• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام.
تنها کاری که باید شما بکنید اینه که عضو این سایت بشید،نرم افزارشو که حدود 12 مگابایت بیشتر نیست دانلود کنید،یک شماره موبایل واقعی (صفر رو با 98 جایگزین کنید)وارد کنید و کدی که به موبایلتون میاد رو به همون شماره ارسال کننده اس ام اس کنید،یک تیکت به پشتیبانی بزنید و عکس از صفحه پروفایلتون بعد از فرستادن کد بذارید،بعد نرم افزار رو اجرا کنید(باید حتما به اینترنت متصل باشید)،و بعد هرکار دیگه ای که داشتید انجام بدید،و فقط نرم افزار رو درحالی که به اینترنت وصلید،باز بذارید.روزانه 1 دلار درآمد شما خواهد بود که می شود حدود 3500 تومان.
در ضمن این نرم افزار مصرف فوق العاده کمی دارد،به این صورت که وقتی نرم افزار رو اجرا کردید،یک اسکریپت 10-15 کیلوبایتی دریافت کرده و شروع به پردازش آن می کند و بعد از یک ساعت(یا کمتر یا بیشتر)آن را به سرور ارسال کرده و یک اسکریپت فوق العاده کم حجم دیگر دریافت می کند.
سوالی بود توی همین تاپیک بپرسید.:cool:

برای عضویت اینجا کلیک کنید

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان این وب سایت ها میان از قدرت دستگاه شما استفاده میکنند و برای خودشون کوین های مجازی استخراج میکنند و در ازای اون به شما پول کمی میدند . به نظر من این کار منطقی نیست و میتونید بجاش خودتون استخراج داشته باشین .

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دوستان این وب سایت ها میان از قدرت دستگاه شما استفاده میکنند و برای خودشون کوین های مجازی استخراج میکنند و در ازای اون به شما پول کمی میدند . به نظر من این کار منطقی نیست و میتونید بجاش خودتون استخراج داشته باشین .

خوب چه جوری استخراج کنیم؟

Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز ، خیلی مبحث طولانی هستش و اینجا فکر نکنم بشه خوب توضیح دادش . هم یک تاپیک اینجا هست در مورد بیت کوین و هم اگه دوست داشتین میتونید به فروم و سایت پولفا برید - خوشحال میشم .

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
دوست عزیز ، خیلی مبحث طولانی هستش و اینجا فکر نکنم بشه خوب توضیح دادش . هم یک تاپیک اینجا هست در مورد بیت کوین و هم اگه دوست داشتین میتونید به فروم و سایت پولفا برید - خوشحال میشم .

من این جمله رو از شما 1000 بار شنیدم شما اگه هر بار 1 خط توضیح میدادید به جای تبلیغ سایتتون الان همه فهمیده بودیم جریان چیه .

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
من این جمله رو از شما 1000 بار شنیدم شما اگه هر بار 1 خط توضیح میدادید به جای تبلیغ سایتتون الان همه فهمیده بودیم جریان چیه .

خب دوست عزیز این سوال که چجوری استخراج کنیم مثل این میمونه که من بیام بگم که چجوری میشه وب سایت درست کرد . انتظار داری مطلبی که هنوز تمام افراد با خوندن هم متوجه ش نمیشن رو چه توضیحی بهت بدم ؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
اگه هرکی علاقه داره باید بخونه نه اینکه منتظر وایسته که بقیه بهش توضیح بدن . ما ایرانی ها بهترین روش درامد رو میخواهیم ، از همچی ایراد میگیریم والی خودمون نمیخایم بخونیم یک کلمه .
در ضمن من بارها تو همین فروم خلاصه ش رو گفتم ، بخصوص تو تاپیک بیت کوین .

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
خب دوست عزیز این سوال که چجوری استخراج کنیم مثل این میمونه که من بیام بگم که چجوری میشه وب سایت درست کرد . انتظار داری مطلبی که هنوز تمام افراد با خوندن هم متوجه ش نمیشن رو چه توضیحی بهت بدم ؟

اگه هرکی علاقه داره باید بخونه نه اینکه منتظر وایسته که بقیه بهش توضیح بدن . ما ایرانی ها بهترین روش درامد رو میخواهیم ، از همچی ایراد میگیریم والی خودمون نمیخایم بخونیم یک کلمه .
در ضمن من بارها تو همین فروم خلاصه ش رو گفتم ، بخصوص تو تاپیک بیت کوین .

دوست عزیز من قصدی نداشتم کلا گفتم شما که انقدر تبلیغ سایتتو میکنی 2 خط توی هر پست توضیح بده که چی هست بلکه افراد جذب بشن .

والا من هم علاقه ای نداشتم شاید هم از نبود وقت و حوصله بوده ( چون حدود 3-4 ماه پیش فکر میکنم اسمشو واسه اولین بار شنیدم ) اگه بخوام هم یادبگیرم ترجیح میدم از سایت های خارجی یاد بگیرم که تا حالا هرچی یادگرفتم از ایرانیا نبوده !

بعدشم در مورد اینکه چجور میشه وبسایت درست کرد من میگم یه هاست نیازه و یه دامین و بعدشم یه CMS مثل وردپرس نصب می کنی و بقیش مثل وبلاگ میشه .
توضیح بیشتر خواستی برو به این سایت ها مراجعه کن .

