• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
راستی در مورد یه سایت دیگه ای که شما تبلیغش میکنید یعنی "تک رنک" اون رو هم باید خدمتتون عرض کنم که موقع ثبت نام خطا میده !!!
یعنی بعد از چند ثانیه ، صفحه ثبت نام رفرش میشه و نمیشه ثبت نام کرد !
یعنی خواهشا شما با این ایمیل

dastafshan
@
ymail.com

" اگه تونستید "من رو هم ثبت نام کنید . نام کاربری هم همین " 123456hhh " باشه و رمز هم با خودتون !
واقعا من در این مورد هم میخواستم با لینک شما ثبت نام کنم ولی این مورد هم نشد که نشد ...

امیدوارم شما بتونید ثبت نامم کنید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
راستی در مورد یه سایت دیگه ای که شما تبلیغش میکنید یعنی "تک رنک" اون رو هم باید خدمتتون عرض کنم که موقع ثبت نام خطا میده !!!
یعنی بعد از چند ثانیه ، صفحه ثبت نام رفرش میشه و نمیشه ثبت نام کرد !
یعنی خواهشا شما با این ایمیل

dastafshan
@
ymail.com

" اگه تونستید "من رو هم ثبت نام کنید . نام کاربری هم همین " 123456hhh " باشه و رمز هم با خودتون !
واقعا من در این مورد هم میخواستم با لینک شما ثبت نام کنم ولی این مورد هم نشد که نشد ...

امیدوارم شما بتونید ثبت نامم کنید
والا یه تک رنک فقط مونده که پرداخت داره اونم می ترسم براتون اکانت بسازم به خاطر آی پی خودم هم بن بشم پس شرمنده...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز من نمیدونم چرا همیشه شما این تیپی جواب میدید !
الان بالاخره چی شد ؟
این مثالتون در مورد اون سایتی که تبلیغش رو میکنید "اثبات" بود یا "نقض" ؟؟؟
از اونجایی که امثال من ، اصولا به مدد دانشگاه و دانشجویی ، هزاران لغت بلدند ولی هیچ جمله ای رو نمیتونن معنیش رو بفهمن !!! لطف کنید اون لینک ها رو نقد کنید که چرا راست نمیگن ؟
( البته اصرار من به شما واضحه که به چه دلیل هست => چون شما هنوز در امضاتون دارید این سایتو تبلیغ میکنید و زیر مجموعه میگیرید . در نتیجه اگر حرف اونها درست باشه ، زیر مجموعه های شما ( که احتمالا من هم جزو اونها خواهم شد ) با این ویروس ، بدبخت میشن !!! )
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
الان این بالاخره این شد که هم اگر توی گوگل بزنید فلان سایت اسکمه کلی نتیجه میاد و هم اگر بزنید بهترین هست باز هم کلی نتیجه میاد.پس در نتیجه به هیچ کدوم نمیشه استنباط کرد.بعضی سایت ها و مخصوصا TBN میگن نرم افزار مربوط به این سایت ویروس داره،اما غیر از یه آنتی ویروس،هیچ کدوم از آنتی ویروس ها به عنوان ویروس نمی شناسنش!!!یه نفر هم کد برنامه رو دیکامپایل کرده و می گه از صفحه مانیتور عکس می گیره و ارسال می کنه به سرور!اولا اگر میزان ترافیکی که نرم افزارش استفاده می کنه رو چک کنید،مصرف ترافیکش فوق العاده کمه و این احتمال هم فوق العاده پایین،دوما حالا ما فرض می گیریم آره،عکس میگیره می فرسته،شما توی هر سایتی که پسووردتو می زنی به شکل ستاره نشون داده میشه درسته؟ خوب پس فایدش چیه براشون؟!کلا بحث مسخره ای هست این بحث ویروس و...که در مورد این سایت گفته میشه. :)

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
الان این بالاخره این شد که هم اگر توی گوگل بزنید فلان سایت اسکمه کلی نتیجه میاد و هم اگر بزنید بهترین هست باز هم کلی نتیجه میاد.پس در نتیجه به هیچ کدوم نمیشه استنباط کرد.بعضی سایت ها و مخصوصا TBN میگن نرم افزار مربوط به این سایت ویروس داره،اما غیر از یه آنتی ویروس،هیچ کدوم از آنتی ویروس ها به عنوان ویروس نمی شناسنش!!!یه نفر هم کد برنامه رو دیکامپایل کرده و می گه از صفحه مانیتور عکس می گیره و ارسال می کنه به سرور!اولا اگر میزان ترافیکی که نرم افزارش استفاده می کنه رو چک کنید،مصرف ترافیکش فوق العاده کمه و این احتمال هم فوق العاده پایین،دوما حالا ما فرض می گیریم آره،عکس میگیره می فرسته،شما توی هر سایتی که پسووردتو می زنی به شکل ستاره نشون داده میشه درسته؟ خوب پس فایدش چیه براشون؟!کلا بحث مسخره ای هست این بحث ویروس و...که در مورد این سایت گفته میشه. :)
ببخشید ها چه ربطی به عکس داره
کیلاگر هم عکس میگیره هم هر کلیدی بزنی رو ثبت میکنه میفرسته به ایمیل یکیشو خودم ساختم تست شده هم هست فقط مشکلش همه آنتی ویروسا میگیرنش:D انشالا اون هم حل میکنم بعد با یه چیزی بایندش میکنم
لینک دانلود کی لاگر من : Golden_Eyes.exe - Solidfiles اجراش کنی هم از دسکتاپت عکس میگیره میفرسته به جیمیلم هم هر کلیدی بزنی بازم میفرسته (البته اگه آنتی ویروس نداشته باشی)
Golden_Eyes_Image.exe - Solidfiles این یکی باز خودم ساختم همون بالایی هست با این تفاوت اجراش کنی عکسه ولی اون پشت کار بالایی رو انجام میده (البته اگه آنتی ویروس نداشته باشی)

