گفتند که نهایتا تا 10 روز دیگر پرداخت همه صورت خواهد گرفت باید 10 رو دیگه نهایتا صبر کنیم . این سایت پشتوانش قویه مطمئن باشین.انگار استارتر نیستش بیاد دفاع کنه از سایت..
ما پولمونو میخوایم یالا![]()
بازدیدساز؟!! :lol:حتما اینم یه چیزی مثل بازدید ساز از آب در میاد.
دفاع چیه؟ من فقط حق رو از باطل جدا می کنم و مشتی در دهن یاوه گویان می زنم و دولت تعی...انگار استارتر نیستش بیاد دفاع کنه از سایت..
ما پولمونو میخوایم یالا![]()
شما هر عددی توی خبر دیدی اومدی اینجا نوشتی و یه داستان هم براش ساختی! :lol:گفتند که نهایتا تا 10 روز دیگر پرداخت همه صورت خواهد گرفت باید 10 رو دیگه نهایتا صبر کنیم . این سایت پشتوانش قویه مطمئن باشین.
امروز گفتن که دو میلیون دلار از دست دادند (به خاطر مسائل مربوط به پیزا و..) ولی پرداختیها رو انجام میدن اول از همه هم پرداختیهای paxum رو انجام میدن بعدش هم پرداختیهای دیگه رو نهایتا هم 10 روز طول خواهد کشید.
بازدیدساز؟!! :lol:
بازدیدساز اینه:داش اگه اطلاع داری بگو ببینیم این بازدید ساز چیه !!!
مرسی
بازدیدساز اینه:
http://forum.persiantools.com/t433304.html
![]()
کلاهبرداری که حتما به این معنا نیست که سایت جمع کنه بره!متن رو که بخونید متوجه میشید که در "خفا" کلاهبرداری می کنه این سایت.سایته هنوز پابرجاست که !!!
سایته هنوز پابرجاست که !!!
هر 24 ساعت = 1 دلار.چقدر باید به اینترنت متصل باشیم؟ منظورم اینه که مدت زمان خاصی باید متصل باشیم که 1 روز حساب بشه و 1 دلار بهمون بدن؟
دوباره درخواست بدین.تیکت قبلی رو Send To Archive بزنید.من در خواست trial دادم 3 روزه جواب ندادن
عاقا دیگه دلار الان ۲۹۰۰ه باید اسم تاپیک عوض شه :دی
ارسال شده توسط ایپد مینی
من در خواست trial دادم 3 روزه جواب ندادن
چقدر باید به اینترنت متصل باشیم؟ منظورم اینه که مدت زمان خاصی باید متصل باشیم که 1 روز حساب بشه و 1 دلار بهمون بدن؟
تجربه ثابت کرده فقط کسی که میخواد یه مطلب غیر واقعی رو به دیگران تحمیل کنه متنش رو Bold می کنه.دیگه پول نمیده|!!!
برای چی کامپیوترتون رو بیخود روشن بزارید!!!
برید تو فورومش ببینید چندین نفر شاکی داره