاي رزمي از كجا شروع شد و كدام سبك رزمي از همه بهتره و حرف اول را ميزده يا ميزنه .

مهم زمان حال و بايد باعث پيشرفت سبك هاي مان شويم . نه بايد خودمان را گول بزنيم .
ضعف ها را قبول كنيد و در پي برطرف كردنش .

پس نمی توان ووشوی امروزی را با کونگ فوی اصیل که در افسانه شجاعان و همینطور سایر فیلم های چینی به نمایش گذاشته می شود مقایسه کرد.
و تنها راه فرا گرفتن این فنون دستیابی به استادی است که کونگ فوی اصیل را کار کرده باشد.

من هيچوقت با همچين هدفي ورزش نكردم. حتي وقتي با سن كم اين ورزش را شروع كردم .
منظورم اين نيست كه به اون درجه برسم .

1-از نظر من امکان ندارد تکنیک های مبارزاتی ووشو عاریه از ورزشهای رزمی دیگر باشد .چرا که
اولا:قدمت ووشو به 5000 سال میرسد در حالی که دیگر ورزشها قدمتی کمتر از آن دارند

اشتباه نكنيد اين اتفاق درد ناكي كه افتاده من نميگم كونگ فو چيني يا همين استانداردش ووشو
تكنيك ندارد . دارد خوب هم دارد زياد هم دارد . ولي ما اون ها را كنار گذاشتيم واز ضربات دست بكس
استفاده ميكنيم.

جناب lord cyah این ووشویی که در حال حاضر در جهان کار میشه در اصل همون کونگ فوی اصیل چینی نیست بلکه انشعابی از اون به نام ووشوی مدرن می باشد که فقط جنبه مسابقاتی داره.
اين قبول دارم ولي .....
بحث در اين مورد هم بي فايده است.

وقتي كه ووشو را با يه استاد واقعي شروع كردم چيز هاي ديدم كه نميتونم حلا اون را با اين كلاس هاي فعلي مطابقت بدم.​

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از lord cyah :
من اون پست را زدم بخاطر اينكه ووشو كاران يه مقدار فكر كنن و حقيقت فعلي رو قبول كنن و كم كم باعث پيشرفت اين ورزش بشن. چون متاسفانه در طول مدتي كه اين ورزش كردم در كلاس هاي مختلف حتي يك شاگرد نديدم

البته هدف ما هم پیشرفت این هنر بوده .
علت پافشاری ما در این زمینه هم در رابطه با این مسئله است.چون از طرفی به دلیل برخورد نادرست فدراسیون ووشو و عدم سرمایه گذاری در این ورزش و از طرفی کمبود استادان واقعی در این سبک این ورزش حقیقت خود و اصل و فلسفه خود را در کشور ما از دست داده.اما چرا این حرفها رو می زنم پس وقتشه یک کمی دردودل کنم بعدش دیگه با این مسئله کاری ندارم و می رم سراغ آموزش چی کونگ خودم:
برای گرفتن مدرک مربیگری درجه 3 به فدراسیون رفتم به نظر شما چی دیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:
جمعی از اساتید توآ و فول کنتاک که بدون داشتن حتی یک فرم ووشو برای گرفتن مدرک مربی گری سانشو اومده بودن و من شاگرد با چند فرم ساده و در پیت مایه شگفتی آقایان شدم.حالا:
این آقایون که دارن به اسم ووشو آموزش میدن ووشو بلدن؟
آیا اصلا ووشو بلدن یا از اسم ووشو استفاده می کنن؟
آیا تو چینم این جوری مدرک میدن؟
آیا هر کی برای آموزش مربیگری پول داشته باشه واقعا مربی میشه؟

و آیا .....

