• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از jalalisales :
با سلام باید بگویم آیا هدف شما قهرمانی است یا یادگیری فنون اگر قهرمانی چه رشته ای ؟
در کل بهتر است اول سن و هدفتان را بنویسید تا راحتتر به شما کمک کنیم

سلام دوست عزیز
نه هدف قهرمانی نیست ( مثلاً شرکت در مسابقات ) چون وضعیت تحصیلی و کار رو اینا اجازه همچین کاری رو نمیده
من بیشتر به خاطر علاقه و پرورش روح و جسم به هنرهای رزمی علاقه مند شدم
در مورد رشته هم چون خودم اطلاعات چندانی ندارم نمیتوانم اظهار نظری بکنم
ولی از کونگ فو و این رشته نینجا که دوستمون در این تایپیک دارن اون رو معرفی میکنن خوش میاد
سنم هم 20 سال هستش :)
ممنون میشم شما و دیگر اساتید راهنماییم کنن :happy:

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
ببین دوست من شما در هرسنی که باشی میتونی یه سری از ورزشها رو انجام بدی.
که این بستگی به فیزیک بدنی و رشته ورزشی مورد نظر شما داره.خب البته یه سری از رشته های ورزشی هست که برای شروع اونها یکم دیر شده مثل: ژیمناستیک ، ووشو (البته در قسمت فرم) ، تکواندو .... البته به علت احتیاج به انعطاف بدن.معمولا این رشته ها باید از بچه گی کار بشه تا بدن انعطاف خودشو حفظ کنه.
در مورد کونگ فویی هم که گفتی اگه منظورت از کونگ فو همون توآ است فکر کنم بتونی شروع کنی البته باید مطمعن بشی چون من سر رشته ای از این سبک ایرانی ندارم.ولی اگه منظورت ووشوست ، کار در قسمت تالو (اجرای فرم) یکم دیر شده البته در چند سبکش مانند :چانگ چوآن ، شائولین ، نان چو ان و .. ولی در سبک تای چی شما میتونید کار کنید و همینطور در قسمت سانشو (مبارزه آزاد) البته باز هم می گم بستگی به فیزیک بدنی تون داره شاید هنوز انعطاف لازم رو داشته.
و اما در مورد نین جوتسو ؛ در این مورد استاد امیر باید نظر بدن

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد محترم

Electronics Art
میخواستم بدونم فعالیت در رشته های رزمی نیازمند سن خاصی هستش ؟
یعنی اینکه مثلاً باید از سنین کودکی شروع کرد یا میشود در

دوست عزيز نظر من بر اين است كه هيچ موقع براي شروع هنر هاي رزمي دير نيست
همان طور هم كه استاد لين خو اشاره كردند براي بعضي از سبك ها اگر براي كسب درجه مي خواستيد اقدام كنيد مهم بود كه همان طور كه گفتيد براي اين موضوع نيست كه اين جاي خوشحالي دارد
من به شما پيشنهاد مي كنم تا سري به باشگاه كبكانيان واقع در ميدان هفتم تير در تهران بزنيد كه تمام فدراسيون هاي رزمي از جمله فدراسيون كاراته ، تكواندو ، جودو و فدراسيون هنر هاي رزمي كه سبك هايي مثل نين جوتسو و كيك بوكسينگ و ... در آن زير نظر نمايندگان بين المللي آموزش داده مي شود تا از نزديك شاهد تمريناتشان باشيد
شماره تماس باشگاه : 88325363
نين جوتسو روزهاي زوج ساعت 6 تا 7:30 زير نظر كانچو فرجي در همين باشگاه ( سالن هنر هاي رزمي) آموزش داده مي شود
كيوكوشين كاراته هم در همين ساعت زير نظر شيهان آشوري آموزش داده مي شود
اميد وارم هر چه زودتر شاهد حظور شما در جامعه ي رزمي كاران باشيم

