شما الان برو دکمه برداشت رو بزن ببین اون متن مربوط به Payza Refunds میاد؟من 10 روز پیش 5.5 دلار درخواست داده بودم به egopay امروز برگشت داده چرا؟چه جوری باید برداشت کنم؟
شما الان برو دکمه برداشت رو بزن ببین اون متن مربوط به Payza Refunds میاد؟
چرا...می دونین قضیه چیه؟نه چنین چیزی نیومد.قرار نیست دیگه به egopay پرداخت داشته باشه؟
نه...اولش سایت داشت مثل آدم کار می کرد و شما تا درخواست ریخته شدن درآمدت به حساب پی زات رو می کردی،آنی واریز می شد،اما یهو پی زا حساب صاحب سایت رو با چند میلیون دلار!!!بست،همه چی رو بهم ریخت!
حالا یه عده برای اینکه سایت های خودشون رو تبلیغ کنن،میان توی تاپیک با فونت 78 می نویسن: این پرداختی نداره!اسکمه!بیاید توی سایت امضای من عضو بشید روزی 500 تا تک تومنی از سایت چاخان بازدید،یا میرزا رنک بگیرید! :lol:
اخبار جدید و خوب:
با پی زا دارن به یه نتایجی می رسن که حتی ممکنه دوباره شروع کنن به پرداخت با پی زا!
رو اسمت کلیک کن بعد شمارتو بدون 0 وارد کن اس ام اس میاد کد رو به همون شماره ارسال کن بعد اکانتت فعال میشهسلام دوستان
تو سایت عضو شدم ، برنامه هم دانلود کردم
حالا چطوری اکانت ویرفاید کنم؟(تو پست اول گفته شده بود با شماره موبایل ولی شماره رو من کجا باید وارد کنم جایی رو پیدا نکردم)
ممنون
We have received a list of opened disputes against DG and are seeking a way how to expedite these requests. To reduce the workload for Payza staff we have approached them with a proposal to let us perform payouts via API as before. So far Payza has one condition: they ask us to resolve the situation with members on our side first to minimize the number of opened disputes.
Above said, to speed up the process resuming payments for high risk countries members are kindly requested to void their dispute unless intentions to abandon the project still remains. We have assured Payza that all funds in our account will be used for payouts to members and seek their professionalism resolving the present status with pending payments.
As soon as we receive positive feedback from Payza all payouts will be fully instant again. We see no obvious reasons for this turnaround to take a negative scenario and will update all members within the next 24 hours.
Thank you for your continued patience and understanding.
Cordially, DG Management
Cyberlife دستت درد نکنه بابت خبر
از اولش معلوم بود خورده شیشه داره
ولی واقعا دمش گرم چون اولین دلاری که کسب درامد کردم از یک سایت بود
این سایت کلاهبرداره و نرم افزار اون یک تروجان بسیار خطرناکه که تمام پسووردها و اکانتها رو هک میکنه
و به سایت سازنده ارسال میکنه، لطفاً اینجا رو بخونید :
COINGENERATION SCAM - BIG CONSEQUENCES - eMoneySpace
https://www.google.com/#q=coingeneration+scam
بله دوست عزیز طبق اون لینک ها این سایت اسکم و ویروس و همه چی هست،خوب حالا اینو ببین:سلام
الان این سایت اسکم هست و کلاهبردار یا این دو تا لینک متوهمن ؟ :blink:
بله دوست عزیز طبق اون لینک ها این سایت اسکم و ویروس و همه چی هست،خوب حالا اینو ببین:
ملی باکس بهترین - Google Search
به به هزاران سایت الان گفتن ملی باکس بهترین سایت دنیاست!
و حالا:
http://forum.persiantools.com/t451255.html
eeeeeeeeeee دیدی چی شد؟! آدم نمی دونه کدوم رو باور کنه،اما چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...![]()