استاد lord cyah ما هم حقیقت رو می دونیم و ازون رنج می بریم
:happy: به امید روزی که نه تنها ووشو بلکه تمام ورزش های رزمی به جایگاه واقعی خود برسند و هنر آموزان بتوانند بنا به هدف و استعداد خود در این هنر ها فعالیت کنند و مسلما این هدف اصلی این تاپیک بوده:happy:

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
در قسمت قبل در مورد 12 ساعت روز گفتیم
امروز در مورد چگونگی جریان چی و خون طی این 12 ساعت در بدن و عضو های آن می نویسم:

در ساعت یین (yin) جریان چی و خون در اطراف سینه ها متمرکز است.
در ساعت مائو (mao) در اطراف روده بزرگ
در ساعت چن (chen) در اطراف معده
در ساعت سزو (szu) در اطراف طحال
در ساعت وو (wu) در اطراف قلب
در ساعت وی (wei) روده کوچک
در ساعت شین (shen) مثانه
در ساعت یو (yu) کلیه ها
در ساعت هسو (hsu) سیستم گردش خون
در ساعت های (hai) سان چیائو
در ساعت تزو (txu) کیسه صفرا
در ساعت چو (chou) کبد

کسانی که به تمرین چی کونگ می پردازند باید به آسانی قادر به تشخیص موقعیت مکانی این نقاط باشند

جریان چی و خون در بدن آدمی در هر ساعت از نقطه ای مشخص آغاز و طی زمان مشخصی چرخه جریان را از همان نقطه تکرار می کند.

جبهه آغازین چرخه خون در هر قسمت از 12 ساعت چینی در یک نقطه خاص از نقاط مشخص بدن قرار دارد/

در قسمت بعد به معرفی این جبهه های آغازی می پردازیم. :happy:

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
البته نباید این مطلب را فراموش کرد که بدن ما ایرانیان کمی خشکه و انعطاف لازم رو نداره به خاطر همین هم هست که بیشتر سرمایه گذاری ها در بخش سانشو بوده و کمتر به تالو پرداخته شده و اساتیدی هم که در تالو قوی بوده و فلسفه فرم های ووشو رو درک کنند نادرند.
ضعف کشور ما در ووشو بخاطروجود تعدادی اساتید بی تجربه است که فقط مدرک دارند و متاسفانه فدراسیون هم برای حل این مشکل فکری نمیکند.
آیا این نکته که سن اساتید در چین کمتر از 30 سال و همچنین مدت کار آنها کمتر از 20 سال نیست و سن کم اساتید موجود در کشور ما نباید فدراسیون ووشو را به فکر وادارد؟

-----------------------
در ضمن جنابlord cyah جواب Private Messages مرا بدهید

ali baba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آیکیدو: سلوک با نیروی کی (سلوکی که فقط نامش مانده!)

اصل نخست از موریهه اوشیبا:

دنیا بر اساس دوایر مدون شده

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

عزیزان باید یک نکته را گوشزد میشدم و اون هم اینه که فلسفه و عرفان ما مسلمانها فقط در سیر سلوک زیاد و نه حرکات ورزشی است ولی عرفان چینیها بر طبق بعضی ورزشها و حرکات است آنها در معبد علاوه بر ریاضت ورزش هم یاد میگیرند.

با تشکر

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

ادامه بحث و آخرین قسمت:

3-حالا کار اصلی ما شروع میشه.اصل ماجرا در این قسمت است.بعد از انجام تمارین ریلکس و توقف فکر(خالی کردن ذهن) در همان حالت ریلکس قرار بگیرید الان دیگه باید تمرکز و تفکرتون یکی باشه یعنی در هنگام خالی کردن ذهن به صورت خودکار تنفس شما درست باشه.
بعد از قرار گرفتن در حالت ریلکس 2 راه وجود دارد یکی اینکه در بین قفسه سینتون و رانها آتشی را فرض کنید که هر لحظه شما را بیشتر فرا میگیرد و شما داغتر میشوید و این آتش کم کم تمام وجود شما را فرا میگیرد تا شما به یک گلوله آتش تبدیل بشید.
دومی اینه که شما انرژی(هر چیزی که خودتون دوست دارید مثل:آتش،هاله و ...) را در حال ورود از پاهای خود فرض کنید که بالا میاد و بدن شما را فرا میگیرد.