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amirhvr :
با سلام خدمت شما اساتيد محترم
دوست عزيز نظر من بر اين است كه هيچ موقع براي شروع هنر هاي رزمي دير نيست
همان طور هم كه استاد لين خو اشاره كردند براي بعضي از سبك ها اگر براي كسب درجه مي خواستيد اقدام كنيد مهم بود كه همان طور كه گفتيد براي اين موضوع نيست كه اين جاي خوشحالي دارد
من به شما پيشنهاد مي كنم تا سري به باشگاه كبكانيان واقع در ميدان هفتم تير در تهران بزنيد كه تمام فدراسيون هاي رزمي از جمله فدراسيون كاراته ، تكواندو ، جودو و فدراسيون هنر هاي رزمي كه سبك هايي مثل نين جوتسو و كيك بوكسينگ و ... در آن زير نظر نمايندگان بين المللي آموزش داده مي شود تا از نزديك شاهد تمريناتشان باشيد
شماره تماس باشگاه : 88325363
نين جوتسو روزهاي زوج ساعت 6 تا 7:30 زير نظر كانچو فرجي در همين باشگاه ( سالن هنر هاي رزمي) آموزش داده مي شود
كيوكوشين كاراته هم در همين ساعت زير نظر شيهان آشوري آموزش داده مي شود
اميد وارم هر چه زودتر شاهد حظور شما در جامعه ي رزمي كاران باشيم

به نقل از LIN KHU CHU :
ببین دوست من شما در هرسنی که باشی میتونی یه سری از ورزشها رو انجام بدی.
که این بستگی به فیزیک بدنی و رشته ورزشی مورد نظر شما داره.خب البته یه سری از رشته های ورزشی هست که برای شروع اونها یکم دیر شده مثل: ژیمناستیک ، ووشو (البته در قسمت فرم) ، تکواندو .... البته به علت احتیاج به انعطاف بدن.معمولا این رشته ها باید از بچه گی کار بشه تا بدن انعطاف خودشو حفظ کنه.
در مورد کونگ فویی هم که گفتی اگه منظورت از کونگ فو همون توآ است فکر کنم بتونی شروع کنی البته باید مطمعن بشی چون من سر رشته ای از این سبک ایرانی ندارم.ولی اگه منظورت ووشوست ، کار در قسمت تالو (اجرای فرم) یکم دیر شده البته در چند سبکش مانند :چانگ چوآن ، شائولین ، نان چو ان و .. ولی در سبک تای چی شما میتونید کار کنید و همینطور در قسمت سانشو (مبارزه آزاد) البته باز هم می گم بستگی به فیزیک بدنی تون داره شاید هنوز انعطاف لازم رو داشته.
و اما در مورد نین جوتسو ؛ در این مورد استاد امیر باید نظر بدن

ممنون از شما دوستان عزیز که جواب دادید :)
ولی امیر جان یه مشکلی است اونم اینکه من تهران نیستم :(
بلکه ساکن تبریز هستم شما در تبریز احیاناً استادی یا دوستی نمیشناسی ؟ ;)

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
images

tcq.gif
تاي چي چوان در واقع هنري است كه به شناخت و توسعه ي انرژي درون مي پردازد چيني ها معتقدند در انسان يك منيع انرژي وجود دارد كه منبع اين انرژي در زير تاف بين دو كليه است هدف در تاي چي چوان آن است كه اين انرژي را توسعه داده و از آن به نحو احسن در زمينه ي ورزش و حفظ سلامت استفاده كرده و حتي پا را فراتر گذاشته و در بسياري از مدارس و آكادمي هاي تاي چي در زمينه مبارزه نيز از اين ورزش استفاده مي كنند
فردي كه تاي چي كار كرده قادر است با يك فشار دست خيلي آرام چندين نفر را نقش زمين كند و هر گونه مقاومتي را در هم شكند و تنها او از نيروي چي يا شي براي اين كار استفاده مي كند . شي يا چي به معني انرژي است و تلفظ آن بنا به استانهاي مختلفي كه از اين هنر استفاده مي كنند فرق مي كند.
براي به كنترل در آوردن اين انرژي و توسعه آن به طوري كه بتوان به موقع دلخواه از اين انرژي استفاده كرد و آن را به دست ها و پاها منتقل كرد نياز به سالها آموزش است و سن در اين ورزش چندان مطرح نيست ولي ساعت ها آموزش و ياد گيري جدي به صورت پي در پي در سرما و گرما يك امر لازم براي پيشرفت در اين سبك رزمي است.
براي به كنترل در آوردن اين انرژي هرگز نبايد عجله كرد و بايد با صبر حوصله كامل به تمرينات مختلف پرداخت.
براي شروع تاي چي چوان بايد فرم هايي كه به هم پيوسته اند را آموخت يك شاگرد بايد با دقت كامل حركات استادش را نگاه كند و نوع تنفسش را هنگام شروع حركت وسط حركت و پايان هر حركت كاملا ياد بگيرد و بر اساس تمرينات مكرر و پي در پي است كه مي توان حركت انرژي را در درون عضلات و اعضاي بدن حس كرد.
يكي از استادان تاي چي مي گويد : دراين زمان بايد روح كاملا متمركز به درون و بيرون باشد.يعني همزمان كه درون را مي نگريم و حس مي كنيم برون را بايد حس كرد.
...
wimps_video.jpg