پس میشه از هر چیزی توی 2 خط توضیح مختصر و مفید داد

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
نه دوست گرامی من هم هیچ توهینی نمیخام بشه به کسی . اگه هم شد معذرت میخام همینجا.

اره خب همیشه مطلب انگلیسی مرجع بهتری هستش برای یاد گیری ، ما هم غیر اونائی که خودمون مینویسیم ، سی میکنی مقالات رو ترجمه کنیم که کیفیت رو حفظ کنیم .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خوب یه سوال،با یه CPU شما حداکثر چقدر استخراج خواهید داشت؟ 0.01 کوین؟ 1 دلار؟ اون هم وقتی هر کسی می پرسه میگید پیچیده است!تازه به پول تبدیل کردن کوین ها هم وقت گیره،اما این روش بدون دردسر هست و پول رو نقدا و آنی پرداخت می کنه.
یک نکته جالب در مورد این روش این هست که شما با پرداخت هر 50 دلار،به مدت یک سال می تونید یک Thread بخرید که روزانه 1 دلار به ازای هرکدام درآمد خواهید داشت.
مثلا اگر شما 10 Thread به مبلغ 500$ بخرید،بعد از 50 روز پولتون بر می گرده و بعد از اون ماهانه 300$،یعنی چیزی حدود 1 میلیون تومان در ماه درآمد خواهید داشت،و البته تا 100 Thread هم قابل خرید هست،یعنی 10 میلیون تومن درماه!
من که خودم قصد دارم به زودی Thread بخرم،حتی اگه سایت اسکم بشه و جمع کنه بره،از طریق درخواست Refund میشه پول رو برگردوند،قبلا توی پی تی سی Fastcash4u 3 دلار سرمایه گذاری کردم،سایت اسکم شد،یه ایمیل زدم آلرت پی،توضیح دادم،بعد از 7 روز پولم برگشت! :D

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
فقط هر کاری میکنید دوستان از فایروال و انتی ویروس کاملا بروز شده روی سیستمتون غافل نشید،
متاسفانه تعداد اینگونه برنامه ها روی نت زیاد شده و درصد بالاییشون به جای بهره وری به منظور تخریب عرضه میشن و حاوی ویروس و کرم هستن.

{ موفق باشید }

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
خوب یه سوال،با یه CPU شما حداکثر چقدر استخراج خواهید داشت؟ 0.01 کوین؟ 1 دلار؟ اون هم وقتی هر کسی می پرسه میگید پیچیده است!تازه به پول تبدیل کردن کوین ها هم وقت گیره،اما این روش بدون دردسر هست و پول رو نقدا و آنی پرداخت می کنه.
یک نکته جالب در مورد این روش این هست که شما با پرداخت هر 50 دلار،به مدت یک سال می تونید یک Thread بخرید که روزانه 1 دلار به ازای هرکدام درآمد خواهید داشت.
مثلا اگر شما 10 Thread به مبلغ 500$ بخرید،بعد از 50 روز پولتون بر می گرده و بعد از اون ماهانه 300$،یعنی چیزی حدود 1 میلیون تومان در ماه درآمد خواهید داشت،و البته تا 100 Thread هم قابل خرید هست،یعنی 10 میلیون تومن درماه!
من که خودم قصد دارم به زودی Thread بخرم،حتی اگه سایت اسکم بشه و جمع کنه بره،از طریق درخواست Refund میشه پول رو برگردوند،قبلا توی پی تی سی Fastcash4u 3 دلار سرمایه گذاری کردم،سایت اسکم شد،یه ایمیل زدم آلرت پی،توضیح دادم،بعد از 7 روز پولم برگشت! :D

منظورم مفهوم واقعی بیت کوین و استخراج بودش دوست عزیز وگرنه اینکه ی کینی رو استخراج کنید مطلب سختی نیست .

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
یک توع تروجان هست دوست عزیز

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من عضو این سایت هستم هر کاری کردم وریفای نشد یعنی انگاری اس ام اس دستشون نمیرسه ولی در کل چیز خوبی هست یعنی شنیدم پرداختی داره

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک توع تروجان هست دوست عزیز
شما اگه اینطور فکر می کنی می تونی لینک دانلود نرم افزارش رو توی یکی از آنتی ویروس های آنلاین تست کنی ببینی چند تاشون به عنوان وایروس یا تروجان یا...ریپورتش می کنن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من عضو این سایت هستم هر کاری کردم وریفای نشد یعنی انگاری اس ام اس دستشون نمیرسه ولی در کل چیز خوبی هست یعنی شنیدم پرداختی داره
یادمه یه جا تو سایتش نوشته بود اگه شماره تون وریفای نشد،یه عکس از کپی سند سیم کارت موردنظر بفرستید تا خودمون وریفای کنیم،شما می تونید یه تیکت بزنید و بگید سند های سیمکارت به انگلیسی نیست،و مثلا به جاش شماره ای که براتون اس ام اس شده رو با تیکت بهشون بگید تا وریفای کنن و Trial Threadتون رو فعال کنن.

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
یه سوالی : وقتی برنامه را اجرا میکنیم مبلغ کسب شده بعد از چند ساعت نشون داده میشه!؟
من چهل دقیقه هست که برنامه را اجرا کردم ولی هنوز 0.0000 USD هست!
اینم عکس:
22.png

درسته چهل دقیقه چیزی نیست ولی خب لااقل باید شده باشه 0.0001

بالا