• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*بشتابید*3500 تومان درآمد در روز بدون نشستن پشت سیستم*بشتابید*

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
وقتی توی تاپیک من چیزی می نویسی باید منتظر یه جواب از من باشی. :)
راستی خیلی خوبه که واسه پست دادن از کسی اجازه نمی گیری. :)
موفق باشید :)
تعریف درستی از انجمن نداری!این جا تاپیک بزنی صاحبش نیستی! تاپیک حول یک موضوع بچرخه همه حق اظهار نظر دارن چه موافق شما چه مخالف شما!! اگر مشکلی داری که بقیه مشکلشون مطرح میکنن میتونی وبلاگ بزنی خودت پست بذاری و به به چه چه کنی!بازم اگر مشکلی دارید میتونید از مدیران راهنمایی بگیرید چون دیگه نیازی به توضیح این مطالب نمیبینم!
موفق باشید!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تعریف درستی از انجمن نداری!این جا تاپیک بزنی صاحبش نیستی! تاپیک حول یک موضوع بچرخه همه حق اظهار نظر دارن چه موافق شما چه مخالف شما!! اگر مشکلی داری که بقیه مشکلشون مطرح میکنن میتونی وبلاگ بزنی خودت پست بذاری و به به چه چه کنی!بازم اگر مشکلی دارید میتونید از مدیران راهنمایی بگیرید چون دیگه نیازی به توضیح این مطالب نمیبینم!
موفق باشید!
شما که تعریف درستی از انجمن داری و از کلمه ر*دن توش استفاده می کنی،برای همه ما بسه. ;)

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
شما که تعریف درستی از انجمن داری و از کلمه ر*دن توش استفاده می کنی،برای همه ما بسه. ;)
به شخص خاصی توهین نشده , کلمه هم بار خاصی نداشته و خوندنش هم ذهنیت قبلی میخواد, البته خوب از این نگذریم استفاده ازش واسه مغلطه هم بهونه خوبی بوده! ;)
همه اکانتامو بستن 6 تا اکانت داشتم
biggrinsmiley.gif

ویرایش: نه ببخشید مثل اینکه درست شدن
میفهمن آخر سر بپا :D
با vm کار کنی مطمئن تره

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
موفق باشید!
داداش منم حساب مثل شما شده 9 دلار برداشتی که زده بودم صفر شده از وقتی هم که برداشتی رو زده بودم به این ور همه چی صفر شده البته حساب اصلی تو سایت دست نخورده باقی مونده

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
داداش منم حساب مثل شما شده 9 دلار برداشتی که زده بودم صفر شده از وقتی هم که برداشتی رو زده بودم به این ور همه چی صفر شده البته حساب اصلی تو سایت دست نخورده باقی مونده
آره داداش منم 2 دلار ته حسابم مونده بود اون سر جاش هست ولی اون 11.5 دلاری که درخواست داده بودم چند روز رو pending بود امروز رفتم دیدم 11.5 دلاررو کردن 0 دلار(+ payment های روزانه ترد ) و هیچی هم به حساب نریختن حالا به چند تا بخش تیکت زدم امیدوارم نتیجه بده!

baranaval

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آره داداش منم 2 دلار ته حسابم مونده بود اون سر جاش هست ولی اون 11.5 دلاری که درخواست داده بودم چند روز رو pending بود امروز رفتم دیدم 11.5 دلاررو کردن 0 دلار(+ payment های روزانه ترد ) و هیچی هم به حساب نریختن حالا به چند تا بخش تیکت زدم امیدوارم نتیجه بده!
اره منم تیکت زدم به پشتیبانی منتظرم ببینم چی میگن بعضی از زیرمجموعه ها دارن به خاطر پرداختی های سایت ازش دست میکشن امیدوارم هر چه زودتر سرعت پرداختی ها به روال عادی برگرده که زیرمجموعه ها هم اشتیاق بیشتری به سایت پیدا کنند.

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
بالاخره ترد رایگان من رو دادن !

اصلا به تیکت جواب نمیدن ، باید بری توی چت روم بعد منتظر ادمین باشی . ادمین ها قرمزن . بعد که اومدن روی اسمشون کلیک کنید و متن زیر رو بدی :

Hello Admin,Plz active my trial thread my id=123456

به جای 1 تا 6 ایدی خودتون رو بذارید

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من نتونستم برنامه اشو دانلود کنم. اون روشی هم جناب AbolTheRocker امتحان کردم اما نشد. راه دیگه ای نیست ؟

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
من نتونستم برنامه اشو دانلود کنم. اون روشی هم جناب AbolTheRocker امتحان کردم اما نشد. راه دیگه ای نیست ؟

داداش سیستم هیچ مشکلی نداره ، البته فکر کنم .

چون من همین الان دوباره تست کردم ، دانلود شد. حجمش هم 3.3 مگابایت هست

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
داداش سیستم هیچ مشکلی نداره ، البته فکر کنم .

چون من همین الان دوباره تست کردم ، دانلود شد. حجمش هم 3.3 مگابایت هست

من چند بار امتحان کردم نشد. وسط دانلود ارتباط با سرور قطع میشه و دوباره از اول میره برا دانلود که بازم ارتباط قطع میشه. شما اگر می تونید یه جا این برنامه رو برام آپلود کنید که من دانلودش کنم. ممنون میشم

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
من چند بار امتحان کردم نشد. وسط دانلود ارتباط با سرور قطع میشه و دوباره از اول میره برا دانلود که بازم ارتباط قطع میشه. شما اگر می تونید یه جا این برنامه رو برام آپلود کنید که من دانلودش کنم. ممنون میشم

من که مشکلی با دانلود و اپلود اون ندارم ، ولی استارتر عزیز گفتن اگر من نرم افزار رو دانلود کنم بدم به شما ، شما هر چی کار کنی پولش میاد به من . باید خودتون دانلود کنید

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
من به admin مشکلمو گفتم اررور هم نشونش دادم گفت از یک سیستم دیگه با یک ip دیگه امتحان کن رفتم کافی نت بار اول اررور داد بار دوم سریع دانلود شد (با مرورگر فایر فاکس)
شما اگه کسی رو دارید سرعت اینترنتش خیلی زیاد باشه برید اونجا دانلود کنید اگه نه که برید کافی نت پرسرعت

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اخبار جدید:
در حال یه سری به روز رسانی هستند و ممکنه واسه چند ساعت نتونید وارد حسابتون بشید که مشکلی نیست.
در ضمن گفتن ایمیلتون رو هر چند ساعت چک کنید چون اخبار جدید در مورد پرداختی ها به زودی به ایمیلتون فرستاده خواهد شد.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
گویا پرداخت ندارن
درسته؟؟

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
مثل اینکه هنوز پرداختی هاش درست نشده!!

Egopay