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
Electronics Art...بلکه ساکن تبریز هستم شما در تبریز احیاناً استادی یا دوستی نمیشناسی ؟

چند تا از دوستان من در تبريز هستند
برايتان پي گيري مي كنم و جوابش به زودي برايتان pm مي فرستم :happy:
پيروز باشيد...

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amirhvr :
چند تا از دوستان من در تبريز هستند
برايتان پي گيري مي كنم و جوابش به زودي برايتان pm مي فرستم :happy:
پيروز باشيد...

ممنون امیر جان :)
شرمنده میکنی :blush:

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
سلام دوست عزیز
نه هدف قهرمانی نیست ( مثلاً شرکت در مسابقات ) چون وضعیت تحصیلی و کار رو اینا اجازه همچین کاری رو نمیده
من بیشتر به خاطر علاقه و پرورش روح و جسم به هنرهای رزمی علاقه مند شدم
در مورد رشته هم چون خودم اطلاعات چندانی ندارم نمیتوانم اظهار نظری بکنم
ولی از کونگ فو و این رشته نینجا که دوستمون در این تایپیک دارن اون رو معرفی میکنن خوش میاد
سنم هم 20 سال هستش :)
ممنون میشم شما و دیگر اساتید راهنماییم کنن :happy:
با سلام
دوست عزیز شما هنوز خیلی جوان هستید وبرای یادگیری هنر رزمی هیچ مشکلی ندارید
موفق باشید

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از jalalisales :
با سلام
دوست عزیز شما هنوز خیلی جوان هستید وبرای یادگیری هنر رزمی هیچ مشکلی ندارید
موفق باشید

ممنون استاد جلالی :)
روحیه میدید :blush:
شما پیشنهاد در مورد انتخاب رشته و یا سبک ندارید ؟؟ ;)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
آقا باز هم میگم تای چی کار کنید بعد هم بروید یک سبک قدرتمند انتخاب زکنید بعد خودتان حیرت مکنید که ای بابا منم اره....

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Muhammadinfo :
آقا باز هم میگم تای چی کار کنید بعد هم بروید یک سبک قدرتمند انتخاب زکنید بعد خودتان حیرت مکنید که ای بابا منم اره....

ممنون دوست عزیز :)
میشه بیشتر توضیح بدید و علت این پیشنهادتون رو هم ذکر کنید :happy:

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirhvr :
images

tcq.gif
تاي چي چوان در واقع هنري است كه به شناخت و توسعه ي انرژي درون مي پردازد چيني ها معتقدند در انسان يك منيع انرژي وجود دارد كه منبع اين انرژي در زير تاف بين دو كليه است هدف در تاي چي چوان آن است كه اين انرژي را توسعه داده و از آن به نحو احسن در زمينه ي ورزش و حفظ سلامت استفاده كرده و حتي پا را فراتر گذاشته و در بسياري از مدارس و آكادمي هاي تاي چي در زمينه مبارزه نيز از اين ورزش استفاده مي كنند
فردي كه تاي چي كار كرده قادر است با يك فشار دست خيلي آرام چندين نفر را نقش زمين كند و هر گونه مقاومتي را در هم شكند و تنها او از نيروي چي يا شي براي اين كار استفاده مي كند . شي يا چي به معني انرژي است و تلفظ آن بنا به استانهاي مختلفي كه از اين هنر استفاده مي كنند فرق مي كند.
براي به كنترل در آوردن اين انرژي و توسعه آن به طوري كه بتوان به موقع دلخواه از اين انرژي استفاده كرد و آن را به دست ها و پاها منتقل كرد نياز به سالها آموزش است و سن در اين ورزش چندان مطرح نيست ولي ساعت ها آموزش و ياد گيري جدي به صورت پي در پي در سرما و گرما يك امر لازم براي پيشرفت در اين سبك رزمي است.
براي به كنترل در آوردن اين انرژي هرگز نبايد عجله كرد و بايد با صبر حوصله كامل به تمرينات مختلف پرداخت.
براي شروع تاي چي چوان بايد فرم هايي كه به هم پيوسته اند را آموخت يك شاگرد بايد با دقت كامل حركات استادش را نگاه كند و نوع تنفسش را هنگام شروع حركت وسط حركت و پايان هر حركت كاملا ياد بگيرد و بر اساس تمرينات مكرر و پي در پي است كه مي توان حركت انرژي را در درون عضلات و اعضاي بدن حس كرد.
يكي از استادان تاي چي مي گويد : دراين زمان بايد روح كاملا متمركز به درون و بيرون باشد.يعني همزمان كه درون را مي نگريم و حس مي كنيم برون را بايد حس كرد.
...
wimps_video.jpg

استاد امیر باتشکر از مطلب عالیتون
ولی بهتر نبود این مطلب رو در تاپیک ووشو می نوشتید؟
بالاخره هر چی نباشه تای چی از سبکهای این رشته است

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
چانگ چوان ووشو ( مشت بلند )​
چانگ چوان يكي از سبك هاي استاندارد كونگ فو چيني است
چانگ چوان در ترجمه به معنای مشت بلند می باشد که در ووشو بعنوان سبک مشت بلند و یا کونگ فوی مشت بلند معروف است . این سبک یکی ازمشخص ترین و بارزترین سبکها در زمره دسته بندی سیستمهای شمالی است که قرنها به شیوه ها و متدهای مختلف و متنوع در کشور چین مورد تمرین قرار می گیرد . اکثر ورزشکاران رشته ووشو بر این موضوع متوفق القولند که این سبک یک شیوه مناسب و مطلوب جهت شکوفائی استعدادهای فیزیکی افراد , توسعه کشیدگی دامنه های حرکتی و همچنین کمک کننده در ازدیاد قدرت انفجاری و سرعت می باشد. در چانگ چوان حرکا ت بصورت تند وسریع , چابک و با قدرت انفجاری انجام شده و مجری می باید دارای یک ریتم روان و با اتکا به نقطه های اوج و فرود قدرت و سرعت در بین حرکات می باشد . در سال 1920 نظریه پرداز ووشو ژدونگ در کتاب خود " طرحی از ووشوچینی " این سبکها را این طور توصیف می کند :
همه چیز حول محور نششاط و سرعت , حمله و عقب نشینی با سرعت , تحرک وغیر قابل پیش بینی بودن , حریف را در حالت شک و ترید نگهداشتن سعی در استفاده از هر روزنه می چرخد . در نتیجه حریف به قدری مشغول است که نمی تواند دفاع موثر داشته باشد. ار آنجا که از پیش روی و عقب نشینی سریع , گریز , حملات بلند و حرکات گسترده بهره می گیرد نام آن چانگ چوان است

چانگ چوان سبك نرم سرعتي وانعطاف پزيري است هنر جويان اين سبك بايد بدن نرم تري نسبت به سبكي مثل
نان چوان (مشت قدرتي ) داشته باشند كه اين نرمي بدن با تمرينات حاصل ميشود.
فرم هاي اين سبك بسيار زيبا و كار بردي است و هر كسي ميتوتند با همين توضيحات مختصر فرم هاي اين رشته را از
بقيه سبك ها تميز دهد.
در كونگ فو اكثر حركات از طبيعت گرفته شده . چرخش دستان باز در چوانگ چوان با الهام از اسياب بادي است.
در مجموع چانگ چوان از بقيه سبك هاي ووشو كه الان در ايران كار ميشه بهتر است.
من كه روزهاي از ياد نرفتني همراه با يك استاد واقعي در اين سبك داشتم.
DSS3_2%20copy.jpg
تايچي براي افراد مسن مناسب تر است تا يك جوان پر انرژي.

