• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
من خودم اهل ورزشم البته از اونهایی که تا حالا چند رشته رو عوض کرده:happy: , کنگ فو شائولین ( اون جوری که خود استاد می گفت ) , توآ و تکواندو
متاسفانه از کنگ فوهایی که دیدم زیاد خوشم نیومد مثلا کنگ فو توآ حرکاتشون خیلی کند و خشک بود بیشتررو قدرت بدنی کار می کردن اصلا ضربات پاهاشون با تکواندوکاران قابل مقایسه نبود.
کنگ فو شائولین هم زیاد قابل اطمینان نبود و هنوزجایگاهی پیدا نکرده بود و نمی دونستم اصلا چنین کنگ فویی پیشینه داره یا ساده بگم از خودشون در آوردن
بالاخره تکواندو رو انتخاب کردم اما باز هم متاسفانه وقت نمی کنم درست و مستمر دنبالش کنم .
به کسی نگین ! چند سالیه که رو کمربند آبی موندم . تا آبی رو سریع رفتم ولی از آبی به بعد رو دیگه فر صت نکردم , به دانشگاه خورد و مشکلات بعدی .... استادم می گه تو تا حالا باید دان هم گرفته باشی ولی هر بار که می رم و کار می کنم و به آمادگی می رسم , تا می خوام ارتقا درجه پیدا کنم یه مشک پیش می یاد , مجبور می شم ولش کنم.
سخن پایانی , تو کمتر رشته ورزشی ضربات پایی به خوبی تکواندو دیدم , تاکید کنم که من ندیدم به اساتید خدایی نکرده برنخوره .;)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از HCSPN :
با سلام

یک سوال تخصصی از همهی دوستان:

عزیزان برای نقاط حساس بدن باید به آنها ضربه وارد کرد یا کشید.
اگه ضربه است چه نوع . اگه کشیدن چه نوع؟

با تشکر فراوان

سلام عزیزان اگه میشه جواب سوال بالای من را بدید.
مبحث من هم تموم شد و اگه علاقه زیادی به نیروهای درونی داری میتونید به سایت استاد من جناب رایت عزیز سر بزنید:
http://www.righttheprophet.com
با تشکر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت شما اساتيد محترم

ali baba,LIN KHU CHU,bruce leeوHuashan
به شما اساتيد محترم خوش آمد مي گويم و خوشحالم كه به فوروم ما آمديد و اميد وارم بتوانيم از حظور شما اساتيد بزرگ بيشترين بهره و استفاده را ببريم

عزيزان براي نقاط حساس بدن بايد به آنها ضربه وارد کرد يا کشيد.
اگه ضربه است چه نوع . اگه کشيدن چه نوع؟

با ضربه به نقاط حساس و فلج كننده ي بدن باعث تاثير گذاري نامطلوب و يا حتي در بعضي موارد مطلوب مي شويم كه به نوع و شدت و سرعت ضربه وارده و يا نقطه ي مورد نظر با هم متفاوت است مثلا نقطه ي سر كننده ي زير بغل با يك ضربه ي قدرتمند و سريع باعث مي شود تا شخص براي چند ثانيه بدنش سر شود (مثل شخصي كه برق 220 ولت گرفته و كل بدنش مي لرزد) و يا نقطه اي بر روي مچ دست يا آرنج كه حتي با يك ضربه ي انگشت هم مي توان تاثير دلخواه (درد شديد) را اعمال كرد
در مورد كشيدن حتما در فيلم ها و يا سريال ها ديد كه با گرفتن بازو و كشيدن آن تا انگشتان و پيچاندن باعث شكستن دست مي شودند كه پيش نهاد ميكنم هيچ وقت اين كار رو نكنيد روش بسيار ماثر و بسيار بسيار تخريب كننده اي است كه جبران آن ...