من اولی را ترجیح میدم و در هر دو باید باز دم خودتون را آتش فرض کنید.

هر سوالی داشته باشید من میتونم جواب بدم.

با تشکر

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
بخش ورزش راه افتاد ولي..​

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم به دوست جديدمون خوش امد مي گم
خوب يه جورايي بحث تخصصي تر شده و من خوشحالم
از شما دوستان هم كه مطالبي ارزنده ارائه ميديد هم خيلي ممنوونم
:f34r:

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

یک سوال تخصصی از همهی دوستان:

عزیزان برای نقاط حساس بدن باید به آنها ضربه وارد کرد یا کشید.
اگه ضربه است چه نوع . اگه کشیدن چه نوع؟

با تشکر فراوان

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه کسی از آموزش چی کونگ استفاده می کنه پست بده تا ادامه بدم.
و گرنه اگه به درد کسی نمی خوره بیخودی صفحه پر نکنم

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام اساتيد رزمي کار ^_^

من فقط اومدم ببينم چرا اين تاپيک هنوز به بخش ورزشي منتقل نشده (چون کلي تو اون بخش دنبالش گشتم ولي نيابيدمش و ديدم دهه، هنوز که اينجاست!) البته صفحات قبلي رو هنوز نديدم، شايد قبلا دليلش گفته شده بوده. فعلا همين.

راستي استاد امير، چرا ازتون مدتيه خبري نيست؟ نگران شديم.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
دوستان اگه کسی از آموزش چی کونگ استفاده می کنه پست بده تا ادامه بدم.
و گرنه اگه به درد کسی نمی خوره بیخودی صفحه پر نکنم

بنويسيد استاد استفاده ميكنيم.

از دوستان خواهش ميكنم به مديران پيغام خصوصي بدن وخواستار انتقال بخش اين تاپيك به قسمت ورزش بشوند.

من كه خودم از رو رفتم.

farid_491

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Persiana :
سلام اساتيد رزمي کار ^_^
من فقط اومدم ببينم چرا اين تاپيک هنوز به بخش ورزشي منتقل نشده (چون کلي تو اون بخش دنبالش گشتم ولي نيابيدمش و ديدم دهه، هنوز که اينجاست!) البته صفحات قبلي رو هنوز نديدم، شايد قبلا دليلش گفته شده بوده. فعلا همين.
راستي استاد امير، چرا ازتون مدتيه خبري نيست؟ نگران شديم.

من متعجبم چرا تاپيک رو منتقل نکردن.

در مورد آقا امير خيالتون راحت باشه ايشون تشريف دارن ولي به دلايل نامعلوم پست نمي دند.؟!!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
آه، پس آقا امير حالشون خوبه، خدا را شکر.

عجبيبه ولي که اين تاپيک هنوز منتقل نشده، يعني هنرهاي رزميف زيرشاخه ي ورزش هم به حساب نمي اومدند!! پس چي چي هستند بالاخره اينا!!

راستي چه بحث هاي جالب رو شروع کرديد، عالي هستند (فقط اون وسط انگاري يه خورده داشت کتک کاري ميشد!!) ولي ادامه دهيد لطفا (به بحث مفيدتون منظورمه ها
30.gif
) .

جناب لينخو، چشم من هم اول کلاس ها و اساتيد ووشو را ميبينم، بعد قضاوت ميکنم (اولش نفهميدم چي شده، گفتم منکه چيزي نگفته بودم، بعد فهميدم منظور جمله يه چيز ديگه است!)

اينجا هم اميدوارم زودتر بره تو بخش ورزش، اين شکلي يه جوري شده، پا در هوا مانده انگار!!

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

بسيار ممنون ، لطف كرديد ،با اينكه ... . اونم در سه سوت.
واقعا مدير منصف ومنطقي و.و.و... نعمتي هستا . :rolleyes:

ولي ادامه دهيد لطفا
به كتك كاري !:D

از كار اين نينجا ها نميشه سر در اورد.

بالا