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
ممنون استاد جلالی :)
روحیه میدید :blush:
شما پیشنهاد در مورد انتخاب رشته و یا سبک ندارید ؟؟ ;)
با سلام
دوست عزیز این بسته به علاقه هدف و استعداد شما دارد
قرار بگذارید هفته آینده با هم چت می کنیم

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
نفوذ در آن؛ دشوار و آسان؛اين است قواعد دائو

جان وتنت را بيدار نگه دار که در تعاليم من هيچ رازی وجود ندارد

دزينگ؛ چی و شن سه نيروی گرانبهای روان هستند

بدان که نبايد پرده از رازها برداشت.

تو نيز آنها را بر ملا مکن و در ژرفای وجودت محفوظشان دار

بدين شرط حکمت دقيق را به تو می آموزم

بدان که راز داری بزرگترين سودها را دارد.

نفس اماره را از خود دور کن

برای شناختن بايد خالص بود

ببايد اوج گرفتن و سير کردن در مدار ماه

ماه پناه دهنده خرگوش يشم؛ خورشيد پناه دهنده خروس طلا

همچنين مار است به تنگی بر گرد لاک پشت پيچيده

چنبرهء کامل مار تصوير سرنوشت است

طريقت بودا راهبر به جاودانگی است و در اين شکی نيست.

:f34r:

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوباره به اساتید هنرهای رزمی:happy: :happy:
از دوستانی که درمورد ووشو اطلاعاتی دارند تقاضا دارم ترد ووشو رو از این مطالب بی نصیب نگذارند.:lol:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ninja.jpg

با سلام خدمت اساتيد محترم

linkhooنفوذ در آن؛ دشوار و آسان؛اين است قواعد دائو
جان وتنت را بيدار نگه دار که در تعاليم من هيچ رازی وجود ندارد
دزينگ؛ چی و شن سه نيروی گرانبهای روان هستند....

استاد linkhoo قواعد و جملات خوبي رو بيان كرديد ممنون

lord cyahچانگ چوان يكي از سبك هاي استاندارد كونگ فو چيني است...

استاد lord cyah از مطالب ارزنه اي كه ارائه كرديد كمال تشكر و قدر داني را دارم

ولی بهتر نبود این مطلب رو در تاپیک ووشو می نوشتید؟
بالاخره هر چی نباشه تای چی از سبکهای این رشته است

بله حق با شماست ولي قبلا به يكي از اساتيد گفته بودم كه در هنر هاي رزمي مي نويسم به همين دليلم اينجا آوردم

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

اگه دوست دارید راه سیرو سلوک را حتی در هنرهای رزمی و مخصوصا مراقبه ها را کامل یاد بگیرید به سایت http://www.righttheprophet.com
بروید که استاد من هستن.

با تشکر فراوان

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
گه دوست دارید راه سیرو سلوک را حتی در هنرهای رزمی و مخصوصا مراقبه ها را کامل یاد بگیرید به سایت بروید که استاد من هستن.

اين سايت ربطي به ورزش نداره
جالبه كه سايت استاد شما فيلتر نشده .. اموزش جادوگري​

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

عزیزان شما اگه مطالب اون سایت را از اول دنبال کنید میبینید عرفان هست نه جادو گری و جادوگرهای قدیمی هم همه عارف بودن.

و اگه شما بتونی اون راه را طی کنی،انرژی درونی شما زیاد خواهد شد و در هنرهای رزمی هم مورد استفاده است.

استاد HCSPN در مراقبه خود راهی برای زیاد شدن انرژی درونی گفتم ولی مراقبه هایی که استاد رایت در سایت گفته برای نزدیکی با خدا و باز شدن رازهای ملکوت بر شماست که این خودش باز هم در هنرهای رزمی کاربرد داره.

با تشکر

بالا