دوستان اگه کسي از آموزش چي کونگ استفاده مي کنه پست بده تا ادامه بدم.
و گرنه اگه به درد کسي نمي خوره بيخودي صفحه پر نکنم

استاد شما در مورد هر سبك و روشي در فروم مطلب ارئه كنيد ما خوشحال مي شويم و كمال استفاده از آن را مي بريم

راستي استاد امير، چرا ازتون مدتيه خبري نيست؟
آه، پس آقا امير حالشون خوبه، خدا را شکر

ممنون لطف شما
بدليل برخي مسائل تهران بودم و نمي توانستم پستي بدهم ولي همان طور كه استاد farid_491 فرمودند هر چند وقت سر مي زدم

از بابت مطالبي كه استاد LIN KHU CHU و استاد hadissj و ديگر اساتيد ارائه كردند كمال تشكر را دارم

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
shuriken_B_005-400.jpgd47a955e-5ceb-442b-8076-11c9886487caSmall.jpg
shuriken_B_002-400.jpgee13747b-3e28-4a0a-9f11-50b00fa4a5baSmall.jpg
shuriken_B_008-400.jpg6e5cc5b3-6d63-43f6-93c8-3f6d8c8da520Small.jpg

آشنايی با يکی از سلاحهای مخوف

شورايكن جوتسو :
سلاحي كوچك ، مخرب و ويران كننده ، ساده ، ولي مرگبار : سـلاح منحصـربه فرد يك نينجا واقعي
«شوري كن» يا تيغ هاي پرنده ، وبرنده عبارتي است كه از دورة «موروماچي» (1623 – 1573 ) به كار برده مي شد.
«شوري كن اوچي» به فراگيري «شوري كن» اصلي ، در زمان جنگهاي داخلي ژاپن ، 1591 – 1467 مربوط مي شود.
مهارت در پرتاب شوريكن درميدان جنگ تكامل پيدا كرد و به همين جهت آن دوره ، دورة طلايي نينجا ناميده شد.
كاربرد چند جانبه شوريكن درماموريت ها و جنگها ارزش واقعي اين سلاح مخرب را دو چندان نمود. « شوري كن »
پنهاني ترين اسلحه درضرابخانه نينجا ها بودوبه علت تعداد لبه هاونحوة پروازآن درهوا،يكي ازكارآمدترين اسلحه هاي
هنرهاي رزمي نين جوتسو مي باشد.
اندازة اين اسلحه ، در مقايسه با شمشير ويا حتي چاقو ، بسيار كوچكتر است. اولين هدف لبه هاي تيز آن، صورت دشمن و بعد شانه يا ترقوه ، روي دستها، مخچه، ستون فقرات وپشت ساق پا است ويك ضربة فني آن دشمن را ازحركت مي اندازد.
يك ضربة كاري و دقيق باعث پارگي شاهرگ و در نتيجه ، مرگ خواهد شد.
نينجاهادرميدان نبرد،برعكس سامورايي ها،ازقانون خاصي پيروي نمي كردند وبه همين دليل،آزادانه ،ازهوش،مهارت
خود استفاده مي كردند