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
والا یه تک رنک فقط مونده که پرداخت داره اونم می ترسم براتون اکانت بسازم به خاطر آی پی خودم هم بن بشم پس شرمنده...

مترسید آی پی تون بن بشه ! :blink:
شما که سلطان وبمستری هستید چرا این حرفو میزنید ؟
خوب با یه نرم افزار تغییر آی پی ، آی پیتونو تغییر بدید ...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ببخشید ها چه ربطی به عکس داره
کیلاگر هم عکس میگیره هم هر کلیدی بزنی رو ثبت میکنه میفرسته به ایمیل یکیشو خودم ساختم تست شده هم هست فقط مشکلش همه آنتی ویروسا میگیرنش:D انشالا اون هم حل میکنم بعد با یه چیزی بایندش میکنم
لینک دانلود کی لاگر من : Golden_Eyes.exe - Solidfiles اجراش کنی هم از دسکتاپت عکس میگیره میفرسته به جیمیلم هم هر کلیدی بزنی بازم میفرسته (البته اگه آنتی ویروس نداشته باشی)
Golden_Eyes_Image.exe - Solidfiles این یکی باز خودم ساختم همون بالایی هست با این تفاوت اجراش کنی عکسه ولی اون پشت کار بالایی رو انجام میده (البته اگه آنتی ویروس نداشته باشی)
یه بار دیگه بخونید من چی گفتم،گفتم اون شخصی که دیکامپایل کردتش گفته توی کدش قسمتی هست که عکس میگیره از صفحه،نگفته کی لاگر داره :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مترسید آی پی تون بن بشه ! :blink:
شما که سلطان وبمستری هستید چرا این حرفو میزنید ؟
خوب با یه نرم افزار تغییر آی پی ، آی پیتونو تغییر بدید ...
من قبلا برای یه نفر با آی پی جعلی اکانت ساختم دادم بهش نه تنها بن شد اون اکانت،بلکه برای خودم هم پیغام اومد اکانت شماره فلان متعلق به شماست... :blink:
در ضمن نمی دونم مشکل الان کجاست،لینک ثبت نام به راحتی باز میشه...اگه باز هم ارور داد بگید تا یه فکری بکنیم
;)
http://takrank.com/user/user_register.php?lang=fa&ref=101917901

Last edited:

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
یه بار دیگه بخونید من چی گفتم،گفتم اون شخصی که دیکامپایل کردتش گفته توی کدش قسمتی هست که عکس میگیره از صفحه،نگفته کی لاگر داره :)
هر چی که عکس میگیره کی لاگره دیگه(حتما نباید که چون اسمش KeyLogger هست فقط کلید رو بفرسته)
بیخیال داداش من اشتباه کردم ببخشید

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
من قبلا برای یه نفر با آی پی جعلی اکانت ساختم دادم بهش نه تنها بن شد اون اکانت،بلکه برای خودم هم پیغام اومد اکانت شماره فلان متعلق به شماست... :blink:
در ضمن نمی دونم مشکل الان کجاست،لینک ثبت نام به راحتی باز میشه...اگه باز هم ارور داد بگید تا یه فکری بکنیم
;)
http://takrank.com/user/user_register.php?lang=fa&ref=101917901

اکسپلوررم ظاهرا با تک رنک مشکل داشت . با فایرفاکس امتحان کردم حل شد بالاخره

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اکسپلوررم ظاهرا با تک رنک مشکل داشت . با فایرفاکس امتحان کردم حل شد بالاخره
اکسپلورر دیگه از رده خارج شده از گوگل کروم استفاده کنین،سایتش توی گوگل کروم بهتر عمل می کنه.

iwantasustaichi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..حتما باید کامپیوتر رو هر روز روشن بزاریم؟

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوستان من پستهای این تاپیک را خوندم مثله این که این سایت قبلا پرداختی داشته ولی فعلا اوضاعش خرابه.اگه کسی از دوستان اطلاعات کامل داره خواهشا بگه این سایت هنوز پرداختی داره؟ به چه بانکهایی پرداخت می کنه؟

rezawh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من تازه کارم و همین الان loginشدم.اما نمیتونم وریفای کنم،در واقع phone نمیبینم.دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟ممنون

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
روزی چند ساعت باید سیستم روشن باشه؟؟

پ ن : من یک کاپیتان هستم - ما همه باهم رفیقیم - هر چیز که در جُستن آنی ، آنی

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
:Dالکی میگن اوسکل یه پرندست:D
تاپیک زیرخاکی نیارید بالا