« شوري كن جوتسو »آغشته به زهر، اسلحة موردعلاقة «ايكوسا – سينوبوي »بودكه درمدتي كمترازيك ثانيه- دشمن
دشمن را از پادرمي آورد.يك نينجاي سنتي ،راههاي گوناگوني براي بدست آوردن زهرهاي مهلك ميدانست.اين منابع گياهان سمي ،احشا, پراز سم يك نوع ماهي ژاپني ريشة زهرآلودگياهان ، غدد زهر آگين مار، ترشحات سمي از پوست دوزيستان ، زهرابة عقرب و بند پايان بودند.
« شوريكن» لحظات قبل از هرعملياتي ،به سم آغشته مي شدتا ازخطرمجروح شدن ومرگ نينجا بر اثر حمل اين اسلحه جلوگيري شود. حتي يك خراش سطحي نيزه ميتوانست اين سم را واردخون كند. يك نينجا مي توانست با خرد كردن برگها و ريشة گياهان گوناگون كه در ژاپن مي روييدند،حريف خود را نيمه بيهوش يا خواب كند.البته امروز نینجا هااحتیاج به ساختن سم سنتی ندارند چرا که می توان به راحتی با علوم شیمی ويژه نین جوتسوسم دلخواه را ساخت .
جاسازي شوريكن جوتسو.كيفهاي مخصوصي وجود دارد كه حمل تعدادي از شوريكن را ساده كرده است .
همچنين برروي شمشير پشت محافظ دسته دوعدد شوريكن نصب مي شود .
برروي غلاف بوشورايكن جاسازي مي شود.همچنين درداخل گي نينجا(لباس )جيبهايي تهيه شده است كه درآنها نيز
مي توان شوريكن را پنهان كرد.
انواع شوريكن را مي توان بر روي گي نينجا پنهان كرد يا زيردر،بغل كفش نينجا .پشت دستها ، پشت پاها ،
پشت كمر ، پشت كمربند، پشت سر ، روشهاي پنهان كردن انواع شورايكن مي باشد.
شورایکن های سنتی که در500 سال پیش از آنان استفاده می شود همه اکنون در موزه دائم
بوجینکان توکاکورونینجاژاپن نگهداری میشود.
نامهاي گوناگوني براي نحوة پرتاب اين اسلحه در ژاپن ، به كار برده مي شود :

-شورايكن- وازا : فن هاي شورايكن

-شوري كن- ناگه : پرتاب واقعي

-شوري كن-جوتسو : مهارت و استادي در شورايكن

-شوري كن-اوچي : ضربه يا پرتاب شورايكن

stars_throwing_stars_v-series.jpg

stars_professional_with_pouch.jpg

stars1.jpg

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
با سلام خدمت همه مخصوصا دست خوبم آقا امیر من محمد از اصفهان هستم.حد.د 8 سال است که جودو و جوجستیو کار میکنم اما در کاراته و تکواندو هم یکی دو سالی کار کرده ام.اگر کسی اطلاعی از رشته کیوشی جوتسو دارد و البه فنون آن لطفا بدهد .....رشته ای است که با فشار بر روی نقاط حساس بدن عمل میکند.....
<اما رشته مورد علاقه ام تانگادالام است .......www.innerpowercourse.com

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت همه مخصوصا دست خوبم آقا امیر من محمد از اصفهان هستم.حد.د 8 سال است که جودو و جوجستیو کار میکنم اما در کاراته و تکواندو هم یکی دو سالی کار کرده ام.اگر کسی اطلاعی از رشته کیوشی جوتسو دارد و البه فنون آن لطفا بدهد .....رشته ای است که با فشار بر روی نقاط حساس بدن عمل میکند.....

با سلام خدمت شما استاد محترم
خوشحالم كه به فوروم ما آمديد
ممنون مي شوم اگر توضيحاتي در مورد سبك هايتان ارائه كنيد
بخصوص جودو كه از سبك هاي قدرتمند مي باشد
پيروز باشيد..

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
فرم مار كونگ فوي چيني
index_r6_c5.jpg
اطلاعاتي در باره فرم مار:
فرم مار گونگ فو با فرم ديگر حيوانات فرق مي كند . حركت مار به صورت مارپيچ ميباشد و نيروي كه ايجاد مي كند
سخت و ارام است. بيشتر حيوانات از نيروي تهاجمي و شديد براي ضربه زدن به دشمن خود استفاده ميكند.

در فرم مار ضربات مشت ديده نميشود تمام ضربات با نفوز كف دست و حملات نوك انگشت انجام ميگيرد.
براي مثال ببر برخلاف مار عمل ميكند . نيروي ببر صرفا خارجي است . استيل هاي ببري پر سر و صدا و پر تحرك
هستند ، و همراه با فرياد براي ايجاد نيروي بيشتر .
انرژي مار سا كت ودروني است . مار هيچ صداي در هنگام نفوز براي ضربه زدن از خود ايجاد نمي كند

تكنيك هاي مار در سطح بالاي هنر هاي رزمي است طوري كه بلوك كردن وضربه زدن همزمان انجام ميگيرد.
هيچ فرقي بين حمله و دفاع نيست چون دفاع فورا به حمله ، و حمله به دفاع تبديل ميشود.
تكنيك هاي حلقه اي و مارپيچي مار اغلب در ابتدا دفاعي است و سپس به ضربات حمله اي تبديل ميشود.

منظور ازفرم مار افزايش وايجاد انرژي داخلي به نام چي مي باشد . چي همان ماهيتي است كه ضربات معمولي
خارجي رزمي كاران را با استفاده از قدرت تمركز و نفوذ به ضربات فوق العاده نيرومند تبديل ميكند.

مار ميتواند بدن خود را حلقه كند و مستقيم بلند شود. همان طور كه مار كبري وضعيت ضربه زدن به خود ميگيرد.
از اين وضعيت حلقه اي و سرعت ويرانگر و دقيق ،مار مي تواند بدن خود را مستقيم كند وضربه خود را به طرف قرباني بزند. مار نيرو و قدرت لحظه اي فوق العاده را مي تواند با عمل مارپيچ خود ايجاد كند.

امتياز ديگر وحتي مهم تر از تكنيك منحصر به فرد مار ان است كه ميتواند انرژي دروني خود را با هر ضربه ازاد نمايد
از انجا كه مار حيواني ارام است داراي انرژي دروني خيلي بيشتر نسبت به ديگر حيوانات است.
وقتي مار انرژي دروني خود را با تكنيك ضربات خارجي خود ادغام مي كند ، دشمن فوق العاده هولناكي مي شود.

زننده فرم مار بايد داراي پنچه هاي قوي باشد و قبل از زدن ضربه يا دفاع كردن اهسته و بازرافت عمل كند .
در فرم مار بيشتر ضربات به نقاط حساس بدن زده ميشود كه قسمت هاي حياتي بدن هستند كه ميتواند موجب اسيب شديد وبيهوشي و مرگ شوند.
در اين فرم و روش مبارزه بيشتر ضربات به گلو چشم شقيقه و بيضه زده ميشود
اين روش در دفاع ها و درگيري هايش كمي مانند سبك دستان چسب ناك عمل ميكند. ومتفاوت با ديگر روش هاست.
فرم حيوانات برگرفته از شكل نوع حركت خصوصيات هجومي تدافعي و قدرتي هر حيوان است كه اين حركت ها همان طور كه در بين حيوانات متفاوت است در فرم هاي انان هم متفاوت است حتي در حركت هاي كه به ظاهر به يك شكل هستند مانند جك زدن ، جك زدن در فرم مار با ببر و ساير حيوانات از نظر سرعت انجام طول جهش و ارتفاع و ونحويه فرود امدن فرق ميكند.
در بين فرم هاي حيوانات فرم مار يك چيزه ديگس هر كسي اين فرم را بزند ميتواند انرژي و لذت اين فرم را درك كند.
البته اگر به اون صورت مسابقه اي و صرفا زيباي و امتيازي زده نشود . كه هر فرمي را به گند مي كشد

..فرم از مبارزه جدا نيست. .​
cobra8cut.gif

در سريال افسانه عقاب هاي مبارز در اون قسمتي كه اون دختره (اسمش يادم نيست) داشت براي انتخاب همسر مبارزه مي كرد ، شاهد فرم ميمون جنگلي و اخوندك در مبارزه دو نفر بوديم . حيف كه اين فرم ها حتي تو فيلم ها هم كم استفاده مي شوند.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
جوجیتسو (در ژاپنی: 柔術 تلفظ: جوجوتسو) یکی از ورزش‌های رزمی است.

در حدود 3000 سال قبل کشاورزان و روستائیان ژاپنی برای مقابله با سارقان و سربازان امپراتوری که به قصد چپاول آنان هجوم میاوردند اقدام به ابداع فنون و حرکاتی کردند که امروزه ما آن را به نام جوجیتسو میشناسیم.

این حرکات شامل بر ضربه زدن - گرفتن - پرتاب کردن - و فشار آوردن بر روی مفاصل حریف بود در دورانهای مختلف استادان این فنون با تعلیم و گسترش این فنون باعث پیشرفت و تکامل کیفی و کمی تکنیکهای جوجیتسو شدند

در این میان نیز استادانی بودند که با تکمیل و توسعه بخشی از این فنون و حذف حرکات مرگبار و خطرناک جوجیتسو ورزش جدیدی را ابداع کردند. مانند پروفسور جیگارو کانو که ورزش جودو را به جهانیان معرفی نمود .

در حدود 45 سال قبل با ورود مستشاران خارجی که برای آموزش نیروهای پلیس به ایران آمده بودند اولین تکنیکهای نوین این ورزش به ایرانیان معرفی شد و همچنان این روند ادامه داشت و انحصاراٌ در اختیار نیروهای نظامی و انتظامی بود و با نام فنون دفاع شخصی در ایران شناخته و تدریس می‌شد .

استادان فنون رزمی در ایران هر کدام با سلیقه و در حد توان خود اقدام به آموزش فنون دفاع شخصی میکردند و سازمان و ارگانی نظارت بر این امر نداشت در چند سال گذشته افراد مختلفی کمر همت بستند که به ورزش جوجیتسو در ایران سر و سامانی دهند.
.....برای اطلاعات بیشتر به http://en.wikipedia.org/wiki/Samurai مراجعه کنید.......

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون جناب lord cyah
در مورد فرم عقاب و فرمهای سنتی قدیمی دیگه مثل ملخ ، آخوندک ، میمون مست و میمون احمق هم لطفا توضیح بده

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان:happy:
در صحبتی که با استاد امیر داشتم .ایده ای به ذهنمون اومد که به گسترش هنرهای رزمی در این فرم کمک میکنه:eek:
اکه دوستان موافقن هر استادی تاپیکی در باره ی سبک خود ایجاد کنه و در اون تاپیک فقط راجع به همون سبک صحبت بشه:lol:

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
دوستاناز امروز تاپیک ووشو در خدمت دوستاران ووشو خوهد بود .:lol:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد

اطلاعاتي در باره فرم مار:
فرم مار گونگ فو با فرم ديگر حيوانات فرق مي كند . حركت مار به صورت مارپيچ ميباشد و نيروي كه ايجاد مي كند
سخت و ارام است. بيشتر حيوانات از نيروي تهاجمي و شديد براي ضربه زدن به دشمن خود استفاده ميكند.....

استاد lord cyah مطالب خوب و با ارزشي را بيان كرديد از شما كمال تشكر را دارم
بخصوص در مورد اين جمله
..فرم از مبارزه جدا نيست. .
كه كاملا با شما موافقم. متاسفانه بيشتر رزمي كاران فرم هاي سبكشان را جدي نمي گيرند در حالي كه به نظر من فرم يا در كل كاتا يك مبارزه از پيش تعيين شده است كه باعث افزايش قدرت مبارزه مي شود
بعضي از فرم ها و كاتا ها منشا دروني دارند كه اجراي مداوم آن باعث افزايش نيروي درون مي شود
بعضي از اين فرم هاي دروني در سبكهاي وودانگ و خواشان ديده مي شود.

جوجیتسو (در ژاپنی: 柔術 تلفظ: جوجوتسو) یکی از ورزش‌های رزمی است.
در حدود 3000 سال قبل کشاورزان و روستائیان ژاپنی برای ...

استاد Muhammadinfo از مطالب خوب شما هم كمال تشكر را دارم
يك سوال ؟ كلمه ي جوتسو در سبك نين جوتسو به معني حركت پنهان است كه نين جوتسو مي شود هنر حركت پنهان
در جوجيتسو پسوند جوتسو هم به همين معني است؟

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
dispatchlogo.jpg
وفاداری و اهميت دادن به اصول پهلوانی و جوانمردی يکی از اصول معنوی يک نینجای واقعی است . که متاسفانه امروزه کمتر در ميان ورزشکاران ديده مي شود.
نينجا بودن درواقع فكر كردن به يك روش ساكت وآرام است .نينجا بايد به آرامي سايه حركت كند .يكي از اساتيد هنرهاي رزمي معتقد است كه:
هميشه فرد قويتر شكارچي و فرد ضعيف شكار است .​

اين بدين معناست كه نينجا مي داند از چه راهي به خواسته هايش برسد ،حتي اگررسيدن به خواسته ها اوسالها طول بكشد.
نينجا شدن احتياج به صبر و شكيبائي فراواني دارد بايد درتمامي جوانب كاركرد وازطبيعت الهام گرفت .نينجا بايد قادر باشد طبيعت راهمچون خون دررگهايش حس كند.
نينجاي واقعي سلطان شب است .
افزايش قدرت درك وانديشه يك نينجا وابسته به تمرينات ويژه و ممارست اوست.
زماني كه خطر يك نينجا را تهديد مي كند و اين خطر جـدي است،نينجا بايد موقعيت را بررسي كرده و دريابد كه كجابوده و چرادرآن مكان است.اين تعمق باعث مي شود كه وي بهترين درك را درباره علل پديد آورنده آن موقعيت به دست بياورد.
زماني كه بقا مطرح مي شود ،يك نينجا بايد منطقه را ارزيابي كند.پيرامون خود را مشاهده كرده و يك تصوير
ذهني از وضعيت خود پيدا كند كه بدين وسيله به امنيت خواهد رسيد.يك نينجا نمي تواند بدون داشتن جهت و مسير صحيح حركت كند.او همواره بايد به غريزه و حس خود متكي باشد ودرون خود را كاوش كرده باشد.
يكي از بزرگترين رهبران نينجادر200سال پيش چنين گفته است:
سايه پنهان باروشهاي ساده به هدف نزديك مي شودودرفرصتي مناسب هدف را نابودمي سازد (هاتوري)​
يكبار شكست خوردم ، دوباره موفق نشدم، چيزي كه مرا وادار كرد كه بكوشش ادامه دهم وتسليم ناملايمات ومشكلات وموانع زندگي نشوم اراده بود.

براي رسيدن به اهداف بزرگ و با ارزش آدمهاي بزرگ و شجاع مي خواهد كانچو فرجي​
با تشكر از استادم كه هر آنچه هست از اوست

16-01_ninja-ninjitsu-uniform.gif

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
در مورد فرم عقاب و فرمهای سنتی قدیمی دیگه مثل ملخ ، آخوندک ، میمون مست و میمون احمق هم لطفا توضیح بده

از فرم حيوانات من فقط يك فرم مار رو كار كردم ويك تيكه كوتاه درنا متاسفانه از بقيه فرم ها بي نصيب و بي اطلاع.

البته قسمت هاي از متني كه نوشتم برگرفته از كتاب: كونگ فو انتشارات: عصر كتاب . بود

چون خودم يك فرم مار رو داشتم و فرم مورد علاقم بود فقط درباره همون فرم نوشتم .

در اين كتاب درباره پنچ فرم مار اژدها ببر درنا و پلنگ توضيحاتي داده شده همراه با اموزش اين فرمها (به شكل كاملا گنگ).​
________________________________________________________________________________________________________

چنتا سئوال درباره نينجوتسو برام پيش امده اگر اساتيد زحمتشو بكشن ممنون ميشم.

نينجوتسو فرم داره ؟

شيوه مبارزه شما به چه شكلي؟ مثل ما كه نيست.

بالا رفتن شال يا كمر بند ( حلا هرچيزي كه در نينجوتسو هست) به چه شكليه ؟

مسابقه هاي ليگي بين باشگاهي يا در سطح كشوري هم داريد؟در بقيه كشور هاچي مثل ژاپن.

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
با سلام خدمت دوستان و استید گرامی
من یه سوال داشتم البته نمیدونم تو این 19 صفحه پرسیده شده یا نه
هنوز وقت نکردم بخونم ولی اگه فرصت باشه حتماً مطالعه میکنم
میخواستم بدونم فعالیت در رشته های رزمی نیازمند سن خاصی هستش ؟
یعنی اینکه مثلاً باید از سنین کودکی شروع کرد یا میشود در 20 سالگی هم شروع کرد ؟ :)

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
با سلام خدمت دوستان و استید گرامی
من یه سوال داشتم البته نمیدونم تو این 19 صفحه پرسیده شده یا نه
هنوز وقت نکردم بخونم ولی اگه فرصت باشه حتماً مطالعه میکنم
میخواستم بدونم فعالیت در رشته های رزمی نیازمند سن خاصی هستش ؟
یعنی اینکه مثلاً باید از سنین کودکی شروع کرد یا میشود در 20 سالگی هم شروع کرد ؟ :)
با سلام باید بگویم آیا هدف شما قهرمانی است یا یادگیری فنون اگر قهرمانی چه رشته ای ؟
در کل بهتر است اول سن و هدفتان را بنویسید تا راحتتر به شما کمک کنیم

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirhvr :
dispatchlogo.jpg
وفاداری و اهميت دادن به اصول پهلوانی و جوانمردی يکی از اصول معنوی يک نینجای واقعی است . که متاسفانه امروزه کمتر در ميان ورزشکاران ديده مي شود.
نينجا بودن درواقع فكر كردن به يك روش ساكت وآرام است .نينجا بايد به آرامي سايه حركت كند .يكي از اساتيد هنرهاي رزمي معتقد است كه:
هميشه فرد قويتر شكارچي و فرد ضعيف شكار است .​

اين بدين معناست كه نينجا مي داند از چه راهي به خواسته هايش برسد ،حتي اگررسيدن به خواسته ها اوسالها طول بكشد.
نينجا شدن احتياج به صبر و شكيبائي فراواني دارد بايد درتمامي جوانب كاركرد وازطبيعت الهام گرفت .نينجا بايد قادر باشد طبيعت راهمچون خون دررگهايش حس كند.
نينجاي واقعي سلطان شب است .
افزايش قدرت درك وانديشه يك نينجا وابسته به تمرينات ويژه و ممارست اوست.
زماني كه خطر يك نينجا را تهديد مي كند و اين خطر جـدي است،نينجا بايد موقعيت را بررسي كرده و دريابد كه كجابوده و چرادرآن مكان است.اين تعمق باعث مي شود كه وي بهترين درك را درباره علل پديد آورنده آن موقعيت به دست بياورد.
زماني كه بقا مطرح مي شود ،يك نينجا بايد منطقه را ارزيابي كند.پيرامون خود را مشاهده كرده و يك تصوير
ذهني از وضعيت خود پيدا كند كه بدين وسيله به امنيت خواهد رسيد.يك نينجا نمي تواند بدون داشتن جهت و مسير صحيح حركت كند.او همواره بايد به غريزه و حس خود متكي باشد ودرون خود را كاوش كرده باشد.
يكي از بزرگترين رهبران نينجادر200سال پيش چنين گفته است:
سايه پنهان باروشهاي ساده به هدف نزديك مي شودودرفرصتي مناسب هدف را نابودمي سازد (هاتوري)​
يكبار شكست خوردم ، دوباره موفق نشدم، چيزي كه مرا وادار كرد كه بكوشش ادامه دهم وتسليم ناملايمات ومشكلات وموانع زندگي نشوم اراده بود.

براي رسيدن به اهداف بزرگ و با ارزش آدمهاي بزرگ و شجاع مي خواهد كانچو فرجي​
با تشكر از استادم كه هر آنچه هست از اوست

16-01_ninja-ninjitsu-uniform.gif
با سلام
متشکر از مطالب زیبای شما

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Muhammadinfo :
<اما رشته مورد علاقه ام تانگادالام است .......www.innerpowercourse.com
با سلام
لطفا تانگادالام را معرفی کنید

بالا